Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

το λεω φιλικα και οχι με υφος ξερολα διοτι ειδα αρκετα μεχρι τωρα και ακουσα πολλα περισσοτερα..

Ο ξερολας προσπ μου ειναι αυτος που μονο λεει και ποτε δεν ακουει! Επισης οταν καποια γυναικα ειναι πρωτη φορα μανα εννοειται οτι δεν μπορει να ξερει τα παντα αλλα ουτε και αυτη που εχει 2 ή και παραπανω παιδια ξερει τα παντα...οσο ζουμε μαθαινουμε και ειναι λογικο....εμενα μου την δινουν οι ξερολες που ναι μεν μπορει να ξερουν κατι παραπανω αλλα ο τροπος που το δειχνουν ειναι ψηλομυτικος ή εχει μεγαλη δοση αντιδρασης οταν πας να διαφωνησεις μαζι τους ενω ξερεις οτι αυτο που λες ειναι σωστο! Ή οταν λεω την αποψη μου για κατι να προσπαθει ο ξερολας να μου αποδειξει οτι η δικη του αποψη ειναι η σωστη και να σου λεει το θεϊκο: θα γινεις μανα και θα καταλαβεις! Ε οχι....και ειδικα αν εχεις δει οτι ο συγκεκριμενος ξερολας κανει πολλα λαθη με το παιδι δεν μπορεις να το δεχτεις....

Οποτε εσυ να μας δινεις τις συμβουλες σου που τοσο ωραια και αναλυτικα μας γραφεις γιατι ειναι σημαντικες πραγματικα και οχι ψηλομυτικες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ξανα..

ευχαριστω Ματινα για τα καλα σου λογια..

η δικη μου β επιπεδου και σε αυτη τη κυηση και στης κορης μου διηρκησαν μαξιμουμ 20 λεπτα..

ηταν παρων και ο γιατρος μου μαζι με τον γενετιστη συνεπως τσεκαρε και εκεινος διαφορα..

δεν αγχωνομαι αλλο.. απο εδω και περα μονο αναμονη και προσοχη οφειλουμε να τηρουμε και ολα να πανε κατ ευχην για ολες μας..

ελα.. ελα.. αν εισαι βαμμενη δεν πιανει..χαχα!!

η κορη μου ειναι 2,5 ετων και λιγων ημερων..

Μου ελεγαν οτι μεχρι τα 2 ειναι σχετικα ελεγξιμα και η πιο γλυκια περιοδος και απο οτι βλεπω αυτο ΕΝ ΜΕΡΕΙ ισχυει.. δηλαδη ειναι πλεον ενα ζιζανιο που κανει οτι θελει και βγαζει και μια γλωσσα ΝΑΑ..καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. αλλα υπαρχουν αρκετες στιγμες που ειναι να την φας απο τα τσαλιμια και τον τροπο που μιλαει και σκεφτεται και φερεται.. αλλα ειναι για ολα τα παιδια η αρχη μια τριετιας σερι που το θεμα πειθαρχια παιζει μεγαλο ρολο και ειναι μεγαλο θεμα που θελει συνοχη απο τους γονεις και θελει υπομονη και τεχνασματα..

θα ρθει η ωρα και θα με θυμιθειτε οι πρωτο μανουλες..

οπως και να χει.. οτι ζητατε να ρωτατε απο οποιαδηποτε πηγη, ΠΑΝΤΑ να θυμαστε να διασταυρωνετε αυτο που σας λενε διοτι ο αποπροσανατολισμος δεν απεχει πολυ ειδικα στο θεμα με τα παιδια..και αυτο αφορα απο την γεννηση του παιδιου μεχρι και τα υπολοιπα χρονια της ζωης του..

το λεω φιλικα και οχι με υφος ξερολα διοτι ειδα αρκετα μεχρι τωρα και ακουσα πολλα περισσοτερα..

Prosp μου πολύ μου αρέσει ο τρόπος που μας λες διάφορα και οι συμβουλές που μας δίνεις...

Δείχνουν ότι είσαι ένα έμπειρο άτομο καλά ψαγμένο που με μετρημένες και λίγες λέξεις μας δίνεις να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να κάνει άλλος με μία έκθεση!!

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ.....κρέμομαι απ'τα χείλη σου.....ή μάλλον από το γραπτό σου λόγο...:D

Ο ξερολας προσπ μου ειναι αυτος που μονο λεει και ποτε δεν ακουει! Επισης οταν καποια γυναικα ειναι πρωτη φορα μανα εννοειται οτι δεν μπορει να ξερει τα παντα αλλα ουτε και αυτη που εχει 2 ή και παραπανω παιδια ξερει τα παντα...οσο ζουμε μαθαινουμε και ειναι λογικο....εμενα μου την δινουν οι ξερολες που ναι μεν μπορει να ξερουν κατι παραπανω αλλα ο τροπος που το δειχνουν ειναι ψηλομυτικος ή εχει μεγαλη δοση αντιδρασης οταν πας να διαφωνησεις μαζι τους ενω ξερεις οτι αυτο που λες ειναι σωστο! Ή οταν λεω την αποψη μου για κατι να προσπαθει ο ξερολας να μου αποδειξει οτι η δικη του αποψη ειναι η σωστη και να σου λεει το θεϊκο: θα γινεις μανα και θα καταλαβεις! Ε οχι....και ειδικα αν εχεις δει οτι ο συγκεκριμενος ξερολας κανει πολλα λαθη με το παιδι δεν μπορεις να το δεχτεις....

Οποτε εσυ να μας δινεις τις συμβουλες σου που τοσο ωραια και αναλυτικα μας γραφεις γιατι ειναι σημαντικες πραγματικα και οχι ψηλομυτικες!

Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται!!!!!!;);)

Αυτούς τους ξερόλες που με το έτσι θέλω προσπαθούν να μου περάσουνε την άποψή τους γιατί και καλά είναι σοφότεροι....γκρρρρ μιλάμε!!:mad:

Αλλά σαν αντιδραστική που είμαι ακόμα κι αν έχουνε δίκιο τους λέω το αντίθετο από αυτό που λένε και το κλείνουνε!!!;)

Θέλω τη γνώμη κάποιου όταν τη ζητάω.....αλλά όταν πάνε να μου υποδείξουνε αυτά που ούτε εκείνοι δεν ξέρουνε καλά καλά, τα παίρνω πολύ άσχημα....γι'αυτό κι από τώρα ξέκοψα πολλά σε ότι αφορά το μωρό μου!!!!;)

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;;;

Πιασατε συζητηση για γερα νευρα βλεπω..

Εγω τετοια ατομα τα αποφευγω με τον τροπο μου γιατι αυτο που πετυχαινουν ειναι να μου σπανε τα νευρα, αλλα και εγω οταν δεν δινω σημασια σε αυτα που λενε τους τη σπαω ακομα περισσοτερο;)

Απο μακρυα και αγαπημενοι..

Οσο αναφορα την αγαπημενη μας prosperous λογω της εμπειριας της σαν μαμα που ηδη ειναι και επειδη φαινεται ατομο που δεν τρωει οτι της σερβιρουν(επειδη ψαχνεται), διαβαζω παντα αυτα που γραφει με ενδιαφερον, πραγματα που θα βρω μπροστα μου αυριο μεθαυριο.... Μη σταματησεις ποτε να μας λες τη γνωμη και τις εμπειριες σου με τον ωραιο σου τροπο!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

κοριτσακια με κανετε και κοκκινιζω..:oops::oops:

απλα κανω οτι θα επρεπε λογικα να κανει ο καθε ενας που καλειται να πει την εμπειρια του..

ευχαριστω και παλι..

ωστοσο να ειστε βεβαιες και σχεδον προετοιμασμενες οτι απο τους..ξερολες (ειδικοτερα φιλους και συγγενεις που δεν θυμουνται οτι υπαρχουν ορια και διακριτικοτητες) μετα την ελευση του παιδιου σας θα ακουσετε πολλα καλα αλλα και τοσα (ισως περισσοτερα) αλλα κουλα η δηθεν συμβουλευτικα πραγματα..

επισης οι συγκρισεις θα δινουν και θα περνουν..

το θεμα ειναι με τον συντροφο σας να επιλεγετε τι θα κρατησετε και θα εφαρμοσετε με τα παιδακια σας και αυτο συνεπαγεται σχεδον πληρη συνεργασια και συμφωνια με εκεινον που προυποθετει εμπιστοσυνη στο προσωπο του ενος και του αλλου..

και επειδη οι ανδρες πολλες φορες επηρεαζονται απο τη μαμα τους, την εμπειδη αδελφη, ξαδελφη κλπ ισως να μην καταλαβαινουν καποια αναγκη σας η επιλογη σας για αυτο τωρα που εχετε χρονο και ηρεμια φροντιστε να τεκμηριωσετε μεσα απο τις ερευνες σας αυτα που θα εφαρμοσετε..

βεβαια υπαρχει μια λεπτη γραμμη η οποια λεει:

ειχα 5 θεωριες πριν γινω γονιος, τωρα που εγινα δεν ισχυει ουτε μια..συνεπως με υπομονη και επιμονη επι τουτου θα δειτε τι θα μπορειτε, τι θα αντεχετε και τι θα ανεχεστε να κανετε..

απλα μην πανικοβληθειτε αν στην αρχη ερθουν βουνο διοτι εκτος απο αγαπη, ηρεμια, στοργη και χρονο τα πρωτα δυο χρονια δεν χρειαζεται τιποτε αλλο να προσφερεται στα παιδακια σας..απο εκει και περα ΠΩΣ θα τα θηλασετε, ταισετε, ντυνετε, κοιμιζετε ειναι θεμα εντελως δικο σας και δεν αφορα κανεναν αλλο για να δεχθειτε κριτικη, παρα μονο χρησιμη βοηθεια.

βεβαια για να μην κατηγορω μονο τις καημενες τις πεθερες και εμεις οι γυναικες απο μερια μας μπορει να λατρευουμε τους γονεις και τα αδελφια μας και το σοι μας αλλα οφειλουμε να ζυγιζουμε απο μερους μας επισης την αποψη τους και να μην την περνουμε δεδομενη ως αποτελεσματικη γιατι απλα αυτο ιθα προκαλεσει διακρισεις και σχισματα..

αλλα στη πραξη αυτα θα φναουν μονα τους και βεβαια οι συνθηκες ζωης της καθε μιας μας ποικιλουν αφου αλλες εργαζονται, αλλες ειναι μονες εντελως χωρις βοηθεια κλπ.

αυτα απο μενα για σημερα..

φιλια

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Βλέπω πιάσατε ενδιαφέρουσα συζήτηση και είναι αλήθεια ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικές με τα άτομα που θέλουν να το παίξουν ότι τα ξέρουν όλα και να επέμβουν στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Με τα χρόνια αποκτάμε και περισσότερη εμπειρία και είμαστε σε θέση να κρατάμε τους πιο σωστούς ανθρώπους κοντά μας και ξέρουμε και με τι τρόπο να το κάνουμε ώστε αυτό να έχει το λιγότερο κόστος για μας. Είναι μεγάλη συζήτηση πάντως και θέλω κι εγώ να πω ότι η prosperous μας περνάει πάντα την εμπειρία της κι αυτό είναι πολύ σημαντικό! Να είσαι πάντα καλά prosperous και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να είμαστε όλες καλά και με το καλό η ευλογημένη ώρα να κρατήσουμε υγιή τα μωράκια μας αγκαλιά!! Αχ!

Να πω συγχαρητήρια στο Ματινάκι και την prosperous για τα τόσο καλά αποτελέσματα από τις β-επιπέδου!!!!!!!! Μπράβο στα μωράκια που μεγαλώνουν και όλα πάνε καλά!!! Περνάει ο καιρός σιγά-σιγά!!

Εμείς λέμε να πάμε να κοιτάξουμε για τα έπιπλα και το καρότσι αυτήν την περίοδο, πριν τον Αύγουστο ώστε να δούμε τις τιμές και τους χρόνους παράδοσης και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πολύ ωραία αυτή η διαδικασία!!! Ανυπομονώ να πάμε να δούμε από κοντά όλα αυτά τα πραγματάκια!!!

Σας φιλώ πολύ φουσκοκοιλίτσες και σας εύχομαι να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα συνεγκυουλες..

Τι κανετε;; Εγω ζεσταίνομαι και εχω παρει αγκαλια τον ανεμιστήρα, εχτες εκανα το λαθος να παω μεχρι το μαναβικο στις 12:00 και γυρισα με τη γλωσσα εξω, κοντεψα να πεσω κατω..

Κυριακη καλα ψωνια να κανετε, θα ειναι οι πιο ομορφες αγορες..;):D

Και μια ερωτηση: το στηθος μου εχει αρχισει να βγαζει υγρο(διαυγες) φανταζομαι ειναι φυσιολογικο ετσι; Εσεις εχετε τετοια εμπειρια;;

Διαφημίσεις

aristea μην ανησυχεις.. σας το ειχα γραψει και κατι σελιδες πισω οτι θα συμβει σε μερικες αυτο..ειναι το πυαρ.

εμενα μου χε συμβει στην εγκυμοσυνη της κορης μου απο 5 μηνων κιολας. Σε αυτη που διανυω ακομη δεν εχει εμφανιστει τιποτε.

Δεν πειραζεις το στηθος σου, ολα ειναι νορμαλ και απλα φροντιζεις να μη φορας σφιχτα σουτιεν και αν η ποσοτητα ειναι αρκετη και ενοχλητικη αγορασε επιθεματα απο καποιο καταστημα με βρεφικα ειδη, ισως και σε σουπερ μαρκετ να βρεις κατι..

ειναι παντως αναμενομενο να συμβει αλλα δεν συμβαινει σε ολες τις εγκυμοσυνες και σε ολες τις γυναικες, ειναι καθαρα ορμονικο και ανωδυνο, μια προετοιμασια του οργανισμου για την παραγωγη γαλακτος.

κανενας λογος ανησυχιας.

Καλημερα φουσκοκοιλιτσες...

Πως τα πατε;;; Εγω μια εβδομαδα τωρα εχω λιωσει στο σπιτι..Απο Δευτερα γυρναω για δουλεια παλι, τελος η καλοκαιρινη αδεια, μετα θα περιμενω το Σεπτεμβρη για αδεια, για να φτιαξουμε και το δωματιο του μωρου!!!:D:D

Prosperous σ'ευχαριστω για την απαντηση, βεβαια πριν μου απαντησεις ειχα ηδη παρει το γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο..;)

Που χαθηκατε;; Για μπανακια ειστε;;; Να ειστε καλα και να προσεχετε!!!

Φιλια πολλαααα!!:-P

Καλως ηρθες loveboom στο παρεακι μας!!!

Απ'οτι βλεπω περιμενεις κοριτσακι;;;;; Με το καλο, ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...