Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εχει αρχισει η μυτη μου και τρεχει...

Πως θα ειμαι αυριο αραγε;; θα ειναι πολυ εκνευριστικο να ειμαι οπως θα 'μαι κ να φυσαω κ τη μυτη...

Ε ρε πανηγυρια..

ελπιζω να μην ειναι κρυωμα.. μπορει απο το αγχος σου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

snow μου αν ειναι να κανω ναρκωση, επισκληριδιο θα κανω.... Να βαλω λιγο σπρευ λετε ε;; δεν πιστευω να πειραζει εδω που φτασαμε...

Ντινακιιιιιιιιιιι!!!!

ηρθε η ωρα για μενα κ αυτο σημαινει οτι πλησιαζει κ η δικη σου η ωρα!!!!:D:D:D:D

Καλε κοιταχτε μην ειμαι ακομα στο μαιευτηριο κ γεννησει το Ντινακι κ δε με ενημερωσετε........;);););)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Prosperous καλησπερα!

Ετσι λοιπον κανουν πολλα μπεμπακια ε? Πριν λιγο ενω την ειχα μια ωρα ξερη στην αγκαλια μου και ειπα να τη βαλω στο κρεβατι της, ξυπνησε με το που σηκωθηκα! Δε προλαβα καν να τη βαλω! Ανεβαινει λεβελ η μικρη! χαχα!

Και αυτο που λες ειναι γεγονος για τις αγκαλιτσες, ο υπνος ειναι που με ανησυχει...Ειναι και το πρωτο και αγχωνομαι περαπανω! Εσυ εισαι ψημενη! χιχι!

Snowflake στην εκμεταλλευση σε εχει! Πονηρουλα η μπεμπα!

καμενη ειμαι αστα.. διοτι να θυμασαι πως δεν ειναι μονο πως θα μαθουμε εμεις το παιδι.. ειναι και ο χαρακτηρας του παιδιου που παιζει μακροπροθεσμα ρολο.. σημερα ειναι σχεδον 3 ετων, καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ακομη μου κανει γυμνασια με τον υπνο τον βραδυνο.. μιλαμε για σκηνικα χονδρα..

Καλε κοιταχτε μην ειμαι ακομα στο μαιευτηριο κ γεννησει το Ντινακι κ δε με ενημερωσετε........;);););)

ετσι θα σε αφησουμε κοπελια μου??

οσο για τη μυτη αν παρ ελπιδα η καταρροη επιμενει και σε ανησυχησει για την επαφη σου με το μωρο, ζητα μια μασκα (σα του χειρουργειου).. ειναι μια χαρα..

Καλησπερα κοριτσια βγηκαμε χτες το μεσημερακι,ολα καλα με την μπεμπου θηλαζουμε αποκλειστικα με ελαχιστο ξενο που ηπιαμε στο μαιευτηριο λογω μιας βλαμμενης νοσοκομας:mad:χασαμε και 130γραμμαρια και ειμαστε 3720:tongue:κατα τα αλλα ειναι πολυ ησυχη τα αγορακια μου εχουν ξετρελαθει και θελουν να την πειραζουν συνεχεια,και εγω αδυνατισα :lol::lol::lol:απο τα 30κιλα που πηρα εχω χασει τα 17!!!!!:cool:Ντινα και αριστεα με το καλο και σε εσας τα μωρακια σας

Αννιτακι, ευχαριστουμε πολυ.... Ηδη η κυρια θα καταφτασει αυριο... Με το καλο να ερθει η μπεμπουλα...

Μπραβο και στη δικη σου την κοπελαρα που ειναι καλο κοριτσακι, ησυχο και με το στηθος συνεργασιμο... Βρε θηριο!!!! Εχασες 17 κιλα??? Πως? Απο μονα τους φυγανε?? :rolleyes::rolleyes: Φανταζομαι χαρα που θα κανουν τα αγορια σου!!!! Αχ, τι ευτυχια ρεεεεε!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειπα να ερθω και απο δω μια βολτα να γνωριστουμε! Θα σας διαβασω καλυτερα να σας μαθω. Ειμαι στο καφε της σπερματεγχυσης, αλλα τελικα τη μικρη μας την καναμε με εξωσωματικη και οπως θα δειτε και στο τικερακι μας ειμαστε 18 ημερων.

Να χαιρεστε ολες τα μπεμπακια σας, αυτα που ηρθαν και αυτα που ερχονται...!:D

Γεια σου caramello... Καλωσορισες στο καφε μας!!!! images.jpg

Nα σου ζησει η κορουλα σου!!! Να ειναι καλοτυχη και υγιης!!! Καλο Σαραντισμο να εχετε!!! Μπορω να καταλαβω πως την περιμενατε την μπεμπουλα να ερθει!!!!! Θα τα λεμε συχνα τωρα λοιπον ε ??? ;) Ειναι σουπερ να μοιραζεσαι εμπειριες και να σου λυνονται ερωτηματα απο μαμαδοφιλεναδες!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

(Το δικο μου το παιδακι, ε, πλεον το ξερετε, χαλαρο... δε λεει να ξεκουνηθει ακομη... Εκτος κι αν κανει ξαφνικα ενα μπαμ ...οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχω προλαβει να αποτριχωσω και το μουστακι μου... :tongue::tongue:.... Παντως, μετα την επισκεψη στον ωριλα ακουω και καρφιτσα που πεφτει.... :tongue::tongue::tongue:)

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ και θελει να κανει την θεαματικη του εξοδο!!!

καμενη ειμαι αστα.. διοτι να θυμασαι πως δεν ειναι μονο πως θα μαθουμε εμεις το παιδι.. ειναι και ο χαρακτηρας του παιδιου που παιζει μακροπροθεσμα ρολο.. σημερα ειναι σχεδον 3 ετων, καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ακομη μου κανει γυμνασια με τον υπνο τον βραδυνο.. μιλαμε για σκηνικα χονδρα..

Δλδ?? Για πες κανενα παραδειγμα!!:confused:

Σιγουρα ο χαρακτηρας παιζει! Και η μικρη μου ηταν ενα αγγελουδι, το πιο ησυχο στο μαιευτηριο...και τωρα εχει γινει ζορικη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

γκουχου, γκουχου.. δεν θελω να σε στενοχωρησω (:tongue::tongue:) αλλα για τους επομενους μηνες που θα θηλαζεις ενα μερος της παρουσιας σου θα μεταφραζεται ασυνειδητα στο παιδι σου ως ..η τροφη του..

αυτο που περνας εσυ το χα με τη μικρη εν μερει.. τους πρωτους 3 μηνες επειδη ειχα πεσει με τα μουτρα πανω της και δεν την επαιρνε αλλος κανεις αγκαλια πλην του ανδρα μου θηλαζε και με ειχε για τα παντα...μολις πηρε ο κ@#$ της αερα με τις αγκαλιες και τα παιχνιδια των αλλων με ειχε μονο (τροπος του λεγειν) για το γαλα μου..

α! ωραία!!:-( Σκεφτόμουν ότι όταν αρχίζει να καταλαβαίνει θα αλλάξει αυτο, για να δούμε!!

Πλέον της δίνω μια φορά ξένο, πριν κοιμηθούμε,τελευταίο ζύγισμα 2600 από 2490 3 μέρες πριν, 36,6 μέσο όρο, καλό ε??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Δλδ?? Για πες κανενα παραδειγμα!!:confused:

Σιγουρα ο χαρακτηρας παιζει! Και η μικρη μου ηταν ενα αγγελουδι, το πιο ησυχο στο μαιευτηριο...και τωρα εχει γινει ζορικη!

εμενα πχ αν κοιμηθει στις 21.00 γυρω στις 23.00 ξυπναει και κλαιει παραμιλωντας (αυτο το εκανε τουλαχιστον για 2 χρονια σερι με ωρολογιακη ακριβεια..), στο διαστημα αυτο ο υπνος ηταν βαρυς..τοτε τις εκοβα και τα νυχια μαλιστα γιατι αλλη ωρα ποτε δεν επαιζε ειτε ξυπνια ειτε κοιμομενη..

απο τις 23.00 και μεχρι περιπου τις 4 το ξημερωμα μπορει να ξυπνουσε με κλαμα, παραμιλητα, αλλωτε ακαταλαβιστικα, αλλωτε πιο συνειδητοποιημενα απο μια εως εκατον μια φορες..

οταν τα ξυπνηματα με κλαματα και παραμιλητα ηταν ακαταλαβιστικα καταλαβαινα οτι ηταν κατι που απλα συνεβαινε.. οταν ομως πεταγοταν και εκλαιγε απαιτωντας πραγματα ηταν καθαρα για να με εχει (εμενα ΜΟΝΟ) στο πηγαινε ελα κρεβατοκαμαρα- παιδικο για να πηγαινω κοντα της..

τον περασμενο χειμωνα ειχε στρωσει καπως το πραγμα και παροτι δεν ειχα κοιμηθει ποτε σερι 8 ωρο απο τη γεννηση της, ειχα καταφερει να κοιμαμαι 4-6 ωρες που ηταν πολυ σημαντικη διαφορα.. απο το καλοκαιρι και μετα που κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο στο εξοχικο και μετα στο σπιτι μας εδω οπου λογω εγκυμοσυνης της εκοψα τα δικα μου πηγαινε ελα και της επεβαλλα τον μπαμπα της για τα βραδυνα ΣΥΝ οτι εκοψε και την βραδινη πανα οπερ σημαινει ηθελε τσισα τη νυχτα, τα νυχτερινα ξυπνηματα με υστεριες επανηλθαν και ειναι σα να μην εχει αλλαξει τιποτε..

τωρα ειδικα που ρθε και το αδελφακι, ειμαστε μια ετσι και μια αλλιως..σημερα εκτονωσε γκρινια μεσα στην ημερα, ελπιζω να ειναι πιο ηρεμη τη νυχτα γιατι ειμαι κουρελι..

α! ωραία!!:-( Σκεφτόμουν ότι όταν αρχίζει να καταλαβαίνει θα αλλάξει αυτο, για να δούμε!!

Πλέον της δίνω μια φορά ξένο, πριν κοιμηθούμε,τελευταίο ζύγισμα 2600 από 2490 3 μέρες πριν, 36,6 μέσο όρο, καλό ε??

σουπερ με το βαρος..

οσο για το αλλο θεμα.. μην αγχωνεστε.. ολα γινονται και ξεγινονται.. το ειδα μεγαλωνοντας η μικρη και το επιβεβαιωνω με το δευτερο παιδι..

κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ποναω αφενος, αφετερου παω να θηλασω τον μικρο και να παω να κοιμηθω οσο μου το επιτρεψουν οι συνθηκες και τα μικρα μου..

ευχομαι σε ολες καλο βραδυ,

aristea ολα καλα για σενα αυριο κουκλιτσα μου.. να κοιμηθεις..στο ξαναλεω..

φιλια σε ολες!

Δημητρα μου καλη σου νυχτα!!

Αν μπορω θα σου στελνω κανα μηνυμα να ξερετε που βρισκομαι...

Ελπιζω να μπορω παντως!!!!!

Φιλιααααα!!!

Παω να κανω μπανιο να ετοιμαστω για να με δει η μπουμπουκα μου!!!

Θα ξαναμπω αργοτερα..μπορει να πετυχω καποια μεσα!!!

Φιλια προς το παρον!

Κοριτσακια θα σας διαβασω αργοτερα! Ευχαριστω για το καλωσορισμα! Θα τα λεμε και θα σας μαθω σιγα σιγα!Φιλια πολλα και με το καλο αυριο Αριστεα μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...