Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

caramello καλως ορισες..

να χαιρεσαι το μωρακι σου..

απο αυτα που γραφεις τιποτε δεν ειναι περιεργο η μη συνηθισμενο.. το στηθος της μανας ειναι το καλυτερο ναρκωτικο..και ειναι δυσκολακι να μη μαθει το μωρο να κοιμαται πανω σε αυτο.. ειδικα αν ειναι ενα δυσκολο μωρακι οπως ηταν η κορη μου που πανω κατω ετσι συνεβαινε.. θηλαζε, αποκοιμοταν στο στηθος και μολις την εβαζα κατω αντε παλι μανα απο την αρχη.. μικρα γευματα, μικροι υπνοι.. εμεις ετσι και τη νυχτα.. μεχρι και σημερα που ναι 3 ετων???!!!!!

ο μικρος εχει αρχισει να παθαινει εξαρτηση απο την αγκαλια και μαλιστα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να οτν παιρνει κανεις αλλος αγκαλια ουτε ο πατερας του.. μολις μυρισει εμενα σταματαει να κλαιει..προσπαθω και εγω να μην κοιμαται στο στηθος αλλα δεν το καταφερνω παντα.. και ετσι βλεπω οτι εχθες και σημερα κανει γκρινιες γρηγορα οταν τον εχω ξυπνιο κατω στο ριλαξ η στο λικνο.. βεβαια πλεον αν ειναι ταισμενος και αλλαγμενος δεν ιδρωνει και πολυ το αυτι μου.. τον αφηνω να γκρινιαζει.. το μονο που με προβληματιζει ιεναι οταν δεν εχει ρευτει και μου κανει γουλιες επειδη σφιγγεται..μονο τοτε εχω λογο για να τον σηκωνω..

οσο για τη πιπιλα.. αφου δε την θελει μην επιμενεις.. αυτη ειναι η αποψη μου.. ενα μωρο που θελει μονο να πιπιλαει την παιρνει συντομα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annita καλως ηρθατε σπιτακι σας, να σας ζησει η κουκλα την οποια θα χετε στα ωπα ωπα.. (σα τους Μπεκαμ ενα πραμα! Prada, Gucci κλπ)

aristea περιμενουμε νεα σου..

χαλια μερα σημερα.. απο το μεσημερι η κορη μου εχει ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ και ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ο μικρος ειναι ανησυχος (πως να μην ειναι??) και θελει συνεχεια στηθος, αγκαλια και μονο εμενα ΚΑΙ μεσα σε ολα ενεργηθηκα και βγηκαν οι αιμορροειδες τιγκα και ειμαι ενα ματσο χαλια αφου ποναω τρομερα.. πρεπει οπωσδηποτε να δω γιατρο στους επομενους μηνες..λεφτα για επεμβαση δεν υπαρχουν βεβαια αλλα κατι πρεπει να γινει..

Prosp. μου τι να σου πω?? Πολλές φορές μέσα στην μέρα που μουρμουράω, ειλικρινά σκέφτομαι εσένα ή και γυναίκες σαν κ εσένα που έχουν κ άλλο μωρό στο σπίτι και νιώθω άσχημα!! Περαστικά να είναι όλα!! Να πας στον γιατρό να ξελαφρώσεις!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

παντως ενα εχω να σας πω οσες αγχωνεστε με το θεμα αγκαλιας για το μακρυ μελλον..

εμενα η κορη μου ναι μεν εχει κολλημα μαζι μου σε καποια θεματα αλλα και παλι για ενα παιδι που θηλασε 21 μηνες συνεργαστηκε και αποθηλασε ευκολα και πηγε και σε δικο της κρεβατι και δωματιο σχετικα ευκολα.

οσο για τις αγκαλιες, δεν κρατανε πανω απο χρονο.. μολις περπατησουν ξεχνουν και αγκαλιες και φιλια.. εκμεταλλευτειτε τα τωρα..

aristea Μου!! ηρθε επιτελους η πολυποθητη στιγμη!!! Αυριο θα χω το μυαλο μου απο το πρωι σε σενα καρδουλα μου!! Αντε να πας και μακαρι να ολοληρωσεις τον τοκετο σχετικα συντομα..

Μη φοβηθεις για τιποτε.. ολα θα πανε καλα και μετα οτι πονο και να χεις νοιωσει θα παρεις τετοια ανταμοιβη που η φαντασια σου ΔΕ φτανει..

κοιτα να ξεκουραστεις αποψε..ξερω οτι σου φαινεται απιθανο ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ..

και να το κανει και ο ανδρας σου.. μετα δεν ξερεις ποσο ευκολα η δυσκολα θα ναι και στο μαιευτηριο αλλα ειδικοτερα στο σπιτι..

εχεις το κινητο μου ΟΤΙ ΘΕΣ παρε με τηλεφωνο η στειλε μηνυμα..ειμαι stand by ολο το 24ωρο..

Σ'ευχαριστω Δημητρουλα μου!!!!

Να οριστε, ειμαι που ειμαι συναισθηματικα φορτισμενη μου μιλατε και τοσο γλυκα πως να κρατηθω εγω μετα;;;;; εεε;;

Θα σας σκεφτομαι εκει μεσα... οπως σας σκεφτομαι συνεχεια...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Prosp. μου τι να σου πω?? Πολλές φορές μέσα στην μέρα που μουρμουράω, ειλικρινά σκέφτομαι εσένα ή και γυναίκες σαν κ εσένα που έχουν κ άλλο μωρό στο σπίτι και νιώθω άσχημα!! Περαστικά να είναι όλα!! Να πας στον γιατρό να ξελαφρώσεις!!

γυναικες σαν εμενα ειναι απλα.. μαζοχιστριες..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μην ανησυχεις.. θα ρθει και η σειρα σου..χαχα!! θα κανεις και δευτερο παιδακι μια μερα και θα δεις την καλοπεραση...χαχα!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω Δημητρουλα μου!!!!

Να οριστε, ειμαι που ειμαι συναισθηματικα φορτισμενη μου μιλατε και τοσο γλυκα πως να κρατηθω εγω μετα;;;;; εεε;;

Θα σας σκεφτομαι εκει μεσα... οπως σας σκεφτομαι συνεχεια...

σου δινεται απλοχερα μια ευκαιρια να ζησεις ενα συγκλονιστικο γεγονος που η Παναγια και η Αγια αυριο να βαλουν το χερι τους να ειναι ευκολο για την υγεια σας για αυτο δικαιουσαι να ζεις καθε στιγμη και να την απολαμβανεις..αρα και να συγκινησε..

ο μικρος εχει αρχισει να παθαινει εξαρτηση απο την αγκαλια και μαλιστα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να οτν παιρνει κανεις αλλος αγκαλια ουτε ο πατερας του.. μολις μυρισει εμενα σταματαει να κλαιει..προσπαθω και εγω να μην κοιμαται στο στηθος αλλα δεν το καταφερνω παντα.. και ετσι βλεπω οτι εχθες και σημερα κανει γκρινιες γρηγορα οταν τον εχω ξυπνιο κατω στο ριλαξ η στο λικνο.. βεβαια πλεον αν ειναι ταισμενος και αλλαγμενος δεν ιδρωνει και πολυ το αυτι μου.. τον αφηνω να γκρινιαζει.. το μονο που με προβληματιζει ιεναι οταν δεν εχει ρευτει και μου κανει γουλιες επειδη σφιγγεται..μονο τοτε εχω λογο για να τον σηκωνω..

οσο για τη πιπιλα.. αφου δε την θελει μην επιμενεις.. αυτη ειναι η αποψη μου.. ενα μωρο που θελει μονο να πιπιλαει την παιρνει συντομα..

Ακριβός το αντίθετο είναι η δικιά μου!! Το έχω παράπονο, σε εμένα η θα κλαίει γιατί θέλει ζιζι, η θα κοιμάται, στον άντρα μου και την γιαγιά της κάθετε άνετα με ανοιχτά ματάκια κ τους κοιτάει που της μιλάνε, σε έμενα δεν τα κάνει αυτά, μόνο να φάει από εμένα!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ακριβός το αντίθετο είναι η δικιά μου!! Το έχω παράπονο, σε εμένα η θα κλαίει γιατί θέλει ζιζι, η θα κοιμάται, στον άντρα μου και την γιαγιά της κάθετε άνετα με ανοιχτά ματάκια κ τους κοιτάει που της μιλάνε, σε έμενα δεν τα κάνει αυτά, μόνο να φάει από εμένα!

ααααχ γυναικες παιδι μου.....

εκμεταλλευση...χαχαχα!!!!

να 'ναι καλα το ζουζουνι κ δεν πειραζει που σου κανει κολπα!!!! ;)

ααααχ γυναικες παιδι μου.....

εκμεταλλευση...χαχαχα!!!!

να 'ναι καλα το ζουζουνι κ δεν πειραζει που σου κανει κολπα!!!! ;)

Για να δεις τι σε περιμένει!!:P:p:p

Ντινα μου πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα μπράβο!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Εχει αρχισει η μυτη μου και τρεχει...

Πως θα ειμαι αυριο αραγε;; θα ειναι πολυ εκνευριστικο να ειμαι οπως θα 'μαι κ να φυσαω κ τη μυτη...

Ε ρε πανηγυρια..

Διαφημίσεις

Prosperous καλησπερα!

Ετσι λοιπον κανουν πολλα μπεμπακια ε? Πριν λιγο ενω την ειχα μια ωρα ξερη στην αγκαλια μου και ειπα να τη βαλω στο κρεβατι της, ξυπνησε με το που σηκωθηκα! Δε προλαβα καν να τη βαλω! Ανεβαινει λεβελ η μικρη! χαχα!

Και αυτο που λες ειναι γεγονος για τις αγκαλιτσες, ο υπνος ειναι που με ανησυχει...Ειναι και το πρωτο και αγχωνομαι περαπανω! Εσυ εισαι ψημενη! χιχι!

Snowflake στην εκμεταλλευση σε εχει! Πονηρουλα η μπεμπα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλα, περιττο να σας πω οτι εχω μεινει ντιπ για ντιπ speechless..Δεν εχω λογια..

Αριστακι μου, γενναμε αυριοο?????????

Ηρθε η ωρα της μπεμπας????

(ρεεεεεεεε, γινεται να παρεις ενα λαπτοπ μεσα να κανουμε βιντεοκληση μεσω skype???????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Μαζι θα κανουμε τις αναπνοες, υποσχομαι...

(Το δικο μου το παιδακι, ε, πλεον το ξερετε, χαλαρο... δε λεει να ξεκουνηθει ακομη... Εκτος κι αν κανει ξαφνικα ενα μπαμ ...οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχω προλαβει να αποτριχωσω και το μουστακι μου... :tongue::tongue:.... Παντως, μετα την επισκεψη στον ωριλα ακουω και καρφιτσα που πεφτει.... :tongue::tongue::tongue:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ωχ...Αριστεα ειμαι παθουσα απο χρονια ρινιτιδα και μισω το βουλωμα μυτης. Στην εγκυμοσυνη που δεν ηθελα να βαζω σπρει μου ειχε σπασει τα νευρα. Βρυκολακιαζα το βραδυ.

Το πιστευετε οτι εξαφανιστηκε μετα τη γεννα?Παρε σπρει αν ειναι εντονο και να το πεις στο γιατρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

γκουχου, γκουχου.. δεν θελω να σε στενοχωρησω (:tongue::tongue:) αλλα για τους επομενους μηνες που θα θηλαζεις ενα μερος της παρουσιας σου θα μεταφραζεται ασυνειδητα στο παιδι σου ως ..η τροφη του..

αυτο που περνας εσυ το χα με τη μικρη εν μερει.. τους πρωτους 3 μηνες επειδη ειχα πεσει με τα μουτρα πανω της και δεν την επαιρνε αλλος κανεις αγκαλια πλην του ανδρα μου θηλαζε και με ειχε για τα παντα...μολις πηρε ο κ@#$ της αερα με τις αγκαλιες και τα παιχνιδια των αλλων με ειχε μονο (τροπος του λεγειν) για το γαλα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...