Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

:-D.............................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.......07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom.........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

sofiafil..............11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2...............20/11.........Δίδυμα

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Ετσι να το βλεπω να το χορταινω....

Ντινακι δε μπορω να πω ο γιος σου κυριος....Προηγουνται οι κυριες...χαχαχα!!

Δεν αργεις παντως...............!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειπα να ερθω και απο δω μια βολτα να γνωριστουμε! Θα σας διαβασω καλυτερα να σας μαθω. Ειμαι στο καφε της σπερματεγχυσης, αλλα τελικα τη μικρη μας την καναμε με εξωσωματικη και οπως θα δειτε και στο τικερακι μας ειμαστε 18 ημερων.

Να χαιρεστε ολες τα μπεμπακια σας, αυτα που ηρθαν και αυτα που ερχονται...!:D

Ηθελα να ρωτησω αν εχει καμια το "προβλημα" μας!! Λοιπον! Θηλαζουμε αποκλειστικα μετα απο λιγη ταλαιπωρια για να κοψουμε το συμπληρωμα. Οταν χορτασει χαλαρωνει και κοιμαται πανω μου. Την αφηνω λιγο να κοιμηθει καλα...αρκετη ωρα να βεβαιωθω οτι ειναι ξερη και μετα τη βαζω σιγα σιγα στο κρεβατι και τσουπ μετα απο λιγο μου ξυπναει 9 στις 10 φορες και κλαει!

Σημερα μου ειπε η παιδιατρος να μη τη μαθω να κοιμαται στο στηθος γιατι θα εχουμε προβλημα αργοτερα. Σωστο μεν...αλλα αν τη βγαλω λιγο πριν κοιμηθει και παω να τη βαλω να ρευτει και να τη νανουρισω με οποιοδηποτε αλλο τροπο κουνημα τραγουδακια αγκαλιτσα βολτουλα, ξυπναει για τα καλα και ξανακλαιει. Μονο οταν πια εχει εξαντληθει (κι αυτη κι εγω) απο αρκετες ωρες ξυπνια την παιρνει ο υπνος...

Αρχισα να της δινω και πιπιλα στην απελπισια μου που δεν ηθελα να τη μαθω. Μου τη φτυνει νευριαζει μετα την ξαναθελει,δε ξερει και αυτη αν τι θελει και εχουμε νευρα!

Το πολυ καλο που κανει εδω και 2 μερες ειναι οτι αυτο το κανει τη μερα και το βραδυ κοιμαται καλα,γι αυτο λεω παλι καλα,να μη μιλαω καθολου.Βεβαια ειναι πολυ μικρη για να πουμε οτι σταθεροποιηθηκε ο βραδυνος υπνος, ξυπναει μονο μια δυο φορες και κοιμαται ευκολα. Μετα το μπανακι δλδ αν και ριχνουμε τρελο κλαμα κατα τη διαρκεια, ειναι χαλαρη.

Εσεις πως τα πατε με τα μπεμπακια σας? Πως τα χαλαρωνετε? Εχετε δυσκολια με τον υπνο?Δε θελω να δινω και χαμομηλι καθε μερα...

Παω να σας διαβασω να σας μαθω λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σου caramello..καλως ηλθες στην παρεα μας...

Να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να σαραντησετε...!!!

Θα χαρουμε να σε εχουμε εδω να τα λεμε γιατι απο δω και περα αρχιζουν τα δυσκολα....χαχαχα!!;)

Εγω ακομα δεν εχω εμπειρια με το μωρο μου, ΑΛΛΑ απο αυριο θα εχωωωωω!!!!!!

Σιγουρα θα βρειτε τις λυσεις σας, οι πρωτες 40 μερες ειναι μερες προσαρμογης οποτε αργα ή γρηγορα φανταζομαι θα μπειτε σε προγραμμα!!;)

Αριστεα μου σ ευχαριστω για το καλωσορισμα! Πολυ χαιρομαι που μπηκα σημερα στην παρεα σας και θα προλαβω να σου ευχηθω με ενα πονο! Ολα καλα να πανε και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!

Εισαι ετοιμη?????:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αριστεα μου σ ευχαριστω για το καλωσορισμα! Πολυ χαιρομαι που μπηκα σημερα στην παρεα σας και θα προλαβω να σου ευχηθω με ενα πονο! Ολα καλα να πανε και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!

Εισαι ετοιμη?????:D

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...

Ετοιμη ναι...οσο αφορα η βαλιτσα.......χαχαχαχα!!!

Αλλα οσο να πεις οταν πας να γεννησεις προγραμματισμενα εχεις ενα αγχος κ μια αγωνια,,, θα προτιμουσα να με πιασουν οι πονοι κ να αρχισουμε να τρεχουμε αλλα δεν πειραζει...

Οτι γινετε, συμβαινει για καλο!!!!!:D:D

Σκεφτομαι θετικα...

Διαφημίσεις

Αν επιτρεπεται γιατι πας προγραμματισμενα?

Εμενα μου σπασανε τα νερα στην 38η εβδομαδα.

Φυσιολογικο η καισαρικη?

Εγω πηγαινα για φυσιολογικο αλλα καπου στριμωχτηκε η μικρη με τον πλακουντα και δε προχωραγε η διαστολη. Εκανε ταχυπαλμιες και με χωσανε χειρουργειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Υπαρχει περιτυλιξη με το λωρο και οταν κουνιεται το μωρο πεφτουν οι παλμοι του..Αυτο εδειξε το nst.. οποτε ο γιατρος δε θελει να περιμενουμε αλλο κ να κινδυνευσει το μωρο..

Ηδη εδω κ καποιες μερες δεν το ακουω κ πολυ συχνα...

Κανονικα αν δε γενναγα μεχρι τη Δευτερα θα εμπαινα τοτε για προκληση..

Το θετικο ειναι οτι εχω ηδη διαστολη καπου στο 3 και η μητρα κανει ηδη συσπασεις, οποτε εχουμε πολλες ελπιδες να εξελιχθουν ολα καλα κ να μην κανουμε καισαρικη..

Αλλα να σου πω κιολλας δε με νοιαζει πια, ας ειναι καλα η μπεμπα μου κ οπως να ναι ας γεννησω...

Καταλαβα...

Ολα καλα θα πανε. Κι εγω δε την ηθελα με τπτ την καισαρικη, τελικα ομως ολα τα ξεπερναμε οταν ειναι για το καλο των μπεμπακιων μας. Με το που ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να μου το παρει γιατι ζοριζεται και ειχαμε ακομα ωρες μπροστα μας γιατι ημουν σε διαστολη μολις 5, δε το συζητησα! Δε το ρισκαρεις. Οτι πει ο γιατρουλης και μια χαρα θα πατε!:D

Απο αυριο θα εισαι επισημα μανουλιτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Απο αυριο θα εισαι επισημα μανουλιτα!

Μα αμα σου λεω οτι δεν το πιστευω;;;;;;;;;;;

Δε μπορω να το φανταστω.......

Ανυπομονω τρελα παντως να δω αυτο το πλασματακι!!!

Σε πιστευω οτι δε το πιστευεις! Την πρωτη μερα που μας τη φερανε στο δωματιο και ημουν με τον αντρα μου ειμασταν σα χαζοι! Και εχει αλλαξει απιστευτα η ζωη μας, σκεφτομαι το πως ειμασταν πριν μονοι μας και νομιζω οτι ειναι η ζωη καποιας αλλης!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου!!!Τι μου κάνετε??

Εγώ πάλι εξαφανισμένη!

Αριστέα μου?? Κοπέλα μου?Έρχεται η μπουμπού μας?? Αχ τι καλά!!Με ένα πόνο κούκλα μου!θα σε έχουμε στο μυαλό μας συνέχεια κ το ξέρεις!!

good-luck-purple-pink.gif

best_of_luck_034.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

aristea Μου!! ηρθε επιτελους η πολυποθητη στιγμη!!! Αυριο θα χω το μυαλο μου απο το πρωι σε σενα καρδουλα μου!! Αντε να πας και μακαρι να ολοληρωσεις τον τοκετο σχετικα συντομα..

Μη φοβηθεις για τιποτε.. ολα θα πανε καλα και μετα οτι πονο και να χεις νοιωσει θα παρεις τετοια ανταμοιβη που η φαντασια σου ΔΕ φτανει..

κοιτα να ξεκουραστεις αποψε..ξερω οτι σου φαινεται απιθανο ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ..

και να το κανει και ο ανδρας σου.. μετα δεν ξερεις ποσο ευκολα η δυσκολα θα ναι και στο μαιευτηριο αλλα ειδικοτερα στο σπιτι..

εχεις το κινητο μου ΟΤΙ ΘΕΣ παρε με τηλεφωνο η στειλε μηνυμα..ειμαι stand by ολο το 24ωρο..

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειπα να ερθω και απο δω μια βολτα να γνωριστουμε! Θα σας διαβασω καλυτερα να σας μαθω. Ειμαι στο καφε της σπερματεγχυσης, αλλα τελικα τη μικρη μας την καναμε με εξωσωματικη και οπως θα δειτε και στο τικερακι μας ειμαστε 18 ημερων.

Να χαιρεστε ολες τα μπεμπακια σας, αυτα που ηρθαν και αυτα που ερχονται...!:D

Ηθελα να ρωτησω αν εχει καμια το "προβλημα" μας!! Λοιπον! Θηλαζουμε αποκλειστικα μετα απο λιγη ταλαιπωρια για να κοψουμε το συμπληρωμα. Οταν χορτασει χαλαρωνει και κοιμαται πανω μου. Την αφηνω λιγο να κοιμηθει καλα...αρκετη ωρα να βεβαιωθω οτι ειναι ξερη και μετα τη βαζω σιγα σιγα στο κρεβατι και τσουπ μετα απο λιγο μου ξυπναει 9 στις 10 φορες και κλαει!

Σημερα μου ειπε η παιδιατρος να μη τη μαθω να κοιμαται στο στηθος γιατι θα εχουμε προβλημα αργοτερα. Σωστο μεν...αλλα αν τη βγαλω λιγο πριν κοιμηθει και παω να τη βαλω να ρευτει και να τη νανουρισω με οποιοδηποτε αλλο τροπο κουνημα τραγουδακια αγκαλιτσα βολτουλα, ξυπναει για τα καλα και ξανακλαιει. Μονο οταν πια εχει εξαντληθει (κι αυτη κι εγω) απο αρκετες ωρες ξυπνια την παιρνει ο υπνος...

Αρχισα να της δινω και πιπιλα στην απελπισια μου που δεν ηθελα να τη μαθω. Μου τη φτυνει νευριαζει μετα την ξαναθελει,δε ξερει και αυτη αν τι θελει και εχουμε νευρα!

Το πολυ καλο που κανει εδω και 2 μερες ειναι οτι αυτο το κανει τη μερα και το βραδυ κοιμαται καλα,γι αυτο λεω παλι καλα,να μη μιλαω καθολου.Βεβαια ειναι πολυ μικρη για να πουμε οτι σταθεροποιηθηκε ο βραδυνος υπνος, ξυπναει μονο μια δυο φορες και κοιμαται ευκολα. Μετα το μπανακι δλδ αν και ριχνουμε τρελο κλαμα κατα τη διαρκεια, ειναι χαλαρη.

Εσεις πως τα πατε με τα μπεμπακια σας? Πως τα χαλαρωνετε? Εχετε δυσκολια με τον υπνο?Δε θελω να δινω και χαμομηλι καθε μερα...

Παω να σας διαβασω να σας μαθω λιγο...

Aκριβός το ίδιο κάνει κ εμένα, συνήθως την δίνω σε κάποιον άλλον κ ηρεμει!!Εμένα το βράδυ είναι το πρόβλημα!!Χθες από της 3 μέχρι της 5 κ μισή κοιμόταν πάνω μου, όταν τη άφηνα τσίριζε!!Όταν το πρωί έφυγε ο άντρας μου, την έβαλα στην μεριά του κ κοιμήθηκε!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αριστέα μου?? Κοπέλα μου?Έρχεται η μπουμπού μας?? Αχ τι καλά!!Με ένα πόνο κούκλα μου!θα σε έχουμε στο μυαλό μας συνέχεια κ το ξέρεις!!

Κανονισε να βαλω τα κλαματα, ετοιμη ειμαι!!!!!!!:rolleyes:

Πολυ σ'ευχαριστω....

Και γω θα σας σκεφτομαι κ θα παιρνω δυναμη απ ολα οσα εχουμε πει εδω μεσα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...