Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου..

Σημερα ξυπνησαμε απο τις 8 και ακουγαμε με το Νικο το Πατερ Ημων απο το σχολειο στο διπλα τετραγωνο...:)

Ειμαστε απο το πρωι εξω.. μιας κ στο σπιτι οταν ειμαστε η ατμοσφαιρα ειναι λιγο καπως...:rolleyes::rolleyes:

Παλι με πηρε τηλ. ο γιατρος να με ρωτησει πως τα παω κ κλασικα αν ακουσα το μωρο...

Τελικα θα παμε στις 5 να μας δει, και να δουμε πως θα γινει αυριο η δουλεια!!!

Ντινα μου πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα σου... οποτε περιμενεις τωρα ανετη κ χαλαρη!!!!

Δημητρα τι να πω; χαρα στο κουραγιο σου.. ξεσπας με τις δουλειες του σπιτιου; Μπραβο σου παντως..

Να χαιρεστε και τη θεια αυριο!!!και μενα γιορταζει η γιαγια κ η αδελφη μου....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου, να χαιρεστε τις εορταζουσες... Αριστεα μου, με το καλο τα νεα απο το γιατρο... Αχ.. αντε να δουμε...

ΜΠΡΑΒΟ DINA!! Αντε και καλη γεννα..

εγω αγαπη μου εχω κοιμηθει ελαχιστα αφου ο μικρος ειχε κολικους ολη νυχτα ΣΥΝ οτι ειχε παλι παροξυνσμους η κορη μου και με ζητουσε ολη νυχτα και παροτι δεν εχω αυτη τη γραμμη πηγαινα γιατι ο ανδρας μου ροχαλιζε ψοφιος (που να χε γεννησει κιολας..:rolleyes::rolleyes:) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ μου ξυπνησαν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ στις 6..!!

Απο τοτε εκανα γενικη στη κουζινα, το μπανιο, μαγειρεψα, συμμαζεψα και ξεσκονισα το λοιπο σπιτι και ο ανδρας μου εβαλε σκουπα.. μας εχει μεινει για το βραδυ η τραπεζαρια..

αυριο γιορταζει η κουνιαδα μου και ολο και καποιος θα σκασει μυτη και λεω το σκ (που ολο και καποια απο σας θα χει γεννησει η θα γενναει!) να στολισω για τις γιορτες..

ειμαι ηδη ψοφια και πειναω.. ο μικρος οπου να ναι θα ξυπνησει με το καλο να με ξεζουμισει!!

Δε σε πιστευω ποσες δουλειες κανεις καθε μερα!!!! Συν θηλασμο, συν 2 παιδια.. συν εμας... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

10007 μηνυματα..σκεφθειτε ποσα ακομη εχω γραψει απο το 2008.. κανονικα (απαντω σε προηγουμενη ερωτηση νομιζω της aristeas) τα διαγραφει ο admin μεχρι ενα ποσο αλλα βλεπω οτι το χει ξεπερασει και δεν ξερω αν προκειται να το κανει.. για την ωρα δεν με εχει ενοχλησει καποιος για αυτο το θεμα.. αρα συνεχιζω να γραφω ακαθεκτη!!χιχι!!

τωρα θα θελα να φαω μια..αστο καλυτερα γιατι και οι δυο εναπομεινασες ενεργες και τακτικες ειστε με τη κοιλια στο στομα..

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ DINA!! Αντε και καλη γεννα..

εγω αγαπη μου εχω κοιμηθει ελαχιστα αφου ο μικρος ειχε κολικους ολη νυχτα ΣΥΝ οτι ειχε παλι παροξυνσμους η κορη μου και με ζητουσε ολη νυχτα και παροτι δεν εχω αυτη τη γραμμη πηγαινα γιατι ο ανδρας μου ροχαλιζε ψοφιος (που να χε γεννησει κιολας..:rolleyes::rolleyes:) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ μου ξυπνησαν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ στις 6..!!

Απο τοτε εκανα γενικη στη κουζινα, το μπανιο, μαγειρεψα, συμμαζεψα και ξεσκονισα το λοιπο σπιτι και ο ανδρας μου εβαλε σκουπα.. μας εχει μεινει για το βραδυ η τραπεζαρια..

αυριο γιορταζει η κουνιαδα μου και ολο και καποιος θα σκασει μυτη και λεω το σκ (που ολο και καποια απο σας θα χει γεννησει η θα γενναει!) να στολισω για τις γιορτες..

ειμαι ηδη ψοφια και πειναω.. ο μικρος οπου να ναι θα ξυπνησει με το καλο να με ξεζουμισει!!

κοριτσι σε καταλαβαίνω και μενα ειχε κολικους το μπεμπακι μου. τελικα δε θα το πιστεψεις τι τον ηραμησε! ο ηχος από τπ μπιστολακι:confused::confused::confused:. με το που το βαζω σταματαει να κλαει! Εσυ τι κανεις για να τον ηρεμησεις. η γιατρος μας συνεστισε και χαμομηλι στη χειριστη αλλα δεν το γουσταρε!

dbLDp2.png

εχεις δικιο Αρτεμη.. δεν μετραται αυτη η αγαπη.. αδολη, απεραντη, αμετρητη..

εγω τον ηρεμω απλα με το στηθος..δεν κανω κατι αλλο..επειδη εχω τη μικρη κυρια φασαρια στο σπιτι εχει μαθει να κοιμαται ο μικρος με θορυβο και οταν ειναι καπως στη διαθεση του φερνω τη μικρη και την κουρδιζω (αλλο που δεν θελει!!) να μου μιλαει και αυτος ο μικρος κουτσομπολης καπως αποσπαει τη προσοχη του..

εμενα μου κανει και αγκουυυυ σιγα σιγα.. προσπαθει να επικοινωνησει χαχα!!

μη πω για τα ακουσια χαζογελακια!! ολα τα λεφτα!!

και για τις εν Αθηναις σαραντισμενες

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=328035

Ντινάκι όντως πολλά θα αλλάξουνε από αυτά που έλεγες όταν θα γεννήσεις!!!!! Εγώ ήδη ξέχασα τι έλεγα!!:tongue: Τέλεια με τα αποτελέσματα σουυυυυυυ!!!!!! Όλα καλά λοιπόν για μία τέλεια γέννα!!!!!!!!:P Απόλαυσε τις βολτίτσες σου γιατί οι επόμενες θα είναι ωραιότερες αφού θα είναι με το μπεμπίνι σου!!!!!!:D

Αριστέαααααααααααααα, αύριο η μεγάλη μέρα????????? Αχ θα τρελαθώωωωω!!!!!!!!!!!!!:P Με το καλόόόόό!!!!!!!!!!

Προσπ μου σήμερα του έδωσα λίγα ml από το δικό μου γάλα και λίγα ξένο και δεν έβγαλε τίποτα!!!!:P

Ο μπέμπης μου μέσα σε μία εβδομάδα πήρε 290 γρ. κι έφτασε στα 3580..!!!!!!:D Χθες έπεσε και ο αφαλός μας!!!!!!!!!!!!:D

Αχ πόσο λατρεύω αυτό το πλασματάκι............Τόση αγάπη έχουμε μέσα μας βρε κορίτσια?????? Απέραντη αγάπη χωρίς αντάλλαγμα.......

Κι εμάς γελάει ο μπεμπούλης από τη δεύτερη μέρα της γέννησής του αλλά όχι σε μας.....ποιος ξέρει τι βλέπει και γελάει!!!!!!:P

Πάντως όταν τον βάλανε στη φωτοθεραπεία, του είχανε δέσει τα ματάκια κι όταν πήγα να τον ταίσω άρχισα να του μιλάω και να του λέω διάφορα πράγματα που συνηθίζω να του λέω και μου έσκασε χαμόγελο κι έναν αναστεναγμό......:-( Το ψυχάκι μου!!!! Ένιωσε ασφάλεια όταν τον πήρα εγώ!!! Η μανούλα του!!!!!!!!!:P

Α και για ίκτερο δε μας μέτρησαν τελικά σήμερα γιατί είναι μια χαρά στο χρώμα του!!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!

Διαφημίσεις

αγαπημενες μου παμε στο γιατρο...

Θα μπω μετα ενοειται για να σας πω τα νεα μας!!!

Φιλια πολλα!!!!!!

Αντε Αριστακι με το καλο!!

Ντινάκι όντως πολλά θα αλλάξουνε από αυτά που έλεγες όταν θα γεννήσεις!!!!! Εγώ ήδη ξέχασα τι έλεγα!!:tongue: Τέλεια με τα αποτελέσματα σουυυυυυυ!!!!!! Όλα καλά λοιπόν για μία τέλεια γέννα!!!!!!!!:P Απόλαυσε τις βολτίτσες σου γιατί οι επόμενες θα είναι ωραιότερες αφού θα είναι με το μπεμπίνι σου!!!!!!:D

Ο μπέμπης μου μέσα σε μία εβδομάδα πήρε 290 γρ. κι έφτασε στα 3580..!!!!!!:D Χθες έπεσε και ο αφαλός μας!!!!!!!!!!!!:D

Αχ πόσο λατρεύω αυτό το πλασματάκι............Τόση αγάπη έχουμε μέσα μας βρε κορίτσια?????? Απέραντη αγάπη χωρίς αντάλλαγμα.......

Κι εμάς γελάει ο μπεμπούλης από τη δεύτερη μέρα της γέννησής του αλλά όχι σε μας.....ποιος ξέρει τι βλέπει και γελάει!!!!!!:P

Πάντως όταν τον βάλανε στη φωτοθεραπεία, του είχανε δέσει τα ματάκια κι όταν πήγα να τον ταίσω άρχισα να του μιλάω και να του λέω διάφορα πράγματα που συνηθίζω να του λέω και μου έσκασε χαμόγελο κι έναν αναστεναγμό......:-( Το ψυχάκι μου!!!! Ένιωσε ασφάλεια όταν τον πήρα εγώ!!! Η μανούλα του!!!!!!!!!:P

Α και για ίκτερο δε μας μέτρησαν τελικά σήμερα γιατί είναι μια χαρά στο χρώμα του!!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!

Καλα, Ελενη, με το που διαβασα για τον αναστεναγμο του γιου σου οταν τον πηρες αγκαλια πολυ συγκινηθηκα ρε.. Σαν να το ειδα μπροστα μου!!! Η ψυχουλιτσα μωρεεε!!!!! Ηθελε μανουλα!!

Ρε Ελενη, θυμησε μου, ποσα κιλα σου ελεγαν οτι ηταν το παιδι σου πριν γεννησεις? Και ποσο βγηκε τελικα? Θυμαμαι οτι ειχε μεγαλη διαφορα..

Εγω ετοιμαζομαι να παω ω-ρι-λα.. Σαν να μην ακουω καλα... :rolleyes: Και παω τωρα διοτι αυριο μπορει καποιος να χρειαζεται την ακοη μου σε τελεια κατασταση.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αν και νομιζω θα αφησουμε -ως πραγματικος gentleman- την Κυρια της Αριστεας να προηγηθει....

976310u2q4te2z6j.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κοριτσια βγηκαμε χτες το μεσημερακι,ολα καλα με την μπεμπου θηλαζουμε αποκλειστικα με ελαχιστο ξενο που ηπιαμε στο μαιευτηριο λογω μιας βλαμμενης νοσοκομας:mad:χασαμε και 130γραμμαρια και ειμαστε 3720:tongue:κατα τα αλλα ειναι πολυ ησυχη τα αγορακια μου εχουν ξετρελαθει και θελουν να την πειραζουν συνεχεια,και εγω αδυνατισα :lol::lol::lol:απο τα 30κιλα που πηρα εχω χασει τα 17!!!!!:cool:Ντινα και αριστεα με το καλο και σε εσας τα μωρακια σας

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

annita καλως ηρθατε σπιτακι σας, να σας ζησει η κουκλα την οποια θα χετε στα ωπα ωπα.. (σα τους Μπεκαμ ενα πραμα! Prada, Gucci κλπ)

aristea περιμενουμε νεα σου..

χαλια μερα σημερα.. απο το μεσημερι η κορη μου εχει ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ και ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ο μικρος ειναι ανησυχος (πως να μην ειναι??) και θελει συνεχεια στηθος, αγκαλια και μονο εμενα ΚΑΙ μεσα σε ολα ενεργηθηκα και βγηκαν οι αιμορροειδες τιγκα και ειμαι ενα ματσο χαλια αφου ποναω τρομερα.. πρεπει οπωσδηποτε να δω γιατρο στους επομενους μηνες..λεφτα για επεμβαση δεν υπαρχουν βεβαια αλλα κατι πρεπει να γινει..

Αννιτα μου καλως ηλθατε σπιτι σας...

Με το καλο να σαραντησετε!!!

Εμεις γυρισαμε αφου περασαμε πρωτα απο την πεθερα μου να αγκαλιαστουμε κ να χαιρετηθουμε...χαχαχα!!

Αυριο λοιπον ειναι η μεγαλη μερα και για μενα!!!!

Θα πρεπει να ειμαστε στις 6:00 στο Μητερα να με ετοιμασουν κ να αρχισει η διαδικασια κατα τις 7:00 απ'οτι μου ειπε ο γιατρος...

Θα μου βαλουν ενα υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος και να αρχισουν οι συσπασεις..

Μου ειπε οτι κανει γυρω στις 3 ωρες να δρασει.

Θα περιμενουμε να γινει διαστολη κ οταν ερθει η ωρα θα μου σπασουν τα νερα...Κ μετα θα μας χωριζει λιγη ωρα απο τις εξωθησεις....

Οοοοολα αυτα ειναι το επιθυμητο σεναριο...

Μακαρι να μας βοηθησει η Αγ.Αικατερινη που γιορταζει αυριο και να τα καταφερουμε οπως πρεπει!!!!

Αχ, οσο σκεφτομαι οτι αυριο θα δω για πρωτη φορα το κοριτσακι μου βουρκωνω...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...