Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εμενα, Προσπ, απο την αλλη εκεινο που με νοιαζει ειναι να βγουν τα αποτελεσματα της κολπικης εξετασης που εκανα σημερα και να εχει φυγει το μικροβιο.. Αν ειναι ακομη εκει, εννοειται δεν προλαβαινω να παρω αντιβιωση, οποτε αναγκαστικα θα παω καισαρικη και θα το ζητησω και εγω αυτη τη φορα.. Απο περιβαλλον κολπιτιδας δε θα ηθελα να περασει το παιδι..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μακαρι να ειναι ολα οκ dina..

εγω εχω εδω και μερες μια ενοχληση στην ουρηθρα. Οταν ουρω νοιωθω ενα καψιμο αλλα το νοιωθω στο δερμα της περιοχης.. ελεγα μηπως ειναι ουρολοιμωξη αλλα ο γυναικολογος με ρωτησε αν εχω συχνοουρια και δεν εχω.. και ετσι αυριο θα παρω μια αλοιφη να βαζω και θα δουμε πως θα παει με αυτο..αν δεν υποχωρησει (ειναι και πολυ ενοχλητικο αυτο το καψιμο οταν ξεκιναει η ουρηση) θα κανω μια καλλιεργεια ουρων.. θα δουμε..

Εμενα, Προσπ, απο την αλλη εκεινο που με νοιαζει ειναι να βγουν τα αποτελεσματα της κολπικης εξετασης που εκανα σημερα και να εχει φυγει το μικροβιο.. Αν ειναι ακομη εκει, εννοειται δεν προλαβαινω να παρω αντιβιωση, οποτε αναγκαστικα θα παω καισαρικη και θα το ζητησω και εγω αυτη τη φορα.. Απο περιβαλλον κολπιτιδας δε θα ηθελα να περασει το παιδι..

Ντινα μου μακαρι να ειναι καθαρη η εξεταση κ να ξενοιασεις..

Σε αντιθετη περιπτωση ισως κ απο μονοι τους οι γιατροι να μην αφηνουν να γινει φυσιολογικος τοκετος.. κ γω θα το ζηταγα...ενταξει δεν ειμαστε παραλογοι, πανω απ'ολα να βγει το μωρο και να ειναι καλα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Αχ μου λείψατε πάρα πολύ ρεεεεεεεεεε........:(

Καταρχήν Αριστέαααααααααααααα, μέχρι την Παρασκευή δηλαδή γεννάς?????:P Κι εσύ Ντινάκιιιιιιι μέχρι τη Δευτέρα?????:P Με το καλό και με έναν πόνο κοριτσάκια μου!!!!!!!:D:D

Είδα και το πινακάκι μας!!!!!! Καλέ πόσο μεγάλωσε???????:DΝα ζήσουν σε όλες τα μπεμπίνια τους!!!!!! Γερά και καλότυχα να είναι και καλό σαραντισμό να έχουμε!!!!!!!

Διάβασα τόσα.....Δεν τα θυμάμαι όλα...

Ντινάκι για το κιτ που με ρώτησες!! Εγώ Παρασκευή γέννησα, το απόγευμα ήρθανε από τη γενική και πήρανε το κουτί φιλιζόλ κλπ...και Σάββατο πρωί θα το παραδίνανε μου είπανε!!!!!;)

Βιβιανάκι εύχομαι αυτό το 1% να είσαι εσύ και όλα να πάνε καλά με το μωράκι σου!!!! Έχουνε δει πολλά τα μάτια μου!! Να ξέρεις πως θέλουμε γερά μωρά....;)

Εγώ κοριτσάκια με το θηλασμό δεν κατάφερα τίποτα!! Ήρθε μία κοπέλα από την LLL και μου έφερε ένα σύστημα της μεντέλα που γεμίζεις ένα μπουκαλάκι με το μητρικό γάλα κι έχει δύο σωληνάκια που τα κολλάς στα στήθη κι όσο θηλάζει το μωρό, τραβάει γάλα και από τα σωληνάκια!! Με τα χίλια ζόρια έπιασε ο μπέμπης για κανένα 10λεπτο το ένα στήθος αλλά μετά έβαλε τέτοια κλάματα που βράχνιασε...:(:( Έκλαιγα κι εγώ μαζί του και σταμάτησα την προσπάθεια!!!! Σπάραξε η καρδιά μου....:(

Όσες φορές κι αν προσπάθησα, βάζει τη ρώγα στο στόμα και μετά πάει πέρα δώθε το κεφάλι και κλαίει ασταμάτητα....Και τα πόδια τα πάει πίσω από τα νεύρα!!

Το άλλο τώρα είναι ότι βγάζω όσο μπορώ με το θήλαστρο αλλά κάθε φορά που του δίνω το γάλα μου (όταν μαζέψω αρκετή ποσότητα), το βγάζει όλο....κάνει εμετό δηλαδή...:confused: Σήμερα μας κοψοχόλιασε κι έτσι είπα να σταματήσω να του το δίνω:(....δεν ξέρω τι γίνεται....Δήμητρα εσύ τι λες???

Κατά τ'άλλα ο μπέμπης μου είναι ένας αγκαλίτσας!!!!! Αν κοιμηθεί και τον βάλω στο κρεβάτι μετά από λίγο ξυπνάει...αν τον κρατήσω αγκαλιά κοιμάται πολύ!!!!! Κι έτσι κοιμάται στο στήθος μου επάνω, μετά τον βάζω ακριβώς δίπλα μου και τον κολλάω πάνω μου να με αισθάνεται και κοιμάται ήσυχος....νιώθει ασφάλεια το ψυχάκι μου!!!! Ελπίζω να το κόψει αργότερα!!

Κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω κοιμάται επάνω μου!!!!!:P

Τρώει αρκετά...γύρω στα 100ml...:rolleyes:

Όσο για τους κολικούς εμένα έκανε μία μέρα μέσα στο νοσοκομείο κι έπαθα πλάκα...δεν ήξερα τι να τον κάνω από το κλάμα!! Πονούσε ώρες αλλά από τότε τίποτα!!!!! Ελπίζω να μην τον πιάσουνε.....θα στεναχωριέμαι που δεν θα μπορώ να τον βοηθήσω...:(

Δεν έχω χρόνο αφού θέλει συνέχεια αγκαλιά.....όταν είναι ο άντρας μου σπίτι, τον κρατάει για να κάνω δουλειές, σίδερο, μαγειρέματα κλπ....θέλουμε να στολίσουμε και το δέντρο μία από αυτές τις μέρες....:D Επίσης πήρα τηλέφωνο στα jumbo και φέρανε φορμάκια Άγιου Βασίλη που ήθελα. Θα πάει ο άντρας μου να πάρει ένα!!!!!!:D

Τα χρήματα του ΙΚΑ θα μπούνε στο λογαριασμό μου 1/12...:D Τα έκανε όλα ο άντρας μου πριν βγω από το νοσοκομείο!!!!! Μέχρι και βιβλιάριο ΙΚΑ του μπέμπη έβγαλε και το ασφάλισε επάνω μου!!!!!;)

Σας σκέφτομαι να το ξέρετε τρελή παρεϊτσα!!!!!!:tongue::tongue:

Σας φιλώ και θα μπω όταν ξαναμπορέσω!!!!!!

Αύριο θα πάμε στο νοσοκομείο να μας δει παιδίατρος!!!! Ήθελαν να του ξαναμετρήσουν τον ίκτερο γι'αυτό θα πάω εκεί και δεν φώναξα την παιδίατρο στο σπίτι μου!!!! Για να δούμε!!!!!!;)

Λογικά θα δούμε πως πάει από κιλά...Γεννήθηκε 3340 και φύγαμε από το νοσοκομείο 3290...:D Σίγουρα έχει πάρει κι άλλα....τον νιώθω....:tongue:

Πολλά φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια εντός κι εκτός κοιλίτσας!!!!!:D

Υ.Γ.: Για την καισαρική που λέγατε....εγώ πρήστηκα πάρα πολύ στα πόδια, τώρα άρχισε να υποχωρεί το πρήξιμο.....κοιλίτσα έχει μείνει αλλά θέλει χρόνο για να φύγει....κατά τ'άλλα μια χαρά όλα!! Αίμα έχω ακόμα...και ο αιματοκρίτης μετά τη γέννα έπεσε στο 24,7....:confused: Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι!! Πίνω σίδηρο 2 φορές την ημέρα....

Επίσης τα κακάκια του μπέμπη είναι σαν τη μουστάρδα κι έχουνε σποράκια επάνω....:rolleyes:

Καλα Δημητρα εγω τα περασμενα Χριστουγεννα ειχα περασει ουρολοιμωξη και μιλαμε ειχα μαρτυρησει...

Ειναι παααααααρα πολυ ενοχλητικο το καψιμο κ ακομα περισσοτερο (ευτυχως που δεν το εχεις) το να θες να κατουρας κ να κανεις μια σταγονα κ αυτη να νομιζεις πως ειναι τοσο καυτη οσο καιει το βραστο νερο...:mad::-x

Απαπαπα!! χαλια...

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ να υποχωρησει..

Διαφημίσεις

Ελενακι μου και μεις σκεφτομαστε ολες εσας που εχετε γεννησει κ πως να τα περνατε με τα μπεμπινια σας!!!!

Προεχει το μωρο σου και να μπειτε σε ενα προγραμμα κ αργα η γρηγορα το καφε μας θα ξαναβρει τους ρυθμους του...

Οσο για το μπεμπη σου, καλα δεν εχω λογια...ειναι κουκλος και σου μοιαζει.............!!!

Και πολυ καλα κανεις που τον κοιμιζεις πανω σου.. τοσους μηνες ηταν μεσα σου κ τωρα ξαφνικα θα κοιμαται μοναχουλης σε μια κρυα κουνια;;;; ααα οχι, εγω ειμαι μαζι σου... κ οποτε ερθει η ωρα θα κοιμαται μονος του..

Καλα αποτελεσματα ευχομαι για αυριο που θα πατε για τη μετρηση του ικτερου......

Ελενακι μου και μεις σκεφτομαστε ολες εσας που εχετε γεννησει κ πως να τα περνατε με τα μπεμπινια σας!!!!

Προεχει το μωρο σου και να μπειτε σε ενα προγραμμα κ αργα η γρηγορα το καφε μας θα ξαναβρει τους ρυθμους του...

Οσο για το μπεμπη σου, καλα δεν εχω λογια...ειναι κουκλος και σου μοιαζει.............!!!

Και πολυ καλα κανεις που τον κοιμιζεις πανω σου.. τοσους μηνες ηταν μεσα σου κ τωρα ξαφνικα θα κοιμαται μοναχουλης σε μια κρυα κουνια;;;; ααα οχι, εγω ειμαι μαζι σου... κ οποτε ερθει η ωρα θα κοιμαται μονος του..

Καλα αποτελεσματα ευχομαι για αυριο που θα πατε για τη μετρηση του ικτερου......

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια για τον μπέμπη μου!!!!:P

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι με την αγκαλιά.....έχει έρθει σε ένα άλλο περιβάλλον μετά την κοιλιά.....θέλω να τον κάνω να αισθάνεται όση περισσότερη ασφάλεια μπορεί.....;) Εξάλλου και οι σύμβουλοι θηλασμού που μίλησα, μου είπανε να τον έχω όσες περισσότερες ώρες μπορώ στην αγκαλιά μου για να γνωριστούμε!!!!!;)

Βγαίνω γιατί άρχισε να ξυπνάει.......

Με ένα πόνο κοριτσάκι μου!!!!! Να δούμε ποια θα ανανεώνει το πινακάκι μας τώρα...:D

Φιλάκια!!!

aristea δεν θελω να πιστευω σε ουρολοιμωξη. Δεν εχω συχνοουρια οχι.. απο την αλλη εκανα τωρα μπανιο και πηγα να βαλω το αντισηπτικο σαπουνι (σε αφρο) που βαζω και με ετσουξε η περιοχη αρα ειναι δερματικο απο τι καταλαβαινω.. θα στειλω τον ανδρα μου να βρει ενα εφημερυων φαρμακειο να μου παρει μια αλοιφη που πε ο γιατρος γιατι εχει γινει ενοχλητικο.. παντως κατι παρομοιο που χα (οχι το ιδιο ομως) περσι ηταν τελικα δερματικο απο τα σερβιετακια μου.. τωρα ομως αυτο ειχε ξεκινησει απο το καιρο που φορουσα σερβιετες και τωρα που φοραω σερβιετακια εχει ενταθει..

θα δειξει..

helen δεν ξερω τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις.. αν εχεις χρονο και ορεξη θα σου λεγα να μπεις στο parents στην ενοτητα του θηλασμου και να ανοιξεις ενα θεμα (για πιο αμεσες απαντησεις) και να σου πουν οι εμπειρες..

παρ αυτα το οτι στο εβγαλε δεν σημαινει οτι δεν θελει το γαλα σου.. η θα χε γεματο στομαχι απο πριν η δεν θα ταν στην φαση να πιει γαλα γενικα.. δεν ειναι σε θεση να ξεχωριζει το γαλα και να το πεταει και σκεψου οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο και ελαφρυ απο τη φορμουλα..

επισης δεν ξερω υπο ποιες συνθηκες δινεις τροφη στο μωρο (αν δινεις και φορμουλα, ποσο φορμουλα και ποσο δικο σου η ποσο δικο σου μονο, ανα τι ωρες κλπ..αυτα θα πρεπει να τα γραψεις και στο θεμα που θα ανοιξεις με καθε αλλη λεπτομερεια που αφορα το μωρο .. γεννηση, βαρος γεννησης, βαρος ζυγισεων, ικτερος, πανες που βρεχει, ποσοτητες αντλησης, ποσοτητες φορμουλες, ωρες σιτισης)

αν βρεις 15 λεπτα θα χεις φτιαξει το θεμα.. οι απαντησεις ειναι σχεδον θεμα ενος 24ωρου..

εσυ οτι θες θα κανεις..

Ε τοτε μηπως ειναι απο τις σερβιετες..

Παιρνεις σερβιετες με υφασματινο καλλυμα;;

Εγω αν δεν ειναι τετοιες εχω προβλημα,, κοκκινιζει η οεριοχη κ με οιανει φαγουρα..

Με την κρεμουλα θα σου περασει αν ειναι δερματικο..

Διαφημίσεις

Καλα να περασετε Αριστακι.... Κι εγω ολο εξω ειμαι τελευταια και επικαλουμαι την ευκαιρια που εχω τωρα να παω βολτουλες και μετα δεν θα εχω... :rolleyes::rolleyes: Εβαλα μακαρονακια να φαμε με κετσαπ (!!! - το must του πιατου, αλλιως θα το θεωρουσα γκουρμε!! :tongue:)

Εγω σταματησα να φοραω σερβιετακια χρονια πριν για ακριβως αυτο το λογο, να αποφευγω τις μολυνσεις.. Φυσικα υπηρχαν μερες που αλλαζα και τεσσερα εσωρουχα την ημερα.. :eek:

Καλε, υπαρχουν σερβιετες με υφασματινο καλυμμα? :rolleyes:

Προσπακι, περαστικουλια... ;)

Αχ, εχω πολλη αγωνια για τα αποτελεσματα αυριο...

Ελενακι, μπραβο για τις πολλες αγκαλιες... Δωστου να καταλαβει!!! Ολο θυμαμαι τα λογια μου στην αρχη της φιλιας μας που ελεγα, σαν τωρα το θυμαμαι, το παιδι να κοιμαται μονο του και στο δικο του δωματιο και μπλα μπλα... δεν ξερω αν θα το εφαρμοσω στην πορεια... βασικα θα το τρελανω στις αγκαλιες και τα φιλια κι εγω και δεν εχω ιδεα ποτε θα παει το μωρο στο δωματιο του... Κι ελεγε η Προσπ, "αχ, ποσα θα αλλαξουν στην πορεια!!" Indeed, Prosp!

Τα λεμε αργοτερα κοριτσαρες!!!

Κοριτσακια μου καληνύχτα!!!!

Για να δουμε τι θα μας ξημερώσει η αυριανή μέρα!!

Ντίνα καλα αποτελέσματα!!

Φιλακια..

Καλε, κοιμαστε ακομη???? (και καλα!!)

Τα αποτελεσματα μας ειναι αρνητικα!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω για καφε (ειπαμε, τωρα που μπορω, μπορει να ειναι ο τελευταιος καφες της αμπεμπης ζωης μου!!! :rolleyes::rolleyes:)

Σας φιλωωωω..........

Καλημερα!!!

:D:D:D

ΜΠΡΑΒΟ DINA!! Αντε και καλη γεννα..

εγω αγαπη μου εχω κοιμηθει ελαχιστα αφου ο μικρος ειχε κολικους ολη νυχτα ΣΥΝ οτι ειχε παλι παροξυνσμους η κορη μου και με ζητουσε ολη νυχτα και παροτι δεν εχω αυτη τη γραμμη πηγαινα γιατι ο ανδρας μου ροχαλιζε ψοφιος (που να χε γεννησει κιολας..:rolleyes::rolleyes:) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ μου ξυπνησαν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ στις 6..!!

Απο τοτε εκανα γενικη στη κουζινα, το μπανιο, μαγειρεψα, συμμαζεψα και ξεσκονισα το λοιπο σπιτι και ο ανδρας μου εβαλε σκουπα.. μας εχει μεινει για το βραδυ η τραπεζαρια..

αυριο γιορταζει η κουνιαδα μου και ολο και καποιος θα σκασει μυτη και λεω το σκ (που ολο και καποια απο σας θα χει γεννησει η θα γενναει!) να στολισω για τις γιορτες..

ειμαι ηδη ψοφια και πειναω.. ο μικρος οπου να ναι θα ξυπνησει με το καλο να με ξεζουμισει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...