Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γυρισαμε κι εμεις.... :D Μια χαρα το καρδιοτοκογραφημα.. Ζωηρουλης ηταν ο μπομπιρας (οφειλεται στο μανουρι που τρωμε πριν την εξεταση)) ... (ααα, και τις καραμελες baloo :tongue: ) οποτε ηταν τουρμπο και απο αλμυρο και απο γλυκο... Μου εκανε και κολπικη εξεταση και ναιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... επιασε κεφαλακι... :D:D:D:D Αλλα εχουμε ακομη πολυ δρομο... Αν δεν προκυψει κατι νωριτερα , θα παω τη Δευτερα που κλεινουμε το μηνα μας..

;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Ντινααααα!!!

Ειδες που στο ειπαν κ οι αλλοι οτι χαμηλωσε η κοιλιτσα;;;

Τελικα δικιο ειχαν....

Σου ειπε για τον τραχηλο;

Αντε να δουμε..

Δηλ. αν δε γινει τιποτα μεχρι τη Δευτερα πας για προκληση την ιδια μερα;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εγω μιλησα πριν με το γιατρο, με πηρε να δει πως παω..

Και με τα πολλα μου ειπε πως το μωρο οταν κουνιεται πεφτουν λιγο οι σφυγμοι του...:-(

Αυτο λεει μπορει να οφειλεται σε καποια περιτυλιξη (η οποια δεν ειναι στο λαιμο) ή οτι ο λωρος μπορει να ειναι κοντος...

Αλλα και παλι αυτο λεει δε μας ανησυχει....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Βρε Αριστεα απο στιγμη σε στιγμη γεννας ε?? Ελα μαλλον γρηγορη θα εισαι;)

Ντινα και εσυ απο τι βλέπω πλησιαζεις. ο μπέμπης πίνει περιπου 80-90 γρ. σταδιακα το αυξανω. Μου ειπαν οτι η μεση ποναει απο την επισκληριδιο και οτι θα ποναει (ελπιζω οχι τόσο) για κανα 6 μηνες:-(. Μετα βιας σηκωνω το παιδι!

Αντριαννα να σου ζήσει καλοσαραντιστο!

dbLDp2.png

Ντινα και εσυ απο τι βλέπω πλησιαζεις. ο μπέμπης πίνει περιπου 80-90 γρ. σταδιακα το αυξανω. Μου ειπαν οτι η μεση ποναει απο την επισκληριδιο και οτι θα ποναει (ελπιζω οχι τόσο) για κανα 6 μηνες:-(. Μετα βιας σηκωνω το παιδι!

6 μηνες;; πανε καλα;; πρωτη φορα το ακουω.. Ελα δεν πιστευω τοσο πολυ..αλλα κ να κρατησει σιγουρα δε θα ειναι της ιδια εντασης ο πονος..ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα.....!!

Οταν λεω οτι εχω διαστολη 3 μου λενε ολοι οτι μεχρι το βραδυ θα εχω γεννησει, τι να σας πω;

Διαβαζω κ στο parents οτι αλλες κοπελες με τετοια διαστολη γεννησαν απο 4 ωρες μεχρι κ 3 μερες..:shock::shock:

Εγω δε βλεπω κανενα εντονο σημαδι παντως..εκτος κ αν ερθει κανενα ξαφνικο!!

τα ξαφνικα ειναι τα καλα.. και θα γεννησεις γρηγορα πιστευω.. δεν θα ταλαιπωρηθεις..

artemis και εγω ετσι ξερω.. αν σε πιασιε πονος απο την επισκληριδιο συνηθως κραταει.. δεν ξερω για 6μηνο αλλα οτι συμβαινει το λενε αρκετοι..

εγω δεν εκανα αλλα και παλι στο ισχυο ενα κουσουρι απο το βαρος εχω για την ωρα..και απο την καλοπεραση των προηγουμενων ετων..

τιποτε κοριτσι μου..

εσυ να σαι καλα και οτι και να γινει ειδικα οχι επιθυμητο ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ τον εαυτο σου να αποθαρρυνθει.. εν ετη 2011 παιδια γινονται και θα φθασεις ως εκει..

Διαφημίσεις

Aristea, Dina και Prosperous σας ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι ότι καλύτερο για σας και τις οικογένειες σας

Να εισαι καλα και εσυ..

Να εχεις δυναμη και πιστη μεσα σου και ολα θα πανε καλα αν οχι σ'αυτη , τοτε σε μια επομενη εγκυμοσυνη,,

Σου ευχομαι συντομα να κρατας ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου...:D

Μπραβο Ντινααααα!!!

Ειδες που στο ειπαν κ οι αλλοι οτι χαμηλωσε η κοιλιτσα;;;

Τελικα δικιο ειχαν....

Σου ειπε για τον τραχηλο;

Αντε να δουμε..

Δηλ. αν δε γινει τιποτα μεχρι τη Δευτερα πας για προκληση την ιδια μερα;;

Οχι, για προκληση.. Δε θελω.. Εγω θελω να ερθουν τα πραγματα αβιαστα... Δεδομενου οτι μας επιτρεπει και ο μπεμπης δηλαδη.. Και δεν διατρεχει προβλημα η υγεια του, εννοειται...

Εγω μιλησα πριν με το γιατρο, με πηρε να δει πως παω..

Και με τα πολλα μου ειπε πως το μωρο οταν κουνιεται πεφτουν λιγο οι σφυγμοι του...:-(

Αυτο λεει μπορει να οφειλεται σε καποια περιτυλιξη (η οποια δεν ειναι στο λαιμο) ή οτι ο λωρος μπορει να ειναι κοντος...

Αλλα και παλι αυτο λεει δε μας ανησυχει....:rolleyes:

Οχι, πουλακι μου, μην ανησυχεις.. Ολα αυτα αντιμετωπιζονται.. Και μπραβο στο γιατρο σου που σε πηρε τηλεφωνο...

ελα, ελα.. ολα καλα θα ειναι και θα σε πιασουν και οι πονοι οσονουπω.. εσυ dina.. στην αναμονη ε?? ποτε δε ξερεις!

Στην αναμονη, Προσπακι... Αντε και εχω αλλους 3 κυκλους Lost να δω... Προλαβαινω δεν προλαβαινω.. :lol::lol::lol:

Αντριαννα να σου ζήσει καλοσαραντιστο!

Αα, απο την ναρκωση δηλαδη... Και μενα 6 μηνες πολλοι μου φαινονται ρε παιδι μου... Και πως το νιωθεις? Σαν τσιμπημα στη μεση ή σαν πονος σε ολη τη μεση?

Aristea, Dina και Prosperous σας ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι ότι καλύτερο για σας και τις οικογένειες σας

Βιβιαν, να εισαι παντα καλα εσυ και ο συζυγος σου και μη στεναχωριεσαι για τιποτα.. Ολα θα ερθουν στην ωρα τους... Σχεδον 3 χρονια περιμενα εγω για να μεινω εγκυος... Ολα θα γινουν τη σωστη στιγμη.. Να ερχεσαι στο καφε μας να μας λες τα νεα σου ε?? Μη μας λησμονησεις... :D

Μιας και λεγαμε για προκληση...

Με πηρε παλι ο γιατρος τηλεφωνο να με ρωτησει αν ακουω το μωρο..

Το ακουω σημερα περισσοτερο απο χτες....

Δεν ξερω αλλα φοβαμαι μηπως κατι τον ανησυχει κ δε μου το λεει..

Μου ειπε πως δε θελει να περιμενουμε το Σαββατοκυριακο και αν μεχρι αυριο που θα με δει δεν εχει προχωρησει απο μονος του ο τοκετος θα παμε με προκληση την Παρασκευη..

Απο τη μια χαιρομαι, απο την αλλη φοβαμαι πως αν δεν εξελιχθουν τα πραγματα απο μονα τους μην καταληξω σε καισαρικη..:-(:sad:

Εγω θα τον επαιρνα να τον ρωτησω τους προβληματισμους μου παντως Αριστεα. Για να ησυχασεις εσυ το λεω περισσοτερο και να μη βασανιζεσαι..

ειναι λιγο αυτο που θα πω αλλα μην αγχωνεσαι aristea.. ουτως η αλλως με διαστολη 3 και με το μωρο τοσο χαμηλα ακομη και με προκληση κατα τα αναμενομενα θα γεννησεις ευκολα και σχετικα γρηγορα.. οσο για τη καισαρικη πιστευω οτι για αλλους λογους θα οδηγουσασταν εκει στη δικη σου περιπτωση..

οσο για τη dina αν ξεπερασεις την 40η εβδομαδα θα αναγκαστεις να κανεις οτι σου πει..βεβαια ας ελπισουμε οτι ο γιατρος θα περιμενει μεχρι τελους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...