Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ, εβλεπα τωρα το μωρακι της Ελενιτσας μας... Τι κουκλακι που ειναι;; Και της μοιαζει κιολλας..

Ερχονται μεγαλες στιγμες Ντινααααααααα!!!

Ρε ναι, δεν υπαρχει το μωρο της!!! :D:D Ιδιο η Ελενη, πραγματι!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα παρετε ξεχωριστο σωμα, καλοριφερ κτλ για το παιδικο ή για το χωρο που θα ειναι το παιδι για να εχει σταθερη θερμοκρασια? Εγω λεω να παρω ενα καλοριφερακι...

Κοιτα λεμε να ξεκινησουμε χωρις κατι εξτρα, κ αν δω οτι χρειαζεται παιρνω ενα μικρο σωμα καλοριφερ ρευματος... αραγε καινε πολυ αυτα;;

Εχω ενα αεροθερμο αλλα ξηραινει πολυ την ατμοσφαιρα και το εχω μονο για το μπανιο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

aristea ευχαριστω για το ομορφο κοπλιμεντο αλλα υπαρχουν κοπελες που μπορουν να σε βοηθησουν πιο αποτελεσματικα και πεπειραμενα αν οι συνθηκες το απαιτησουν.. πχ τη snowflake εγω δεν μπορουσα να τη καθοδηγησω στο θηλασμο μετα τη γεννα αλλα για τα βασικα λιγο πολυ οι θηλαζουσες εχουμε μια κοιμη γραμμη και αποψη..

βρε μη μου κατσουφιαζετε.. ολα καλα πανε.. παντου διαβαζω οτι στο τελος της κυησης ειναι λογικο η κινητικοτητα να περιοριζεται λογω ελλειψης χωρου.. και εσεις ειστε πια ενα βημα απο τον τοκετο..

και επειδη ειστε και οι δυο τελευταιες που περιμενετε τοσο καιρο μαλλον θα χετε πια και ενα ξεχωριστο δεσιμο.. βρε λετε να γεννησετε και ιδια μερα??? φοβερο!!

Κοιτα λεμε να ξεκινησουμε χωρις κατι εξτρα, κ αν δω οτι χρειαζεται παιρνω ενα μικρο σωμα καλοριφερ ρευματος... αραγε καινε πολυ αυτα;;

Εχω ενα αεροθερμο αλλα ξηραινει πολυ την ατμοσφαιρα και το εχω μονο για το μπανιο..

καινε καινε.. αλλα καινε και τα πετρελαιου και τα υγραεριου.. ΟΛΑ κοστιζουν πια.. μονο το κλιματιστικο ισως να κανε τη διαφορα αλλα και παλι ειναι οσο δουλευει..μολις κλεισει παγωσε το συμπαν

εχθες εφτιαξα το στιφαδο και τωρα σκεφτομαι να παω να το τιμησω.. εκανα και φακες για τη μικρη..

πριν λιγο χορευαμε με τη μικρη Στραους και κατι αλλα απο ενα επετειακο cd που ειχα απο τη Musikverien της Βιεννης αφου ειχε προηγηθει παρτυ με στρουμφακια..

τωρα νυσταζω και θα ξυπνησει ο μικρος για θηλασμο.. στις 5 θα μαι παλι κομματια!!κλασικα

και επειδη ειστε και οι δυο τελευταιες που περιμενετε τοσο καιρο μαλλον θα χετε πια και ενα ξεχωριστο δεσιμο.. βρε λετε να γεννησετε και ιδια μερα??? φοβερο!!

Αχ, τι καλα που θα ηταν!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!

Σοφία να σου ζήσει το κοριτσακι σου και να το δεις οπως ομως επιθυμείς!

Ντινα και Αριστεα και μενα η κοιλια προς το τελος ειχε μαλακωσει και η κινητικοτητα ηταν λιγοτερη. που ν αβρει χωρο το παιδί! Πλησιαζει η ωρα για αυτο αγχώνεστε σας καταλαβαίνω!

Εμας μας ειδε η παιδιατρος! Πολυ καλή και επισης ο μπε΄μπης ήταν μια χαρα!

Φιλια και ελπιζω να ξαναμπω αργότερα!

dbLDp2.png

Γεια σου Αρτεμη!!!! Μπραβο, ολα καλα!! Εσυ πως νιωθεις???Εχεις πονακια? Το μικρουλι σας???

πριν λιγο χορευαμε με τη μικρη Στραους και κατι αλλα απο ενα επετειακο cd που ειχα απο τη Musikverien της Βιεννης αφου ειχε προηγηθει παρτυ με στρουμφακια..

Αχ, τι ωραια εικονα αυτη!!! Να χορευετε μαζι, μανουλα και κορουλα!!!!

Αυτο θα ηταν πραγματικα καταπληκτικο!! Και ο δικος μου ειναι ψηλα ακομη, αλλα δεν ξερεις πως θα γινει τελικα, μπορει να φορτσαρει τωρα στο τελος και να κατεβει... Μπορει παλι οχι.. :rolleyes::rolleyes: Εγω χτες ειχα πρωτη φορα εναν οξυτατο πονο χαμηλα.. Δεν ξανανιωσα ετσι... Αλλα απο τοτε τιποτα αλλο...

Σας φιλω προς το παρον!!!

Καλο μεσημερακι!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινα μου κ εγω μονο εναν τετοιο πονο εχω νοιωσει, τιποτα απο τοτε..:-(

Παω και γω να ξαπλωσω λιγακι μπας κ αλλαξει λιγο η διαθεση!!

Τα λεμε μετα τσουπρες..

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα με κούρασε πάρα πολύ, από της 8 κ μισή μόλις τώρα κατάφερα να την αφήσω κάτω, κοιμόταν στο στήθος κ όταν την άφηνα σπαραχτικό κλάμα!!

Αφού έβγαλα το sling κ προσπαθούσα να βρω οδηγίες αλλά τελικά κατάφερα να την αφήσω σιγά σιγά στο πορτμπεμπε, Πήγα κάποια στιγμή τουαλέτα κ γέμισαν τσιμπλάκια τα μάτια της από το κλάμα!!Πέταξα ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο κ έκατσα λίγο να σας διαβάσω!!

Πονάω μέση κ χέρια με ξεθέωσε(ούτε στην εγκυμοσύνη δεν πονούσα μέση)

Πολύ αγχωμένες σας διαβάζω σήμερα!!

Αριστέα μου σε όλην την εγκυμοσύνη είχα πρόβλημα πίεσης, μετρούσα κ κατέγραφα καθημερινά, είχα ελαττώσει κ το αλάτι, όριο μου είχε βάλει το 14 και 9, μια φορά στο γραφείο του μου το βρήκε 15, όταν μου είχε πει για μονήρη κ Αθήνα!!

Μια βδομάδα έμεινε, ξεκουραστείτε κ μην αγχώνεστε!1

Το είχα κοιτάξει το link σου Ντίνα μου, αλλά δεν είχε κακάκια σε μπεζ χρώμα!!:P

Με βοήθησες Δήμητρα, πως δεν με βοήθησες!! Στο θέμα έγραψα γιατί εσύ μου είπες και απάντησε η Αγλαΐα και εναλλακτική μου είχες δώσει την δική σ ου σύμβουλο!!

Αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, εκείνη την ημέρα ήμουν πολύ αγχωμένη!!

Υπάρχει καμιά περίπτωση να πίνει όλη μέρα και κάποια στιγμή το βράδυ να μην έχει ποια?? (Αν λέω βλακείες μην γελάς):tongue::tongue::tongue:

Χθες βράδυ δεν έπιανε θηλή, έκανε νευρικά αριστερά δεξιά το κεφαλάκι της κ περνούσε την θηλή με τα χειλάκια της, αν τύχη κ την έπιανε την άφηνε κατευθείαν, υπάρχει περίπτωση να μην είχα γάλα??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Χθες βράδυ δεν έπιανε θηλή, έκανε νευρικά αριστερά δεξιά το κεφαλάκι της κ περνούσε την θηλή με τα χειλάκια της, αν τύχη κ την έπιανε την άφηνε κατευθείαν, υπάρχει περίπτωση να μην είχα γάλα??

αν το εκανε αυτο ενα δικο μου παιδι θα ελεγα οτι απλα παιζει και δεν πειναει.. η κατι αλλο το ενοχλει και το στηθος ειναι η παρηγορια του αλλα σιγουρα δεν πειναει..

Υπάρχει καμιά περίπτωση να πίνει όλη μέρα και κάποια στιγμή το βράδυ να μην έχει ποια?? (Αν λέω βλακείες μην γελάς):tongue::tongue::tongue:

ανα ποσες ωρς πινει το βραδυ? δινεις ξενο? τι ωρες?

το βραδυ υποτιθεται οτι υπερπαραγεις συγκριτικα με αλλες ωρες του 24ωρου..

Γεια σας!!!

Κοιμηθηκα σα βοδι 3 ωρες..και ετσι το βραδυ θα κανω παρτυ οποια θελει ερχεται..;)

Σε λιγο θα παει ο αντρας μου να φερει τα αποτελεσματα...για να δουμεεε!!

snow μου καλησπερα..σε κουρασε η μικρη σου ε;

Παντως την εχεις συνεχεια στο στηθος οταν ειναι ανυσηχη ε;; Το καλυτερο που μπορεις να της κανεις πιστευω... Το λογικο ειναι οτι οσο ειναι στο στηθος εσυ παραγεις γαλατακι!!

Αχ, να δω τα δικα μου τα χαΐρια οταν θα ερθει η ωρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...