Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Prosp μου σε υπέρ υπέρ ευχαριστώ για όσα έγραψες!!!!!:D

Ήμουνα σίγουρη ότι εσύ θα είχες μία τεκμηριωμένη απάντηση να μου δώσεις και να με βοηθήσεις!!!!:P:p

Καλή επιτυχία αύριο στη Β' επιπέδου!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι [ολύ πολύ καλά!!!!:P

Ματινάκι την έκανες εσύ??????? Περιμένουμε νέα σας!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανε και εσυ μια ερευνα σχετικα με τα βλάστοκυτταρα, δεν ξερω αν εχει κατι διαφοροποιηθει αλλα τουλαχιστον ως προς την χρηση και το αποτελεσμα πιστευω οτι ακομη στα ιδια ειμαστε..αλλιως θα χαμε πολλες καλες ειδησεις..

ευχαριστω για τις ευχες..

Ματινα, σε αναμενουμε!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Ειδαμε τον μπεμπη μας χθες και ειναι πολυ καλα!!!!!! Πολυ καλη η β'επιπεδου ολα φυσιολογικα και τελικα η ΠΗΤ ειναι 12 Νοεμβρη...εξακολουθει να ειναι 6 μερες μεγαλυτερο το μωρο απο τους αρχικους υπολογισμους! Ειναι 442 γρ. το γλυκουλι μου αλλα δυστυχως δεν μπορεσαμε να το δουμε τρισδιαστατα γιατι κουνιοταν συνεχεια και ειχε και χερακι στην μουριτσα....θελει να μας κραταει σε αγωνια μαλλον! Οποτε δεν πηραμε ουτε dvd! Δεν με απασχολει καθολου βεβαια,το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μπεμπακι μου! Μας ειπε ο γιατρος οτι γυρω στις 28 εβδομαδες ειναι καλα για τρισδιαστατο που ειναι μεγαλο πια το μωρο και φαινονται καλυτερα τα χαρακτηριστικα του!!!!! Αυτα τα νεα απο τον μπεμπη που τελικα μπεμπης ειναι 100% μας ειπε!!!!!!!!! Α! Η εξεταση κρατησε 50 λεπτα και μολις πηγα να σηκωθω ειχαν μουδιασει τα ποδια μου και δεν μπορουσα να περπατησω...το καταευχαριστηκα ομως....δεν χορταινα να το βλεπω!!!!

Προσπ μου περιμενουμε τα νεα σου...!!!!!!

Οσο για τα βλαστοκυτταρα και εγω θα θελα να τα φυλαξω αλλα θα γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη οποτε δεν μπορω να τα φυλαξω σε δημοσια τραπεζα και λεφτα για ιδιωτικη δεν υπαρχουν δυστυχως!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????

Καλησπερα μανουλες και απο μενα!!

Γυρισαμε Αθηνα χτες το πρωι και το απογευμα πηγαμε και ειδαμε τη μπεμπουλα μας!!! Πολυ καλη ειναι σε ολα της! Σε καποια φαση την βλεπαμε κατα προσωπο και φαινοταν να ανοιγοκλεινει το στοματακι της!! Ε μολις το ειδα εντελως ασυναισθητα δακρυσα! Για β επιπεδου εχουμε ακομα 2 εβδομαδες, μαλλον θα ειμαι η τελευταια:rolleyes:

Ματινα μια χαρα ο μπεμπιτος σου εε; 50 λεπτα εξεταση τελειααα!!!

Η ζεστη νομιζω δεν υποφερεται, ουτε να φαω δε μπορω, νερο πινω και ιδρωνω!Τι καλα που θα γεννηθουν τα μωρα μας το χειμωνα!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπερα!!

Aristea καλως ορισες

Ματινα ΜΠΡΑΒΟ και με το καλο να ρθει η γεννα μας..

Εγω εκανα την β επιπεδου, ολα καλα δειχνουν, ειχε και καλη θεση, μαλιστα νομιζω οτι σε σχεση με την β επιπεδου της κορης μου η προσοχη μου ηταν πιο εστιασμενη αφου δεν ημουν τοσο αγχωμενη..να πω την αληθεια πλεον διακρινω περισσοτερο τους υπερηχους μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοοσους που χω κανει..

Ειδαμε το προσωπο σε τεσσερις διαστασεις και μαλλον εχει ΚΑΙ ΑΥΤΟ τα ισχυρα γονιδια του μπαμπα του..χαχα!!

Ειναι αγορι και βαρος περιπου 555 γρ..

ακρα και ζωτικα οργανα δειχνουν ολα νορμαλ..

μακαρι για ολες να κυλησουν τα πραγματα ακομη καλυτερα και να συνεχιζουμε να προσεχουμε διοτι πλεον τα μωρα μας μεγαλωνουν, εμεις βαριανουμε και καθε κουραση μπορει να μας κοστιζει.. για αυτο ολα με μετρο..

αντε Aristea και εσυ με το καλο να την κανεις και να ησυχασουμε ολες και απο αυτο..χαχα!!

καλο απογευμα!

Διαφημίσεις

Μπραβο prosperous για τα καλα αποτελεσματα! Ολα τελεια! Πανω απο μισο κιλακι ο μπεμπακος!! Να ειναι καλα παντα!!!!!! Και εννοειται οτι προσεχουμε για να εχουμε γερα μωρα;)

Εχουμε περασει τα μισα της εγκυμοσυνης!! Εχω αρχισει να ανυπομωνω για το Νοεμβρη.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

για μενα aristea εχει πρωτευουσα σημασια να πανε ολα καλα ομως ειλικρινα θελω να περασει εξισου ηρεμα και το καλοκαιρι καθως οι μετακινησεις ειναι πιο συχνες και τακτικες.. απο το Σεπτεμβρη θα ασχολουμαστε με τις προετοιμασιες για τα μωρα μας και θα περασει αλλιως ο καιρος οντας πλεον στις βασεις μας μετα τις διακοπες..

ολα καλα να ναι παντως!

Ματινάκι 50 λεπτά εξέταση?? Ουάουυυυυυυ!!!!!!! Τον καταχόρτασες τον μπέμπη σου!!!!!!! Όλα πολύ καλά κοριτσάκι μου μπράβοοοοοοο!!!!!!!!:P:p:p

Προσπ μου πάνω από μισό κιλό ο παίδαρος????:D:D Φτου - φτου το αγόρι μας μια χαρά είναι!!!!!! Ολόκληρο αντράκι!!!!!:P

Αριστέα κι εσένα όλα καλά με την μπουμπού σου!! Με το καλό κι εσύ να κάνεις τη β' επιπέδου!!!!!:D

Αχ εγώ να δεις πως ανυπομονώ για την ημέρα της γέννας.....για την ημέρα που θα τον δω και θα τον πάρω αγκαλιά για πρώτη φορά....το σκέφτομαι και συγκινούμαι αφάνταστα!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας και σε όόόόλα τα μπεμπάκια μας και σε λίγους μήνες δεν θα προλαβναίνουμε να γράφουμε εδώ γιατί θα ασχολούμαστε μαζί τους και θα μπαίνουμε όποτε μπορούμε να γράφουμε τις δικές τους καθημερινές ιστορίες!!!!:D

Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας και σε όόόόλα τα μπεμπάκια μας και σε λίγους μήνες δεν θα προλαβναίνουμε να γράφουμε εδώ γιατί θα ασχολούμαστε μαζί τους και θα μπαίνουμε όποτε μπορούμε να γράφουμε τις δικές τους καθημερινές ιστορίες!!!!:D

μπααααααααααααααα... εγω εχω παρει το κολαι..χαχα!! γραφω και με το μωρο αγκαλια..χαχα!!

μπααααααααααααααα... εγω εχω παρει το κολαι..χαχα!! γραφω και με το μωρο αγκαλια..χαχα!!

χαχαχα..τότε πρέπει να μας κάνεις μαθήματα!!! χαχαχα...:tongue:

Θα το μάθουμε κι εμείς που θα πάει???:rolleyes:

Διαφημίσεις

ο πρωτος καιρος ειναι ολη η υποθεση ειδικα αν ειναι ενα παιδι.. με τα δυο θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ προκληση..χαχα!!

Σϊγουρα!! Πόσο χρονών είπες ότι είναι το πρώτο σου παιδάκι??? Ξέχασα...είμαι και ξανθιά...οπότε δικαιολογούμαι όποτε με συμφέρει....χιχιχι...:rolleyes:

Σϊγουρα!! Πόσο χρονών είπες ότι είναι το πρώτο σου παιδάκι??? Ξέχασα...είμαι και ξανθιά...οπότε δικαιολογούμαι όποτε με συμφέρει....χιχιχι...:rolleyes:

ελα.. ελα.. αν εισαι βαμμενη δεν πιανει..χαχα!!

η κορη μου ειναι 2,5 ετων και λιγων ημερων..

Μου ελεγαν οτι μεχρι τα 2 ειναι σχετικα ελεγξιμα και η πιο γλυκια περιοδος και απο οτι βλεπω αυτο ΕΝ ΜΕΡΕΙ ισχυει.. δηλαδη ειναι πλεον ενα ζιζανιο που κανει οτι θελει και βγαζει και μια γλωσσα ΝΑΑ..καταλαβαινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. αλλα υπαρχουν αρκετες στιγμες που ειναι να την φας απο τα τσαλιμια και τον τροπο που μιλαει και σκεφτεται και φερεται.. αλλα ειναι για ολα τα παιδια η αρχη μια τριετιας σερι που το θεμα πειθαρχια παιζει μεγαλο ρολο και ειναι μεγαλο θεμα που θελει συνοχη απο τους γονεις και θελει υπομονη και τεχνασματα..

θα ρθει η ωρα και θα με θυμιθειτε οι πρωτο μανουλες..

οπως και να χει.. οτι ζητατε να ρωτατε απο οποιαδηποτε πηγη, ΠΑΝΤΑ να θυμαστε να διασταυρωνετε αυτο που σας λενε διοτι ο αποπροσανατολισμος δεν απεχει πολυ ειδικα στο θεμα με τα παιδια..και αυτο αφορα απο την γεννηση του παιδιου μεχρι και τα υπολοιπα χρονια της ζωης του..

το λεω φιλικα και οχι με υφος ξερολα διοτι ειδα αρκετα μεχρι τωρα και ακουσα πολλα περισσοτερα..

καλησπερα!!

Aristea καλως ορισες

Ματινα ΜΠΡΑΒΟ και με το καλο να ρθει η γεννα μας..

Εγω εκανα την β επιπεδου, ολα καλα δειχνουν, ειχε και καλη θεση, μαλιστα νομιζω οτι σε σχεση με την β επιπεδου της κορης μου η προσοχη μου ηταν πιο εστιασμενη αφου δεν ημουν τοσο αγχωμενη..να πω την αληθεια πλεον διακρινω περισσοτερο τους υπερηχους μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοοσους που χω κανει..

Ειδαμε το προσωπο σε τεσσερις διαστασεις και μαλλον εχει ΚΑΙ ΑΥΤΟ τα ισχυρα γονιδια του μπαμπα του..χαχα!!

Ειναι αγορι και βαρος περιπου 555 γρ..

ακρα και ζωτικα οργανα δειχνουν ολα νορμαλ..

μακαρι για ολες να κυλησουν τα πραγματα ακομη καλυτερα και να συνεχιζουμε να προσεχουμε διοτι πλεον τα μωρα μας μεγαλωνουν, εμεις βαριανουμε και καθε κουραση μπορει να μας κοστιζει.. για αυτο ολα με μετρο..

αντε Aristea και εσυ με το καλο να την κανεις και να ησυχασουμε ολες και απο αυτο..χαχα!!

καλο απογευμα!

Mπραβο προσπ μου πολυ καλα! Με το καλο και οι γεννες μας! Παει κι αυτο ε????? Τελικα ποση ωρα εκανε ο γιατρος τον υπερηχο????

Καλησπερα μανουλες και απο μενα!!

Γυρισαμε Αθηνα χτες το πρωι και το απογευμα πηγαμε και ειδαμε τη μπεμπουλα μας!!! Πολυ καλη ειναι σε ολα της! Σε καποια φαση την βλεπαμε κατα προσωπο και φαινοταν να ανοιγοκλεινει το στοματακι της!! Ε μολις το ειδα εντελως ασυναισθητα δακρυσα! Για β επιπεδου εχουμε ακομα 2 εβδομαδες, μαλλον θα ειμαι η τελευταια:rolleyes:

Ματινα μια χαρα ο μπεμπιτος σου εε; 50 λεπτα εξεταση τελειααα!!!

Η ζεστη νομιζω δεν υποφερεται, ουτε να φαω δε μπορω, νερο πινω και ιδρωνω!Τι καλα που θα γεννηθουν τα μωρα μας το χειμωνα!!!!!

Αριστεα μου ολα καλα με την μπεμπουλα σου και αναμενουμε με αγωνια και τον δικο σου β'επιπεδου! Εκει να δεις ποσες φορες θα ανοιγοκλεινει το στομα της, εμεις παθαμε πλακα! Διηρκησε και 50 λεπτα οποτε καταλαβαινεις οτι ειχαμε την ευκαιρια να δουμε πολλα που εκανε...χιχιχι!!! Απο ζεστη αλλο τιποτα....ψηθηκαμε!!!!!

Ματινάκι 50 λεπτά εξέταση?? Ουάουυυυυυυ!!!!!!! Τον καταχόρτασες τον μπέμπη σου!!!!!!! Όλα πολύ καλά κοριτσάκι μου μπράβοοοοοοο!!!!!!!!:P:p:p

Δοξα τον Θεο ελενιτσα μου ολα καλα...ναι 50 λεπτα κρατησε απιστευτο??? Σε οποιον το εχω πει του βγαζει το καπελο του γιατρου γιατι οι περισσοτεροι κοιτανε να τελειωνουν για να περασει η επομενη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...