Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κατάλαβα με της συσπάσεις τι παίζει με την καισαρική??

Απ'οτι μου ειπε η μητρα πρεπει να κανει καποιες συσπασεις μετα τη γεννα για να επανελθει σε μεγεθος, κατι που δεν εγινε..

Της εδωσαν κατι υπογλωσσια για να βοηθησουν την κατασταση, ευτυχως δεν ειχε αιμορραγια.

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που λενε αδρανεια μητρας (αυτο που επαθε κ η Μαριαλενα)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπέρα, έγινα και εγώ μέλος εφόσον πολλές φορές πήρα ότι απαντήσεις χρειαζόμουν. δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. είμαι 29 ετών πρώτη εγκυμοσύνη και ο προγεννητικόε έλεγχος τέλειος. είμαι στην 9 εβδομάδα κύησης όμως το μωρό μου είναι στην 6+4. από την αρχή καθυστέρησα να το δω. οι χοριακές ανέβαιναν αλλά απο κάποια στιγμή και μετά δεν διπλασιαζόταν. την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το μωρό και ότι έχει καρδιακή λειτουργία. μεσα σε αυτή τη βδομάδα όμως, πήγα σήμερα μεγάλωσε μόνο δύο μέρες και είχε βραδυκαρδία. η γιατρός μου είπε πως θα παλλινδρομήσει και όταν δω αίμα θα μπω χειρουργείο. απίστευτη και πολύ ψυχοφθόρα αναμονή! με παρακολουθεί και ένας πολύ καλός γιατρός στο νοσοκομείο.θα πάω την Πέμπτη. η γιατρός μου είπε ότι έχω 1% πιθανότητα να είναι φυσιολογικό. περιμένω το θαύμα. αν έχει κάποια ανάλογη εμπειρία θα ήθελα βοήθεια. :confused:

NRz3p2.png

Cignp2.png

καλησπέρα, έγινα και εγώ μέλος εφόσον πολλές φορές πήρα ότι απαντήσεις χρειαζόμουν. δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. είμαι 29 ετών πρώτη εγκυμοσύνη και ο προγεννητικόε έλεγχος τέλειος. είμαι στην 9 εβδομάδα κύησης όμως το μωρό μου είναι στην 6+4. από την αρχή καθυστέρησα να το δω. οι χοριακές ανέβαιναν αλλά απο κάποια στιγμή και μετά δεν διπλασιαζόταν. την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το μωρό και ότι έχει καρδιακή λειτουργία. μεσα σε αυτή τη βδομάδα όμως, πήγα σήμερα μεγάλωσε μόνο δύο μέρες και είχε βραδυκαρδία. η γιατρός μου είπε πως θα παλλινδρομήσει και όταν δω αίμα θα μπω χειρουργείο. απίστευτη και πολύ ψυχοφθόρα αναμονή! με παρακολουθεί και ένας πολύ καλός γιατρός στο νοσοκομείο.θα πάω την Πέμπτη. η γιατρός μου είπε ότι έχω 1% πιθανότητα να είναι φυσιολογικό. περιμένω το θαύμα. αν έχει κάποια ανάλογη εμπειρία θα ήθελα βοήθεια. :confused:

Καλησπερα κοριτσι μου...

Εμενα απο την αρχη της εγκυμοσυνης το μωρο μου ηταν 6 μερες μικροτερο. Ποτε ομως το διαστημα αυτο δε μεγαλωσε. Ο γιατρος το απεδωσε σε καθυστερημενη συλληψη.

Πρεπει να ειναι οντως πολυ δυσκολο αυτο που περνας και ευχομαι οτι γινει να γινει για το καλο σου...

Μακαρι το μωρο σου να φανει δυνατο και να κρατηθει στη ζωη..

Διαφημίσεις

εσυ dina Τεταρτη πας γιατρο?

εμενα κοιμηθηκαν τα μικρα.. θα κανω αλλη μια προσευχουλα μηπως και η κορη μου μεινει ηρεμη αποψε και καταφερω να ισιωσω λιγακι και ο μικρος δεν υποφερει τοσο οσο χθες.. βρε..να φοβαμαι να πεσω για υπνο καταντησα..χαχα!!

Nαι, Prosp, την Τεταρτη το πρωι.. ;)

Μολις μιλησα με τη Σοφια!!!!

Γεννησε το μεσημερι τελικα 2800 η κορουλα της... ησυχη πολυ...

Την εβαλε κ στο στηθος κ επιασε!!! Την εχει διπλα της κ τωρα κοιμοταν...

Σοφακι, να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!!! Ευχομαι να ειναι υγιης και καλοτυχη!!!! Καλο Σαραντισμο να εχετε!!!!

1682364k9umssf19z.gif

2564836klowah896w.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Γεια σου Βιβιανακι... Δεν ειχα παρομοια εμπειρια... Ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην.. Καλη δυναμη σε εσενα και την οικογενεια σου.. Επιτρεψε μου να πω οτι πρωτευει η δικη σου η υγεια, αν εισαι εσυ καλα σωματικα και συναισθηματικα, ολα τα αλλα θα ερθουν.. Σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα

εγω δυστυχως εχω εμπειρια παλλινδρομης αλλα δεν ειχαμε ποτε καρδιακη λειτουργια.

Ισως να ξανακανατε εναν υπερηχο πριν γινει οτιδηποτε, εκτος αν σε προλαβει η αποβολη (που για μενα..καλυτερα να αποβαλλεις απο το να μπεις να κανει την αποξυνση.. η φυση ξερει καλυτερα, αν ομως απαιτηθει αποξυνση εννοειται οτι θα την κανεις για την υγεια σου πανω απο ολα)

Οι χοριακες δεν ειναι παντα ενδεικτικες και αξιοπιστες αλλα ο συνδυασμος σταθεροποιησης της χοριακης και η μειωση των καρδιακων παλμων συν την καθυστερη δινει πιθανοτητες να παλλινδρομησει..

απο την αλλη επειδη πολλα συμβαινουν και παντα γινονται οχι θαυματα αλλα εκπληξεις θα επεμενα σε εναν ακομη υπερηχο (μπορεις να τον κανεις και σε εξωτερικο διαγνωστικο κεντρο αν ντρεπεσαι να το ζητησεις απο το γιατρο σου) και να δεις μηπως υπαρχει εξελιξη θετικη και να οφειλεται μονο σε καθυστερημενη συλληψη.

Ελπιζω στο καλυτερο, παρ αυτα αν κατι δεν παει καλα ακουσε με, μια λαθος συλληψη ειναι στη φυση μας ο οργανισμος μας να την σταματα συνηθως για να μας προφυλαξει απο αλλα χειροτερα σε προχωρημενη κυηση.. στο λεω με καθε επιγνωση και ας φαινεται ψυχρο.. κατανοω την συναισθηματικη κοπωση και δυσκολια να το αναλαβεις και να το ξεπερασεις αλλα αγαπητη μου μια αποτυχημενη κυηση ξεπερνιεται με μια επομενη επιτυχημενη.. και θα πω το κλισε..εισαι πολυ νεα και μπορεις να προσπαθησεις πολυ συντομα οπως θα σου συστησει και ο γιατρος..

4 εχω χασει, κατι εχω κατα νου.. διοτι κερδισα αλλα 2.. ο επιμενων και ο τολμων νικα..

Διαφημίσεις

Λοιπον μιλησα με τη Σοφια και εγω.. ειναι καλα σε γενικες γραμμες, εχει δυσκολη αναρρωση αφου υπεστει μια ταλαιπωρια αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ολα καλα και η μικρη κουκλα και υγιης..

σας χαιρετα, σας ευχαριστει για τις ευχες και σας στελνει φιλια!

καλο σαραντισμο και καλη αναρρωση..

Καλημέρα Δήμητρα!!

Πώς ήταν το βράδυ σου??

Σήμερα το βράδυ είχαμε μπεζ κακάκια ξέρεις κάτι?? :tongue::tongue:

καλησπερα!!

το βραδυ εχθες ηταν....ησυχο με τη μικρη..

ρωτα με παλι αυριο.. καθε βραδυ ειναι μια εκπληξη

εμας ειναι μουσταρδι για την ωρα..ενδειξη του θηλασμου..το μπεζ ειναι ωραιο χρωμα :tongue: αρα κατι καλο θα ναι..

Καλησπερα μανουλες!!

Σημερα πηγα και εκανα γεν. ουρων, ουρια κ ουρικο οξυ γιατι φοβηθηκε ο γιατρος λογω της χθεσινης υψηλης πιεσης για προεκλαμψια.. (μη ρωτησετε τι ειναι, τωρα θα το ψαξω, αν κ δε θελω..)

Ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα..θα μαθω το απογευμα.

Αχ, Δημητρα κοιμηθηκες καλα ε;;

Εγω απ'την αλλη χαλια... Ξαπλωσα νωρις φυσικα δεν κοιμηθηκα, σηκωθηκα κ μεταφερθηκα στον καναπε μεχρι τις 3 να βλεπω gray's anatomy!!!!

Καλησπερα μανουλες!!

Σημερα πηγα και εκανα γεν. ουρων, ουρια κ ουρικο οξυ γιατι φοβηθηκε ο γιατρος λογω της χθεσινης υψηλης πιεσης για προεκλαμψια.. (μη ρωτησετε τι ειναι, τωρα θα το ψαξω, αν κ δε θελω..)

Ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα..θα μαθω το απογευμα.

Αχ, Δημητρα κοιμηθηκες καλα ε;;

Εγω απ'την αλλη χαλια... Ξαπλωσα νωρις φυσικα δεν κοιμηθηκα, σηκωθηκα κ μεταφερθηκα στον καναπε μεχρι τις 3 να βλεπω gray's anatomy!!!!

εγω επιχειρησα να με ξυπνησει ο ανδρας μου στις 10 να δω desper. housew στη Nova αλλα δεν αντεξα να παω ουτε μεχρι το σαλονι..

προεκλαμψια ειναι μια παθηση των εγκυων τελειομηνων σχετικα με τη πιεση που ειναι υψιστης σημασιας και επικινδυνοτητας για την εκβαση του τοκετου και την υγεια των δυο.. λογικα ολα θα ειναι καλα.. απλα θελει να ναι καλυμενος απο ολες τις περιπτωσεις.. στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα καθολου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...