Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ετσι λενε για την καισαρικη?? Δεν το ηξερα.. Αντε να δουμε πως θα γεννησω κι εγω.. ποιος ξερει τι θα αντιμετωπισω... :rolleyes: Να δω πως ειναι και ο λωρος.. :-(

Εγω εχω παθει πλακα με τα δαχτυλα χεριων και ποδιων.. Και οταν παταω με το δαχτυλο το μπουτι μου, ασπριζει το κοκκινο δερμα μου για πολλη ωρα... Λευκωμα δεν το λενε αυτο?? :confused: Και οι καλτσες , που σιγα δεν ειναι και σφιχτες, μου αφηνουν χαρακια στο ποδι ρε... :confused: Και θυμαμαι την Προσπ που καποτε ειχε πει οτι ανεβηκε νουμερο παπουτσι -2 νουμερα πανω, αν δεν κανω λαθοςς??- και δε θελω κι εγω να μεινουν ετσι... Θελω να βαλω τη βερουλα μου και τα δαχτυλιδακια μου μετα.... τωρα δε χωραει κανενα... Δε θελω αμεσως... αλλα αντε και μεχρι 6 μηνες, μπορω να περιμενω.... οι μποτες και τα αλλα παπουτσια μου δε μου χωρανε επισης... ξυπολυτη θα γυρναω?? Ή θα αγορασω αλλα??? :rolleyes::rolleyes: Δε νομιζω, Τακη...

Εγω παντως απο πρηξιμο δεν ειχα θεμα...

Μου ειχε ζουληξει κ ο γιατρος τα ποδια πριν κανα μηνα κ ηταν καλα!

Να φανταστεις μολις εχτες εβγαλα τη βερα μου...:-(:-(:-(

Α! εννοειται οτι το καλο που μου θελω ειναι να επανελθω στα κιλα μου γιατι δε νομιζω να υπαρχουν λεφτα για καινουρια γκαρνταρομπα...

(να σημειωσω ,οχι οτι με πολυκοφτει πλεον, ειμαι στα +17:shock::shock: )

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν και τους τελευταιους μηνες το παρακολουθω το Greys επειδη δεν εχει στην τβ κατι αλλο να δω και συνεχιζω να το σνομπαρω λογω πολλων θεματων ομολογουμενως εξακολουθω να ψηφιζω υπερ eric dane.. αν και εβραιος ειναι γκομενακι που μου θυμιζει Ρομπερτ Ρεντφορντ..(ειδατε η αγ#$$% τι κανει??!:tongue:)

20 μέρες ακόμα!!:P:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

ΕΓΩ πάντως απλά ποιος σε ξεγεννάει ρώτησα !!

χααχαχαχα!!!!!

Χαχαχαχα!!! Ουπς!!! Με επιασες!!! Η αληθεια ειναι πως απο οσο θυμαμαι μονη μου σφαδαζω απο τους πονους... (ο θεος να φυλαει!!)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

αν και τους τελευταιους μηνες το παρακολουθω το Greys επειδη δεν εχει στην τβ κατι αλλο να δω και συνεχιζω να το σνομπαρω λογω πολλων θεματων ομολογουμενως εξακολουθω να ψηφιζω υπερ eric dane.. αν και εβραιος ειναι γκομενακι που μου θυμιζει Ρομπερτ Ρεντφορντ..(ειδατε η αγ#$$% τι κανει??!:tongue:)

Συμφωνω απολυτα!!! Αν και τελευταια, πολυ εχει αδυνατισει ο κακομοιρης!!!! ε?

Διαφημίσεις

Εγω παντως ως παθουσα...δεν πιστευω οτι οι κολικοι προερχονται επειδη γεμιζει το στομαχακι αερα...αλλο αν με το να διωχνει τον αερα το μωρο και να κανει κακα...καπως ανακουφιζεται...Ειχα περασει 3 δραματικους μηνες κολικων με τον γιο μου που οτι μεθοδο και να ακολουθησα δεν επιανε...Απιστευτα κλαματα επι 4 συνεχομενες ωρες καθε βραδυ ειτε επινε γαλα ειτε οχι...και στις χειροτερες των περιπτωσεων τον επιαναν και τη μερα. Η αληθεια ειναι οτι θηλασα μονο 40 μερες τοτε και οχι αποκλειστικα...αλλα ουτε φαρμακα τον επιαναν, ουτε ασκησουλες για να βγει ο αερας απο την κοιλιτσα του, ουτε ηρεμιστικα χαμομηλια, ουτε αντικολικα μπιμπερο...Καποιες φορες ηρεμουσε με βολτα στο αμαξι ενω στο σπιτι εφαρμοζα τη μεθοδο σεσουαρ και αυτο μονο για λιγο!!! Οσο και αν σας φαινεται απιστευτο...αν διπλα του (κανα μετρο μακρια) υπηρχε αναμμενο σεσουαρ....απο το θορυβο ηρεμουσε και κοιμοταν γιατι στα μωρα ο συνεχομενος θορυβος θυμιζει ακουσματα απο τη μητρα...Σε αλλους εχω ακουσει οτι πιανει ο ηχος του απορροφητηρα η αλλα τα ανεβαζουν πανω στο πλυντηριο την ωρα που λειτουργει και ηρεμουν απο τον ηχο και το κουνημα. Ειναι γεγονος οτι τα αγορακια παρουσιαζουν μεγαλυτερο προβλημα απο τα κοριτσακια και αυτα που θηλαζουν αποκλειστικα τους περναει πιο ευκολα εως δεν εμφανιζονται καθολου. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι καμια ερευνα δε μπορει να πει με σιγουρια απο τι προερχονται οι κολικοι αλλα παιζει ρολο η ανωριμοτητα των οργανων των μωρων-στομαχι-εντερο να εκτελεσουν σωστη λειτουργια οπως και η ψυχοσυναισθηματικη αναπτυξη του μωρου και το ποσο ευκολα προσαρμοζεται στο καινουριο περιβαλλον μετα τη γεννηση του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει απειρη ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! μεχρι να περασει συνηθως τους 3 πρωτους μηνες αν και σε αλλα διαρκει και περισσοτερο.. Δε το ευχομαι για ΚΑΜΙΑ σας!!!

θυμαμαι στον αδελφο μου δυσκολους κολικους.. δνε θηλαζε και αυτος..

για την ωρα ο μικρος δεν κλαιει (δεν προλαβαινει..αμεσως μπαινει στο στηθος και ηρεμει καπως) αλλα γενικα συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου..

αντε περαστικα μας.. 2.5 μηνες ακομη θα κρατησουν εκτος αν ειμαστε τυχεροι και κρατησουν λιγοτερο..

Δημητρα θα ερθω να συμφωνήσω.........

Μα ειναι,,, ειναι,,,, ειναι,,,

τσ τσ τσ τσ μεσημεριατικα τι παθαμε οι μανεςςςς;;;;

Εχει κ μια οδοντοστοιχια!!!!!!

eric_dane1.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

για τα λοχεια.. εχω διαφανοκαφε υγρα σε ποσοτητα περιοδου ομως.. οχι κατι που να θυμιζει φρεσκο αιμα ομως..

να ξερετε οσες θηλαζετε η θηλασετε οτι ο θηλασμος ριχνει τις ορμονες του σεξ και της λιμπιντο συνεπως ισως στις επαφες σας να μην νοιωθετε επιθυμια η διεγερση και υγρανση κολπικα (ξηροτητα) οπως σε μια νορμαλ περιοδο της ζωης σας..

επισης η περιοδος μπορει να μην εμφανιστει οσο θηλαζετε η με την παροδο του χρονου να ερχεται σποραδικα.. συνηθως ερχεται οταν μειωνεται και η παραγωγη..

Δημητρα θα ερθω να συμφωνήσω.........

Μα ειναι,,, ειναι,,,, ειναι,,,

τσ τσ τσ τσ μεσημεριατικα τι παθαμε οι μανεςςςς;;;;

Εχει κ μια οδοντοστοιχια!!!!!!

eric_dane1.jpg

και εχει και γυναικα και παιδι.. και ειναι και εθισμενος σε φαρμακα επειδη ηταν αθλητης σε κατι που δεν θυμαμαι και εχει τραυματισμους που τον εχουν εθισει στα παυσιπονα..τωρα κανει αποτοξινωση..

ολα τα μαθα ΟΛΑ!

Και με αυτον κλεινω την παραθεση μου με τους αντρες της τιβι , ο φοβερος και αξεπεραστος, μεχρι που σιτεψε και αυτος, απο Nip Tuck, ο Κριστιαν...

faces-in-the-crowd-julian-mcmahon-90c3e.jpg

Πολλη βαρβατιλα επισης!!!

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

μεταξυ μας.. καλο το συνολακι του αλλα εμενα μου αρεσει αυτο το γεματο απορια και ολιγον αφελες παιδιαστικο αλλα ερωτικο βλεμμα του.. οτυλαχιστον στη σειρα καλα το παιζει..

ειπαμε.. αγ@$#%% απο το Μαιο.. τονε ρχομενο Μαιο θα σβησω και τουρτα!

Και με αυτον κλεινω την παραθεση μου με τους αντρες της τιβι , ο φοβερος και αξεπεραστος, μεχρι που σιτεψε και αυτος, απο Nip Tuck, ο Κριστιαν...

faces-in-the-crowd-julian-mcmahon-90c3e.jpg

Πολλη βαρβατιλα επισης!!!

:lol::lol::lol:

Ε Τ Σ Ι !!!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!

ΜΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ απογευματιατικα..

περιττο να πω οτι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ να κοιμηθω αφου ο μπεμπης δεν κοιμοταν ησυχος ολο το πρωι και μολις πριν λιγο κοιμηθηκε...και εχουν ερθει οι βαρβαροι στο σπιτι .. η κουνιαδα παιζει με τη μικρη.. προλαβαινω να κοιμηθω κανα 20 λεπτο ελπιζω.. εχω να κανω και στιφαδο κουνελι..

σας φιλω για την ωρα..επανερχομαι.. Δημητρερη..

επισης η περιοδος μπορει να μην εμφανιστει οσο θηλαζετε η με την παροδο του χρονου να ερχεται σποραδικα.. συνηθως ερχεται οταν μειωνεται και η παραγωγη..

Αληθεια? Εγω νομιζα 40 μερουλες πανω κατω εχει κανεις αιμορραγια και μετα βουρ παλι στην περιοδο κανονικα... Και αμα μια μανουλα θηλαζει κανα χρονο, πως ρυθμιζεται η περιοδος?

snowflake καλα τα παει η κορη σου.. εμεις βαζουμε μεσο ορο 38 γρ την ημερα.. ση δικη μου κορη κοιμοταν λιγο και θηλαζε λιγο και ξανακοιμοταν λιγο.. δεν θα σε αποθαρρυνω αλλα της εμεινε..κουσουρι για καιρο..ελπιζω οτι η δικη σου θα βαλει ενα προγραμμα σε λιγους μηνες ομως.. ειναι μεχρι να μαθει να θηλαζει αποτελεσματικα..

παντως μια χαρα τα καταφερνεις.. ειμαι πολυ χαρουμενη και περηφανη για σας κοριτσακια μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...