Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΚΟριτσια μου καλησπέρα γεννήσαμε κ εμείς χτες στις 11,10 το βράδυ μια μπεμπα 3860 κ 55 εκατοστά φτυστη ο Μπαμπας της και με πολλα σγουρα μαύρα μαλακια...ο δε άντρας μου του αλλάζω κ αυτουνου πάνες..δόξα το Θεό είναι ολα καλα..με το καλο και στις επομενες

Να σου ζησει Αννιτακι!!!! Ναναι γερη και καλοτυχη!!!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο αντρας μου και οι γονεις κι εγω φυσικα δαπιστωσαμε οτι η κοιλια μου απο χτες εχει πεσει κι αλλο.....Αντε να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε ναιαιαιιαιαιαιιαιαα.............. ειναι γεγονοςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Μωρε κοιτα που θα γεννησεις πριν απο μενα!!!!!!!!!!!

Θα σε δει κ ο γιατρος την Τεταρτη απο κατω κ θα ξερεις στα σιγουρα..

Πω πω εχω κατι καουρες... καιρο ειχαν να με πιασουν:mad:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ε ναιαιαιιαιαιαιιαιαα.............. ειναι γεγονοςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Μωρε κοιτα που θα γεννησεις πριν απο μενα!!!!!!!!!!!

Θα σε δει κ ο γιατρος την Τεταρτη απο κατω κ θα ξερεις στα σιγουρα..

Πω πω εχω κατι καουρες... καιρο ειχαν να με πιασουν:mad:

Ναι, για την κολπικη ειμαι σιγουρη, και την προηγουμενη φορα με εξετασε..δεν πονεσα ιδιαιτερα.. Και με πιεσε και αρκετα στην αποπειρα να πιασει κεφαλακι, αλλα πουυυυ!!!!! Μεθαυριο να δουμε.. Παντως εγω μια χαρα τα κλεινω τα ποδια μου ρε Αριστεα... Και δεν ποναω.... Μονο κατι γλυκα πονακια περιοδου... Χωρις διαστηματα χωρις συχνοτητα... Μα ερχονται ολοι, ενας ενας, κλασικα, και με ρωτανε πως ειμαι και πως νιωθω.. :lol::lol: Λες και αμα δεν ενιωθα καλα θα το κρατουσα μυστικο!!! :lol::lol::lol:

Πλακα, εχει ο Αντ που με ρωταει οταν κοιμαμαι, λες και αμα πονουσα δεν θα ξυπνουσα.. αχαχαχα.. Καθεις με τον πονο του!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ο αντρας μου και οι γονεις κι εγω φυσικα διαπιστωσαμε οτι η κοιλια μου απο χτες εχει πεσει κι αλλο.....Αντε να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aντε ρε Ντινακι να δουμε!!!:P:p:p

Ασχετο!!! Το πρηξιμο της εγκυμοσυνης φευγει με τη γεννα ή θελει το χρονο του???:rolleyes:

Αν κ λένε ότι με την καισαρικη αργει να φυγει.Εγω μετά απο μια βδομάδα ξεπρήστηκα, σε πρόσωπο, πόδια κ.τ.λ..

Τώρα όσον αφορά την κοιλιά τι να σου πω, εμένα ακόμα είναι πρησμένη!!Λογικά θέλει κάποιους μήνες να επανέλθει, αν επανέλθει

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Πλακα, εχει ο Αντ που με ρωταει οταν κοιμαμαι, λες και αμα πονουσα δεν θα ξυπνουσα.. αχαχαχα.. Καθεις με τον πονο του!!!

Και του απαντάς??? χαχα!!Για αυτό βλέπεις τα περίεργα όνειρα!!! χαχαχα!!

Στο λοστ ποιος σε ξεγεννάει??

normal_lost_jack1.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!! Με τρελανες τωρα!!!! Αν και , μεταξυ μας, καλος ο Τζακ, αλλα οπως εχουν δειξει ερευνες, οι γυναικες προτιμουν τα "κακα" παιδια.. Τουλαχιστον για ερωτικη επαφη.. Για συζυγους διαλεγουν τα "καλα" παιδια διοτι τους προοριζουν για πατεραδες... :lol::lol:

Οποτε για κοιτα κι εδω... (απο τους ελαχιστους ξανθουληδες που μου αρεσουν)

457209876_1e65ec9ba4_o.jpg

Aντε ρε Ντινακι να δουμε!!!:P:p:p

Αν κ λένε ότι με την καισαρικη αργει να φυγει.Εγω μετά απο μια βδομάδα ξεπρήστηκα, σε πρόσωπο, πόδια κ.τ.λ..

Τώρα όσον αφορά την κοιλιά τι να σου πω, εμένα ακόμα είναι πρησμένη!!Λογικά θέλει κάποιους μήνες να επανέλθει, αν επανέλθει

Ετσι λενε για την καισαρικη?? Δεν το ηξερα.. Αντε να δουμε πως θα γεννησω κι εγω.. ποιος ξερει τι θα αντιμετωπισω... :rolleyes: Να δω πως ειναι και ο λωρος.. :-(

Εγω εχω παθει πλακα με τα δαχτυλα χεριων και ποδιων.. Και οταν παταω με το δαχτυλο το μπουτι μου, ασπριζει το κοκκινο δερμα μου για πολλη ωρα... Λευκωμα δεν το λενε αυτο?? :confused: Και οι καλτσες , που σιγα δεν ειναι και σφιχτες, μου αφηνουν χαρακια στο ποδι ρε... :confused: Και θυμαμαι την Προσπ που καποτε ειχε πει οτι ανεβηκε νουμερο παπουτσι -2 νουμερα πανω, αν δεν κανω λαθοςς??- και δε θελω κι εγω να μεινουν ετσι... Θελω να βαλω τη βερουλα μου και τα δαχτυλιδακια μου μετα.... τωρα δε χωραει κανενα... Δε θελω αμεσως... αλλα αντε και μεχρι 6 μηνες, μπορω να περιμενω.... οι μποτες και τα αλλα παπουτσια μου δε μου χωρανε επισης... ξυπολυτη θα γυρναω?? Ή θα αγορασω αλλα??? :rolleyes::rolleyes: Δε νομιζω, Τακη...

Θέλω να δω τι νέκρα θα πέσει στο καφέ όταν θα γεννήσετε εσείς!!

Ελπίζω να επανέλθουν οι άλλες!!

Θα πηγαινει ρολοι μη στεναχωριεσαι...

Οταν θα λειπουμε εμεις οι αλλες θα εχουν μπει σε προγραμμα κ θα ειναι εδω...

Οποτε οταν και μεις θα επιστρεψουμε με το καλο θα ειμαστε ξανα μια μεγαλη παρεα!!!!!!:D:D:D

Καλε τωρα που λετε για λοστ...(ωραια τα παλικαρακια) μου εχει κατεβασει η κουμπαρα μου τον 7ο κυκλο gray's anatomy και οποτε λεω θα δω ενα επεισοδιο κατανταω να βλεπω 4....

Ειναι μεγαλο κολλημα αν τα εχεις μαζεμενα!!!!:!:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΤΑ να σας ζησει η μπεμπα!! ολοκληρη κοπελαρα..δυο μετρα θα γινει!!!

βρε σεις οι λοιπες? για τα αγορια βλεπετε lost?? (δυστυχως εγω δεν ειμαι στο φαν κλαμπ)

η Σοφια κανενα σημαδι ακομη..θα ναι μεσα στη χαρα της..

το πρηξιμο φευγει.. η κοιλια αργει να φυγει ειδικα στις δευτεροτοκες..

Θα πηγαινει ρολοι μη στεναχωριεσαι...

Οταν θα λειπουμε εμεις οι αλλες θα εχουν μπει σε προγραμμα κ θα ειναι εδω...

Οποτε οταν και μεις θα επιστρεψουμε με το καλο θα ειμαστε ξανα μια μεγαλη παρεα!!!!!!:D:D:D

Καλε τωρα που λετε για λοστ...(ωραια τα παλικαρακια) μου εχει κατεβασει η κουμπαρα μου τον 7ο κυκλο gray's anatomy και οποτε λεω θα δω ενα επεισοδιο κατανταω να βλεπω 4....

Ειναι μεγαλο κολλημα αν τα εχεις μαζεμενα!!!!:!:

αν και τους τελευταιους μηνες το παρακολουθω το Greys επειδη δεν εχει στην τβ κατι αλλο να δω και συνεχιζω να το σνομπαρω λογω πολλων θεματων ομολογουμενως εξακολουθω να ψηφιζω υπερ eric dane.. αν και εβραιος ειναι γκομενακι που μου θυμιζει Ρομπερτ Ρεντφορντ..(ειδατε η αγ#$$% τι κανει??!:tongue:)

Ετσι λενε για την καισαρικη?? Δεν το ηξερα.. Αντε να δουμε πως θα γεννησω κι εγω.. ποιος ξερει τι θα αντιμετωπισω... :rolleyes: Να δω πως ειναι και ο λωρος.. :-(

Εγω εχω παθει πλακα με τα δαχτυλα χεριων και ποδιων.. Και οταν παταω με το δαχτυλο το μπουτι μου, ασπριζει το κοκκινο δερμα μου για πολλη ωρα... Λευκωμα δεν το λενε αυτο?? :confused: Και οι καλτσες , που σιγα δεν ειναι και σφιχτες, μου αφηνουν χαρακια στο ποδι ρε... :confused: Και θυμαμαι την Προσπ που καποτε ειχε πει οτι ανεβηκε νουμερο παπουτσι -2 νουμερα πανω, αν δεν κανω λαθοςς??- και δε θελω κι εγω να μεινουν ετσι... Θελω να βαλω τη βερουλα μου και τα δαχτυλιδακια μου μετα.... τωρα δε χωραει κανενα... Δε θελω αμεσως... αλλα αντε και μεχρι 6 μηνες, μπορω να περιμενω.... οι μποτες και τα αλλα παπουτσια μου δε μου χωρανε επισης... ξυπολυτη θα γυρναω?? Ή θα αγορασω αλλα??? :rolleyes::rolleyes: Δε νομιζω, Τακη...

ειχα ανεβει 1.5 νουμερο πανω.. τωρα εχω επανελθει απο οτι βλεπω (οχι εντελως)

στη καισαρικη υπαρχει μια μπακαλοθεωρια επειδη το σωμα παιρνει αερα με το ανοιγμα εγκλωβιζεται και δημιουργει το πρηξιμο το οποιο συνηθως αργει να υποχωρησει αναλογα και τον οργανισμο.. μια φιλη ειχε ενοχληση ψιλα στην ωμοπλατη και της ειπαν στο μαιευτηριο οτι ηταν αντικτυπος του αερα.. δεν ξερω αν ισχυουν ολα αυτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...