Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλως το κοριτσι το γλυκο!!!!

Επισκεψεις εε; τι χαρα κ αυτη... εγω παντως δε νομιζω να πηγαινα επισκεψη σε ασαραντιστο μωρο... ειναι κ χειμωνας...

Δε σου κοιμαται τη νυχτα η ζουζουνα σου;;; εχει κολικους;

Δε τη βλεπω τη δικια μου να μου κανει τη χαρη σημερα..Δεν εχω κανενα συμπτωμα εξαλλου:-(

Δε πειραζει εκεινη ξερει καλυτερα....!;)

Εχουμε κ γιατρο στις 7!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μικρή χθες ζυγίστηκε, έφτασε τα 2490, από την τελευταία φορά που είχα ζυγίσει έδινα μόνο 2,3 φορές ξένο, κ πήραμε μέσο όρο 37,5 γρ. την ημέρα, μέχρι το επόμενο ζύγισμα θα δίνω 1,2 φορές ξένο κ βλέπω πως θα πράξω μετά!!Ζυγίζω κάθε Τετάρτη κ Κυριακή!!

Σήμερα έχουμε δώσει ρεσιτάλ, ξυπνάει το πολύ κάθε μισάωρο πίνει 5-10 λεπτά κ μετά κοιμάται πάλι!!Έχει αλλάξει πολύ, τα μαγουλάκια της είναι για δάγκωμα, τα μάτια τα ανοίγει πολύ ποιο πολύ!! Στο ντούζ φοβάμαι να την κρατάω μόνη, έχει γίνει πολύ υπερκινητική, αν κ μόλις την βάλω κάτω από το νερό κοκαλώνει κ το απολαμβάνει, μετά είναι το πρόβλημα!

Βγάλαμε κόκκινα σπυράκια στο πρόσωπο, διάβασα ότι είναι νορμάλ για αυτήν την εβδομάδα.

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλως το κοριτσι το γλυκο!!!!

Επισκεψεις εε; τι χαρα κ αυτη... εγω παντως δε νομιζω να πηγαινα επισκεψη σε ασαραντιστο μωρο... ειναι κ χειμωνας...

Δε σου κοιμαται τη νυχτα η ζουζουνα σου;;; εχει κολικους;

Δε τη βλεπω τη δικια μου να μου κανει τη χαρη σημερα..Δεν εχω κανενα συμπτωμα εξαλλου:-(

Δε πειραζει εκεινη ξερει καλυτερα....!;)

Δεν περνάει μέρα που δεν θα έρθει κάποιος, την βάζω στο πορτ μπεμπε κ πάνε απο πάνω!!:mad::-x:-x

Αν κ χθες δε με είδαν καθόλου, ήθελε συνέχεια να την θηλάσω κ ήμουν μέσα!!

Η μαμά σου λέγετε Μαρία?? η κάνω λάθος?? Γιορτάζει??

Άντε να μας πεις τα νέα μετά. Αν κ συνήθως αργείς να γυρίσεις:P:p

Εσύ Ντίνα Τετάρτη??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Μπραβο η μπουμπουκα σου...!!

Καλα το σκεφτεσαι παντως με το ξενο γαλα.. Σε λιγο θα το κοψεις τελειως και θα εχει παρει ηδη τα πανω της!!!!!!!

Δε μου λες οι θηλες σου απο το θηλασμο πως ειναι;;

Διαφημίσεις

Δεν περνάει μέρα που δεν θα έρθει κάποιος, την βάζω στο πορτ μπεμπε κ πάνε απο πάνω!!:mad::-x:-x

Αν κ χθες δε με είδαν καθόλου, ήθελε συνέχεια να την θηλάσω κ ήμουν μέσα!!

Η μαμά σου λέγετε Μαρία?? η κάνω λάθος?? Γιορτάζει??

Άντε να μας πεις τα νέα μετά. Αν κ συνήθως αργείς να γυρίσεις:P:p

Εσύ Ντίνα Τετάρτη??

Καλα φανταζομαι θα σου'χουν σπασει τα νευρα με τις επισκεψεις...

Ναι,,, Μαρια τη λενε τη μαμα μου..καλε που το θυμασαι;;;;

Γιορταζει 15 Αυγουστου..

Συνηθως αργουμε μετα το γιατρο γιατι εκει διπλα μενει η μανα μου κ η αδελφη μου οποτε περναμε μια βολτα κ απο κει να μας δουν...

Αλλα σημερα θα γυρισουμε κατευθειαν σπιτι μιας κ εχθες ειχε ερθει απο δω η αδελφη μου..!

Μπραβο η μπουμπουκα σου...!!

Καλα το σκεφτεσαι παντως με το ξενο γαλα.. Σε λιγο θα το κοψεις τελειως και θα εχει παρει ηδη τα πανω της!!!!!!!

Δε μου λες οι θηλες σου απο το θηλασμο πως ειναι;;

Αχ πονεμένη ιστορία , πονάω πολύ!

Ειδικά τα πρώτα δευτερόλεπτα που πιάνει το στήθος, λογικό πάντως, η μικρή πιάνει πιπίλα 1-2 φορές την ημέρα, πίνει από μπιμπερό, είναι δυνατόν να μην πάθει σύγχυση?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Γιωτα καλησπερα...πως ενεργοποιειται ο τοκετος;; με κολπικη εξεταση;;:confused::confused:

Μακαρι ο γιος σου να μην ξαναρρωστησει τοσο βαρια για να μην ταλαιπωρηθει και ο μικρος σου..

Eιπε οτι θα κοιταξει τον τραχηλο και θα με "σκαλισει" λιγο και θα πονεσω και αυτο μπορει να μου προκαλεσει πονο, καμια συσπασουλα, ισως αιμα....αλλα επειδη ειναι της αποψης οτι θα εχω ευκολη γεννα (πραγμα που εμενα αυτη η χαλαροτητα με ανησυχει ιδιαιτερα) μου ειπε οτι ισως προκληθει και ο τοκετος...Εγω θελω ναρθουν ολα φυσιολογικα οπως στην πρωτη μου γεννα αλλα ειδομεν...

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Eιπε οτι θα κοιταξει τον τραχηλο και θα με "σκαλισει" λιγο και θα πονεσω και αυτο μπορει να μου προκαλεσει πονο, καμια συσπασουλα, ισως αιμα....αλλα επειδη ειναι της αποψης οτι θα εχω ευκολη γεννα (πραγμα που εμενα αυτη η χαλαροτητα με ανησυχει ιδιαιτερα) μου ειπε οτι ισως προκληθει και ο τοκετος...Εγω θελω ναρθουν ολα φυσιολογικα οπως στην πρωτη μου γεννα αλλα ειδομεν...

Μανια αυτοι οι γιατροι να μην αφηνουν τα πραγματα να ερθουν φυσιολογικα... Υπαρχει λογος να επισπευσει τον τοκετο;;

Εγω παντως ειμαι μαζι σου... να ερθουν ολα στην ωρα τους..!!

ΚΟριτσια μου καλησπέρα γεννήσαμε κ εμείς χτες στις 11,10 το βράδυ μια μπεμπα 3860 κ 55 εκατοστά φτυστη ο Μπαμπας της και με πολλα σγουρα μαύρα μαλακια...ο δε άντρας μου του αλλάζω κ αυτουνου πάνες..δόξα το Θεό είναι ολα καλα..με το καλο και στις επομενες

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ πονεμένη ιστορία , πονάω πολύ!

Ειδικά τα πρώτα δευτερόλεπτα που πιάνει το στήθος, λογικό πάντως, η μικρή πιάνει πιπίλα 1-2 φορές την ημέρα, πίνει από μπιμπερό, είναι δυνατόν να μην πάθει σύγχυση?

Παιζει ρολο οτι ειναι μικρο μωρο κ δε μπορει να πιασει σωστα τη θηλη;; τι να πω; Μακαρι οσο περναει κ καιρος να συνηθιζει στο στηθος και να το απολαμβανεις κ συ..

Εχεις δοκιμασει θηλες σιλικονης ή δε θες να τη μπερδεψεις αλλο;;

ΚΟριτσια μου καλησπέρα γεννήσαμε κ εμείς χτες στις 11,10 το βράδυ μια μπεμπα 3860 κ 55 εκατοστά φτυστη ο Μπαμπας της και με πολλα σγουρα μαύρα μαλακια...ο δε άντρας μου του αλλάζω κ αυτουνου πάνες..δόξα το Θεό είναι ολα καλα..με το καλο και στις επομενες

Αννιτακι μου να σου ζησει η κοριτσαρα σου!!!!!!!

Καλα η κορη σου ετοιμη για μοντελο βγηκε ε; 55 εκατοστα;;;;

Με το καλο να γυρισετε στο σπιτι σας και καλο σαραντισμο να εχετε!!!

girl.gif

.................................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.............07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

giotar1....................04/12.........Αγόρι - Ρέα

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

Να και ενα κοριτσακιιιιιιιιι!!!!!!!!!

για τους κολικους τι να σας πω.. η κορη μου ειχε αλλα τους αντιμετωπισα ας πουμε λιγο ανωδυνα.. βοηθησε και ο θηλασμος σε ενα βαθμο..

ο μικρος δειχνει να το περναει πιο εντονα (ο ορος κολικος προσδιοριζει την γαστρεντερικη ωριμοτητα που διεπεται στον οργανισμο του βρεφους και αυτο κραταει ως τον 3ο μηνα σε πολλες περιπτωσεις)

εικαζεται οτι τα μωρα που δεν θηλαζουν επειδη καταπινουν αερα απο το μπουκαλι (οπερ και τα μαγικα αντικολικα μπιμπερο οπου εγκλωβιζουν τον αερα και καλα) εχουν πιο εντονους κολικους..

στα δικα μου μωρα ο κολικος εχει την εκφραση συνεχους σφιξιματος σαν να θελει να κανει κακα και να μην μπορει με εντονα βογγητα.. σε αλλες περιπτωσεις υπαρχει κλαμα.. για την ωρα κλαμα δεν εχουμε..εγω με τη μια βαζω στο στηθος το μωρο και ηρεμει καπως αλλα συχνα επειδη πινει και γαλα του γεμιζει πολυ το στομαχι και θελει προσοχη διοτι αν δεν βοηθησω να ρευτει κανει γουλιες και εμετους..

οπως ελεγα και πριν.. πρωτα οι κολικοι, καπακι μετα η οδοντοφυια, μετα τα τρομερα 2 (η ηλικια των 2 με τις παραξενιες, τις φοβιες, τους εφιαλτες), το κοψιμο της πανας με οτι συνεπαγεται.. και παει λεγοντας..

Εγω παντως ως παθουσα...δεν πιστευω οτι οι κολικοι προερχονται επειδη γεμιζει το στομαχακι αερα...αλλο αν με το να διωχνει τον αερα το μωρο και να κανει κακα...καπως ανακουφιζεται...Ειχα περασει 3 δραματικους μηνες κολικων με τον γιο μου που οτι μεθοδο και να ακολουθησα δεν επιανε...Απιστευτα κλαματα επι 4 συνεχομενες ωρες καθε βραδυ ειτε επινε γαλα ειτε οχι...και στις χειροτερες των περιπτωσεων τον επιαναν και τη μερα. Η αληθεια ειναι οτι θηλασα μονο 40 μερες τοτε και οχι αποκλειστικα...αλλα ουτε φαρμακα τον επιαναν, ουτε ασκησουλες για να βγει ο αερας απο την κοιλιτσα του, ουτε ηρεμιστικα χαμομηλια, ουτε αντικολικα μπιμπερο...Καποιες φορες ηρεμουσε με βολτα στο αμαξι ενω στο σπιτι εφαρμοζα τη μεθοδο σεσουαρ και αυτο μονο για λιγο!!! Οσο και αν σας φαινεται απιστευτο...αν διπλα του (κανα μετρο μακρια) υπηρχε αναμμενο σεσουαρ....απο το θορυβο ηρεμουσε και κοιμοταν γιατι στα μωρα ο συνεχομενος θορυβος θυμιζει ακουσματα απο τη μητρα...Σε αλλους εχω ακουσει οτι πιανει ο ηχος του απορροφητηρα η αλλα τα ανεβαζουν πανω στο πλυντηριο την ωρα που λειτουργει και ηρεμουν απο τον ηχο και το κουνημα. Ειναι γεγονος οτι τα αγορακια παρουσιαζουν μεγαλυτερο προβλημα απο τα κοριτσακια και αυτα που θηλαζουν αποκλειστικα τους περναει πιο ευκολα εως δεν εμφανιζονται καθολου. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι καμια ερευνα δε μπορει να πει με σιγουρια απο τι προερχονται οι κολικοι αλλα παιζει ρολο η ανωριμοτητα των οργανων των μωρων-στομαχι-εντερο να εκτελεσουν σωστη λειτουργια οπως και η ψυχοσυναισθηματικη αναπτυξη του μωρου και το ποσο ευκολα προσαρμοζεται στο καινουριο περιβαλλον μετα τη γεννηση του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει απειρη ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! μεχρι να περασει συνηθως τους 3 πρωτους μηνες αν και σε αλλα διαρκει και περισσοτερο.. Δε το ευχομαι για ΚΑΜΙΑ σας!!!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Αννιτακιιιιιι, να σας ζησει η κοριτσαραααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου ευχομαι γρηγορη αναρρωση και Καλο Σαραντισμο!!!!

1817750pthntc3gho.gif

495032t7g3zah26e.gif

χαχα, το ζωδιο μου λεει οτι η εκλειψη φερνει καινουριο προσωπο στη ζωη μου.....

Τι να εννοει;;;;;;;;:D:D:D:D:D:D:D

1574866mlc2hoe5i9.gif

Ντίνα λόστ ε? ποια σεζόν?? Εσυ κανένα πονάκι??

Eχω κατεβασει ολες τις σεζον, οποτε βλεπω ασταματητα!!! :tongue::tongue:

Αφου ειδα στο ονειρο μου οτι γενναω στη ζουγκλα!!! :lol::lol::lol:

Αντε, Αριστακι, να δουμε τι θα πει...:rolleyes:

Εσύ Ντίνα Τετάρτη??

Τεταρτη πρωι, πρωι...

Μου κανει εντυπωση που θυμαστε τοσες λεπτομερειες βρε κοριτσια!!! Εγω δε συγκρατω τιποτα!!!!!

Ασχετο!!! Το πρηξιμο της εγκυμοσυνης φευγει με τη γεννα ή θελει το χρονο του???:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...