Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αρτεμις καλως ηρθες!! Να σας ζησει το μωρακι..

Sofia και Αννιτα ολα να τελειωσουν το δυνατον ανωδυνα και γρηγορα να κρατατε τα μωρα σας!!

aristea και dina μην τους λετε οτι θα τους περιμενετε.. εσας θα περιμενουμε πλεον..χαχα!!

εμεις τα ιδια (ελπιζω οχι χειροτερα) η μικρη κλαματα και υστεριες παλι τη νυχτα, ο μικρος προφανως εχει μπει για τα καλα στο χωρο των κολικων και οοοοοοοοοοοολη νυχτα με κρατησε αυπνη αφου σφιγγοταν διαρκως..σημερα τον βλεπω λιγο ζεστο..εχω το νου μου..

αυτα.. τουλαχιστον θα παει στο εξοχικο η μικρη βολτα με τον μπαμπα της και θα εχω ησυχια για να ξεκουραστω λιγο μαζι με το μωρο (οταν δηλαδη κοιμηθει ησυχα και αυτο..ελπιζω)

αυτα απο μας..

καλη εβδομαδα..ειθε να ειναι η τυχερη για τις εναπομεινασες..

Ωχ τι εχω να τραβηξω!!! Ακομα δεν εχω κανενα συμπτωμα που να με προειδοποιει οτι ειμαι κοντα...και φοβαμαι οτι αν και δευτεροτοκη θα τον εξαντλησω το μηνα...και ακομα ο μικρος δε θα εχει κατεβει!!! Την Πεμπτη λογικα θα παω για nst και ειπε οτι θα με εξετασει και κολπικα και υπαρχει περιπτωση λεει να ενεργοποιησουμε και τον τοκετο...αλλα δεν το βλεπω!!!

Απο την αλλη με τον μεγαλο μου γιο τα εχω δει ολα!!! Τον ειχα 3 μερες με 39,5 και παρολο που επαιρνε αντιβιωση δεν του κατεβαινε!!! Εχει αμυγδαλες, λιγα ακροαστικα και ωτιτιδα....αυτα ειναι τα παρελειπομενα του παιδικου σταθμου...αν και ειναι πρωτη φορα που αρρωσταινει τοσο πολυ και χρειαζεται τοσες μερες αντιβιωση...Οταν ερθει το μωρο σκεφτομαι πως θα τον κραταω απομονωμενο...για να μην το κολλαει...Μαλλον θα εχουμε δυσκολο χειμωνα! Για την ωρα θελω να ξεφουσκωσω!!! :)

Aννιτα και Σοφια

με το καλο τα μωρακια....να ερθουν γρηγορα χωρις να σας ταλαιπωρησουν....και ναναι υγιη!!!

Αν και σας διαβαζω συχνα.....ο μικρος δε μου επιτρεπει να σας γραφω το ιδιο συχνα....αλλα σιγουρα για τα πιο σημαντικα θα σας ενημερωνω...

Φιλια πολλα σε ολες!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

giotar εγω ηθελα πολυ να στειλω τη κορη παιδικο φετος αλλα λογω του μικρου το ανεβαλλα.. ευτυχως στο θεμα των ιωσεων (οχι οτι και τωρα δεν θα αρρωστησει αλλα με διαφορετικη συχνοτητα ελπιζω) δυστυχως στο θεμα οτι εχει κλειστει στο σπιτι και η νεα αλλαγη στη ζωη μας για την ωρα την εχει μπερδεψει και περναει τις φασεις της..και εμεις μαζι της βεβαια..

για πρακτικους λογους αν και εξακολουθω να φοβαμαι τις ιωσεις (που θα ναι και ανοιξη τοτε) σκοπευω να προσπαθησω να τη στειλω Μαρτιο με Ιουνιο σε ενα ιδιωτικο (και παλι αναλογα τα χρηματα και την ολη κατασταση)..μεχρι τοτε θα δουμε..

με το καλο και σε σενα κουκλα μου.. να γεννησεις και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!

giotar εγω ηθελα πολυ να στειλω τη κορη παιδικο φετος αλλα λογω του μικρου το ανεβαλλα.. ευτυχως στο θεμα των ιωσεων (οχι οτι και τωρα δεν θα αρρωστησει αλλα με διαφορετικη συχνοτητα ελπιζω) δυστυχως στο θεμα οτι εχει κλειστει στο σπιτι και η νεα αλλαγη στη ζωη μας για την ωρα την εχει μπερδεψει και περναει τις φασεις της..και εμεις μαζι της βεβαια..

για πρακτικους λογους αν και εξακολουθω να φοβαμαι τις ιωσεις (που θα ναι και ανοιξη τοτε) σκοπευω να προσπαθησω να τη στειλω Μαρτιο με Ιουνιο σε ενα ιδιωτικο (και παλι αναλογα τα χρηματα και την ολη κατασταση)..μεχρι τοτε θα δουμε..

με το καλο και σε σενα κουκλα μου.. να γεννησεις και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!

Εμενα ο δικος μου ειχε αρχισει να βαριεται μονος του μεσα στο σπιτι απο το καλοκαιρι και ειχε γινει μικρος ταλιμπαν!!!! Ο παιδικος του αρεσει πολυ αλλα η αληθεια ειναι οτι απο 20 Σεπτεμβριου μεχρι προχθες που αρχισε να συνερχεται απο τον πυρετο η μυτουλα του ηταν παντα υγρη και ειχε και βηχα το βραδυ. Παντως δεν τοχω μετανιωσει μεχρι τωρα και σε σχεση με αλλα παιδακια ειναι η πρωτη φορα που αρρωστησε σχετικα βαρια και του δωσαμε αντιβιωση. Απλως αγχωνομαι με το μωρο να μη κολλησει τιποτα βαρυ μεχρι να παει 3 μηνων και την αντιδραση που θα εχει ο μεγαλος ως προς αυτο... Εδω θαμαι...κλαι θα λεω τον πονο μου.... :)

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Καλημερα κοριτσια.καλε γενναω λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!λοιπον,περασα ενα φανταστικο βραδυ με πονους που αρχισαν κατα τις 9 κ ηταν στο εικοσαλεπτο,και τελειωσαν κατα τις 3 στο δεκαλεπτο.και μεσα σε ολο το διαστημα αυτο,εκανα μια καρμποναρα φουρνου και μια πιττα και τσακισαμε,και χαζογελαγα με τον αντρα μου που μετραγε τα διαστηματα απο 2 διαφορετικα ρολογια για να ειναι σιγουρος!!!!τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ το βραδυ,γιατι πιστευα οτι θα επρεπε να ποναω πολυ περισσοτερο αποτι ποναγα εγω.τον πηρα το πρωι και του το ειπα,με εκραξε λιγακι βεβαια και μου ειπε να χω το νου μου για οτιδηποτε,και αν με ξαναπιασει να τον παρω τηλ.βεβαια,αφου σταματησανε,δεν ηταν γεννας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σφαδαζω κιολας για να παω στο νοσοκομειο.αυτααααααααα,και τωρα περιμενω τα σημαδια...:tongue::tongue::tongue:με ποναει τρελα η μεση μου βεβαια απο το πρωι,αλλα πονους εχω λιγους και ακαθοριστους.τελοσπαντων οπωσ και να χει,μεχρι Σαββατο θα χω γεννησει

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερουδια!!

Απο οσο θυμαμαι περιμενουμε νεα απο Σοφια και Ελένηε?

Ντίνα προσπαθησαν να με βοηθήσουν 3 διαφορετικές μαίες και ήταν δυσκολο. Το παιδι δυσκολευοταν να το πιασει και εκνευριζόταν, ουτε οι θηλές με βοήθησαν. Δεν μπορούσα να τον ταλαιπωρω οποτε τωρα αρμεγω συνεχεια. Τουλαχιστον ξερω ποσο τρωει!

Δεν πονεσα καθολου στο τοκετο αλλα μετα λογω της καισαρικής, τωρα εχει πιαστει και η μεση μου!!! Χαλαλι ομως!

Τα λέμε κοριτσια οποτε ξαναν μπορεσω!

Φιλακια

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανες!!!!!!!!

Ανδριανα μια χαρα σε βρισκω, αντε κοπελα μου μακαρι να γεννησεις να ξαλαφρωσεις...!!

Μεχρι το Σαββατο το λες εμπειρικα ή στο ειπε ο γιατρος;;

Γιωτα καλησπερα...πως ενεργοποιειται ο τοκετος;; με κολπικη εξεταση;;:confused::confused:

Μακαρι ο γιος σου να μην ξαναρρωστησει τοσο βαρια για να μην ταλαιπωρηθει και ο μικρος σου..

Δημητρα απ'οτι φαινεται τα βραδια σε πανε εναλλαξ... Τι να κανεις;;

Ελπιζω να ηρεμησει το μεσημερι ο γιοκας σου για να ξεκουραστεις κ συ λιγακι...!

Ντινα μου καλα τα λεει ο Αντ.....

Πρωτα ερχεται το τελος και μετααααα ξεκιναει μια αρχηηηηη!!!!

Εχτες εμεις κοιμηθηκαμε στις 2 :shock: !!!

Αλλα μεχρι τις 6 δεν ευχαριστηθηκα υπνο..

Οποτε ξυπνησα στις 12:30 παρακαλω!!!!!!!!!!! Και πολυ μου αρεσε!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα-σπερα, μανουλιτσες!!!

Εγω κοιμηθηκα στις 6.30 το πρωι... Κολλησα με το Lost... :lol::lol:

Ελενη, ολα καλα με τη συλλογη του ομφαλοπλακουντιακου αιματος και την αποστολη του??? Εγω ειμαι εδω και ποση ωρα σε τηλεφωνικη αναμονη, ειναι καποια ερωτηματα που θελω να κανω... με το ενα χερι γραφω, με το αλλο κραταω ακουστικο.. πφ... περασαν σχεδον 8 λεπτα.... :o

aristea και dina μην τους λετε οτι θα τους περιμενετε.. εσας θα περιμενουμε πλεον..χαχα!!

εμεις τα ιδια (ελπιζω οχι χειροτερα) η μικρη κλαματα και υστεριες παλι τη νυχτα, ο μικρος προφανως εχει μπει για τα καλα στο χωρο των κολικων και οοοοοοοοοοοολη νυχτα με κρατησε αυπνη αφου σφιγγοταν διαρκως..σημερα τον βλεπω λιγο ζεστο..εχω το νου μου..

αυτα.. τουλαχιστον θα παει στο εξοχικο η μικρη βολτα με τον μπαμπα της και θα εχω ησυχια για να ξεκουραστω λιγο μαζι με το μωρο (οταν δηλαδη κοιμηθει ησυχα και αυτο..ελπιζω)

αυτα απο μας..

καλη εβδομαδα..ειθε να ειναι η τυχερη για τις εναπομεινασες..

Ευχαριστουμε πολυ Προσπακι... Για να δουμε λοιπον.... :tongue: Καλη εβδομαδα σε ολες μας...και στα μωρακια μας...:D Μακαρι να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι με τη μικρουλα σου μακρια...

Στους κολικους το μωρο σφιγγεται για κακα?? Και ποσο καιρο κραταει αυτο?? Και κατι μπιμπερο που ειδα τα οποια χαρακτηριζονται αντικολικα, τι ειναι?? Μαγικα μπιμπερο??? Δεν μπορω να καταλαβω..

Εμενα ο δικος μου ειχε αρχισει να βαριεται μονος του μεσα στο σπιτι απο το καλοκαιρι και ειχε γινει μικρος ταλιμπαν!!!! Ο παιδικος του αρεσει πολυ αλλα η αληθεια ειναι οτι απο 20 Σεπτεμβριου μεχρι προχθες που αρχισε να συνερχεται απο τον πυρετο η μυτουλα του ηταν παντα υγρη και ειχε και βηχα το βραδυ. Παντως δεν τοχω μετανιωσει μεχρι τωρα και σε σχεση με αλλα παιδακια ειναι η πρωτη φορα που αρρωστησε σχετικα βαρια και του δωσαμε αντιβιωση. Απλως αγχωνομαι με το μωρο να μη κολλησει τιποτα βαρυ μεχρι να παει 3 μηνων και την αντιδραση που θα εχει ο μεγαλος ως προς αυτο... Εδω θαμαι...κλαι θα λεω τον πονο μου.... :)

Γιωτα, περαστικα στο μικρουλι σου... Γρηγορα να γινει καλα.. και να ερθει το μωρακι σας....

Τελειωσα και με το τηλεφωνημα.... Τα λεμε αργοτερα.. Σας φιλω....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα κοριτσια.καλε γενναω λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!λοιπον,περασα ενα φανταστικο βραδυ με πονους που αρχισαν κατα τις 9 κ ηταν στο εικοσαλεπτο,και τελειωσαν κατα τις 3 στο δεκαλεπτο.και μεσα σε ολο το διαστημα αυτο,εκανα μια καρμποναρα φουρνου και μια πιττα και τσακισαμε,και χαζογελαγα με τον αντρα μου που μετραγε τα διαστηματα απο 2 διαφορετικα ρολογια για να ειναι σιγουρος!!!!τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ το βραδυ,γιατι πιστευα οτι θα επρεπε να ποναω πολυ περισσοτερο αποτι ποναγα εγω.τον πηρα το πρωι και του το ειπα,με εκραξε λιγακι βεβαια και μου ειπε να χω το νου μου για οτιδηποτε,και αν με ξαναπιασει να τον παρω τηλ.βεβαια,αφου σταματησανε,δεν ηταν γεννας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σφαδαζω κιολας για να παω στο νοσοκομειο.αυτααααααααα,και τωρα περιμενω τα σημαδια...:tongue::tongue::tongue:με ποναει τρελα η μεση μου βεβαια απο το πρωι,αλλα πονους εχω λιγους και ακαθοριστους.τελοσπαντων οπωσ και να χει,μεχρι Σαββατο θα χω γεννησει

Καλα, Ανδριανα, εχετε πολλη πλακα... Ελπιζω ολα να γινουν γρηγορα και ανωδυνα.... Ενημερωσε μας οποτε μπορεσεις... Πολλα φιλια....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

στη Σοφια εχω στειλει μηνυμα αλλα δεν εχει απαντησει ακομη.. εγω περιμενω ουτως η αλλως απαντηση απο το μεσημερι αργα και μετα..

για τους κολικους τι να σας πω.. η κορη μου ειχε αλλα τους αντιμετωπισα ας πουμε λιγο ανωδυνα.. βοηθησε και ο θηλασμος σε ενα βαθμο..

ο μικρος δειχνει να το περναει πιο εντονα (ο ορος κολικος προσδιοριζει την γαστρεντερικη ωριμοτητα που διεπεται στον οργανισμο του βρεφους και αυτο κραταει ως τον 3ο μηνα σε πολλες περιπτωσεις)

εικαζεται οτι τα μωρα που δεν θηλαζουν επειδη καταπινουν αερα απο το μπουκαλι (οπερ και τα μαγικα αντικολικα μπιμπερο οπου εγκλωβιζουν τον αερα και καλα) εχουν πιο εντονους κολικους..

στα δικα μου μωρα ο κολικος εχει την εκφραση συνεχους σφιξιματος σαν να θελει να κανει κακα και να μην μπορει με εντονα βογγητα.. σε αλλες περιπτωσεις υπαρχει κλαμα.. για την ωρα κλαμα δεν εχουμε..εγω με τη μια βαζω στο στηθος το μωρο και ηρεμει καπως αλλα συχνα επειδη πινει και γαλα του γεμιζει πολυ το στομαχι και θελει προσοχη διοτι αν δεν βοηθησω να ρευτει κανει γουλιες και εμετους..

οπως ελεγα και πριν.. πρωτα οι κολικοι, καπακι μετα η οδοντοφυια, μετα τα τρομερα 2 (η ηλικια των 2 με τις παραξενιες, τις φοβιες, τους εφιαλτες), το κοψιμο της πανας με οτι συνεπαγεται.. και παει λεγοντας..

Την πηρα ενα τηλ. τη Σοφια αλλα δεν απαντησε..

Οποτε περιμενουμε εκεινη να ηρεμησει κ να επικοινωνησει μαζι μας...

Παντως θα εχει γεννησει..

Α! το πρωι ειχα ενα πονακι... μα ενα;;;; ενα;;;;;

Πετρωματα στην κοιλια εχω πολλα αλλα αυτο ηταν το πρωτο που πονεσε..

Κ με επιασε μεχρι τη μεση ο πονος..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Kαλησπέρα Κορίτσια, χάνομε το ξέρω!!Μια η μικρή μια η δουλειές, έχουμε και συχνά επισκέψεις:mad:, δεν γράφω και πολύ,

Ματινάκι μου τι γλυκά που τα γράφεις καλέ?? Ο μπεμπούκος ξανθούλης ε? τι καλά!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Ελενη?? Tι παίδαρος είναι αυτός? Αν και δν έχω δει ακόμα τον junior Ρούβα, νομίζω ότι δέχομαι να συμπεθεριάσουμε !! Να τον χαίρεσαι!!

Δήμητρα μου, ειλικρινά σε θαυμάζω, εγώ δεν αντέχω τα ξενύχτια της μικρής, πού να είχα κ ένα ποιο μεγάλο παιδί!! Αχ υπομονή!!Εσένα τα λόχεια πως πάνε?

Ανδριάννα χαχα είσαι κορυφή, άντε με το καλό να πάνε όλα καλά!Φιλιά!!

Σοφία μου περιμένουμε νέα σου!Όλα καλά ελπίζω να έχουν πάει(Τώρα εγώ ελπίζω να το διαβάσει αυτό? χαχα )

Αρτεμη μου, σου είχα στείλει μνμ όσο ήσουν κλινική, αλλά είχα ξεχάσει ότι είχες του άντρα μου το τηλ. και όχι το δικό μου!! Σε περιμένουμε να μάθουμε κ άλλα για τον μπόμπιρα!!

Αριστέα τι πονάκι ήταν αυτό?? Είναι κ η μέρα σου σήμερα!!

Ντίνα λόστ ε? ποια σεζόν?? Εσυ κανένα πονάκι??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...