Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΑΚΟΥ ΜΕ.. Κοιμησου.. προσπαθησε να το κανεις εστω και λιγο.. μην το χασεις αυτο..δεν ξερεις πως θα εισαι και πως θα ειναι τα πραγματα μετα.. χρειαζεσαι δυναμεις.. ειδικα αν θα κανεις rooming in και ασχετα ποσο θα σε βοηθησουν οι εκει συνθηκες δεν παυει να πρεπει να φροντιζεις το μωρο και ας αφορα μονο το θηλασμο η να το βαλεις και να το βγαλεις απο το πυρεξακι..

κανε μπανακι, κανε κατι που σε χαλαρωνει, αγκαλιασε τους αγαπημενους σου και ετοιμασου για αυτο το μεγαλο γεγονος χωρις αγχος.. οσο το δυνατον..

Αχ το ξέρω!!! Ύπνο θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε από εδώ και πέρα...

Θα προσπαθήσω...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλά,

σας αφήνω ... Πάω να ετοιμαστώ... Εξάλλου περιμένουν τα παιδιά σειρά για το pc... Σας ευχαριστώ για όλα!! Θα σας σκέφτομαι και θα σας ενημερώσω με το που θα μπορώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Σας φιλώ!!

NQt5p2.png

Κορίτσια μου καλά,

σας αφήνω ... Πάω να ετοιμαστώ... Εξάλλου περιμένουν τα παιδιά σειρά για το pc... Σας ευχαριστώ για όλα!! Θα σας σκέφτομαι και θα σας ενημερώσω με το που θα μπορώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Σας φιλώ!!

Αντε πηγενε κανε τα τελευταια σου μποτε να εισαι ετοιμη!!

Θα περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις..

Φιλια πολλα σε εσενα και φυσικα φιλια πολλα κ στη μπεμπα σου!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Hugs-And-Kisses-Red-With-Bears-Glitter.gif

Κοριτσια γεια σας!!!

Προσπαθω να σαςγραψω από χθες αλλα καποιο κολλημα εχει φαει!

Ευχαριστω πολυ γι ατις ευχες σας! Να ζησουν τα νεα μπεμπάκια! Σοφια με το καλο αύριο:P:p:p:p!

Γεννησαμε στις 15/11 με καισαρικη. ειχαν σπασει τα νερα απο το πρωι αλλα μεχρι τις 12 το βραδυ ουτε διαστολη ουτε ιδιαιτερες συαπάσεις και το παιδι ψηλα. όλα καλα όμως! Γεννηθηκαμε 3150 και 49 ποντους! Δε μπορω να σταματησω να τον χαζευω!! Ειναι απιστευτο!!!

Ειναι γενικα ησυχος ομως το βραδυ εχει κολικους ο κακομοιρης και υποφερει:(:(:(:(!

Περιμενω και τη γιατρο απο βδομαδα. ΄΄οσο γι ατο θηλασμο αυτο που καταφερα εινια να τραβαω με το θηλαστρο! απο ολότελα...

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου μπηκα στην τελικη ευθεια,σπασανε τα νερα

Αντε Αννιτακι μου, τωρα μαλλον θα εισαι ηδη στο μαιευτηριο!!!

Με το καλο αγαπη μου!!!!! και μ'ενα πονοοοοοο!!!!!!!!!

Φιλια στη μπουμπουκα σου.........

Κοριτσια γεια σας!!!

Ευχαριστω πολυ γι ατις ευχες σας! Να ζησουν τα νεα μπεμπάκια! Σοφια με το καλο αύριο:P:p:p:p!

Γεννησαμε στις 15/11 με καισαρικη. ειχαν σπασει τα νερα απο το πρωι αλλα μεχρι τις 12 το βραδυ ουτε διαστολη ουτε ιδιαιτερες συαπάσεις και το παιδι ψηλα. όλα καλα όμως! Γεννηθηκαμε 3150 και 49 ποντους! Δε μπορω να σταματησω να τον χαζευω!! Ειναι απιστευτο!!!

Ειναι γενικα ησυχος ομως το βραδυ εχει κολικους ο κακομοιρης και υποφερει:(:(:(:(!

Περιμενω και τη γιατρο απο βδομαδα. ΄΄οσο γι ατο θηλασμο αυτο που καταφερα εινια να τραβαω με το θηλαστρο! απο ολότελα...

Καλως τη μανουλα!!!

Τον χαζευεις ε;; εμ, με το δικιο σου...

Το τικερακι σου επιμενει οτι εισαι ακομη εγκυος....χαχαχα!!!!!!

.................................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.............07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

giotar1....................04/12.........Αγόρι - Ρέα

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!...................09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

Λοιπον ειναι η εβδομαδα που θα μπουν κ οι μπεμπες στο παιχνιδι....!!!

Ποια θα ειναι η πρωτη;;; Η Αννιτα ή η Σοφια;;;:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ, ΑΡΙΣΤΕΑ!!! ΗΡΘΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! ΑΝΤΕ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

705190mbhcoc7b0b.gif

2112444mxiqblzuq3.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Σχολιασε μολις ο Αντ "Δεν ηρθε το τελος, ηρθε η αρχη..!!" Ας γιορτασουμε λοιπον το τελος της εγκυμοσυνης και την αρχη που περιμεναμε τοοοσο καιροο....

757291cykrde8iq2.gif

974034d40828ksv5.gif667830ori6bnqwul.gif

Πω, πω.. Καλε , δεν ειναι να σας αφηνει κανεις και να ξεμυτιζει απο το σπιτι... ολες οι εξελιξεις τοτε συμβαινουν!!!!! Αννιτα και Σοφια, μεσα απο την καρδια μου σας ευχομαι τα καλυτερα και να εχετε εναν ευκολο τοκετο!!!Θα περιμενουμε νεα σας!!!!

I am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τα νέα μου!!!!! Φυσικά δεν έχω διαβάσει τίποτα και μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται, οπότε αν έχουμε νέα ας με ενημερώσει κάποια για τα πιο σημαντικά!!!!!!;)

Όπως μάθατε, γέννησα 11/11/11..!!!!!! :D:DΚαταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας μία – μία ξεχωριστά!!!!! Εύχομαι να έχετε πάντα ευτυχία στη ζωή σας!!!!!!!!!!

Όπως σας είχα πει την Τετάρτη 09/11/11 είχα βλέννα κόκκινη η οποία αυξήθηκε το απόγευμα κι έτσι Πέμπτη πρωί πήγα στο νοσοκομείο να με εξετάσει ο γιατρός ο οποίος μου είπε ότι θα περιμένουμε κι ότι αυτά τα υγρά είναι φυσιολογικά κι ότι όλα είναι καλά.

Το απόγευμα είχα ραντεβού με τον εξωτερικό μου γιατρό ο οποίος με κοίταξε και μου είπε ότι εκείνο το βράδυ θα γεννούσα! Ήδη είχα πόνους καλούς κι 23:30 έγινε η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο αφού είδανε οι μαίες ότι είχα διαστολή 2 προς 3 και δυνατούς πόνους!!!

Μέχρι τις 3:30 το πρωί έκανα βόλτες στο διάδρομο με τον σύζυγο γιατί το περπάτημα βοηθάει!! Μετά με πήρανε μέσα, οι πόνοι ήτανε πολύ δυνατοί και για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή έφτασα διαστολή σχεδόν 8….Μου είχανε σπάσει οι μαίες από ώρα τα νερά τα οποία ήτανε πάρα πολλά αφού χρειάστηκε να μου αλλάξουνε 3 φορές σεντόνια και 4 φορές ρομπάκι κι ακόμα εκεί τα νερά!

Το θέμα είναι πως ο μπέμπης δεν κατέβαινε…..γύρω στις 6:30 μου έβαλαν καθετήρα κι άκουσα μία μαία να λέει, πως εμπειρικά….θα πάω για καισαρική!! Εκεί έχασα όλες μου τις δυνάμεις γιατί κατάλαβα πως πονάω χωρίς λόγο κι έτσι ζητούσα να μου κάνουνε επισκληρίδιο και καισαρική!!! Οι γιατροί μου έλεγαν πως ήθελαν να εξαντλήσουνε όλα τα περιθώρια κι αφού η διαστολή έφτασε στο 5…..με πήρανε γύρω στα 13:45 για καισαρική!!!! Την ώρα που μου είπε η μαία ότι πάμε για καισαρική, τα ξέχασα όλα!! Πόνο, τα πάντα, σχεδόν έτρεχα μέχρι το χειρουργείο γιατί ήξερα ότι με χώριζαν λίγα λεπτά από τη γνωριμία με τον μπέμπη μου!!!!!! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!! Παρόλο τους πόνους, λύγισα τα πόδια μέχρι το κεφάλι μου για να μου κάνουνε την ένεση και λίγα λεπτά αργότερα ένιωσα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου και είδα να κρατάνε τον μπέμπη μου με το κεφάλι προς τα κάτω και να τον πάνε για πλύσιμο!!!!! 2-3 λεπτά μετά, ένα κεφαλάκι μέσα σε ένα μπουρνουζάκι ακούμπησε το δικό μου κεφάλι!!!!!! Τον φιλούσα, έκλαιγα από χαρά και ξέχασα όσα είχα περάσει!!!!!!! Άξιζε τα πάντα και θα τα ξαναζούσα άμα χρειαζόταν για ένα τέτοιο μωρό!!!!!!

Αυτό που με ενοχλούσε απίστευτα, ήταν ο καθετήρας….Τέσπα!!! Από την Κυριακή και μετά ο μπέμπης άρχισε να κάνει γελάκια!!!!!! Που φυσικά συνεχίζει να κάνει και μας έχει τρελάνει όλους!!!!!!!:P:D

Από το νοσοκομείο ήτανε να βγούμε την Τετάρτη αλλά επειδή έκανε ίκτερο, τον έβαλαν στη φωτοθεραπεία και βγήκαμε Πέμπτη 17/11/11….Δράμα μία ολόκληρη μέρα χωρίς αυτόν δίπλα μου αλλά ευτυχώς ήτανε για λίγο!!!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι που ο μικρός δεν έπιασε καθόλου στήθος……:(:(δεν ξέρω γιατί….:(:(νευριάζει και κλαίει όταν τον βάζω εκεί και δεν το πιάνει….σκεφτόμουνα ότι δεν είμαι καλή μάνα γιατί δεν είμαι ικανή να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ να του προσφέρω αλλά άρχισα να το σκέφτομαι αλλιώς γιατί δεν θα μου κάνει καλό να μελαγχολήσω και να κλαίω συνέχεια!!! Προσπαθώ να βγάλω ότι μπορώ με το θήλαστρο, έχω μιλήσει και με μία μαία από την LLL η οποία θα κανονίσει να έρθει με άλλες μανούλες να με βοηθήσουνε αλλά αν τελικά δε γίνει κάτι, εγώ θα ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα για να τα καταφέρω!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!! Πάλι έκθεση έγραψα αλλά δεν βρίσκω χρόνο για υπολογιστή….θα τους βρούμε όμως τους ρυθμούς μας και θα επανέλθω δριμύτερη!!!!!:tongue:

Όση ώρα γράφω έχω αγκαλιά τον μπέμπη ο οποίος κοιμάται!!!!!:D

Με το καλό και με έναν πόνο στις υπόλοιπες τώρα και όσες ήδη έχετε τα μωράκια σας, να είναι πάντα γερά και να σας χαρίζουν ευτυχία!!!!!!!!!!:D

Βρε, καλως το κοριτσακι μας!!!!! Καλα, ο υιος παιδαρος, δεν το συζητω... Σου μοιαζει παρα πολυ ε ? Να τον χαιρεστε κοπελαρα μου!!!! Καλη δυναμη με το θηλασμο, να δουμε τι θα πουν και οι ειδικοι να δωσεις συμβουλες και σε εμας τις απειρες.. ;)

Με εχετε τρελανει... βλεπω τα μωρακια σας και αμεσως δακρυζω.. Καλε με το δικο μου τι θα κανω , θα μου πειτε??? Θα κλαιω ολη μερα?? (ή δεν θα εχω χρονο για κλαματα και μυξες και συγκινησεις??? :rolleyes::rolleyes: χαχαχαχα)

Κοριτσια γεια σας!!!

Γεια σου Αρτεμακι!! Γενικα, δεν πονεσες πολυ ε ?? Καλο αυτο!!! Αχ, να τον χαιρεσαι κι εσυ τον παιδαρο!!! Δεν μπορει να πιασει ο μπομπιρας το στηθος? Απευθυνθηκες σε καποιον ειδικο? Καλη συνεχεια και στους δυο σας!!!

:D:D:D

Αρτεμις καλως ηρθες!! Να σας ζησει το μωρακι..

Sofia και Αννιτα ολα να τελειωσουν το δυνατον ανωδυνα και γρηγορα να κρατατε τα μωρα σας!!

aristea και dina μην τους λετε οτι θα τους περιμενετε.. εσας θα περιμενουμε πλεον..χαχα!!

εμεις τα ιδια (ελπιζω οχι χειροτερα) η μικρη κλαματα και υστεριες παλι τη νυχτα, ο μικρος προφανως εχει μπει για τα καλα στο χωρο των κολικων και οοοοοοοοοοοολη νυχτα με κρατησε αυπνη αφου σφιγγοταν διαρκως..σημερα τον βλεπω λιγο ζεστο..εχω το νου μου..

αυτα.. τουλαχιστον θα παει στο εξοχικο η μικρη βολτα με τον μπαμπα της και θα εχω ησυχια για να ξεκουραστω λιγο μαζι με το μωρο (οταν δηλαδη κοιμηθει ησυχα και αυτο..ελπιζω)

αυτα απο μας..

καλη εβδομαδα..ειθε να ειναι η τυχερη για τις εναπομεινασες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...