Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ η κορη μου μου κανει απο τωρα την δυσκολη αχ τι εχω να τραβηξω οταν μεγαλωσει..Απο τις 5και μετα εχω συσπασεις ανα 20-25λεπτα μιλησα με τον γιατρο και οταν γινουν 10λεπτο να ξεκινησω,βγάζω και λιγη βλεννα ειμαι πολυυυυυ κοντα...Λενα να σου ζησει ο μπεμπης σου καλο σαραντισμο

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sofia.. με το καλο αγαπη μου αυριο..

χαιρετισμους στο Ιασω (μεχρι και η κορη μου λεει "εγω και ο μπεμπης γεννηθηκαμε στο Ιασω!)

υπομονη με το προσωπικο, κυνηγα το προσωπικο για οτι θες, πληρωνονται για αυτο και το οτι μπορει να υπαρχουν εσωτερικα θεματα δεν αφορα εσενα η τον καθε αλλο νοσηλευομενο,

αν επιθυμεις rooming in πες στο απο την εισαγωγη σου

αν επιθυμεις αποκλειστικο θηλασμο πεστο με το που θα γεννησεις και με το που θα επιστρεψεις στον θαλαμο σου (αλλα προτιμω απο την ωρα της γεννησης ηδη να το πεις) και αν δεν κανεις rooming in αλλα θες να τον θηλασεις αποκλειστικα να επιμενεις να στην φερνουν ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ και οχι καθε δυο τρεις ωρες.. επισης το βραδυ μετα τις 8 που φερνουν τα μωρα στις μαμαδες απο τον παιδιατρο επειδη καμια φορα το ξεχνουν και δεν ρωτανε να τους διευκρινησεις καθε ποτε θες να χεις το μωρο σου για να το θηλαζεις.. (αυτα σε περιπτωση που δεν ζητησεις rooming in) δηλαδη αν στο παρουν στις 11 μην στο φερουν στις 5 η στις 9 το πρωι.. παει περιπατο το θεμα του θηλασμου..και το μωρο συνεχεια στο στηθος τα πρωτα εικοσιτετραωρα (παλι στη συνθηκη οτι θες να θηλασεις) μην περιμενεις κανεναν να στο δωσει η εκεινο να στο πει..

αυτα..στα επισημαινω επειδη γεννας στο ιδιο μαιευτηριο και ξερω τις συνθηκες προσφατα.

ολα καλα αγαπη μου!!

Προσπάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ!!

Θα κάνω rooming-in και θα το πω στο γιατρό πριν μπω στο χειρουργείο. Κάνω επισκληρίδιο όποτε θα το ζητήσω και εκείνη τη στιγμή αν γίνεται. Σκοπεύω να θηλάσω αποκλειστικά όπως και στα άλλα μου παιδιά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε.

NQt5p2.png

Αχ η κορη μου μου κανει απο τωρα την δυσκολη αχ τι εχω να τραβηξω οταν μεγαλωσει..Απο τις 5και μετα εχω συσπασεις ανα 20-25λεπτα μιλησα με τον γιατρο και οταν γινουν 10λεπτο να ξεκινησω,βγάζω και λιγη βλεννα ειμαι πολυυυυυ κοντα...Λενα να σου ζησει ο μπεμπης σου καλο σαραντισμο

ANNITA με ενα πονο.. αντε και κοντευεις.. μας εχεις παντως ενημερωση on line!! Σε ευχαριστουμε !!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι! Θα μπω να γραψω τα ευχαριστω απλα δεν ειχα χρονο!

Επειδη ειδα στα πεταχτα οτι ειχαμε γεννητουρια αλλα δεν εχω διαβασει ακριβως ποια γεννησε, θα ευχηθω να ζησουν και να ειναι ευτυχισμενα....Sorry αλλα δεν ειχα χρονο να κατσω να διαβασω λεπτομερως!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο και μεσα σε 1 ωρα απο την στιγμη που μου εσπασε τα νερα ο γιατρος, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι εκτος απο την γεννα που εκλαψε, πρεπει να ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει μετα πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

i-miss-you.gif

Μπράβο λοιπόν!!! Όλα καλά!!!Χαίρομαι τόσο για τα ωραία νέα σου Ματίνα μου. Σε σκεφτόμαστε...

NQt5p2.png

Sofia μου τωρα που σε εχ δει και απο κοντα και εχω τοσο οικεια την μορφη σου στη μνημη μου οπως επισης ξερω και το μαιευτηριο στη σκεψη την αυριανη νοιωθω σχεδον τα συναισθηματα σου..

ολα να πανε καλα και να νοιωσεις ξανα τη χαρα του να σαι γυναικα..

Διαφημίσεις

helen καλως ηρθες και εσυ και ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ το μωρακι!!

Μου αρεσε πολυ η περιγραφη σου.. ολα καλα πηγαν και αυτο εχει σημασια.. οσο για το θηλασμο οπως το ειπες.. εσυ εκανες και κανεις οτι μπορεις.. με λιγη βοηθεια και παραπανω επιμονη τα παντα μπορεις να καταφερεις και αν δεν προχωρησεις με τον θηλασμο οπως ειπες θα χεις δωσει τη μαχη σου..

Να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι το πανεμορφο ανδρακι σου!!!!!

Καλως την Ελενη...

Μα τι κουκλο γιο εκανες;;;;; να στο πω και απο εδω.....!!

Ειπαμε τα μωρακια θελουν χαρουμενες μανουλες για να ειναι κ αυτα χαρουμενα..μη στεναχωριεσαι λοιπον για το θηλασμο, μπορει να σε βοηθησει η μαια που θα ερθει κ να σου δειξει κολπακια για να θηλασει ο μικρος σου...!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Sofia μου τωρα που σε εχ δει και απο κοντα και εχω τοσο οικεια την μορφη σου στη μνημη μου οπως επισης ξερω και το μαιευτηριο στη σκεψη την αυριανη νοιωθω σχεδον τα συναισθηματα σου..

ολα να πανε καλα και να νοιωσεις ξανα τη χαρα του να σαι γυναικα..

Καλή μου Δήμητρα να είσαι καλά!!! Η ώρα περνάει γρήγορα... Θέλω να κάνω ένα μπάνιο... Όλα είναι έτοιμα... Δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ...

NQt5p2.png

I am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Αυτό που με στεναχωρεί είναι που ο μικρός δεν έπιασε καθόλου στήθος……:(:(δεν ξέρω γιατί….:(:(νευριάζει και κλαίει όταν τον βάζω εκεί και δεν το πιάνει….σκεφτόμουνα ότι δεν είμαι καλή μάνα γιατί δεν είμαι ικανή να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ να του προσφέρω αλλά άρχισα να το σκέφτομαι αλλιώς γιατί δεν θα μου κάνει καλό να μελαγχολήσω και να κλαίω συνέχεια!!! Προσπαθώ να βγάλω ότι μπορώ με το θήλαστρο, έχω μιλήσει και με μία μαία από την LLL η οποία θα κανονίσει να έρθει με άλλες μανούλες να με βοηθήσουνε αλλά αν τελικά δε γίνει κάτι, εγώ θα ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα για να τα καταφέρω!!!

Καλώς ήρθατε Ελένη μου,

είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις! Λίγη προσπάθεια και επιμονή χρειάζεται... Κάνεις ότι μπορείς.... τι άλλο να κάνεις ? Είσαι καλή μανούλα έτσι και αλλιώς μην αμφιβάλεις γιαυτό!! Όλα θα στρώσουν και θα βρείτε το πρόγραμμά σας..

Πολλά φιλιά

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Σοφια μου γλυκιααααααααα!!!

Αχ, και γω στη θεση σου δε νομιζω να κοιμομουν το βραδυ..

Αυριο τετοια ωρα θα την εχεις αγκαλια τη μπουμπου σου!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σοφια μου γλυκιααααααααα!!!

Αχ, και γω στη θεση σου δε νομιζω να κοιμομουν το βραδυ..

Αυριο τετοια ωρα θα την εχεις αγκαλια τη μπουμπου σου!!!

Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!! Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!!

NQt5p2.png

Καλή μου Δήμητρα να είσαι καλά!!! Η ώρα περνάει γρήγορα... Θέλω να κάνω ένα μπάνιο... Όλα είναι έτοιμα... Δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ...

ΑΚΟΥ ΜΕ.. Κοιμησου.. προσπαθησε να το κανεις εστω και λιγο.. μην το χασεις αυτο..δεν ξερεις πως θα εισαι και πως θα ειναι τα πραγματα μετα.. χρειαζεσαι δυναμεις.. ειδικα αν θα κανεις rooming in και ασχετα ποσο θα σε βοηθησουν οι εκει συνθηκες δεν παυει να πρεπει να φροντιζεις το μωρο και ας αφορα μονο το θηλασμο η να το βαλεις και να το βγαλεις απο το πυρεξακι..

κανε μπανακι, κανε κατι που σε χαλαρωνει, αγκαλιασε τους αγαπημενους σου και ετοιμασου για αυτο το μεγαλο γεγονος χωρις αγχος.. οσο το δυνατον..

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?Τελικα δεν γεννησα (ακομα)χτες που πηγα και με εξετασε ο γιατρος μου ειχα 3εκατοστα διαστολη αλλα ο τραχηλος δεν ηταν καθολου μαλακος οποτε μου ειπε να μεινω στην πολη για να μην πηγαινοερχομαι συνεχεια,και ετσι μενω απο χτες το βραδυ με τον αντρα μου στους κουμπαρους μας,ευτυχως πηγε η μαμα μου και μενει με τα αγορακια μου,καναμε και υπερηχο και nst και η μπεμπου ειναι 3490ετοιμη για εξοδο!!:D Ο γιατρος ειπε αν οχι σημερα το βραδυ μεχρι αυριο το απογευμα θα εχω γεννησει,ευτυχως τωρα δεν ποναω τοσο πολυ αντε να δουμε

Αννίτα μαζί στην τελική ευθεία τα κορίτσια μας... Μάλλον σε βλέπω πρώτη!!

NQt5p2.png

Καλως την Ελενη...

Μα τι κουκλο γιο εκανες;;;;; να στο πω και απο εδω.....!!

Ειπαμε τα μωρακια θελουν χαρουμενες μανουλες για να ειναι κ αυτα χαρουμενα..μη στεναχωριεσαι λοιπον για το θηλασμο, μπορει να σε βοηθησει η μαια που θα ερθει κ να σου δειξει κολπακια για να θηλασει ο μικρος σου...!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ καλα τα λες αγαπημενη μου secretary..;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...