Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εγω στο πα aristea αυτη τη βδομαδα θα γεννησεις.. για τη dina δεν ξερω..εσενα ετσι οπως τα γραφεις βλεπω τα σημαδια..

dina και του χρονου που στολισες .. και με ενα πονο να γυρισεις στο στολισμενο σπιτακι σου με το καμαρι σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα (τροπος του λεγειν) μανουλιτσες!!! μεσημεριασε καλε!!!! :o

Σηκωθηκα πιο νωρις, δεν κοιμομουν μεχρι τωρα, εβαλα ηλεκτρικη, απλωσα τις μοκετες της κρεβατοκαμαρας να αεριστουν για να τις στρωσω, κι εκανα ενα μικρουυυλι καφεδακι να πιω να ανοιξει το ματι.....

Χτες μεχρι τις 4 το πρωι, εβλεπα Lost, το εχω κατεβασει, οποτε εχω ολα τα επεισοδια μαζεμενα... (Λεω να δω ολους τους κυκλους (6 ειναι) μεχρι να γεννησω... :lol::lol::lol:) Αποτελεσμα???? Ολη νυχτα εβλεπα στο ονειρο οτι ημουν στη ζουγκλα και περπατουσα με την κοιλια τουρλα, κι ελεγα αντε ποτε θα γεννησω να μπορω να περπαταω κανονικα παλι, και που και που ακουγα απο μια φωνη του δασους, καλα απιστευτο, γεννησε η Προσπ, γεννησε η Αριστεα κτλ, και χαιρομουν εγω... και ελεγα στο μωρο μου, αντε βρε, μονο εσυ εμεινες απο το Νοεμβρη... χαχαχαχαχαχαχα.... Δεν υπαρχει!!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι! Θα μπω να γραψω τα ευχαριστω απλα δεν ειχα χρονο!

Επειδη ειδα στα πεταχτα οτι ειχαμε γεννητουρια αλλα δεν εχω διαβασει ακριβως ποια γεννησε, θα ευχηθω να ζησουν και να ειναι ευτυχισμενα....Sorry αλλα δεν ειχα χρονο να κατσω να διαβασω λεπτομερως!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο και μεσα σε 1 ωρα απο την στιγμη που μου εσπασε τα νερα ο γιατρος, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι εκτος απο την γεννα που εκλαψε, πρεπει να ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει μετα πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

i-miss-you.gif

Γεια σου Ματινακι!!!! Τι ομορφα λογια και τι συγκινητικα!!!! Να τον χαιρεσαι το γιοκα σου!!! Να ειναι γεματη η ζωη σας χαδακια και αγκαλιες και χαμογελα!!!!! Μας εχεις λειψει πολυ, εδω θα ειμαστε οταν βρειτε τους ρυθμους σας θα τα λεμε πιο συχνα... Φιλια και στους δυο.....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

:lol::lol::lol::lol: Τη μοκετα του παιδικου 2 x 2,5 την ανελαβαν αλλοι χτες...

Εγω σημερα εκανα τους διαδρομους της κρεβατοκαμαρας, και η κορουλα σου μπορει να τις σηκωσει... :lol::lol::lol:

η γιγαντισσα? ναι ναι!! θα μπορει..χαχα!!

σημερα πηγε βολτα με τη θεια, βοηθησε και ο καιρος και ελειψε κανα διωρο (σαφως δεν ξεκουραστηκα..επιασα τα τηλεφωνα και τα μαγειρεματα με τον μπεμπη αγκαζε αφου δεν ελεγε να κοιμηθει..)

σε λιγο αρχιζει ο μαραθωνιος "βαζω τη μικρη για υπνο μεσημεριανο."

Διαφημίσεις

τιποτε το φοβερο.. εκανα μια σουπα με ψιλοκομμενα διαφορα λαχανικα και μεσα λιγο φιδε (ισα να υπαρχει) σε ζωμο κρεατος.. πιο πολυ δηλαδη για τη σουπα λογω του θηλασμου.. επειδη ξεχναω να πινω νερα επαθα ηδη μια ξηροδερμια στα χερια μου και προσπαθω να πινω οτι βρω σε υγρα..οι σουπες εικαζεται οτι βοηθουν και την παραγωγη..

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?Τελικα δεν γεννησα (ακομα)χτες που πηγα και με εξετασε ο γιατρος μου ειχα 3εκατοστα διαστολη αλλα ο τραχηλος δεν ηταν καθολου μαλακος οποτε μου ειπε να μεινω στην πολη για να μην πηγαινοερχομαι συνεχεια,και ετσι μενω απο χτες το βραδυ με τον αντρα μου στους κουμπαρους μας,ευτυχως πηγε η μαμα μου και μενει με τα αγορακια μου,καναμε και υπερηχο και nst και η μπεμπου ειναι 3490ετοιμη για εξοδο!!:D Ο γιατρος ειπε αν οχι σημερα το βραδυ μεχρι αυριο το απογευμα θα εχω γεννησει,ευτυχως τωρα δεν ποναω τοσο πολυ αντε να δουμε

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Καλησπερα Αννιτα..

Ξεκινησα να σε διαβαζω με λαχταρα μηπως εχουμε τιποτα νεα..

Ερχονται ομως τα ευχαριστα εεε;;;

Δηλαδη με 3 διαστολη μπορει κ αποψε να γεννησεις ε; ειναι κ το 4ο αρα μπορει να γινουν γρηγορα τα πραγματα!!!

Αντε με το καλο...

τα αγορια σου θα περιμενουν πως κ πως φανταζομαι.....!!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αχ, η κοιλια μου μετα το μεσημεριανο φαγητο ειναι τοσο βαρια λες κ εχει μεσα κοτρονια.....

Εφτιαξε η πεθερα μου ενα τελειο μοσχαρακι με πατατες κατσαρολας,,, ε ρε του τιναξα τα πεταλα...μετα γαλατοπιτα κ τωρααααα..κλαψε με Χαραλαμπε....

Αχ, Δημητρα τι ωραια ειναι να διαβαζω την προβλεψη σου..οτι θα γεννησω αυτη την εβδομαδα....

Εχτες ρωτησε η αδελφη μου το γιο της (5χρονων)

''Κωστη ποτε θα γεννησει η Αριστεα;''

''Μισο λεπτο μαμα να το μελετησω'' μετα απο 5 λεπτα ερχεται σοβαρος

''Την Τεταρτη μαμα!!''

Απο μικρο κ απο τρελο μαθαινεις την αληθεια,,,βρε λες;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελα ρεεεεε.... Λες ο Κωστης να πεσει μεσα??? Θα τρελαθω!! Χαχαχαα!!! Μακαρι ναι να ηρεμησεις κι εσυ....

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?Τελικα δεν γεννησα (ακομα)χτες που πηγα και με εξετασε ο γιατρος μου ειχα 3εκατοστα διαστολη αλλα ο τραχηλος δεν ηταν καθολου μαλακος οποτε μου ειπε να μεινω στην πολη για να μην πηγαινοερχομαι συνεχεια,και ετσι μενω απο χτες το βραδυ με τον αντρα μου στους κουμπαρους μας,ευτυχως πηγε η μαμα μου και μενει με τα αγορακια μου,καναμε και υπερηχο και nst και η μπεμπου ειναι 3490ετοιμη για εξοδο!!:D Ο γιατρος ειπε αν οχι σημερα το βραδυ μεχρι αυριο το απογευμα θα εχω γεννησει,ευτυχως τωρα δεν ποναω τοσο πολυ αντε να δουμε

Αννιτα, καλη δυναμη... Ετοιμη ειναι η κοπελαρα!!!!!!!

Το ανωτερο της διαστολης ποιο ειναι, ειπαμε?? :confused: (10???, οχι, ε ?)

ενα τσιγαρο δρομος Αννιτα ε?? ισα να σε κραταει σε αγωνια..αντε με το καλο..περιμενουμε νεα σου..

aristea αφου το πε ο μικρος ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

I am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τα νέα μου!!!!! Φυσικά δεν έχω διαβάσει τίποτα και μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται, οπότε αν έχουμε νέα ας με ενημερώσει κάποια για τα πιο σημαντικά!!!!!!;)

Όπως μάθατε, γέννησα 11/11/11..!!!!!! :D:DΚαταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας μία – μία ξεχωριστά!!!!! Εύχομαι να έχετε πάντα ευτυχία στη ζωή σας!!!!!!!!!!

Όπως σας είχα πει την Τετάρτη 09/11/11 είχα βλέννα κόκκινη η οποία αυξήθηκε το απόγευμα κι έτσι Πέμπτη πρωί πήγα στο νοσοκομείο να με εξετάσει ο γιατρός ο οποίος μου είπε ότι θα περιμένουμε κι ότι αυτά τα υγρά είναι φυσιολογικά κι ότι όλα είναι καλά.

Το απόγευμα είχα ραντεβού με τον εξωτερικό μου γιατρό ο οποίος με κοίταξε και μου είπε ότι εκείνο το βράδυ θα γεννούσα! Ήδη είχα πόνους καλούς κι 23:30 έγινε η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο αφού είδανε οι μαίες ότι είχα διαστολή 2 προς 3 και δυνατούς πόνους!!!

Μέχρι τις 3:30 το πρωί έκανα βόλτες στο διάδρομο με τον σύζυγο γιατί το περπάτημα βοηθάει!! Μετά με πήρανε μέσα, οι πόνοι ήτανε πολύ δυνατοί και για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή έφτασα διαστολή σχεδόν 8….Μου είχανε σπάσει οι μαίες από ώρα τα νερά τα οποία ήτανε πάρα πολλά αφού χρειάστηκε να μου αλλάξουνε 3 φορές σεντόνια και 4 φορές ρομπάκι κι ακόμα εκεί τα νερά!

Το θέμα είναι πως ο μπέμπης δεν κατέβαινε…..γύρω στις 6:30 μου έβαλαν καθετήρα κι άκουσα μία μαία να λέει, πως εμπειρικά….θα πάω για καισαρική!! Εκεί έχασα όλες μου τις δυνάμεις γιατί κατάλαβα πως πονάω χωρίς λόγο κι έτσι ζητούσα να μου κάνουνε επισκληρίδιο και καισαρική!!! Οι γιατροί μου έλεγαν πως ήθελαν να εξαντλήσουνε όλα τα περιθώρια κι αφού η διαστολή έφτασε στο 5…..με πήρανε γύρω στα 13:45 για καισαρική!!!! Την ώρα που μου είπε η μαία ότι πάμε για καισαρική, τα ξέχασα όλα!! Πόνο, τα πάντα, σχεδόν έτρεχα μέχρι το χειρουργείο γιατί ήξερα ότι με χώριζαν λίγα λεπτά από τη γνωριμία με τον μπέμπη μου!!!!!! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!! Παρόλο τους πόνους, λύγισα τα πόδια μέχρι το κεφάλι μου για να μου κάνουνε την ένεση και λίγα λεπτά αργότερα ένιωσα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου και είδα να κρατάνε τον μπέμπη μου με το κεφάλι προς τα κάτω και να τον πάνε για πλύσιμο!!!!! 2-3 λεπτά μετά, ένα κεφαλάκι μέσα σε ένα μπουρνουζάκι ακούμπησε το δικό μου κεφάλι!!!!!! Τον φιλούσα, έκλαιγα από χαρά και ξέχασα όσα είχα περάσει!!!!!!! Άξιζε τα πάντα και θα τα ξαναζούσα άμα χρειαζόταν για ένα τέτοιο μωρό!!!!!!

Αυτό που με ενοχλούσε απίστευτα, ήταν ο καθετήρας….Τέσπα!!! Από την Κυριακή και μετά ο μπέμπης άρχισε να κάνει γελάκια!!!!!! Που φυσικά συνεχίζει να κάνει και μας έχει τρελάνει όλους!!!!!!!:P:D

Από το νοσοκομείο ήτανε να βγούμε την Τετάρτη αλλά επειδή έκανε ίκτερο, τον έβαλαν στη φωτοθεραπεία και βγήκαμε Πέμπτη 17/11/11….Δράμα μία ολόκληρη μέρα χωρίς αυτόν δίπλα μου αλλά ευτυχώς ήτανε για λίγο!!!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι που ο μικρός δεν έπιασε καθόλου στήθος……:(:(δεν ξέρω γιατί….:(:(νευριάζει και κλαίει όταν τον βάζω εκεί και δεν το πιάνει….σκεφτόμουνα ότι δεν είμαι καλή μάνα γιατί δεν είμαι ικανή να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ να του προσφέρω αλλά άρχισα να το σκέφτομαι αλλιώς γιατί δεν θα μου κάνει καλό να μελαγχολήσω και να κλαίω συνέχεια!!! Προσπαθώ να βγάλω ότι μπορώ με το θήλαστρο, έχω μιλήσει και με μία μαία από την LLL η οποία θα κανονίσει να έρθει με άλλες μανούλες να με βοηθήσουνε αλλά αν τελικά δε γίνει κάτι, εγώ θα ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα για να τα καταφέρω!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!! Πάλι έκθεση έγραψα αλλά δεν βρίσκω χρόνο για υπολογιστή….θα τους βρούμε όμως τους ρυθμούς μας και θα επανέλθω δριμύτερη!!!!!:tongue:

Όση ώρα γράφω έχω αγκαλιά τον μπέμπη ο οποίος κοιμάται!!!!!:D

Με το καλό και με έναν πόνο στις υπόλοιπες τώρα και όσες ήδη έχετε τα μωράκια σας, να είναι πάντα γερά και να σας χαρίζουν ευτυχία!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...