Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Prosperous μην ανησυχείς για τον 4d υπέρηχο, μπορείς να το ζητήσεις επί τόπου όταν θα πας στο ραντεβού σου, στις κοπέλες που είναι στη γραμματεία. Εγώ είχα κλείσει τον απλό και ρώτησα για τον 4d και τι διαφορά στην τιμή έχει οπότε το αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή ότι αυτόν θα κάναμε και δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Όταν πας κι εσύ, ρώτησέ τους! Πάντως σίγουρα αξίζει, γιατί βλέπεις το μωράκι σου πώς είναι!! Αν και μας το έδειξε σχετικά σύντομα και δεν κράτησε πολύ, ωστόσο όταν γυρνάς στο σπίτι με τις έγχρωμες φωτογραφίες είναι τρομερό το συναίσθημα μέσα σου! :-)

Ματινάκι μια χαρά το σκ σου! Θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφα, ότι πρέπει πριν την β-επιπέδου! Θέλω να ευχηθώ ξανά σε σένα και την prosperous, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!!! Όλα μα όλα καλά θα είναι!!!

Εμένα ο σίδηρος μου από εκεί που ήταν 35,5 ανέβηκε στο 37, επειδή παίρνω κι εγώ 2 χαπάκια την ημέρα. Πάντως με το θέμα του εντέρου, τώρα έχω κάπως βάλει πρόγραμμα αλλά ωστόσο δημιουργήθηκαν αιμορροϊδες και υποφέρω κάθε φορά ακόμη κι αν δεν έχω δυσκοιλιότητα.... Οπότε καταλαβαίνετε ότι προστατεύω το θέμα της δυσκοιλιότητας ειδικά λόγω και της εμφάνισης του άλλου προβλήματος... Αχ τι θα κάνω... Πάντως εμένα ο γιατρός μου μου είπε να πάρω το nujol, που είναι πόσιμο έλαιο και βοηθάει. Ωστόσο δεν το ξεκίνησα επειδή μέσα διάβασα ότι επηρεάζει τα αντιπηκτικά φάρμακα κι εγώ κάνω ενέσεις λόγω θρομβοφιλίας... Οπότε τζίφος..! Τα άλλα σιρόπια ο δικός μου ο γιατρός ήθελε να τα αποφύγω, οπότε..

Σας αφήνω να ξεκινήσω δουλειά.. Σας φιλώ πολύ-πολύ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

helen τι εννοεισ οταν λεσ πετρωνει η κοιλια σου????

εγω εχω παρει 5κιλακια!!!!

Μερικές φορές που είμαι ξαπλωμένη κάτω από τον αφαλό σκληραίνει ξαφνικά η κοιλιά μου αλλά για πολύ λίγο...στην αρχή νόμιζα πως εκεί πήγαινε το μωρό αλλά μετά μου είπανε πως αυτά είναι συσπάσεις της μήτρας...:confused:

καλημερα!

helen οτα πετρωματα ειναι συσπασεις και ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν σε ολες τις εγκυμοσυνες.. το θεμα ειναι να μην υπαρχει τακτικη συχνοτητα δηλαδη πχ ανα 20 λεπτα, αν 15 λεπτα κλπ..

βεβαια σε μερες ποου οι συσπασεις ειναι αρκετες και ας μην ειναι σε συχνοτητα καλο ειναι να ενημερωνεται ο γιατρος..

ακομη και εγω που παιρνω σπασμολυτικα χαπια και προγεστερονη μαζι σπανια εχω συσπασεις αισθητες (υπαρχουν και συσπασεις που δεν γινονται αντιληπτες απο εμας) και περα απο τα σημαδια κοπωσης που φερει ενα τετοιο γεγονος, δεν ξεχναμε οτι μεγαλωνει και το μωρο, ο χωρος του περιοριζεται και οι μετακινησεις του γινονται πιο αισθητες αρα επηρεαζουν και το γενικοτερο περιβαλλον..

Πρόσπ μου συνήθως το νιώθω βράδυ που ξαπλώνω και κρατάει ελάχιστα....άντε να το νιώσω και μία φορά μέσα στην ημέρα...

Ο τράχηλός μου ήτανε την Τρίτη 51mm...νομίζω ότι είναι μια χαρά...

Άντε τέλειωσε κι αυτή η βδομάδα και σε 2 μερούλες έρχεται η καινούρια να κάνουνε τα κοριτσάκια μας τη Β' επιπέδου!!!!:P:p

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και όλα τα μπεμπάκια!!!!!!!!:D:D

Εγώ για την ώρα, που ξεκίνησα και παίρνω 2 χαπάκια σίδηρο είμαι μια χαρά με το εντεράκι μου...φτου φτου:rolleyes:

Σας φιλώ στις κοιλίτσες....:D

Καλημέρα κοριτσιαααα!!!

Σας διάβασα και πολυ χαίρομαι για όλα τα ευχάριστα νέα απο τις β΄επιπεδου, με το καλο και οι υπόλοιπες, κ γω μαζι!!!

Εγώ είμαι ακόμα στην Κρήτη και θα γυρίσω τη Δευτερα.. Πολυ ωραία περνάμε, έχουμε δει πολλούς φίλους κ γεμίζει ευχάριστα ο χρόνος μας!!! Η ζουζουνιτσα μου ειναι πολυ καλα μιας κ την καταλαβαίνω πολλές φορές τη μέρα!

Απο τη μια μ΄αρεσει εδω κ στεναχωριεμαι που τελειώνουν οι διακοπουλες, Αλλά απο την άλλη ανυπομωνω κ να γυρίσω για να τη δω πάλι!!!!!!!!

Αυτά απο εμένα...

Επανέρχομαι δραστικά τη Δευτερα!!

Σας φιλω οοολες στις φουσκωμενες κοιλιτσες....!!!!:P:p

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

helen συσπασεις ειναι και ο τραχηλος με 5,1 ειναι μια χαρα..

ειναι λογικο να υπαρχουν συσπασεις.. αρχιζουν απο τις 12 εβδομαδες κυησης.. να φροντιζεις να ξεκουραζεσαι ισως περισσοτερο και να ξαπλωνεις σε στασεις που βολευουν.

λενε οτι η καλυτερη ειναι η δεξια καθως το βαρος του μωρου δεν επιβαρυνει κανενα ζωτικο οργανο ενω ανασκελα σε μεγαλυτερες κυησεις πιεζει την αρτηριακη οδο που θρεφει τον πλακουντα κλπ αν θυμαμαι καλα..

εμενα σημερα η μικρη ενω καθομουν στον καναπε διπλα της μου εριξε με δυναμη ενα χονδρο βιβλιο με παζλ στη κοιλια δεξια και επειδη τρομαξα της φωναξα και αμεσως το μωρο αρχισε να κλωτσαει ή επειδη ταραχτηκε που φωναξα και απο το τρανταγμα ή που ενοχληθηκε..

φοβηθηκα μη χτυπησε αλλα θυμαμαι ταλογα του γιατρου που μου πε καποτε οτι ο σακος προστατευει ικανοποιητικα τα μωρα απο χτυπηματα και δυσκολ συμβαινουν σοβαροι τραυματισμοι..

σημερα θα του τηλεφωνησω για μια εξεταση αιματος που μου χε πει να κανω και θα το αναφερω αλλα και παλι κοντα ειναι η β επιπεδου και αναμενω αν και δεν εχω τοσο μεγαλη ανησυχια..

αυτα ειναι στο προγραμμα

Ναι Prosp μου κι εμένα ο γιατρός μου έχει πει ότι είναι καλά προστατευμένα τα μωρά στο σάκο....μην ανησυχείς, όλα καλά θα είναι και θα το επιβεβαιώσεις από βδομάδα...;) Μάλλον άρχισε να κλωτσάει το μωρό επειδή συγχίστηκες εσύ....τα μωράκια δεν θέλουν να νιώθουν τη μανούλα έτσι...;)

Εγώ κοιμάμαι ανάσκελα....:confused: δεν μπορώ αλλιώς γιατί πέφτει όλο το βάρος της κοιλιάς στο σημείο που γυρνάω....έχω όμως δύο μαξιλάρια στο κεφάλι μου κι ένα στα πόδια οπότε είμαι λίγο ανασηκωμένη...

Από ξεκούραση, δεν μπορώ να πω ότι την έχω σε μεγάλο βαθμό εκτός από την Κυριακή που το δίνω και καταλαβαίνει....με την άδεια θα ξεκουραστώ οπότε υπομονή..

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου....μου είναι πολύτιμες..:D

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες εγκυουλες τι κανετε??? εγω περασα ενα δυσκολο βραδυ δεν κοιμιθηκαμε καθολου σχεδον!!κατι με πειραξε κ εκανα εμετουσ κ ετρεχα στην τουαλετα!!!!χαλια το βραδυ χαλια!!!

ελπιζω ολες εσεις να εισται καλα!!φιλακια....

γεια σας ομορφες εγκυουλες τι κανετε??? εγω περασα ενα δυσκολο βραδυ δεν κοιμιθηκαμε καθολου σχεδον!!κατι με πειραξε κ εκανα εμετουσ κ ετρεχα στην τουαλετα!!!!χαλια το βραδυ χαλια!!!

ελπιζω ολες εσεις να εισται καλα!!φιλακια....

Περαστικά Μαριαλενάκι!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και για 2-3 μέρες να τρως ελαφριά...

Μαριαλενα περαστικα.. ειναι και η εποχη δυσκολη με τις ζεστες και ενεχουν κινδυνους αυτα που τρωμε ειδικα απ εξω.. ισως να χεις αρπαξει και ιωση..

ενημερωσε τον γιατρο σου παρ αυτα για να σου δωσει συμβουλες ωστε να μην αφυδατωθεις και να μην ταλαιπωρηθεις..

γεια σας κοριτσια με τις φουσκωμενες κοιλιτσες!!!!:P

χαρικα πολυ για ολα τα ευχαριστα νεα απο τις β'επιπεδου και σε εμας τις υπολοιπες με το καλο!!!!

εγω ειμαι απο Κερκυρα, για τιν β'επιπεδου ερχετε μια γιατρος απο Αθηνα οποσ καταλαβενεται δεν παιζει 4δ.

helen83 εγω κοιμαμε στο πλαι με ενα μαξιλαρι και ειμαι οκ!!!

marialena περαστικα και να προσεχεις.

kyriak σε καταλαβενω με τις ενεσεις,το ιδιο ακριβως εχει και η αδελφη μου.

να περασετε ενα ωραιο σκ:D:razz::-P:)

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε???? Χθες ημουν ολη μερα στους δρομους για δουλιτσες και γεικοτερα για πληρωμες...πηγα εριξα και μια ματια για φορεματα μακρυα μιας και μεχρι και τον οκτωβρη εχουμε γαμους αλλα πιο πολυ βαφτισεις και μεχρι τοτε θα εχω γινει σαν αεροστατο οποτε δεν θα μου κανουν τα δικα μου....μετα σκεφτηκα οτι την δευτερα θα ανεβουμε αθηνα για τον υπερηχο αλλα θα φυγουμε απο το πρωι για να παμε και για ψωνια....θελει και ο αντρας μου ρουχα γιατι μαζι με μενα παχαινει κι αυτος.....συνηθως ρουχα ψωνιζουμε στο περιστερι γιατι εχει και καλα και φθηνα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!

Κοριτσια κι εγω μονο ανασκελα κοιμαμαι ευχαριστα και αν γυρισω πλαι μονο αριστερα βολευομαι...δεξια σπανια γυρναω και αν γυρισω αλλαζω γρηγορα θεση....

Πλησιαζει η δευτερα....γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριαλενα μου περαστικουλια...ευχομαι να μην εχεις κολλησει καμια ιωση για να μην ταλαιπωρηθεις!!!!!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι να εχετε ενα πολυ ομορφο σ/κ!!!!!!!

Have_Nice_Weekend_LadyBug.gif

Διαφημίσεις

Mανούλες μουυυυυυυυυυυ, μπεμπίνια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!:D:D

Έφτασε η βδομάδα που περιμένουμε νεάκια από Β' επιπέδου!!!!!!!!!!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες σας, τα οποία είμαι 100% σίγουρη ότι θα έχουμε!!!!!

Ερώτηση: έχετε σκεφτεί αν θα κρατήσετετ βλαστοκύτταρα?? Το έχετε ψάξει καθόλου??? Δημόσια ή ιδιωτικά κλπ κλπ....

Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!!!!!!!!:P:p:p

Bλαστοκύτταρα και η άποψη μου μετά από "έρευνες" 4 ετών..

1) Οι ιδιωτικές είναι παράνομες σύμφωνα με την πολιτική και τους νόμους της Ευρωπαικής Ένωσης (πχ η Γαλλία όπου είναι η μάνα της φύλαξης απαγορευει με νόμο την ίδρυση τέτοιων εταιρειών και όλες οι δωρεές πάνε στην παγκόσμια δημόσια τράπεζα, ακολουθουν την ιδια πολιτικη και αλλες μεγαλες ευρ. χωρες με την Ελλαδα πρώτη στις παρανομες και υπερ αριθμες ιδιωτικες εταιρειες φυλαξης οι οποιες καμια σχεση δεν επιτρεπεται να εχουν με τη δημοσια τραπεζα), αναξέλεγκτες από θέμα αξιοπιστίας, διάρκεια λειτουργίας και συνθηκών φύλαξης και βέβαια καταχρηστικές οικονομικά και ψυχολογικά εις βάρος των γονέων.

2) Τα βλαστοκύτταρα δεν έχουν αποδειχθεί σωτήρια για τον ίδιο τον δότη αλλά μόνο για συμβατούς δότες, γεγονός που οι ιδιωτικές εταιρείες διαστρεβλώνουν εδώ και χρόνια ενώ το Ιδρυμα Ιατροβιολογικων Ερευνων της Ακαδημιας Αθηνων που ειναι η υπευθυνη αρχη της ελληνικης δημοσιας τραπεζας επιμένει οτι δεν μπορεί να υφίσταται η χρηση τους στον ιδιο δοτη οπως επισης οτι δεν ειναι τοσες πολλες οι περιπτωσεις που ακομη τεκμηριωμενα ιατρευονται παρα μονο ενα μικρο ποσοστο.

3) Εκτος αν κατι εχει αλλαξει και μου χει διαφυγει, στη δημοσια τραπεζα φυλασσονται δωρεαν βλαστοκυτταρα ΜΟΝΟ απο δημοσια μαιευτηρια κι οχι απο ιδιωτικα μαιευτηρια, με δικαιωμα του δοτη σ επεριπτωση αναγκης να βρει συμβατο μοσχευμα απο τη δημοσια τραπεζα.. πχ το Ιασω εχει δικη του εταιρεια φυλαξης αρα καμια σχεση με τη δημοσια τραπεζα και προοριζονται τα βλάστοκυτταρα για προσωπικη χρηση του ιδιου δοτη η συγγενη α βαθμου..

βεβαια εγω οταν γεννησα εκει δεν δεχθηκα να κανω φυλαξη πρωτα για ηθικους και μετα για οικονομικους λογους αλλα ακομη απορω τα.. υπολλειματα της γεννας αν απλα πεταχτηκαν στα σκουπιδια η να πιστεψω την υποψια μου οτι στα χρονια της καταχρησης, εξαπατησης, καταπατησης των δικαιωματων, ηθων και αρχων τα μαζευουν μουλωχτα και τα χρησιμοποιουν σε οτι αλλο τους εξυπηρετει..λεω εγω...

4) Αν καποιοι γονεις εχουν τα επιχειρηματα και τα χρηματα για να συνεργασθουν με ιδιωτικες εταιρειες τοτε ειναι αναποσπαστο δικαιωμα τους να το κανουν αφου προκειται για προσωπικη αποφαση και μονο.

Αυτα απο εμενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...