Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την elen

σε ευχαριστουμε για τις ευχες και εσυ κοριτσι μου με το καλο να γεννησεις..

υπαρχουν και γιατροι επιτηδειοι αλλα εν ετη 2011 να συμβαινουν τετοια ειναι καπως πασε..

μολις σιδερωσα, η μικρη πηγε για υπνο..ο μικρος ξανα κοιμαται και τωρα θα κανω τη προσευχη μου μπας και η νυχτα παει πιο ομαλα απο χθες διοτι αν εχουμε τα ιδια κρουσματα θα αναγκαστω να την αφησω σημερα να κλαιει για ωρα μεχρι να αποφασισει να σταματησει..και δεν μιλαμε για κλαμα αλλα για υστερια.. στη γειτονια θα νομιζουν οτι την κακοποιουμε..αλλιως ομως δεν γινεται.. θελει δραστικες κινησεις για να ισιωσει..

αχ μακαρι να μπορεσω να τη στειλω παιδικο οταν θα γυρισω στη δουλεια μπας και αναπτυσσοντας τις κοινωνικες της δραστηριοτητες ξεκολλησει λιγο απο το θεμα σπιτι, μαμα κλπ.. ολα καλα και αγια αλλα ειναι θεματακι ωρες ωρες που μας στενοχωρει.

ο καθενας με τον πονο του.. αλλες γεννανε, αλλες αγωνιουν και περιμενουν ποτε θα γεννησουν και εγω μουρμουραω..

Γειά σου Προσπ,

Ευχαριστώ και εσένα που με καθησυχάζεις!!!

Βλέπω σε εσένα τον εαυτό μου σε λίγο καιρό!!! Ο Γιώργος είναι δύσκολος ήδη! Και να φανταστείτε ότι η δουλειά μου είναι να ασχολούμαι με παιδιά με ειδ. ικανότητες και προβλήματα συμπεριφοράς και να αναπτύσσω προγράμματα για την αντιμετώπιση τέτοιων συμπεριφορών!!! Λοιπόν στο γιό μου είμαι πολυ χάλια, καθόλου συνεπής και μου έχει πάρει τον αέρα (εκτός από τα μυαλά!!!!) Τώρα τελευταία βέβαια εφάρμοζα λίγη πειθαρχία γιατί σε λίγο καιρό θα είμαι να με κλαίνε και οι ρέγγες!!! Και εγω θα τον στείλω παιδικό τον απρίλιο!!!

Εύχομαι πάντως η νύχτα σας να είναι ήρεμη γιατί ξέρω ότι η επόμενη μέρα δεν βγαίνει αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά!!!!

Αντε τώρα φεύγω, πάω για ύπνο!!! Χαχα είναι να μην μπω εγώ δε θα μπορείτε να με ξεφορτωθείτε στο τέλος!!!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Α!!! Βρηκα μια γλυκια φωτο.........

2rw5kef.jpg

Τελειααααααα η φώτο!!!!

Καλά μέχρι να καταφέρω να βάλω και εγώ μια για καληνύχτα θα ξημερώσει!!!!! χαχα!!

Α όχι βρήκα μία!!!! (τα παίδία παίζει!!!)

2653499cldn04xrvv.gif

D0c8.pngsgU1.png

Δε σας προλαβα... :(

Πριν απο λιγο εφυγαν οι φιλες μου.. στολισαμε το σπιτι με τα χριστουγεννιατικα, η αληθεια ειναι οτι κατακουραστηκα, και σιγα δεν εκανα τιποτα!! :rolleyes: Ωραιο εγινε... :D:D

Ελεν, περαστικα στον μπαμπακα σου!! Να γινει γρηγορα καλα!! Δε νομιζω μια κολπικη εξεταση να ειναι ικανη να προκαλεσει τοκετο!! :confused: Μα ειναι τοσο ευκολο? Και αν ο γιατρος ειναι τοσο καφρος, τι να πω!!!! Εμενα μου εκαναν κολπικη εξεταση πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα, δηλαδη την 38η..

Snow, μπραβο για τη βολτουλα!!! Μα καλα, αιμορραγια μονο για σερβιετακι??? Στην περιοδο ποσο αιμα εχεις??

Εμενα μου εχουν αυξηθει τα κολπικα υγρα.. μην ειν' ενδειξη τοκετου και αυτο??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επισης, οι φιλες μου συν ο συζυγος μου ειπαν οτι η κοιλια μου φαινεται να κατεβηκε... :rolleyes::rolleyes:

Ελεν, χαρηκα που σε διαβασαμε.. οποτε μπορεις να μπαινεις...

Με 'χει πεθανει η μεση, λεμεεεε!!!!!!!

Μας ηρθαν και οι μοκετες σημερα!! Καλα, το παιδικο αποθεωθηκε!!! Θα φτιαξω ενα web album και θα σας στειλω λινκ να το δειτε το παιδικουλι μας...

Αααχ, η πονεμενη μεση καθιστα οποιαδηποτε περαιτερω κουβεντα αδυνατη!! :-(

1167970orp8q4ssua.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου Προσπ,

Ευχαριστώ και εσένα που με καθησυχάζεις!!!

Βλέπω σε εσένα τον εαυτό μου σε λίγο καιρό!!! Ο Γιώργος είναι δύσκολος ήδη! Και να φανταστείτε ότι η δουλειά μου είναι να ασχολούμαι με παιδιά με ειδ. ικανότητες και προβλήματα συμπεριφοράς και να αναπτύσσω προγράμματα για την αντιμετώπιση τέτοιων συμπεριφορών!!! Λοιπόν στο γιό μου είμαι πολυ χάλια, καθόλου συνεπής και μου έχει πάρει τον αέρα (εκτός από τα μυαλά!!!!) Τώρα τελευταία βέβαια εφάρμοζα λίγη πειθαρχία γιατί σε λίγο καιρό θα είμαι να με κλαίνε και οι ρέγγες!!! Και εγω θα τον στείλω παιδικό τον απρίλιο!!!

Εύχομαι πάντως η νύχτα σας να είναι ήρεμη γιατί ξέρω ότι η επόμενη μέρα δεν βγαίνει αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά!!!!

Αντε τώρα φεύγω, πάω για ύπνο!!! Χαχα είναι να μην μπω εγώ δε θα μπορείτε να με ξεφορτωθείτε στο τέλος!!!!!!

καλημερα

κοιτα εγω επειδη παντα ειχα κατα νου οτι θα προσπαθησω να κανω δευτερο παιδι σε καποια πραγματα εφαρμοζα σιγα σιγα προγραμμα απο 1.5 ετους.

Κατα καιρους παρεκλιναμε αλλα παντα προσπαθουσα να συνεφερω καποια πραγματα.. επειδη ειχα την τυχη να μεινω σπιτι με τις ευλογιες των εργοδοτων μου απο τον Μαιο μεχρι τωρα ειχα την ευκαιρια να περασω αρκετες ωρες στο σπιτι και να βελτιωσω η να βαλω τελος παντων σε μια σειρα (οσο μπορει να μπει ενα 2,5 χρονο) σε θεματα που η κουνιαδα μου η οποια μονιμα την κραταει δεν μπορουσε (τροπος υπνου, φαγητο, μαζεμα παιχνιδιων, κανονες συμπεριφορας αφου την κανει οτι θελει και την ιδια τακτικη εφαρμοζε μεχρι προσφατα σε ολους) τους μηνες απο Σεπτεμβρη μεχρι που γεννησα επειδη μεχρι τοτε απο τη γεννηση της και λογω μακροχρονιου θηλασμου ημουν εκεινη που εκανε ξενυχτια καθημερινα (και παραλληλα με δουλεια και καθε ειδους αλλη υποχρεωση) συν δρομολογια κρεβατοκαμαρα παιδικο αποφασισαμε και μοιρασαμε πια με κοπο και υπομονη τα βραδινα με τον ανδρα μου (η μικρη για καιρο δεν συνεργαζοταν και περνουσαμε κρισεις και υστεριες απιστευτες μεχρι που συνηθισε τη νεα κατασταση..επισης απαιτει πολυυυυ μπιρι μπιρι). Ετσι μεχρι σημερα οι κανονες για το βραδυ ειναι:

α) ξυπνας και φωναζεις απο το κρεβατι σου τον μπαμπα οταν θελεις τσισα η νερο (αν και αυτο το εχει παντα διπλα της σε παγουρακι για να πινει μονη της χωρις ατυχηματα) και δεν επιτρεπονται φωνες, στριγκλιες και υστεριες τυπου θελω τη μαμα μου και να διωχνεις τον μπαμπα σου ειδαλλως κανεις απο τους δυο μας δεν προκειται να ερθει εφοσον φωναζεις και κλαις πανω απο μια φορα (μαλλον σκληρο διαβαζεται αλλα το παιχνιδι κλαιω και τρεχουν ολοι και με υπομενουν μεχρι να μου περασει απο μια εως εκατον μια φορες τη νυχτα προκειμενου να τους τραβαω τη προσοχη κραταει πολυ καιρο και δεν δικαιολογειται πλεον)

β) ο καθενας εχει το δωματιο του και το κρεβατι του συνεπως τις νυχτες ο καθενας κοιμαται μονο στο δικο του κρεβατι. Εξαιρεση τα μεσημερια αν θελει να κοιμηθει στο κρεβατι μας. Μεχρι το καλοκαιρι ημουν πιο ανεκτικη και της επετρεπα αν ο ανδρας μου ελειπε στη δουλεια η μια φορα στο τοσο να κοιμαται στο κρεβατι μου αλλα καποια στιγμη αρχισε να το εκμεταλλευεται σε καθημερινη βαση και κατω απο υστεριες και ετσι αποφασισα να το κοψω και αυτο.

τωρα οσον αφορα το μωρο τα πραγματα δεν ειναι παντα τοσο ελεγχομενα.. μια στη κουζινα να παω να κανω κατι εκεινη στα μουλοχτα παει στο λικνο ταχα μου να δει το μωρο και του κοπαναει και κατι..για την ωρα ελαφρυ καθως φροντιζω να εχω το δυνατον ακινδυνα πραγματα.

Η ζηλεια ομως και η ανασφαλεια απο την αφοσιωση στο μωρο (που πιστεψτε με δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την αφοσιωση που χα στη κορη μου ως πρωτο παιδι.. ο μπεμπης γα τα δεδομενα μου ειναι..εγκατελειμενος..) την κανουν να ειναι οξυθυμη και κυκλοθυμικη.. τη μια στιγμη ακουει και ειναι συνεργασιμη και ακριβως το επομενο λεπτο ειναι αγριμι..

εχθες αφου της το συζητησα αρκετα τελικα τη νυχτα ηταν πολυ ηρεμη και ετσι με απασχολησε ο μπεμπης χωρις φασαριες. Δυο παιδια στην ιδια κατασταση δεν παλευεται.. και σαφως δεν συνηθιζεται και το λεω εγω που εχω τραβηξει τα πανδεινα τρια χρονια με τις βραδυνες κρισεις της μικρης σε συνδυασμο με αλλα πραγματα.

δεν θελει κοπο μονο, θελει και τροπο ..παντα να χεις ενα δευτερο σχεδιο στο μυαλο σου..

τωρα elen οσον αφορα το οτι το επαγγελμα σου εχει να κανει με παιδια και ιδιαιτεροτητες δεν σημαινει οτι ως μαμα που δεν εφαρμοζεις πιστα τις γνωσεις σου σε κανει λιγοτερο επιτυχη. Οταν βλεπουμε τα πραγματα με τριτο ματι και ειμαστε εκτος συναισθηματικα μπορουμε να ειμαστε πιο μεθοδικοι και τακτικοι, στο εγγυς περιβαλλον μας τα πραγματα γινονται πιο συναισθηματικα και εκει εχουμε να παλεψουμε πρωτα με αυτη την αδυναμια μας.

Δεν ειναι τυχαιο που ξερω παρα πολλους γονεις που δεν μπορουν σε απλα πραγματα να επιβληθουν στα παιδια τους που συχνα ενας τριτος απορει για το λογο.. απλα δεν μπορουν να αντεξουν τη θεα η τη κουραση καμια φορα που ενα παιδι βιωνει σε μια ας τη πουμε καταπιεστικη αλλαγη.

Οπως και να χει οπλισου απο τωρα με υπομονη και ασε το αγχος στην ακρη γιατι αυτο δεν θα βοηθησει πουθενα.. συζητα με το περιβαλλον σου για τα τυχον σεναρια διοτι πολυ απλα οταν περιμενεις τα δυσκολα παντα τα πιο ευκολα ειναι καλοδεχουμενα και σαφως..πιο ευκολα να προσαρμοστεις..

sofia.. με το καλο αγαπη μου αυριο..

χαιρετισμους στο Ιασω (μεχρι και η κορη μου λεει "εγω και ο μπεμπης γεννηθηκαμε στο Ιασω!)

υπομονη με το προσωπικο, κυνηγα το προσωπικο για οτι θες, πληρωνονται για αυτο και το οτι μπορει να υπαρχουν εσωτερικα θεματα δεν αφορα εσενα η τον καθε αλλο νοσηλευομενο,

αν επιθυμεις rooming in πες στο απο την εισαγωγη σου

αν επιθυμεις αποκλειστικο θηλασμο πεστο με το που θα γεννησεις και με το που θα επιστρεψεις στον θαλαμο σου (αλλα προτιμω απο την ωρα της γεννησης ηδη να το πεις) και αν δεν κανεις rooming in αλλα θες να τον θηλασεις αποκλειστικα να επιμενεις να στην φερνουν ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ και οχι καθε δυο τρεις ωρες.. επισης το βραδυ μετα τις 8 που φερνουν τα μωρα στις μαμαδες απο τον παιδιατρο επειδη καμια φορα το ξεχνουν και δεν ρωτανε να τους διευκρινησεις καθε ποτε θες να χεις το μωρο σου για να το θηλαζεις.. (αυτα σε περιπτωση που δεν ζητησεις rooming in) δηλαδη αν στο παρουν στις 11 μην στο φερουν στις 5 η στις 9 το πρωι.. παει περιπατο το θεμα του θηλασμου..και το μωρο συνεχεια στο στηθος τα πρωτα εικοσιτετραωρα (παλι στη συνθηκη οτι θες να θηλασεις) μην περιμενεις κανεναν να στο δωσει η εκεινο να στο πει..

αυτα..στα επισημαινω επειδη γεννας στο ιδιο μαιευτηριο και ξερω τις συνθηκες προσφατα.

ολα καλα αγαπη μου!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι! Θα μπω να γραψω τα ευχαριστω απλα δεν ειχα χρονο!

Επειδη ειδα στα πεταχτα οτι ειχαμε γεννητουρια αλλα δεν εχω διαβασει ακριβως ποια γεννησε, θα ευχηθω να ζησουν και να ειναι ευτυχισμενα....Sorry αλλα δεν ειχα χρονο να κατσω να διαβασω λεπτομερως!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο και μεσα σε 1 ωρα απο την στιγμη που μου εσπασε τα νερα ο γιατρος, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι εκτος απο την γεννα που εκλαψε, πρεπει να ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει μετα πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

i-miss-you.gif

MATINAKI MOY!!!

Καλως ορισες καρδια μου!! Να σας ζησει ο κουκλος!

ΒΡΕ??!! Λες και τα γραψα εγω τα χεις γραμμενα ολα!! μονο που ο δικος μου γεννηθηκε 3050 και βγηκε 3110 γρ..κατα τ αλλα ολα σχεδον (αν εξαιρεσεις την προκληση) μια απο τα ιδια!!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ (περηφανια λεμε!) που με το θηλασμο ειναι ολα καλα και βατα keep going..δε σε φοβαμαι!!

Περιμενουμε να σε ξαναδουμε μολις μπορεσεις παλι!!

Μας λειπεις και εσυ πολυ.. σ αγαπαμε!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!

Ματινακι μου καλως ηρθες...........!!!!!

Τι ωραια που ακουγονται ολα οσα εγραψες...εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα τωρα πια!!

Μπραβο σου που πανε ολα καλα με το θηλασμο:D:D:D

Και συγχαρητηρια για την τοσο ευκολη κ γρηγορη γεννα κοριτσακι μου!!!!

Οποτε μπορεις κ εχεις χρονο το καφε μας ειναι εδω και περιμενει!!!!!

Απολαυσε το γιοκα σου και ολα τα αλλα ερχονται.......

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ντινα μου να χαιρεσαι το σπιτακι σου ετσι στολισμενο που ειναι κ με το καλο να ερθει ο πασας σου να το στολισει ακομα παραπανω!!!!!!!

Κατεβηκε κ η κοιλιτσα;; εσυ πως τη βλεπεις;

Κολπικα υγρα κ γω εχω παρα πολλα ειδικα το πρωι που σηκωνομαι, τρεχει ποταμακι...;)

Ελα οπως κ να χει θελω να πιστευω πως ειναι η εβδομαδα μας αυτη..............!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...