Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κάτι δεν πάει καλά στο πινακάκι!! Η αννπαν λέει ότι γέννησε 33 εβδομάδα και ΠΗΤ λέει 17/11

Η 17/11 θα ηταν η μερα που θα ελυνε την περιδεση οποτε κ θα γενναγε εκεινη η την επομενη ημερα... Αλλα δυστυχως δεν εφτασε μεχρι εκει..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη μανουλα τη φρεσκια!!

Καλα κανατε και βγηκατε, αν ειχε κ καλο καιρο οπως εδω τοτε μια χαρα!

Τι καλο αυτο το τεστακι...εμενα κλασικα μου εβγαλε καστανο χρωμα..

Για να δουμε...

Χωρίς το μπεμπάκι βγήκα!! :D

Εμένα βγάζει 50% μπλέ 50% πράσινα, Εκείνη θα έχει καστανά!1

Καληνύχρα Σοφάκι!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια γειά,

χαθηκα για λίγο γιατί είχαμε κάποιες περιπέτειες με το μπαμπά μου. Παρουσίασε κήλη και χρειάζεται χειρουργείο, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο καθώς είναι 85 ετών με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα! Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη χειρουργείο αλλά μάλλον θα πρέπει πολύ σύντομα! Είμαι πολύ αγχωμένη με αυτό αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα θετικά !!! Είδωμεν!!!

Να σας πω τα δικά μου! Πήγα σἐ έναν τοπικό γιατρό χθες να τσεκάρω ότι όλα βαίνουν καλά με την μπεμπα και να κάνω έναν υπέρηχο. Την τελευταία φορά που είδα το γιατρό μου (στην αθήνα) ήταν πριν από περίπου έναν μήνα. Θα ανέβω Αθήνα για την αναμονή του τοκετού την Παρασκευή, μια εβδομάδα αργότερα απ'ότι μου είπε ο γιατρός μου. Τεσπα η μπεμπα είναι 2550, μικρούλα και υπερκινητική αλλά όλα καλα! Αυτό που με φρικάρισε ήταν που με κοίταξε κολπικά και χθες έπαθα πανικό μη μου προκαλέσει αυτή η εξέταση πρόωρο τοκετό. Αυτός μου είπε ότι ο τράχηλος είναι κλειστός και το μωρό ψηλά! Πἐρασε από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να μου προκαλέσει τοκετό ώστε να μην προλάβω να πάω Αθήνα και να με ξεγεννήσει αυτός!!!! Ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένο αλλά .... Η αλήθεια είναι ότι έχω ενοχλήσεις από εχθές αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο! Πετρώματα επίσης έχω συχνά αλλά όχι σε τακτά διαστήματα!!! Αλήθεια εσας κορίτσια σας κοιτάζουν κολπικά κάθε φορα? Στο γιό μου δε θυμάμαι να με είχε κοιτάξει ο γιατρός μου!

Αννίτα, ελπίζω να πάνε όλα καλά αν τελικά μείνεις να γεννήσεις απόψε!!! Τι τέλεια που θα είναι η οικογενιούλα σου!!! Έτσι είμαι και εγώ με τα αδέρφια μου (3 μεγαλύτερα αγόρια και εγώ η μικρότερη!!!)

Προσπ και εγώ ήμουν σίγουρη ότι ο γιός μου θα είχε γαλανά/πράσινα μάτια αλλά τελικά μου βγήκαν καστανά (του μπαμπά του!!!). Ολη η οικογενεια μου έχει γαλανά ή πράσινα, και εγώ πράσινα!!! Μου πήρε λίγο καιρό αλλά το ξεπερασα χαχα!! Ελπίζω εσύ να είσαι πιο τυχερή!!!!

Επίσης να ευχηθώ στα κορίτσια που έχουν γεννήσει να τους ζήσουν τα μωράκια τους και με το καλό να γυρίσουν στο σπίτι τους!!!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αυτά που γράφετε, αν και προσπαθώ να σας διαβάζω κάθε μέρα!

Φιλάκια προς το παρόν σε κοιλίτσες και μωράκια!!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Χωρίς το μπεμπάκι βγήκα!! :D

Εμένα βγάζει 50% μπλέ 50% πράσινα, Εκείνη θα έχει καστανά!1

Λες;;;; περιμενε μεχρι 6 μηνων που λεει κ η προσπ μπορει να αλλαξουν τα πραγματα...

Ανοιξαν και τα Τεμπη οποτε εφυγε και το αγχος της μανας μου να ερθει απο τη γρηγορη και ευκολη εθνικη οδο.... 3,5 ωριτσες... Αχ, μακαρι να προλαβειιιιιιι...... Τη θελω μαζι μου!!!

Ντινάκι μου μακάρι να σου επιτρέψουν να μπει η μαμά σου κατά τη διάρκεια του τοκετού. Εγώ στο γιό μου ήμουν μόνη μου, ο αντρας μου ήταν Αγγλία και είχα μόνο την μαμά μου αλλά δεν της επέτρεψαν να είναι μέσα στην αίθουσα ωδινών. Αύτό στο Λητώ, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μαιευτήρια!

D0c8.pngsgU1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ελεν...

Ελπιζω να παει καλα το χειρουργειο του μπαμπα σου και να το ξεπερασει γρηγορα...

Μια χαρα η μπεμπα σου.. εχει καιρο ακομα!!

Μα γιατι κολπικη εξεταση απο τοσο νωρις;;;;:shock:

Εμενα με εξετασε κολπικα στις 37+3 εβδομαδες.. και τωρα παλι τη Δευτερα που θα ειμαι 39..

Καλησπερα Ελεν...

Ελπιζω να παει καλα το χειρουργειο του μπαμπα σου και να το ξεπερασει γρηγορα...

Μια χαρα η μπεμπα σου.. εχει καιρο ακομα!!

Μα γιατι κολπικη εξεταση απο τοσο νωρις;;;;:shock:

Εμενα με εξετασε κολπικα στις 37+3 εβδομαδες.. και τωρα παλι τη Δευτερα που θα ειμαι 39..

Γειά σου Αριστέα μου,

ευχαριστω για τις ευχές και για την απάντηση. Αυτό ακριβως σκεφτηκα και εγώ! Επίσης είμαι σε ένα νησί που έχει νοσοκομείο μεν αλλά αν κάτι πάει στραβά με το μωρό δεν έχει μονάδα. Συν του ότι το μωρό είναι μικρό για να γεννηθεί τώρα! Γι' αυτούς όλους τους λόγους φρικάρισα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως σκεφτεται ο άλλος! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!! (ξέρω από άλλες περιπτώσεις ότι παίρνει 2000 περιπου και μου είχε ρίξει την πρόταση σε προηγούμενη επίσκεψη να με ξεγεννήσει αυτός στην αθήνα και δε δεχθηκα!). Ξέρω ότι θα ήταν πολύ ανήθικο από μέρους του να κάνει κάτι τέτοιό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!! Ελπίζω η μπέμπα να είναι πολύ καλα βολεμένη μέσα και να μη χαμπαριάζει από τέτοια!!! χαχα!!

D0c8.pngsgU1.png

Μην αγχωνεσαι, εξαλλου σου ειπε πως το μωρο ειναι ψηλα και ο τραχηλος σου ειναι κλειστος...

Ξερω γω; υπαρχει γιατρος που θα εκανε κατι τετοιο (να προκαλεσει προωρο τοκετο) για να παρει λεφτα;;;;;; Ή μηπως ειμαστε πολυ αθωα μυαλα;;

Μην αγχωνεσαι, εξαλλου σου ειπε πως το μωρο ειναι ψηλα και ο τραχηλος σου ειναι κλειστος...

Ξερω γω; υπαρχει γιατρος που θα εκανε κατι τετοιο (να προκαλεσει προωρο τοκετο) για να παρει λεφτα;;;;;; Ή μηπως ειμαστε πολυ αθωα μυαλα;;

Ίσως να έχεις δίκιο μωρέ...να είμαι λίγο υπερβολική, αλλά όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!! Μάλλον είναι πιο πιθανόν να γεννήσω από το άγχος μου παρά από όλα τα άλλα!!!!

Άσχετο αλλά βλέπω το μπλακ άουτ... αν είναι δυνατόν τι κάνουν οι άνθρωποι!!!! Αλήθεια υπάρχει κάποια αμοιβή???? Καλά εγώ δεν το έκανα για κανένα ποσό!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Άσχετο αλλά βλέπω το μπλακ άουτ... αν είναι δυνατόν τι κάνουν οι άνθρωποι!!!! Αλήθεια υπάρχει κάποια αμοιβή???? Καλά εγώ δεν το έκανα για κανένα ποσό!!!!

Μα να κλαιω απο το κλαμα με το Σαμαρα.........;;;;;

Μιλαμε για πολυ κλαμα...

Οι συγκεκριμενοι παιζουν για φιλανθρωπικο σκοπο..

Διαφημίσεις

καλως την elen

σε ευχαριστουμε για τις ευχες και εσυ κοριτσι μου με το καλο να γεννησεις..

υπαρχουν και γιατροι επιτηδειοι αλλα εν ετη 2011 να συμβαινουν τετοια ειναι καπως πασε..

μολις σιδερωσα, η μικρη πηγε για υπνο..ο μικρος ξανα κοιμαται και τωρα θα κανω τη προσευχη μου μπας και η νυχτα παει πιο ομαλα απο χθες διοτι αν εχουμε τα ιδια κρουσματα θα αναγκαστω να την αφησω σημερα να κλαιει για ωρα μεχρι να αποφασισει να σταματησει..και δεν μιλαμε για κλαμα αλλα για υστερια.. στη γειτονια θα νομιζουν οτι την κακοποιουμε..αλλιως ομως δεν γινεται.. θελει δραστικες κινησεις για να ισιωσει..

αχ μακαρι να μπορεσω να τη στειλω παιδικο οταν θα γυρισω στη δουλεια μπας και αναπτυσσοντας τις κοινωνικες της δραστηριοτητες ξεκολλησει λιγο απο το θεμα σπιτι, μαμα κλπ.. ολα καλα και αγια αλλα ειναι θεματακι ωρες ωρες που μας στενοχωρει.

ο καθενας με τον πονο του.. αλλες γεννανε, αλλες αγωνιουν και περιμενουν ποτε θα γεννησουν και εγω μουρμουραω..

Μα να κλαιω απο το κλαμα με το Σαμαρα.........;;;;;

Μιλαμε για πολυ κλαμα...

Οι συγκεκριμενοι παιζουν για φιλανθρωπικο σκοπο..

αντε τωρα αυτος να θελει να κρυψει οτι ειναι ομοφυλοφυλος.. μα με τιποτααα?? ειναι συμπαθεστατος ομως..

Καλά αυτό με το γλείψιμο τι αηδία!!!!!! Ο Τρύφων όλα τα λεφτά!!!! χαχα!!!! Ήξεραν που τον διάλεξαν!!!!

Λέω να μαζέψω το γιό μου από τον καναπέ και να πάω να κοιμηθώ και εγώ αν και δε νυστάζω καθόλου!!! Νυχτοπούλι έχω καταντήσει!!!

Καληνύχτα Αριστέα μου και σε όποιο άλλο κοριτσάκι είναι μέσα αλλά βαριέται να γράψει!!!

Ααααα ήρθαν και οι υπόλοιποι άνδρες βαρέων βαρών στον Αντ1!! Ωραία!! Όχι οτι έχω τίποτα με τους γκέη, μην παρεξηγηθώ!!!

Φιλάκιααααα!!!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Μακαρι βρε Δημητρα να ειναι καλυτερο το βραδυ σου, να παρεις κ συ λιγες δυναμεις..

Καλα οσο για το Σαμαρα δε νομιζω οτι το κρυβει... εχουν κανει κ ενα παρεακι στο fab5 ολοι οι αντρακλες μαζεμενοι...!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...