Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ανοιξαν και τα Τεμπη οποτε εφυγε και το αγχος της μανας μου να ερθει απο τη γρηγορη και ευκολη εθνικη οδο.... 3,5 ωριτσες... Αχ, μακαρι να προλαβειιιιιιι...... Τη θελω μαζι μου!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο αντρας μου τις τελευταιες μερες με λεει Πετρουλα,,,χαχαχαχαχα!!

Τι γελιο που ριχνουμε οι δυο μας..

Καλα κανεις κ εχεις εμπιστοσυνη στη φυση..για ολα υπαρχει λογος που γινονται...

Α! τι ηθελα να σε ρωτησω.. σου εχει πει ο γιατρος τι θα γινει αν φτασεις στις 28 κ δεν εχεις γεννησει;;

Εμενα μου ειχε πει οτι αν δεν εχουμε τιποτα μεχρι τοτε.. θα μου δωσει 1-2 μερες ακομα κ μετα θα παμε με προκληση..:rolleyes::rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εννοειται οτι θα προλαβει η μανουλα....

Ε! σαν πρωτοτοκη δεν πιστευω να ξεμπερδεψεις μεσα σε 2 ωρες...(αλλα θα μου πεις κ που ξερεις... )

Ειχες πει οτι ειναι κ μαια ή δε θυμαμαι καλα;;

Θα ειναι μεσα μαζι σου;;

Δεν μου εχει πει τιποτα ακομη.. Θα τη ρωτησω κι εγω την Τεταρτη, αν φτασουμε μεχρι τοτε φυσικα..

Μια φιλη μου που γενναει στο Ιασω και εχει ΠΗΤ 5/12 της ειπε ο γιατρος της οτι αν μεχρι 1/12 δεν εχει γεννησει θα πανε με προκληση διοτι δεν υπαρχει λογος το παιδι να μεινει αλλο μεσα στην κοιλιτσα.. Υπερβολικο δεν ειναι ρε? Και το μωρο της τωρα ειναι 3 κιλα.. δεν ειναι δα και μεγαλο...

Διαφημίσεις

Ειχες πει οτι ειναι κ μαια ή δε θυμαμαι καλα;;

Θα ειναι μεσα μαζι σου;;

Εχει τελειωσει τη Μαιευτικη Σχολη , αλλα μη νομιζεις δε θυμαται και πολλα.. :tongue: Τωρα δασκαλα ειναι... Να, και αυτο να ρωτησω τη γιατρο , μην το ξεχασω... Αν γινεται ναρθει η μαμα μεσα.. αν και δε νομιζω.. :(

Μια φιλη μου που γενναει στο Ιασω και εχει ΠΗΤ 5/12 της ειπε ο γιατρος της οτι αν μεχρι 1/12 δεν εχει γεννησει θα πανε με προκληση διοτι δεν υπαρχει λογος το παιδι να μεινει αλλο μεσα στην κοιλιτσα.. Υπερβολικο δεν ειναι ρε? Και το μωρο της τωρα ειναι 3 κιλα.. δεν ειναι δα και μεγαλο...

4 μερες νωριτερα;;; ε νομιζω αν μου το ελεγε ο δικος μου ο γιατρος θα τσιναγα λιγο...

επειδη πετρωνει η κοιλια μου......:lol::lol: :shock::shock:

μα πες μου που τα βρισκει;;;;;

2036522lyqzc3irvx.gif

Πραγματι, πολυ πετυχημενο!!!! Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου, Αριστακι!!!

Α ρε φανταζομαι πως και πως θα περιμενει την κορη!!! :D:D

βρε.. τον παινευω τον μικρουλη απλα αποφευγω να το κανω μπροστα της (αλλωστε εκεινος ακομη δεν καταλαβαινει..).. τον βλεπω ετσι ησυχο και γλυκουλι και ανακουφιζομαι οταν ειμια κουρασμενη απο την μεγαλη..για την ωρα..χαχα!!

πονακια εχετε λοιπον αρα κατι δουλευει εκει κατω.. aristea εσυ που εχεις και τοσες ενδειξεις θα ελεγα οτι ειναι η εβδομαδα σου.. για να δουμε για να δουμε!!

Sofia θα σου στειλω μηνυμα τη Δευτερα το μεσημερι να μου πεις πως πηγε!!

Διαφημίσεις

4 μερες νωριτερα;;; ε νομιζω αν μου το ελεγε ο δικος μου ο γιατρος θα τσιναγα λιγο...

Μα κι εγω αυτο λεω... Και, σου ειπα, το επιχειρημα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να μενει αλλο μεσα.. Τι να πω... Καθενας κρινει μονος του...

Κοριτσια γυρισα στο σπιτι εγω,με εχουν πιασει συσπασεις δυνατες και πονος στο..... ξερετε πηρα τον γιατρο και μου ειπε να ξεκινησω για το μαιευτηριο μηπως και εχουμε απροοπτα

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

καλε.. ξερετε ποσο του πανε αυτα τα γκριζογαλανα ματακια του υιου?? ειναι κουκλος!! το κακο ειναι οτι μετα τον 6ο μηνα εδραιωνεται το χρωμα και στα 2 ετη τελειοποιειται..

βεβαια εχει ο πατερας μου γαλαζια ματια αλλα..δυσκολακι.. ευσεβης ποθη :tongue::tongue:

Οι μανουλες που δε θα μπουν στο καφε να μας ενημερωσουν για τη γεννηση των παιδιων τους θα βγουν απο τη λιστα μας?? πχ η bee_2 στανταρ θα εχει γεννησει τα διδυμακια.. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση??

Κοριτσια γυρισα στο σπιτι εγω,με εχουν πιασει συσπασεις δυνατες και πονος στο..... ξερετε πηρα τον γιατρο και μου ειπε να ξεκινησω για το μαιευτηριο μηπως και εχουμε απροοπτα

Αντε Αννιτα!!! Ξεκινατε πουλακι μου σιγα σιγα!!! Ολα καλα θα πανε!!! Καλη δυναμη!!! Και με εναν πονο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...