Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειναι νωρις.. εγω εχω μισοστολισει το παιδικο δωματιο μπας και ηρεμησει η μικρη (το χει ξεστολισει εντωμεταξυ σιγα μη τ αφηνε..)

αρα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!

εγω εχω τον .. μαστουρη αγκαλια... εχει πιει γαλα απ το στηθος και την εχει "ακουσει"..

χαχαχαχα... γιατι το λες μαστουρη το παιδι;;; τι του δινεις μαζι με το γαλατακι σου;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ωρες ωρες εχει μια εντελως ευχαριστημενη και αποχαυνωμενη ματια μετα το θηλασμο.. κανουμε μεγαλο χαζι..

ειναι πολυ καλος ο καημενουλης μου..και προσπαθουμε να μην τον παινευουμε κιολας για να μην τα ακουει η κορη μου..

ποτε θα πας γιατρο παλι??

εγω εχω τον .. μαστουρη αγκαλια... εχει πιει γαλα απ το στηθος και την εχει "ακουσει"..

Την Τεταρτη θα παω παλι.. Δεν εχω ουτε πονους ουτε τιποτα.. :rolleyes: Προσπ, λες να ειναι καθοδος?? Σας ειπα οτι ηταν λιγο τυλιγμενος με το λωρο ε? Ρε λετε γι'αυτο να μην εχει κατεβει? :confused::confused: Δεν το σκεφτομαι γιατι θα πανικοβληθω και θα ειναι χειροτερα.. Η αληθεια ειναι οτι η γιατρος ηταν καθησυχαστικη, ειπε οτι υπηρχε μερικη περιφορα και ειναι οκ..

Ευτυχως να λες Προσπ το μωρο σου ειναι ησυχο... Φανταζεσαι ο μικρος να συναγωνιζοταν τη μικρη στη σκανταλια και την γκρινια???

Ετσι θα ησασταν.. 2097580hxx6g8x2la.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αριστεα, ενιωσες την κορη σου να κατεβηκε κι αλλο?

Εγω παρατηρω οτι η κοιλια μου ενω ηταν μπροστα και στητη τωρα σαν να απλωθηκε καπως και να εγινε πιο πλατια τη νιωθω.. :rolleyes:

Μην ειν' σημαδι καθοδου?? :rolleyes::rolleyes:

Εμενα παντως απ'οταν κατεβηκε η μικρα εχει αδειασει το 1/3 της κοιλιας, απο πανω.. δεν ειδα καποια αλλη αλλαγη..

Τωρα να δουμε, τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο θα με ψηλαφίσει παλι για να δει μαλλον κ τον τραχηλο... μακαρι να εχει μαλακωσει κ αυτος μπας κ εχουμε τιποτα ευχαριστα αυτη την εβδομαδα!!!:D:D:D

ωρες ωρες εχει μια εντελως ευχαριστημενη και αποχαυνωμενη ματια μετα το θηλασμο.. κανουμε μεγαλο χαζι..

ειναι πολυ καλος ο καημενουλης μου..και προσπαθουμε να μην τον παινευουμε κιολας για να μην τα ακουει η κορη μου..

Πάντως να τον παινεύεται έστω και κρυφά γιατί το αξίζει και ανάγκη το έχει!!

Αφού είναι καλός να του το αναγνωρίζετε!!

NQt5p2.png

Ντινα μην αγχωνεσαι με την περιτυλιξη, συμβαινει συχνα απ'οτι ακουω..

Περπατα εσυ να τον βοηθησεις τον πασα σου..

Κ γω πηγα σημερα (απορω μ'εμενα) μου βγηκε η γλωσσα αλλα το ευχαριστηθηκα!!!

Πάντως να τον παινεύεται έστω και κρυφά γιατί το αξίζει και ανάγκη το έχει!!

Αφού είναι καλός να του το αναγνωρίζετε!!

Εγω στα κρυφα θα τον παινευα παντως... θα φοβομουν το μεγαλυτερο παιδι μην του ορμησει......

Αντε να δουμε ρε Αριστεα, τι νεα θα εχουμε αυτη την εβδομαδα απο τους γιατρους , τους τραχηλους και τα τεκνα.. :rolleyes: Φανταζεσαι να μου τη σκασει νωριτερα ο δικος μου πριν απο την μπεμπα σου και να με ταπωσει??? :shock::tongue::tongue: Εγω ειμαι 1000% σιγουρη οτι εσυ θα γεννησει πρωτη.. :D

Α Ντινα τωρα που ειπες για πονακια..

Εγω εχω κατι περιεργες ενοχλησεις..δεν ξερω αν αυτα ειναι τα ''πονακια''..κ πλεον αρκετα συχνα μεσα στη μερα πετρωνει η κοιλια.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ντινα μην αγχωνεσαι με την περιτυλιξη, συμβαινει συχνα απ'οτι ακουω..

Περπατα εσυ να τον βοηθησεις τον πασα σου..

Κ γω πηγα σημερα (απορω μ'εμενα) μου βγηκε η γλωσσα αλλα το ευχαριστηθηκα!!!

Χτες και προχτες παρακουραστηκα στο περπατημα... Σημερα πηρα ρεπο.. :tongue: Η αληθεια ειναι ειχε καταπληκτικη μερα και την εχασα... δε πειραζει...

Αντε να δουμε ρε Αριστεα, τι νεα θα εχουμε αυτη την εβδομαδα απο τους γιατρους , τους τραχηλους και τα τεκνα.. :rolleyes: Φανταζεσαι να μου τη σκασει νωριτερα ο δικος μου πριν απο την μπεμπα σου και να με ταπωσει??? :shock::tongue::tongue: Εγω ειμαι 1000% σιγουρη οτι εσυ θα γεννησει πρωτη.. :D

Αααα τιποτα να μην εχεις σιγουρο... εγω βεβαια περιμενω τη Δευτερα πως κ πως να μου πει καμια καλη εξελιξη ο ντοκτορ...

Κ που ξερεις.. μπορει ο δικος σου μεσα σε μια μερα να κατεβει κ την επομενη να σου σπασουν τα νερα (λεω εγω τωρα ενα σεναριο... )

Βεβαια, βεβαια, ολα ειναι πιθανα... Θα δειξει, θα δειξει... Μου το εχουν πει οτι μπορει οντως σε πολυ λιγο διαστημα να κατεβει να σπασουν νερα και να γεννησω..:o

Α Ντινα τωρα που ειπες για πονακια..

Εγω εχω κατι περιεργες ενοχλησεις..δεν ξερω αν αυτα ειναι τα ''πονακια''..κ πλεον αρκετα συχνα μεσα στη μερα πετρωνει η κοιλια.:rolleyes::rolleyes:

Εγω εχω πονακια περιοδου αλλα ειναι ατακτα και οχι ιδιαιτερης διαρκειας..

Το οτι πετρωνει η κοιλια ειναι οι συσπασουλες.. Αν ειναι συχνες να τις προσεχεις και να τις μετρας.. Για να δεις τι αναποδοι ειμαστε μανα και παιδι :tongue::tongue: τις τελευταιες εβδομαδες η κοιλια μου εχει πετρωσει λιγοτερο απο ο,τι τους προηγουμενους μηνες.. Αντε βγαλε ακρη μετα εσυ... :confused:

Πετρωνει δε παντα οταν περπαταω..

Βασιζομαι στο οτι ο μπομπιρας και η φυση ξερουν καλυτερα απο μενα... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...