Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

τι ομορφα!! να ναι καλα η κοπελα μας και καλο σαραντισμο..

εμεις εδω τα ιδια.. ο μπεμπης εφαγε στο κεφαλι μια μικρη πανινη κουδουνιστρα, εγω εβαλα τιμωρια τη μικρη, εστρωσε για λιγο και τωρα κλωτσαει σα το γαιδουρι στο δωματιο της επειδη δε θελει να κοιμηθει..ενα μαμα και μουρμουρα εδω και μια ωρα..

ο μικρος κοιμαται ζωη να χει και εγω κουτουλαω απο τη νυστα.. περιμενω τον ανδρα μου για να ριξω μερικα καντηλια μπας και ισιωσουμε λιγακι (τα χω μαζεμενα δυο τρεις μερες)

και ειμαι ακομη στις 20 πρωτες μερες.. αντε και καλα σαραντα..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου,επιτελους ησυχια στο αννιτεικο χαχαχαχχα..τι κανετε??εμεις μια χαρα ολη μερα κλωτσαμε την μανουλα μας..Τα παιδακια μου καλα ανυπομονουν για το νεο μελος...Σημερα εχουμε να παμε και σε γενεθλια απο ενα ανηψακι μου οποτε ωραια θα περασουμε.Δεν πιστευω να γεννησε καμια κια να το εχασα ε??Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες μωρακια

ηρωας εισαι κοπελια..ηρωας.. εγω με ενα μεγαλυτερο και τα χω παιξει..

Καλησπερα Αννιτα μου...

Ανυπομονουν εε;;; μακαρι να μην αλλαξουν καθολου οταν τη δουν , αν και πιστευω ειναι μεγαλα για να σου κανουν τρελες σκηνες.. θα δειξει βεβαια!!

Δημητρα μου υπομονητι αλλο να πω;

Ετσι να ριχνουμε κ κανενα καντηλακι να ξαλαφρωνουμε και μεις λιγο!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αχ, ψυχουλα, κουραστηκες!!! Ομως τα εκανες ολα!!! ;) Με το καλο να μπεις και με το καλο να βγειτε μανουλα και κορουλα αγκαλιτσα!!!

Ειχα συζητησει καποτε το θεμα του μανικιουρ πεντικιουρ των εγκυων και μου ειχαν πει οτι δεν κανει... ισχυει ή ραδιο αρβυλα??? :confused::confused: Και καλα , λενε, αν γινει κατι , χτυπα ξυλο, την ωρα του τοκετου, κοιτανε τα νυχια αν εχουν μελανιασει και βγαζουν συμπερασματα... Ρωτα και το γιατρο σου για σιγουρα, μπορει να ειναι απο αυτα τα χαζα που λεγαν οι παλιοι κα να μην ισχυει... ;)

Ντίνα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, σου εύχομαι και σένα όταν έρθει η καλή ή ώρα όλα να πάνε κατ' ευχή!

Όσο για το πεντικιούρ-μανικιούρ ισχύει αυτό που λες. Εννοείται δεν τα έβαψα αλλά έκανα όλα τα άλλα γιατί να σκύψω εκεί κάτω δεν μπορώ.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Ti να πω ελπίζω να είμαι λάθος, αλλά εμπιστοσύνη δεν της έχω!!!

ΕΓΩ λέω να έρθετε όλοι στην Ρόδο διακοπούλες!!

Αχ πως θα αισθανθώ αν κάνετε συνάντηση κ δεν θα μπορέσω να έρθω!!

Snowflake δεν μπορεί κάποια στιγμή θα ανέβεις εσύ και το κανονίσουμε ειδικά για σένα και για όποια μένει μακρυά. Θέληση να υπάρχει!!

NQt5p2.png

Σοφια μου τι κανεις;;;

Πως αισθανεσαι που φτανει η ωρα;

Δεν θα έλεγα ότι είμαι και ήρεμη!! Καταρχάς σήμερα ξύπνησα στις 4.30 τα ξημερώματα μετά κατά τις 7 κοιμήθηκα ως τις 8 και μετά πήγαμε με τον άντρα μου το γιο μου στην προπόνηση στο στίβο πάει. Μετά πήγαμε για καφεδάκι με την κουμπάρα μου που θα βαφτίσει πρώτα ο θεός τη μπέμπα και έτσι ξεχάστηκα. Αλλά όσο περνάει η ώρα και φτάνει η στιγμή τόσο αγχώνομαι... Ούτε πρωτάρα να ήμουνα. Όλο δουλειές κανω για να μη σκέφτομαι. Καλά μιλάμε ότι είμαι μεγάλη χέ@#3!!!

NQt5p2.png

γεια σας κοριτσια μου,επιτελους ησυχια στο αννιτεικο χαχαχαχχα..τι κανετε??εμεις μια χαρα ολη μερα κλωτσαμε την μανουλα μας..Τα παιδακια μου καλα ανυπομονουν για το νεο μελος...Σημερα εχουμε να παμε και σε γενεθλια απο ενα ανηψακι μου οποτε ωραια θα περασουμε.Δεν πιστευω να γεννησε καμια κια να το εχασα ε??Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες μωρακια

Γεια σου Αννιτα... Φτου φτου να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο να ερθει και ο κοριτσαρος!!! Καλα να περασετε στο παρτυ...

Μολις με πηρε τηλ. η Αρτεμη...

Μια χαρα την ακουσα...

Ησυχος λεει ειναι ο μπεμπακος της, μονο τη νυχτα εχει λιγη γκρινια...

Οποτε τα καταφερει θα μπει να μας μιλησει....!!

Μπραβο το κοριτσακι μας και το αγορακι της... :D:D

Κι εγω περιμενω να ερθουν οι δικες μου να στολισουμε... Εν τω μεταξυ καθε φορα που τις παιρνω τηλεφωνο πρωτη κουβεντα ειναι "Γεννας?????" χαχαχαχα... οι κακομοιρες.. εφιαλτης τους εχω γινει... :lol::lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δεν θα έλεγα ότι είμαι και ήρεμη!! Καταρχάς σήμερα ξύπνησα στις 4.30 τα ξημερώματα μετά κατά τις 7 κοιμήθηκα ως τις 8 και μετά πήγαμε με τον άντρα μου το γιο μου στην προπόνηση στο στίβο πάει. Μετά πήγαμε για καφεδάκι με την κουμπάρα μου που θα βαφτίσει πρώτα ο θεός τη μπέμπα και έτσι ξεχάστηκα. Αλλά όσο περνάει η ώρα και φτάνει η στιγμή τόσο αγχώνομαι... Ούτε πρωτάρα να ήμουνα. Όλο δουλειές κανω για να μη σκέφτομαι. Καλά μιλάμε ότι είμαι μεγάλη χέ@#3!!!

Sofaki, p.gifo.gifw.gife.gifr.gif

Μη μασας πουθενα!!!! ;););)

Διαφημίσεις

Αριστεα, ενιωσες την κορη σου να κατεβηκε κι αλλο?

Εγω παρατηρω οτι η κοιλια μου ενω ηταν μπροστα και στητη τωρα σαν να απλωθηκε καπως και να εγινε πιο πλατια τη νιωθω.. :rolleyes:

Μην ειν' σημαδι καθοδου?? :rolleyes::rolleyes:

dina θα στολισεις για χριστουγεννα?

sofia λογικο το πως νοιωθεις.. δεν ειναι και λιγο πραγμα.. σε δυο μερες θα χεις αλλη μια σημαντικη αλλαγη στη ζωη σας..καθε ταλαιπωρια θα ειναι σιγουρα για μια γλυκια ανεπαναληπτη ανταμοιβη..

ευχομαι ολα ευκολα κα απλοχερα να ρθουν..

Αριστεα, ενιωσες την κορη σου να κατεβηκε κι αλλο?

Εγω παρατηρω οτι η κοιλια μου ενω ηταν μπροστα και στητη τωρα σαν να απλωθηκε καπως και να εγινε πιο πλατια τη νιωθω.. :rolleyes:

Μην ειν' σημαδι καθοδου?? :rolleyes::rolleyes:

ποτε θα πας γιατρο παλι??

εγω εχω τον .. μαστουρη αγκαλια... εχει πιει γαλα απ το στηθος και την εχει "ακουσει"..

dina θα στολισεις για χριστουγεννα?

sofia λογικο το πως νοιωθεις.. δεν ειναι και λιγο πραγμα.. σε δυο μερες θα χεις αλλη μια σημαντικη αλλαγη στη ζωη σας..καθε ταλαιπωρια θα ειναι σιγουρα για μια γλυκια ανεπαναληπτη ανταμοιβη..

ευχομαι ολα ευκολα κα απλοχερα να ρθουν..

Αχ Προσπάκι μου μακάρι να έρθουν όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...