Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..

Γεια σου Προσπακι.. :) Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι νιωθει οτι ο πιτσιρικος σε "κλεβει" απο αυτην... Ειναι σοκ να εχεις το μονοπωλιο και ξαφνικα να το χανεις..

Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το εχεις δουλεψει πολυ στο μυαλο σου και το εχεις συζητησει με κοσμο, φυσικα, σαν και σενα κανεις δεν ξερει το παιδι σου.. Αυτα τα αρθρακια μπορει να τα βρεις ενδιαφεροντα..

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=0406CF010BD8220FF50283415F62BCCA?CMCCode=0101010307&extLang=

http://www.babyspace.gr/Article/newborn-arrival-talking/160-688.html

http://www.jenny.gr/2011/06/to-deftero-apidi/

.. Καλη δυναμη... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ξυπνησα απο τις 7.30 σημερα..ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! Συνειδητοποιησα οτι το καινουριο μου το κυπαρισσι πορτοφολι δεν εχει θηκη για ψιλα και στεναχωρεθηκα.. :lol::lol::lol: Μα ειναι δυνατον να μην εχει θηκη για ψιλα??

Θα πρεπει να το αλλαξω.. Ελπιζω να το παρουν πισω.. Αχ, και εχει τοσο ωραιο χρωμα... :-(

dina μου χιλια ευχαριστω για τα αρθρα που μου βρηκες..

λιγο πολυ προσπαθουμε να κινουμαστε σε αυτο το μοτιβο ομως δεν ξεχναμε οτι το παιδι μας καταλαβαινει και ακρετα πραγματα και συχνα εκμεταλλευεται ασυνειδητα η συνειδητα (Αναλογα τη περισταση τις καταστασεις)

παρ αυτα εχθες το βραδυ ημουν τοσο κουρασμενη που δεν το χειριστικα σωστα το ολο σκηνικο.. μονο την τελευταια φορα γυρω στις 5 το πρωι ημουν πιο ηρεμη και την εκανα να κοιμηθει (ηταν και ψοφια αλλωστε)

δυσκολη η καλογερικη γμτ..:( αλλα οχι αξεπεραστη πιστευω

Και παλι μες στην απειρια μου θα πω οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος... Ολα θα παρουν το δρομο τους σιγα σιγα... ;)

Παω για τις σημερινες εκκρεμοτητες μου...

Τα λεμε αργοτερα...

616445m3fobhhpmg.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Δημητρα μου δυσκολο βραδυ το χθεσινο ε; και φυσικα ακολουθει μια δυσκολη μερα..αφου δεν κοιμηθηκες καλα..

Ντινα θα βρεις καλυτερο και πιο πρακτικο πορτοφολι...!!

Αχ, πρεπει σιγα σιγα να κανω καμια δουλεια στο σπιτι και βαριεμαιαιαιαιαιαιαιααι.... Αλλα θα μας φαει η σκονη:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα κοριτσια!!!

Δημητρα μου δυσκολο βραδυ το χθεσινο ε; και φυσικα ακολουθει μια δυσκολη μερα..αφου δεν κοιμηθηκες καλα..

Αχ, πρεπει σιγα σιγα να κανω καμια δουλεια στο σπιτι και βαριεμαιαιαιαιαιαιαιααι.... Αλλα θα μας φαει η σκονη:rolleyes:

καλημερα

κανε καμια δουλεια μπας και κατεβει το μπεμπε..χαχα!

Καλημερα κοριτσια!!!

Πηρα ενα αλλο, λαδι με καφε τελειωμα... Το αλλο ηταν καλυτερο, αλλα τεσπα..

Φτιαξαμε και την πορτα... :D Κι εγω τωρα ξεσκονιζω και θα βαλω ηλεκτρικη.. αεριζω και τις κουβερτες, εχει απιστευτο ηλιο σημερα... :cool:

Καλες δουλιτσες!!

αν και ειμαι επιφυλακτικη λεω να αφησω τη μικρη να παει στην παιδικη χαρα..θα βαλω τη θεια να την εχει απο μακρυα απο αλλα παιδια γιατι αν κολλησει απο κανενα την κατσαμε.. ποσο ομως κλεισμενο να το χω πια το παιδι.. εχει σαλταρει..:confused::(

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Εγραψα πριν ενα μηνυμα και μου το εσβησε και πολυ σπαστικα...:mad:

Εκανα τις δουλιτσες μου στο σπιτι και να μαι...

Ωραια μερα εχει σημερα, για περπατημα!! Οσο μας μενει καιρος..:D

Δημητρα μου εχτες ειχες δυσκολη νυχτα ε; και μαλλον θα ακολουθει κ δυσκολη μερα με τοση αυπνια...

Ντινακι βρηκες πορτοφολι;;

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παμε καλα....

το εστειλε τελικα το μηνυμα..... μηπως στραβωθηκα στο ανθος της νιοτης μου...:confused::confused::confused::confused:

αν και ειμαι επιφυλακτικη λεω να αφησω τη μικρη να παει στην παιδικη χαρα..θα βαλω τη θεια να την εχει απο μακρυα απο αλλα παιδια γιατι αν κολλησει απο κανενα την κατσαμε.. ποσο ομως κλεισμενο να το χω πια το παιδι.. εχει σαλταρει..:confused::(

καλα θα κανεις να τη στειλεις, να αλλαξει λιγο τον αερα της...

κουτουλαω η αληθεια να λεγεται και ο μικρος αργησε να μου κοιμηθει (ηδη βεβαια κλεινει δυο ωρες υπνο τωρα) , ο ανδρας μου δουλευε, η κουνιαδα μου εξω σε δουλειες και εγω με τα μικρα.. μονο μαγειρεμα εκανα μαζι με τη μικρη.. μπιφτεκια με πουρε που της αρεσουν και τωρα θα τη βαλω να φαει εκτος αν την αφησω να παει μιση ωριτσα μεχρι την παιδικη χαρα, επιστρεψει, φαει και πεσει για υπνο..

θα δουμε.. μωρε ειναι που λειπει και συνεχεια ο ανδρας μου και αν δεν ειναι εκεινος δεν παει και πουθενα..η κουνιαδα ειναι φοβιτσιαρα και δεν της εχω εμπιστοσυνη στο εξω..οχι οτι δεν θα προσεχει τη μικρη αλλα αγχωνεται με τα παντα και δεν θελω να τη βγαζει εκεινη ειδικα σε παιδικες χαρες..

βαριεμαι αφορητα ωστοσο.. φαινεται..αλλωστε!!

Μολις με πηρε τηλ. η Αρτεμη...

Μια χαρα την ακουσα...

Ησυχος λεει ειναι ο μπεμπακος της, μονο τη νυχτα εχει λιγη γκρινια...

Οποτε τα καταφερει θα μπει να μας μιλησει....!!

γεια σας κοριτσια μου,επιτελους ησυχια στο αννιτεικο χαχαχαχχα..τι κανετε??εμεις μια χαρα ολη μερα κλωτσαμε την μανουλα μας..Τα παιδακια μου καλα ανυπομονουν για το νεο μελος...Σημερα εχουμε να παμε και σε γενεθλια απο ενα ανηψακι μου οποτε ωραια θα περασουμε.Δεν πιστευω να γεννησε καμια κια να το εχασα ε??Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες μωρακια

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...