Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

SnowFlake, ποσες ωρες την εχεις στο στηθος? Μια χαρα τα πας απο αυτα που διαβαζω... Και η κορουλα σου μαθαινει σιγα σιγα... Κι εσυ μαθαινεις μαζι της... ;)

Μπορεί 1,5-2 ώρες μπορεί κ 5 λεπτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο!!!

Λοιπον τωρα μου εστειλε μηνυμα η Αρετη...

Γεννησε το πρωι με καισαρικη κ επισκληριδιο..ολα πηγαν καλα και ο μπεμπης της ειναι 3550!!!!

:P:p:p polls_baby_clapping_hands_0124_705904_poll_xlarge.jpeg

Καλησπέρα κορίτσια,

απ' τη στιγμή που κανονίστηκε για τη Δευτέρα η γέννα έχω μια απίστευτη υπερένταση όλη μέρα κάνω πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσω. Ψιλοπράγματα που λείπουν, στόλισα το δωμάτιο του μωρού, έπλυνα ολα τα ρούχα που είχαν απομείνει, στρώσαμε τα χαλιά, χθες έκανα χαλάουα και μανικιούρ-πεντικιούρ παρακαλώ για να υποδεχθώ την μπέμπα μου όμορφη, πήγα σε τράπεζες ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ώστε να ωφεληθώ το προνόμιο της εγκυμοσύνης στις σειρές και τώρα το απόγευμα έκανα δύο ενέσεις που μου είχε γράψει ο γιατρός για το αναπνευστικό του μωρού λόγω καισαρικής... και να'μαι.

Με συγκινήσατε πολύ με τη διαπίστωση του ότι αν και ξένες μεταξύ μας... τόσο κοντά σε αυτό το τόσο σημαντικό στάδιο της ζωής μας!! Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να συναντηθούμε και από κοντά . Αισθάνομαι ότι είστε κοντινά μου πρόσωπα και σας θεωρώ κομμάτι αυτής της φάσης της ζωής μου!!

Ax και εγώ έτσι ήμουν Σοφία μου, μια μέρα πριν καθάριζα μπαλκόνια!!

Snowflake να σε ρωτησω κατι ποσο εβδομαδων ησουν οταν γεννησες το μωρο σου σε ρωτω απλα για να υπολογισω ποσο θα ειναι το δικο μου το μπεμπακη.

36 και 5 , αλλά εμένα δεν έπαιρνε το επιθυμητό βάρος, κανονικά θα έπρεπε να ήταν ποιο πολλά κιλά!! 1,5 βδομάδα πριν ήταν 2,200 στον υπέρηχο του γιατρού κ την μέρα της επέμβασης ήταν 2,370. ΕΝΑΣ από τους λόγους που μπήκαμε εκείνη την ημέρα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Σοφακι μου ετοιμασιες ε;; Τι ενεσεις εκανες; κορτιζονης;

Εννοειται οτι καποια στιγμη (φανταζομαι μετα το χειμωνα) θα κανονιστει μια συναντηση!!!!!

snow η παιδιατρος διανοια ετσι;;

Μια χαρα παιρνει βαρος η μικρη σου..

Το ενστικτο σου σε οδηγει να κανεις το σωστο πιστευω... η μανα παντα ξερει..ε με λιγη καθοδήγηση καμια φορα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Λοιπον τωρα μου εστειλε μηνυμα η Αρετη...

Γεννησε το πρωι με καισαρικη κ επισκληριδιο..ολα πηγαν καλα και ο μπεμπης της ειναι 3550!!!!

Αρετουλα, να σου ζησει ο παιδαρος!!!! Υγιης και καλοτυχος να ειναι!!!! Καλο σαραντισμο να εχετε!!!

2561437i9wy6fl50u.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

απ' τη στιγμή που κανονίστηκε για τη Δευτέρα η γέννα έχω μια απίστευτη υπερένταση όλη μέρα κάνω πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσω. Ψιλοπράγματα που λείπουν, στόλισα το δωμάτιο του μωρού, έπλυνα ολα τα ρούχα που είχαν απομείνει, στρώσαμε τα χαλιά, χθες έκανα χαλάουα και μανικιούρ-πεντικιούρ παρακαλώ για να υποδεχθώ την μπέμπα μου όμορφη, πήγα σε τράπεζες ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ώστε να ωφεληθώ το προνόμιο της εγκυμοσύνης στις σειρές και τώρα το απόγευμα έκανα δύο ενέσεις που μου είχε γράψει ο γιατρός για το αναπνευστικό του μωρού λόγω καισαρικής... και να'μαι.

Αχ, ψυχουλα, κουραστηκες!!! Ομως τα εκανες ολα!!! ;) Με το καλο να μπεις και με το καλο να βγειτε μανουλα και κορουλα αγκαλιτσα!!!

Ειχα συζητησει καποτε το θεμα του μανικιουρ πεντικιουρ των εγκυων και μου ειχαν πει οτι δεν κανει... ισχυει ή ραδιο αρβυλα??? :confused::confused: Και καλα , λενε, αν γινει κατι , χτυπα ξυλο, την ωρα του τοκετου, κοιτανε τα νυχια αν εχουν μελανιασει και βγαζουν συμπερασματα... Ρωτα και το γιατρο σου για σιγουρα, μπορει να ειναι απο αυτα τα χαζα που λεγαν οι παλιοι κα να μην ισχυει... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

snow η παιδιατρος διανοια ετσι;;

Μια χαρα παιρνει βαρος η μικρη σου..

Το ενστικτο σου σε οδηγει να κανεις το σωστο πιστευω... η μανα παντα ξερει..ε με λιγη καθοδήγηση καμια φορα!!

Ti να πω ελπίζω να είμαι λάθος, αλλά εμπιστοσύνη δεν της έχω!!!

ΕΓΩ λέω να έρθετε όλοι στην Ρόδο διακοπούλες!!

Αχ πως θα αισθανθώ αν κάνετε συνάντηση κ δεν θα μπορέσω να έρθω!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

ΕΓΩ λέω να έρθετε όλοι στην Ρόδο διακοπούλες!!

Αχ πως θα αισθανθώ αν κάνετε συνάντηση κ δεν θα μπορέσω να έρθω!!

Δεν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να ερθεις Αθηνα;; Ε! τοτε θα κανονισουμε....!!!;);):D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγω σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηγα στην παιδιατρο!! Τη γνωρισα απο κοντα και μιλησαμε κανα εικοσαλεπτακι!! Συμφωνησαμε σε ολα που της εθιξα.. (ευτυχως!!)

..Οποτε περιμενουμε να γεννησω και να την παρω τηλεφωνο να ερθει να δει τον παιδαρο οταν δεησει να μας κανει την τιμη!!! :rolleyes::rolleyes:

Εκανα και τις εξουσιοδοτησεις για ΙΚΑ και ΟΑΕΔ, οποτε παει και αυτο... Μενει τωρα να παρω τηλεφωνο στην ακαδημια Αθηνων να διευκρινησω κατι αποριες που εχω για το συμπληρωμα καποιων σημειων στην αιτηση.. και επισης, να παει ο Αντ αυριο να παρει ενα ματσουκι για την πορτα που θελει αλλαγη και ολο μας ανοιγει η κεντρικη μας πορτα... Και επισης μενει να ερθει ο υδαυλικος να μας περασει τον ηλιακο θερμοσιφωνα για να κανουμε και λιγη οικονομια στη ΔΕΗ με τοσα πλυσιματακια πωπουλη που μας περιμενουν... :rolleyes::rolleyes:

Νομιζω αυτα εμειναν... (μεχρι την επομενη φλασια που θα θυμηθω και αλλη εκκρεμοτητα..) Και σημερα ανανεωθηκα κι ολας, ψυχολογικα περισσοτερο, πηγα και πηρα μια πολυ ωραια τσαντα σε σκουρο κοκκινο με μαυρα χερουλια κι ενα πορτοφολι σε κυπαρισσι.... το παλιο μου πορτοφολι δεν βλεποταν!!!!

Επεται ντουζακι, μπυτζαμουλες, χάιδεμα κοιλιτσα με κρεμουλες -και ανευ- και καταιγισμος επεισοδιων Lost δευτερου κυκλου....

Πηρα και φρεσκοκομμενο γαλλικο καφε και εχει μοσχοβολισει ολο το σπιτι.. (πηρα και κάσιους αλατισμενα, αλλα δεν το λεω σε κανενα επειδη εχουν αλατι και δεν κανει να τρωω, τα εχω κρυμμενα αυτα.. :tongue::tongue:

μονο για ιδία καταναλωση... :tongue::tongue:)

Εξομολογησεων τελος, λοιπον... Αυτα ηταν τα νεα μας...

Φιλιααααααααααα................

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Sofia πολυ καλα εκανες και φροντισες τον εαυτο σου.. οσο για το σπιτι ειναι αναμενομενη η συμπεριφορα αυτη..και εγω πριν παω να γεννησω παροτι ημουν ηδη σε μια σχετικη διαδικασια λογω της λυσης της περιδεσης μεχρι την τελευταια στιγμη εκανα συνεχεια πραγματα..

κοριτσια μου dina και Aristea με το καλο να γεννησετε και θα περασετε ανεπαναληπτες στιγμες χαρας αλλα και κουρασης.. απλα για την περιπτωση που η κουραση σας υπερνικησει στιγμιαια να θυμαστε οτι δεν ειναι για μια ζωη η κουραση αλλα η προσφορα σας θα ειναι..

ηρθε ο πατερας μου αργα να μας δει σημερα και ειμαι ψοφια ολη μερα ποτε με δουλειες, ποτε με το θηλασμο (καταναλωνει υγρα και ενεργεια σωματικη), ποτε με τη μικρη και τωρα περιμενω να ηρεμησει ο μικρος και να ξανακοιμηθει για να κοιμηθω και εγω.. κλεινουν τα ματια μου λεμε.. πειναω κιολας..

θελω τα κασιους dinaaa!! χαχα!

καλο βραδυ σε ολες.. σας φιλω!

καλημερα..

τελευταια εκλεισα χθες, πρωτη ανοιγω σημερα??

καμια γεννα το σκ θα χουμε??

αυτο το μεγαλο μου παιδακι δεν παιζεται.. δυο εβδομαδες μετα απο 2,5 χρονια εκανε και κοιμοταν σχεδον σερι τις νυχτες και δεν ειχαμε κλαματα η υστεριες οπως μας ειχε συνηθισει.. και εχθες απο το πουθενα 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φορες ξεσηκωσε ολο το κοσμο στο ποδι.. με ζητουσε συνεχεια, εδιωχνε τον πατερα της, παραμιλουσε και καθε φορα απο τα ηρεμα και γλυκα λογια καταληγαμε να τη μαλωνουμε μπας και συνειλθει..ματαια ομως.. ηρεμουσε κοιμοταν και λιγη ωρα μετα παλι απο την αρχη τα ιδια.. ειχα και τον μπεμπη με τους κολικους του, ειχα και κουραση μεγαλη αφου ειχα επισκεψεις ως αργα και τωρα κουτουλαω..

αν επαναλαβει τα χθεσινα και αποψε δεν εχω αλλη λυση απο το να την αφησω μονη της στο δωματιο της να κλαιει.. μια δυο τρεις θα σταματησει και θα της περασει..δυστυχως δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα και η αντιμετωπιση για να ειναι δραστικη ειναι καμια φορα "επωδυνη" αλλιως καταληγουν συνηθως τα ζευγαρια να κοιμουνται στο ιδιο κρεβατι με τα παιδια τους για χρονια και αλλα πολλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...