Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια εμείς ντυθήκαμε, μπανιαριστήκαμε, και περιμένουμε την παιδίατρο.

Τα μνμ που έστειλα όταν γέννησα τα έστειλα από το κιν. του άντρα μου!!Δεν είχα το δικό μου εύκαιρο εκείνη την στιγμή, έτσι η Αριστέα , που έστελνε μνμ τα έστελνε στον άντρα μου, την επόμενη μέρα με παίρνει ο άντρας μου από την δουλειά και λέει : ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠ!!!

Είχα ρίξει ένα γέλιο δεν λέγετε!!Δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι και ο άντρας μου σας ξέρει, οι υπόλοιποι σας ξέρουν ως οι κοπέλες του Νοεμβρίου χαχχαχαχα

:lol::lol::lol::lol:

Μας ξερουν ως "οι κοπελες του Νοεμβριου"?? Χμ....:rolleyes::rolleyes: Το δικο σου καλυτερο απο το δικο μου!!! Θα μπορουσαμε δηλαδη να ειμαστε τα κοριτσια-σουπερ wow μοντελα ενος ημερολογιου στο μηνα Νοεμβριο!! Kinky!!!!! :cool::cool:

Ο δικος μου χαρακτηρισμος ειναι πιο φλωρικος.. :tongue: Ειστε "οι μανουλες στο φορουμ" ... το οποιο δεν παραπεμπει σε εξωτικες παρουσιες.. Δεν πειραζει ... Παλι με χρονους με καιρους... παλι δικα μας θα'ναι!! 8-):cool:

1370639wghbdmxzm0.gif

(ευσεβεις ποθοι.. :rolleyes:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια εμείς ντυθήκαμε, μπανιαριστήκαμε, και περιμένουμε την παιδίατρο.

Τι ειπε η παιδιατρος? Και παρεμπιπτοντως, ποσο την πληρωνεις την επισκεψη?

Καλως τη Ντινα!!!

Την εξουσιοδοτηση θα μου τη φτιαξει η μαμα μου που δουλευει σε ΚΕΠ οποτε για καλη μου τυχη δε θα ''τρεξω''..

Νομιζω η snow ειχε πει οτι ειναι 60? η επισκεψη...

''Τα κοριτσια του Νοεμβριου''

''Οι μανουλες στο φορουμ''

''Συμφορουμιτισσες''

Πρεπει να βρουμε εναν τιτλο.....:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Τωρα που ειπαμε για παιδιατρο..

Ακομα να παρω τηλεφωνο,, εσυ Ντινα;;

Εχω και πολλους υποψηφιους, η επικρατεστερη ειναι μια που βρηκα απο ενα σαιτ που ειχε παραθεσει στο parents η Κα Αγλαια και ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας κ ειναι κ συμβουλος θηλασμου..

Λεω να την παρω αλλα φοβαμαι μη φαω χυλοπιτα, λετε να μου πει οτι δεν αναλαμβανει καινουρια μωρα επειδη ισως να μην εχει χρονο;; ή σκεφτομαι βλακειες;;:confused:

αντε καλε παρε τηλεφωνο και ρωτησε.. αλλωστε και εσυ θες να ξερεις..

ρωτα και ποσο καιρο μετα τη γεννα θα ρθει να δει το μωρο.. εμενα ηρθε σχεδον μια βδομαδα μετα και θα ερχεται καθε μηνα τον πρωτο χρονο (η θα πηγαινουμε εμεις αν και μεχρι τους 6 μηνες κραταω να ρχονται σπιτι)

εμενα παιρνει 40 στο ιατρειο και 50 στο σπιτι και επειδη ειναι κριση και ειμαστε και γνωστοι τοσα θα παιρνει και για τα δυο παιδια μου μαζι.

Διαφημίσεις

αντε.. εγω εχασα ενα κιλο ακομη.. 72.. και εχω αλλα 13-14 να χασω

με τα χιλια ζορια επεσε η μικρη για υπνο.. ξανακοιμηθηκε και ο μικρος αλλα ειναι λιγο ανησυχος.. παω να ξαπλωσω λιγο μπας και κοιμηθω μια σταλα..

Καλησπέρα κορίτσια, sorry αν δεν απαντάω πολλές φορές αλλά θηλάζω πολλές ώρες κ επειδή είναι μικρή της φεύγει η θηλή από το στόμα κ πρέπει να κρατάω κ το στήθος, άρα μπορώ να σας διαβάζω αλλά δεν έχω ελεύθερα χέρια να σας γράφω !! Χαχαχ

Πήραμε 33 γρ. ανα ημέρα σχετικά καλά λέει η παιδίατρος,φανταστείτε όμως ότι της πρόσπ. με αποκλειστικό θηλασμό πήρε παρά πάνω!!Επίσης πήγαμε 48 πόντους ενώ γεννηθήκαμε 46.

Η μικρή λέει χαίρει άκρας υγείας, απλά πρέπει να προσέξουμε το βάρος! Είναι λέει πολύ κινητική και φωνακλού!!

Την ρώτησε ο Βάιος κάτι για την πηγή στο κρανίο και πρόσθεσα κ εγώ ότι είναι ανοιχτεί για τον φυσιολογικό τοκετό, Μου απάντησε ότι δεν είναι για αυτόν τον λόγο ανοιχτή αλλά κάνει χώρο για τον εγκέφαλο που θα μεγαλώσει.Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι είχα δίκιο, μα είναι δυνατόν ολόκληρη παιδίατρος κ να μην ξέρει???

Μιλούσε για τα γάλατα που θα της δίνουμε στο μέλλον, εγώ δεν απαντούσα, κ στο τέλος την ρώτησα(και καλά) αν θα μπορούσα να συνεχίσω τον αποκλειστικό θηλασμό, μετά από μια παύση είπε ότι όταν νιώθω σίγουρη ότι ανα 2-3 ώρες η μικρή τρώει ικανοποιητικά και ότι παίρνει το απαιτούμενο βάρος δεν υπάρχει πρόβλημα. Εννοείτε ότι στηρίζουμε τον θηλασμό λέει (Φοβερή στήριξη)

Εγώ από χθες έχω μειώσει την φόρμουλα σε 3 γεύματα την ημέρα και βλέποντας και κάνοντας, δεν ξέρω αν κάνω σωστά και αγχώνομαι λιγάκι και ποιο πολύ αγχώνετε ο Βάιος. Αλλά τι να κάνω??

Παιδίατρο δεν θα αλλάξω δυστυχώς, γιατί είναι με το ΤΕΒΕ για να μην πληρώνω μετά όταν θα πηγαίνω στο ιατρείο της.

Δήμητρα ? εσύ γιατί κρατάς το εξάμηνο στο σπίτι με την παιδίατρο??

weBzp2.png

qUMVp3.png

γιατι δεν θελω να ειμαι στην αναμονη με τοσα αλλα παιδακια που σιγουρα καποια θα ειναι αρρωστα.. προτιμω στο σπιτι, εχω και τον χωρο μου και την ανεση μου.. μετα θα πηγαινουμε στο ιατρειο της αν και απο το καλοκαιρι εκανα ταξιδι απο τον Κολωνο και πηγαινα Ν. Σμυρνη που ναι στο ΙΚΑ εκει και γλιτωνα ετσι το 40ευρω. Ο λογος που την κραταω δηλαδη ειναι οτι ειναι και στο ταμειο μου..για την ωρα..

33 γρ ημερησιως με συμπληρωμα εσυ.. εμενα μου βγαινει περιπου 38 την ημερα με αποκλειστικο.. ειναι ομως και πως το παιδι θηλαζει.. εσυ οπως τα λες η μικρη σου ακομη δεν εχει συνεργαστει αποτελεσματικα και πιστεψε με δεν ειναι κατι ασυνηθιστο..δεν ειναι τυχαιο αν διαβασεις και στο φορουμ του θηλασμου το οτι θελει γυρω στις 40 μερες να εδραιωθει η γαλουχια που αφορα δηλαδη αποτελεσματικο θηλασμο παιδιου.

Συμφωνω με τη παιδιατρο στο σημειο οπου εσυ με την καθημερινη παρατηρηση θα διαπιστωσεις οτι ανα 2-3 ωρες τρωει ικανοποιητικα και αυξανει βαρος (μην τη ζυγιζεις και καθε μερα.. κρατα αποστασεις..κανονικα μια στο 15νθημερο θελει η μια την εβδομαδα..εγω για την ωρα ζυγιζω ανα 3 μερες για να δω μετα απο τον ικτερο και την διαρροια πως παει..)

Τωρα που ειπαμε για παιδιατρο..

Ακομα να παρω τηλεφωνο,, εσυ Ντινα;;

Εχω και πολλους υποψηφιους, η επικρατεστερη ειναι μια που βρηκα απο ενα σαιτ που ειχε παραθεσει στο parents η Κα Αγλαια και ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας κ ειναι κ συμβουλος θηλασμου..

Λεω να την παρω αλλα φοβαμαι μη φαω χυλοπιτα, λετε να μου πει οτι δεν αναλαμβανει καινουρια μωρα επειδη ισως να μην εχει χρονο;; ή σκεφτομαι βλακειες;;:confused:

Αριστεα, ακομη δεν την πηρα!!! :-( Θα παω κεντρο σε λιγο, θα παω να δω, αν εχει πολλα αρρωστα παιδακια θα φυγω...

SnowFlake, ποσες ωρες την εχεις στο στηθος? Μια χαρα τα πας απο αυτα που διαβαζω... Και η κορουλα σου μαθαινει σιγα σιγα... Κι εσυ μαθαινεις μαζι της... ;)

Λοιπον τωρα μου εστειλε μηνυμα η Αρετη...

Γεννησε το πρωι με καισαρικη κ επισκληριδιο..ολα πηγαν καλα και ο μπεμπης της ειναι 3550!!!!

Διαφημίσεις

.................................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.............07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

giotar1....................04/12.........Αγόρι - Ρέα

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!...................09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

aristea η σειρα σου.. οι αλλες δεν εχουν ξαναφανει..

Σειρα μου μαζι με τη Ντινα βεβαιως βεβαιως..

Αν και νομιζω θα μας προλαβει η Σοφια που ειναι κανονισμενο για Δευτερα....

Για να δουμε..

Καλησπέρα κορίτσια,

απ' τη στιγμή που κανονίστηκε για τη Δευτέρα η γέννα έχω μια απίστευτη υπερένταση όλη μέρα κάνω πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσω. Ψιλοπράγματα που λείπουν, στόλισα το δωμάτιο του μωρού, έπλυνα ολα τα ρούχα που είχαν απομείνει, στρώσαμε τα χαλιά, χθες έκανα χαλάουα και μανικιούρ-πεντικιούρ παρακαλώ για να υποδεχθώ την μπέμπα μου όμορφη, πήγα σε τράπεζες ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ώστε να ωφεληθώ το προνόμιο της εγκυμοσύνης στις σειρές και τώρα το απόγευμα έκανα δύο ενέσεις που μου είχε γράψει ο γιατρός για το αναπνευστικό του μωρού λόγω καισαρικής... και να'μαι.

Με συγκινήσατε πολύ με τη διαπίστωση του ότι αν και ξένες μεταξύ μας... τόσο κοντά σε αυτό το τόσο σημαντικό στάδιο της ζωής μας!! Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να συναντηθούμε και από κοντά . Αισθάνομαι ότι είστε κοντινά μου πρόσωπα και σας θεωρώ κομμάτι αυτής της φάσης της ζωής μου!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...