Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα καλημερα καλημερα

τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα,κανενα νεο απο Αρετη?

σημερα παρακοιμηθηκαμε κ εμεις,ξυπνησα κατα τις 8,εφτιαξα γαλα στην μικρουλα μου,κ μετα ηρθε για λιγες αγκαλιτσες στο κρεββατι μου και ξυπνησαμε στις 12:shock::shock::shock: και τωρα εχω μια βαρεμαρααααααααα,και εχω και την κατερινα που μου λεει ολη μερα΄<< αγαπουλα πουλα>>ευτυχως,εχω να παω κομμωτηριο το μεσημερι κ ετσι δεν θα ξανακοιμηθω,γιατι αλλιως την επεφτα κ τωρα.μιλαμε για πολυυυ νυστα.

Προσπ,για πες μου,σε δυσκολευει πολυ η κορη σου τωρα με τον μπεμπη?σε ρωταω,γιατι ειναι περιπου στην ιδια ηλικια με την δικια μου,και οσο και αν της μιλαω συνεχεια για την αδερφουλα της που ερχεται,εχω μεγαλη αγωνια να δω πως θα τα καταφερνω κ με τα δυο στο σπιτι κ μονη μου κιολας

Νασας πω να γελασετε,χτες το βραδυ,ερχεται η κατερινα και μου λεει μεσοβαρο υφος <<μαμακα μου,φτιαξεις βαλιτσα σου>>γιατι τις λεω εγω κ απανταει<<γιατι μαμα το νινι μας θα ρθει και συ μονο βρακακι σου θα εχεις>>

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

<<μαμακα μου,φτιαξεις βαλιτσα σου>>γιατι τις λεω εγω κ απανταει<<γιατι μαμα το νινι μας θα ρθει και συ μονο βρακακι σου θα εχεις>>

αχαχαχαχαχαχα!!!! ρε δεν παιζονται λεμε με τις ατακες τους.....

Καλα ο καιρος αυτος ειναι για πολλα κουκουλωματα..

Το κακο με εμενα ειναι οτι οταν κοιμαμαι μεσημερι δε μπορω να κοιμηθω ευκολα το βραδυ..:rolleyes: οποτε το αποφευγω αν κ πολυ θα το ηθελα!

Αντε καλα κουρεματα!!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

επισης εχω να καταγγειλω τον κωλοκαιρο,δεν μου στεγνωνουν τα ρουχα και τα απλυτα κοντευουν να εκραγουν.μεσα στο σπιτι δεν μπορω να τα βαλω,γιατι αν και εχω μεγαλο σαλονι,η κατερινα δεν αφηνει τιποτα ορθιο.εσεις τι κανετε?

7760p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΛΛΙΑ ΕΙΜΑΙ 34 ΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 33+2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ 1640ΓΡ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ,ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ.ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2500 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ?Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 38 ΒΔΟΜΑΔΕς ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς?

γεια σου,και με το καλο το μωρακι σου,κοιτα αν κρινω απο μενα που ειμαι 37 κ 4 και ειναι 3200 δεν νομιζω να εχεις προβλημα.εχεις εναν μηνα γεματο μπροστα σου οποτε νομιζω οτι τα κιλα του θα ναι οκ

7760p2.png

ενα ενα τα θυμαμαι.να ρωτησω κατι βρε κοριτσια,κυριως εσας που ειχατε προβλημα δυσκοιλιοτητας.εγω ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη,ουτε τωρα δεν εχω αιμορροιδες.χτες το βραδυ ομως,οπως ημουν ξαπλα,ενοιωθα εναν πονο στην ουριτσα εξωτερικα και πριν λιγο που πηγα τουαλετα,ειδα στο σκουπισμα και λιγο αιμα,πολυ λιγο παιζει να ναι απο την τουαλετα η να αγχωθω?δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα εκτος απο τις κλασσικες συσπασεις.επισης,μετα στα τσισα,στο σκουπισμα παλι,δεν ειδα τιποτα.μαλλον ηταν τυχαιο ε?γιατι οπως λεει κ η κορη μου με το βρακακι μου θα παω:tongue::tongue::tongue::tongue:

7760p2.png

Διαφημίσεις

επισης εχω να καταγγειλω τον κωλοκαιρο,δεν μου στεγνωνουν τα ρουχα και τα απλυτα κοντευουν να εκραγουν.μεσα στο σπιτι δεν μπορω να τα βαλω,γιατι αν και εχω μεγαλο σαλονι,η κατερινα δεν αφηνει τιποτα ορθιο.εσεις τι κανετε?

Οντως ειναι ενα θεμα...

Εγω τα πλενω κ βαζω στο πλυντ. προγραμμα με πολλες στροφες για να μην ειναι πολυ υγρα.. Τα απλωνω κ σε 2 μερες στεγνωνουν..:shock: Μα δε βγαινει κ καθολου ηλιος ρε παιδι μου.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αχ, μακαρι κοριτσακι μου.. Καθε βραδυ που πεφτω στο κρεβατι αναρωτιεμαι τι μου ξημερωνει...

Και ηθελα να σε ρωτησω για την κορη σου...πως τα παει με τον αδελφο της..;; :?:

τον μικρο ολο τον πλευριζει δηθεν οτι ειναι γλυκουλι το μωρακι, το αγαπαμε.. και εκει που τον θηλαζω πχ τσουπ παει και βαζει το κεφαλι της πανω στο δικο του δηθεν για να χαιδευτει αλλα χωνει ελαφρες κουτουλιες.. για την ωρα επειδη δεν την ενοχλει με αυτον ειναι ακομη μετρημενη.. με εμας εχει ξεσαλωσει και ολο γινετε το μπαχαλο..ελπιζω οτι θα στρωσει..

καλημερα καλημερα καλημερα

τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα,κανενα νεο απο Αρετη?

σημερα παρακοιμηθηκαμε κ εμεις,ξυπνησα κατα τις 8,εφτιαξα γαλα στην μικρουλα μου,κ μετα ηρθε για λιγες αγκαλιτσες στο κρεββατι μου και ξυπνησαμε στις 12:shock::shock::shock: και τωρα εχω μια βαρεμαρααααααααα,και εχω και την κατερινα που μου λεει ολη μερα΄<< αγαπουλα πουλα>>ευτυχως,εχω να παω κομμωτηριο το μεσημερι κ ετσι δεν θα ξανακοιμηθω,γιατι αλλιως την επεφτα κ τωρα.μιλαμε για πολυυυ νυστα.

Προσπ,για πες μου,σε δυσκολευει πολυ η κορη σου τωρα με τον μπεμπη?σε ρωταω,γιατι ειναι περιπου στην ιδια ηλικια με την δικια μου,και οσο και αν της μιλαω συνεχεια για την αδερφουλα της που ερχεται,εχω μεγαλη αγωνια να δω πως θα τα καταφερνω κ με τα δυο στο σπιτι κ μονη μου κιολας

Νασας πω να γελασετε,χτες το βραδυ,ερχεται η κατερινα και μου λεει μεσοβαρο υφος <<μαμακα μου,φτιαξεις βαλιτσα σου>>γιατι τις λεω εγω κ απανταει<<γιατι μαμα το νινι μας θα ρθει και συ μονο βρακακι σου θα εχεις>>

ΦΟΒΕΡΗ η κορη σου χαχα!!

Οπως εχω ξαναπει για αυτο το θεμα, στην ηλικια αυτη μεχρι να ερθει το μωρο στο σπιτι δεν ειναι δυνατον να αντιλαμβανονται την οντοτητα του θεματος, διαισθανονται την νεα αλλαγη και την αντιμετωπιζουν σταδια οταν το μωρο ερθει σπιτι.. το βαρος πεφτει προς τους γονειας αφου συνηθως οι πρωτες αντιδρασεις εχουν να κανουν προς αυτους..πχ η δικη μου μονιμα πλεον αντιδρα αρνητικα σε οτι απλο η δυσκολο της ζηταμε να κανει, μονιμα κανει το αναποδο..

χθες και σημερα ασχοληθηκα αποκλειστικα μαζι της για αρκετες ωρες και διεκρινα μια ανακουφιση σε εκεινη και σε οτι ζητουσα ηταν προσφορη..

με το μωρο αναμενω αντιδρασεις στους επομενους μηνες που το μωρο θα ξετσουμισει και θα διεκδικει θελημενα η αθελα.. για την ωρα ασχολουμαι με το υπολοιπο περιβαλλον της και δεν την παραμαεριζω ουτε κανω συγκρισεις.. θελει ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ υπομονη, ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

νευρα και ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΣ αντοχες ωρες ωρες..και αυτο ειδικα οταν δεν υπαρχει συνοχη μεταξυ των ενηλικων μελων της οικογενειας και ο καθενας λειτουργει με το χαβα του.. παντως σε ολες τις περιπτωσεις θελει υπομονη, διαλογο και εναλλακτικες..

καλα κουραγια

αν και στα περιτρυγυριζει παρ αυτα μενουν σωα στη τραπεζαρια.. εξω δεν παιζει να στεγνωσουν ποτε..

γεια σου,και με το καλο το μωρακι σου,κοιτα αν κρινω απο μενα που ειμαι 37 κ 4 και ειναι 3200 δεν νομιζω να εχεις προβλημα.εχεις εναν μηνα γεματο μπροστα σου οποτε νομιζω οτι τα κιλα του θα ναι οκ

λογικα θα εχει παρει ενα ικανοποιητικο βαρος για τα δεδομενα του αλλα και παλι απο τις 33 εβδομαδες καπου εδω δεν θα πρεπε να σε ξαναδει annita ο γιατρος για να κανει εκτιμηση??

Διαφημίσεις

ενα ενα τα θυμαμαι.να ρωτησω κατι βρε κοριτσια,κυριως εσας που ειχατε προβλημα δυσκοιλιοτητας.εγω ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη,ουτε τωρα δεν εχω αιμορροιδες.χτες το βραδυ ομως,οπως ημουν ξαπλα,ενοιωθα εναν πονο στην ουριτσα εξωτερικα και πριν λιγο που πηγα τουαλετα,ειδα στο σκουπισμα και λιγο αιμα,πολυ λιγο παιζει να ναι απο την τουαλετα η να αγχωθω?δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα εκτος απο τις κλασσικες συσπασεις.επισης,μετα στα τσισα,στο σκουπισμα παλι,δεν ειδα τιποτα.μαλλον ηταν τυχαιο ε?γιατι οπως λεει κ η κορη μου με το βρακακι μου θα παω:tongue::tongue::tongue::tongue:

το αιμα ηταν απο τον πρωκτο?? αν στο σκουπισμα το ειδες απο εκει πολυ πιθανον να εγινε κατα την κενωση (ασχετα αν εχεις αιμορροειδες η οχι διοτι και ενα μη αιμορροειδικο εντερο μπορει να γδαρθει απο σκληρα περιττωματα)

ειδαλλως αν ηταν κολπικο θα χε και καποια συνεχεια..

εχε το νου σου παντως..κοντευεις και εσυ

λογικα θα εχει παρει ενα ικανοποιητικο βαρος για τα δεδομενα του αλλα και παλι απο τις 33 εβδομαδες καπου εδω δεν θα πρεπε να σε ξαναδει annita ο γιατρος για να κανει εκτιμηση??

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 33+2 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 34.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΩς ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΙΔΙΩΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 33+2 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 34.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΩς ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΙΔΙΩΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

επιτρεψτε μου να απαντησω με ζηλεια και καημο....

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ και κανουν οτι θελουν..χαχα!!

Ντιναααααα;;; 10 μερες ειναι πολλες;;;;:D:D:D:D

10 μερουλες, ναι!!! Αυτο λεγαμε πριν με την οικογενεια!!!! Παει, περασε ο καιρος!!!!

Αριστεα, εκανες εξουσιοδοτηση στον αντρα σου να παει μετα τον τοκετο στο ΙΚΑ για τα επιδοματα που δικαιουμαστε??

Εγω λεω να παω σημερα, να τελειωνω και με αυτο...

Προσπ, η κορουλα σου εχει οργανωμενο σχεδιο στον πιτσιρικο!!! Το περιεγραφες και ηταν σαν να το βλεπω να εκτυλισσεται μπροστα μου!! Αχ, το μικρουλι, μαλλον στην αρχη θα περασει δυσκολα... μεχρι να μεγαλωσει λιγακι και να τον κανει παρεα..

Ανδριανα, η κουκλιτσα σου τετραπερατη!! Φτιαξτε μαζι τη βαλιτσα για να της φυγει και το αγχος , μην παει η μανουλα ξεβρακωτη για να γεννησει...:tongue:

Αννιτα, προτεινω να διαβασεις κανενα βιβλιο ή να ψαξεις στο διαδικτυο πληροφοριες για τα μωρα και τη φροντιδα τους, ειδικα στο YouTube εχει καταπληκτικα βιντεακια... Μπορεις επισης να παιρνεις ταινιες να βλεπεις...(αυτο κανω εγω τελευταια) και φυσικα να κοιμαααααασαιιιιι, αυτο κανω παντα βασικα..:tongue: Μπορεις να βρισκεσαι με τους φιλους σου, να πηγαινεις σινεμα και φυσικα, για περπατημα, που βοηθαει πολυ οχι μονο στη φυσικη μας κατασταση αλλα και το παιδακι μας...

Εγω παντως, δεν καταλαβαινω ποτε περνανε οι μερες...:rolleyes:

Ελπιζω να σε βοηθησα.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...