Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα εγκυουλες!!!τι κανετε??εγω ειμαι πολυ καλα εκανα χθες την β επιπεδου κ ολες οι μετρισεσ ηταν πολυ καλες!!εκανα κ το καρδιογραφιμα του μωρου που μαλλον το ονομαζουν γ επιπεδου κ η καρδουλα του ηταν υπεροχη ολα πολυ καλα!!!!!

εμεισ δε μπορουσαμε να βγαλουμε ωραια φοτο γιατι ειχε το χερακι του στο μαγουλακι του!!!ελπιζω την επομενη φορα!!!!ο μπεμπης μου ειναι 435 γραμμαρια!!

Μαριαλενακι μου μπραβο κοριτσακι μου μια χαρα και ο δικος σου μπεμπακος!!!!! Τελειαααααα...........!!!!!!!!!! Οσο για την φωτο δεν πειραζει την επομενη φορα....θελει να σας κραταει σε αγωνια...!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σε ολες!!!

εμεις εχουμε ΤΗΤ 20/11.

σημερα πηγα στον γιατρο μονο να δει τισ κλασικες αιματολογικες, ηταν ολες καλες και περιμενω μεχρι της 15/7 που θα παμε για υπερηχο 1ον να μας επιβεβαιωση αν τελικα ειναι αγορι και 2ον ποτε θα κανοθμε την β-επιπεδου και εμεις.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

μπραβο marialena.. τωρα περιμενουμε και τα νεα της helen αν θυμαμαι σημερα εχει την β επιπεδου..

αντε..και ακομη Τριτη ειναι..παρολιγο Τεταρτη...χαχα!!

αρετη-ελενη με το καλο ολες οι εξετασεις σου.. μενεις εκτος Αθηνων?που γεννας?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!:P:p

Γύρισα από το γιατρούλη και ήρθα στη δουλειά!!!! Κανονικά είχα ραντεβού στις 15:00 αλλά με πήρε η κοπέλα στις 12:40 και μου είπε να πάω 16:30....

Όλα πολύ καλά με τη Β' επιπέδου!!!!! Ο μπέμπης μας έχει φτάσει στα 470 γραμμάρια!!!!!!:D:D Μας είπε "ανατομικά είναι τέλεια"!!!!!!!!!!!!:D:D Μου μέτρησε και τον τράχηλο για προωρότητα κι όταν του είπα ότι καμιά φορά πετρώνει η κοιλιά μου είπε "με τέτοιον τράχηλο που έχεις να μη φοβάσαι τίποτα"!!!! Πολύ καλά κι εκεί λοιπόν!!!!!!:P

Ο αιματοκρίτης μου είπε ότι μέχρι και την 26η εβδομάδα πέφτει αλλά επειδή ο δικός μου έφτασε στο όριο θα παίρνω δύο χαπάκια σίδηρο την ημέρα κι επειδή έχουνε μέσα φυλλικό οξύ μου είπε να σταματήσω τα filicine!!!!;) Πήρα άλλα 3 κιλά :shock::shock::shock: Σύνολο μέχρι τώρα 4:shock::shock::(...μου είπε να προσέχω κι όταν του είπα ότι τα βράδια τρώω ή γιαούρτι με μέλι ή καρπούζι μου είπε ότι το μέλι και το καρπούζι περιέχουνε ζάχαρη οπότε θα τα τρώω με μέτρο κι όχι όλα μαζί!!!!:rolleyes: Αυτάάάάάάά!!!!!!!

Μας έβγαλε και φώτο 3d...κάθε φορά μας βγάζει!!!!! Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όταν γεννηθεί!!!!! Είδα πατουσάκια, χεράκια που όλο κουνούσε κι έκρυβε και το πρόσωπό του!!! Τον ενοχλήσαμε φαίνεται!!! χαχαχαχαχα....:D:D Η εξέταση κράτησε 20 με 25 λεπτάκια....Μου μέτρησε και την πίεση...10,5 η μεγάλη και 6,5 η μικρή, μια χαρά δηλαδή!!!

Επόμενος υπέρηχος στις 8/08...!!!!!

Αρχές Αυγούστου θα κάνω την μικρή καμπύλη ζαχάρου!! Με 50 γρ. γλυκόζης...μία ώρα διάρκεια περίπου μου είπε....

Σας φιλώ όλες και τα μπεμπίνια σας!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Μαριαλένα μια χαρά και το δικό σου μωρουλίνι!!!!!!!:D:D

Αρετή - Ελένη καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό μα κρατήσεις το μπεμπίνι σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!!!:P:p

helen μπραβο που ολα ειναι καλα..!!! Περιμεναμε τα νεα σου..

οσο για το σιδηρο εγω παιρνω δυο δισκια σιδηρο χωρις να ειμαι στα πατωματα..(35 μεσο ορο) και το πληρωνω βεβαια με το εντερο..

τεσπα παιρνω και τοσα αλλα χαπακια συνεπως μονο υπομονη κανω αφου ειναι για καλο..

εμενα η β επιπεδου οπως εχω ξαναπει ειναι στις 12 του μηνος αλλα θα με δει και ο γιατρος στις 24 γιατι απο οτι εχω καταλαβει θα απουσιασει κανα δυο βδομαδες μετα..με εχει και στο νου του και θελει να με βλεπει σχετικα συχνα.

Αντε.. Τεταρτη ξημερωνει αυριο Ματινακι..πλησιαζουμε..χαχα!!

Γεια σας κοριτσάκια με μωράκια στην κοιλίτσα σας!!!

Καταρχάς, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και που χαρήκατε μαζί μου τα νέα από την β-επιπέδου! Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Και σας εύχομαι καλά αποτελέσματα και σε εσάς, σε όσες περιμένετε το ραντεβού της μεγάλης μέρας! Όλα καλά θα είναι!!

Ματινάκι με ρώτησες για το κόστος της 4d. Έκανε 140 ευρώ, αντί 130 που έχει ο απλός β-επιπέδου. Δυστυχώς στο Ιασώ δεν δίνουν dvd αλλά θα το ξεκινήσουν λέει προσεχώς. Εμείς ωστόσο το γράψαμε σε βίντεο, δεν είχε κανένα πρόβλημα ο γιατρός!

Μαριαλένα, όλα καλά ο μπεμπίτος σου!! Συγχαρητήρια και να έχεις ένα τέλειο υπόλοιπο εγκυμοσύνης με πολλά όνειρα για το μωράκι σας μέχρι τη στιγμή που θα το πάρετε αγκαλίτσα! Αχ!!

Μπράβο Helen και σε σένα με το μωράκι σου!!! Όλα καλά με την β-επιπέδου!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες αγκαλιά τα μωράκια μας και να είναι γερά! Κι εγώ 2 χαπάκια την ημέρα παίρνω σίδηρο.. Με τα φρούτα θέλει λίγη προσοχή αναφορικά με το ζάχαρο, αλλά αν όλα είναι με μέτρο τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Σας φιλώ πολύ-πολύ! Καλό απόγευμα σε όλες! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο 10 ευρω διαφορα εχει ο 4d απο τον 3d εεε? εγω θα δω κατευθειαν τον γιατρο μου εκει και θα εχει ηδη συνενοηθει με το Ιασω για την εξεταση συνεπως αν εχει κλεισει για απλο β επιπεδου δεν ξερω αν θα εχουμε στο ιδιο εξεταστηριο εναλλακτικη για 4d..

ασε που θυμαμαι στην κορη μου οτι πηγα και πληρωσα πριν την εξεταση και κανεις δεν με ρωτησε αν θα κανω 4d ή 3d.. που αυτο μπορει να σημαινει οτι ισως να μην εκαναν 4d το 2008 στο Ιασω αν και δυσκολακι μου φαινεται..

παντως το Μητερα τα εκανε απο νωρι αυτα και δινει και cd. Τα ξερω απο αλλες φιλες..

Εγω με τον διπλο σιδηρο που τον καθιερωσα μετα απο πολλα πισωγυρισματα εγω ξεπατωθει με τη δυσκοιλιοτητα..και μονο με duphalac και ακτινιδια..κααααααατι κινειται.. αλλα αυτο ισοδυναμει με τσιτα κοιλια και ενοχλησεις..

τα γνωστα δηλαδη..

γεια σασ κοριτσακια!!!γεια σου αρετη - ελενη!!!

κοριτσια ολα καλα με τισ β επιπεδου μπραβο σε ολεσ!!!! ο δικος μου μπεμπης βλεπω ειναι ο πιο μικρουλισ 435!!!!αγαπη μου!!!!!

οσο για το σιδερο επερνα 2 χαπακια κ τορα μου εβαλε κ τριτο γιατι ειχα κ απο πριν προβλημα με την αναιμια μου!!!!αστα!!

Διαφημίσεις

Αντε.. Τεταρτη ξημερωνει αυριο Ματινακι..πλησιαζουμε..χαχα!!

Προσπ μου ναι πλησιαζουμεεεεεεεε......!!!!

Μολις φυγει και η παρασκευη παιχνιδακι θα ειναι μετα....εμεις εχουμε και μια βαφτιση διδυμων παλι την κυριακη και μετα εχει beach party και θα περασει ευχαριστα πολυ η μερα !!!! Υπομονηηηηηηηηηη......!!!!!!!!!!

Ματινάκι με ρώτησες για το κόστος της 4d. Έκανε 140 ευρώ, αντί 130 που έχει ο απλός β-επιπέδου. Δυστυχώς στο Ιασώ δεν δίνουν dvd αλλά θα το ξεκινήσουν λέει προσεχώς. Εμείς ωστόσο το γράψαμε σε βίντεο, δεν είχε κανένα πρόβλημα ο γιατρός!

Κυριακη μου τι κανεις????? Μονο 10 ευρω ειναι παραπανω η 4d???? Ε τοτε γιατι να κανεις την απλη δεν λεει....καλυτερα ειναι η 4d δεν το συζητω...

Πηρα χθες τηλ. εκει που κανω τους υπερηχους για να ρωτησω ποσο κοστιζει η β'επιπεδου και μου ειπε η κοπελα 120 ευρω...τωρα μου εβαλες ιδεα...θα την ξαναπαρω να ρωτησω αν κανουν 4d και ποσο παραπανω κοστιζει....ααααα!!!! ρωτησα αν δινουν και dvd τον υπερηχο και μου ειπε ναι αλλα οχι οσο διαρκεσει....αυτος συνηθως την β'επιπεδου την κανει γυρω στα 50 λεπτα!!!!! Οποτε θα παρουμε αποσπασμα φανταζομαι!!!! Καλο ειναι κι αυτο δεν το συζητω!!!!!!

μονο 10 ευρω διαφορα εχει ο 4d απο τον 3d εεε? εγω θα δω κατευθειαν τον γιατρο μου εκει και θα εχει ηδη συνενοηθει με το Ιασω για την εξεταση συνεπως αν εχει κλεισει για απλο β επιπεδου δεν ξερω αν θα εχουμε στο ιδιο εξεταστηριο εναλλακτικη για 4d..

ασε που θυμαμαι στην κορη μου οτι πηγα και πληρωσα πριν την εξεταση και κανεις δεν με ρωτησε αν θα κανω 4d ή 3d.. που αυτο μπορει να σημαινει οτι ισως να μην εκαναν 4d το 2008 στο Ιασω αν και δυσκολακι μου φαινεται..

παντως το Μητερα τα εκανε απο νωρι αυτα και δινει και cd. Τα ξερω απο αλλες φιλες..

Εγω με τον διπλο σιδηρο που τον καθιερωσα μετα απο πολλα πισωγυρισματα εγω ξεπατωθει με τη δυσκοιλιοτητα..και μονο με duphalac και ακτινιδια..κααααααατι κινειται.. αλλα αυτο ισοδυναμει με τσιτα κοιλια και ενοχλησεις..

τα γνωστα δηλαδη..

Καλε προσπ μου ρωτησε τον γιατρο σου τι ραντεβου εχει κλεισει μπας και προλαβεις να το σωσεις...αξιζει τον κοπο να κανεις αυτην την αλλαγη αν γινεται για 4d ειναι ολα τα λεφτα...!!!!!! Ασε που η διαφορα στην τιμη ειναι αστεια....γιατι να μην κανεις κατι ποιο εξελιγμενο και να δεις το μωρακι σου πεντακαθαρα??????

Κι εγω απο την αρχη 2 φορες την μερα επαιρνα σιδηρο και εξακολουθω να παιρνω....34.1 πηγε ο αιματοκριτης μου αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο....παντως με το ντουφαλακ πηρε μπρος το εντερο και δεν χρειαστηκε να ξαναπαρω περα απ'αυτες τις 2 μερες που το πηρα! Και τρωω και αρκετες μπανανες και παλι εχει φτιαξει το θεμα παρα πολυ καιρο τωρα.Ευχομαι να περασει εντελως αυτο το μαρτυριο σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!

Ας καλημερισω και τα υπολοιπα κοριτσακια!!!! Τι κανετε????

Εγω σε λιγο ξεκιναω σιδερο...δεν θα το τελειωσω ολο βεβαια θα αφησω και για το βραδακι γιατι δεν την παλευω να το κανω μονοκοματα!!!!

Τελικα εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη γιατι μολις πηρα τον γιατρο και του το ειπα μου ειπε να τις κανω αμεσα και την τριτη το πρωι πηγα και τις εκανα....μια χαρα βγηκαν τελικα ολες φυσιολογικες!!!!!

Την κυριακη προεκυψε βαφτιση και παλι ειναι διδυμα....2η φορα για φετος!Μετα εχουν beach party στην παραλια σε ενα μαγαζι ενος φιλου και ανυπομονω να παμε! Πολυ προτοτυπο για βαφτιση και πιο οικονομικο θα ειναι μαλλον γιατι δεν θα ερθει ολο το σοϊ αλλα μονο οι φιλοι του ζευγαριου απ'οτι καταλαβα!

Αυτα κοριτσακια μου! Παω να αρχισω γιατι κατα τις 14:30 θα πρεπει να τηγανισω πιπεριτσες γεμιστες μιας και εχω βαλει ψαρακι στο φουρνο και του ταιριαζουν πολυ!!!!! Κατα τις 3 ερχεται ο αντρας μου...παω για να προλαβω!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας τις ομορφες!

Καλο μεσημερι και καλη σας ορεξη!!!!!!

00020534.gif 000203F3.gif

καλημερα!

helen οτα πετρωματα ειναι συσπασεις και ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν σε ολες τις εγκυμοσυνες.. το θεμα ειναι να μην υπαρχει τακτικη συχνοτητα δηλαδη πχ ανα 20 λεπτα, αν 15 λεπτα κλπ..

βεβαια σε μερες ποου οι συσπασεις ειναι αρκετες και ας μην ειναι σε συχνοτητα καλο ειναι να ενημερωνεται ο γιατρος..

ακομη και εγω που παιρνω σπασμολυτικα χαπια και προγεστερονη μαζι σπανια εχω συσπασεις αισθητες (υπαρχουν και συσπασεις που δεν γινονται αντιληπτες απο εμας) και περα απο τα σημαδια κοπωσης που φερει ενα τετοιο γεγονος, δεν ξεχναμε οτι μεγαλωνει και το μωρο, ο χωρος του περιοριζεται και οι μετακινησεις του γινονται πιο αισθητες αρα επηρεαζουν και το γενικοτερο περιβαλλον..

αυτα απο μενα.. με το διπλο σιδηρο εχω ακομη θεμα με το εντερο αλλα δεν κανω πολλες προσπαθειες γιανα βοηθησω την κατασταση αφου δεν εχω διαθεση για συχνα φρουτα και λαχανικα παροτι λιγουλακι το παλευω.. εχω τεμπελιασει ελαφρως..

Ματινακι εσυ με τη βαπτιση θα ξεχαστεις και η Δευτερα πλεον ειναι μια ανασα δρομος..

εγω Δευτερα βραδυ γυριζω Αθηνα και Τριτη πρωι βουρ για την εξεταση..Πρωτα ο Θεος και ολα να μας πανε και εμας καλα..

καλο υπολοιπο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...