Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αρετούλλαααα μου με το καλόοοοοοο

Εγώ από το πρωί που μου είπε ο γιατρός ότι θα μπω, μέχρι την 1 που ήρθε ο τραυματιοφορέας να με πάει στο χειρουργείο, προσπαθούσα να σκέφτομαι άλλα πράγματα, προσπαθούσα να ξεαγχώσω τον άντρα μου που μοιάζει μάλλον με αυτόν της Ντίνας (Πως δεν λιποθύμησε δεν ξέρω) Να του εξηγώ για τα χαρτιά κ τα ρουχαλάκια της μικρής, ποιον να πάρει τηλ. μόλις γεννήσω και άλλα τέτοια.

Όταν ανέβηκα στο φορείο εκεί άρχισα να τρέμω. Μετά είδα τον γιατρό μου στο χειρουργείο κ ηρέμησα!!

1289358qc06r4kn81.gif

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα ωραιοτερα λογω των παιδιων μας σιγουρα..

για τον υπολοιπο κοσμο δεν ξερω..

τη χρονια που γεννηθηκε η κορη μου ειχε μολι προηγηθει εκεινο το φονικο τσουναμι..

παντως σημερα εβγαλα τα τεφτερια μου για να δω τα υλικα μου για τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα που κανω καθε χρονο..

το μονο που δεν κανω επειδη δεν το τρωω εγω ειναι οι διπλες.. μονο μια χρονια εκανα και ενω βγηκαν καλες και ο ανδρας μου τις τιμησε εγω δεν τις ξανακανα..τα δυο πρωτα ομως τα χω καταφερει για τα γουστα μου να τα κανω οπως μου αρεσουν και ανυπομονω σε κανα δυο χρονακια να καθεται και η μικρη φρονιμη να βλεπει και να μαθαινει..

επισης μου αρεσουν τα χριστουγεννιατικα κουλουρακια αλλα δεν εχω βρει συνταγη που να μου πετυχαινει συν οτι εχω φουρνο μονο με αερα και τα κανει σκληρα δυστυχως..

και εκανα και μια λιστα με το τι θα χω στο εορτινο τραπεζι..

κλασικα φτιαχνει η κουνιαδα μου μπουκιτσες απο μπουτι γαλοπουλας μαριναρισμενο και μαγειρεμενο σε χυμο πορτοκαλιου και λεμονιου και εξτρα γεμιση (ετσι τη λεμε αλλα τη τρωμε μονη της με ρυζι αρωματικο) κιμα με καστανα, κουκουναρια και σταφιδες

και απο περσι φτιαχνω σπαλα χοιρινη μαριναρισμενη σε πορτοκαλι, σταφιδες, δαμασκηνα και μετα ολο αυτο με ελαχιστο νερακι και συνεχες βρεξιμο το ψηνω δημιουργωντας μια κρουστα σουπερ.. και βεβαια διαφορα τυρια κοινα αλλα και γκουρμε, σαλατες παντα για τα χριστουγεννα αλλα και για την πρωτοχρονια με τη διαφορα οτι το βραδυ της παραμονης Πρωτοχρονιας κανω ενα φρικασε με μαρουλια και κατσικι και ανημερα Πρωτοχρονιας ολα τα υπολοιπα συν πα'ι'δακια (κατι μη γλυκο) λεμονατα που τα θελει ο πατερας και ο αδελφος μου.

και καθε χρονο φτιαχνω δυο βασιλοπιτες (μια για το βραδυ της παραμονης αφου σχεδον παντα κανουμε μονοι μας στο σπιτι υποδοχη του νεου χρονου εγω ο ανδρας και η κουνιαδα μου και πλεον με τα παιδια) και την Πρωτοχρονια εχουμε το μεσημερι παντα καλεσμενους (ομοια και τα χριστουγεννα)

επισης φτιαχνω και κουλουρα (χριστοψωμο για τα χριστουγεννα) γλυκο στη γευση ελαφρως με μαστιχα και κοπανισμενο καρυδι

γενικα το σπιτι προσπαθω να μυριζει..

Καλά είσαι απίστευτη ε?? Τα ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ μου!!!

Εμείς πάμε στης μαμάδες, τα ετοιμάζουν άλλοι!!

Και κουραμπ. και μελο. δεν έχω τολμήσει ακόμα!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Το θεωρω καταπληκτικο τα παιδια μας τα οποια , μερικα λιγων ημερων, μερικα αγεννητα ακομη, μας εχουν φερουν κοντα τοσες πολλες γυναικες, αγνωστες μεταξυ μας, μερικες θα γνωριστουμε , μερικες μπορει να μη γνωριστουμε ποτε!!! Μα δεν ειναι εξαιρετικο??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είναι όντος!!! Είναι απίστευτο!! Ακόμα και στο νοσοκομείο σας σκεφτόμουν!!

Θα φτιαξω μια μηλοπιτα τωρα, πανευκολη συνταγη..

Και το Σαββατοκυριακο που ερχεται ειπαμε με τις φιλες μου να ερθουν να με βοηθησουν να στολισω τα χριστουγεννιατικα.. Μην ερθει το μωρο τελικα στην ωρα του και μεινουμε αστολιστοι... Δεν ειναι νωρις ε???:rolleyes::rolleyes: Θα ειναι 20/11.. :rolleyes::rolleyes:

Ασχετο.. Η μοκετα στο παιδικο ακομη να ερθει... Τι να πεις...

Θα μου πειτε εδω η Αρτεμη γεννησε και δεν της ηρθε το καροτσακι.. :mad:

Τεσπα...

Μηλόπιτα ε?? γιαμιιιιιιιιι

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake ευχαριστω για τα καλα λογια.. μακαρι να μασταν κοντα να σας στειλω και μερικα..

βεβαια η μηλοπιτα ειναι το πιο απλο και πιο νοστιμο απο ολα!!!!

σημερα ο μπεμπης με εχει ολη μερα στο στηθος.. ειναι εβδομαδα αναπτυξης και ανεβαζει τη παραγωγη μου..

απο προχθες εχει παρει 100 γρ (ειναι περιπου 400 την εβδομαδα αν τα ξερω καλα..)

παω να τηγανησω κεφτεδακια και πατατες.. εκανα και τζατζικι το οποιο δεν μπορω να φαω λογω θηλασμου και επειδη μου βγηκε πιο βαρυ και μια σαλατουλα.. στη διαιτα παλι..χαχα!

Βρε Δημητρα μου τι μας κανεις βραδιατικο;;;;; Μπραβο χρυσοχερα!!!

Φετος λεω να επιχειρησω να κανω μελομακαρονα...

Ειναι το καλυτερο πραγμα παντως να μαζευεται η οικογενεια αυτες τις γιορτινες μερες...

Καλα ας μη το συζητησω για φετος......:D:D

Ευχομαι απο τωρα να μη δουλευει ο αντρας μου, πραγμα απιθανο..αλλα τι να κανεις; αυτα εχει η δουλεια του:-(

Αρετη με το καλο αγαπη μου!!!!!!!!!

Να φτιαχτεις γιατι θα σε δει ο αντρας της ζωης σου αυριο!!!:D:D:D

Ντινα μηλοπιτα εε;; αχ, να ειχα λιγη!

Κατι μας εχει πιασει σημερα μαλλον, κ γω πριν λιγο εβαλα 2 σοκολατενια κεικ στο φουρνο, αλλα μ'ολα αυτα της Δημητρας που διαβασα με επιασε μια λιγουρα για αλμυρο...

Ειναι οντως εξαιρετικο αυτο το δεσιμο που υπαρχει μεταξυ μας...

Μακαρι να μπορεσουμε να βρεθουμε..καπου...καποτε...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ειναι αξιοθαυμαστοι οι δεσμοι που αναπτυσσονται μεtαξυ μας, ειναι γενονος.. :D:D Η αληθεια ειναι οτι εγω μιλαω για εσας στην οικογενεια μου και στις φιλες μου σαν να ειστε ανθρωποι που τους βλεπω καθε μερα.. Ξερουν ακομη και το ονοματα σας... χαχα.. Πλακα εχει οταν με ρωτανε, "τα αλλα κοριτσια, πως τα πανε καλα??" χαχα... Εννοειται σόι και φιλες ξερουν ποιες εχετε γεννησει.. :tongue:

Λοιπον, η μηλοπιτα μπηκε στο φουρνο.. Με εχει πεθανει η μεση μου, περπατησα 50 λεπτα σημερα και θελω λιγο να ισιωσω... Παω να ξαπλωσω.. Τα λεμε μετα..

Η Κυριακη, πως να τα πηγαινει αραγε??? :rolleyes::rolleyes:

2259158jm7i9tgtwv.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εσυ με τη μηλοπιτα.. τι μου χεις κανει..χαχα!! καταλοιπα της εγκυμοσυνης..

βρε! αλευρωνα τα κεφτεδακια και φανταζομουν οτι φτιαχνω αμυγδαλωτα που τρελλαινομαι! οτι να ναι!!

πραγματικα και εγω ανυπομονω να ακουσω τα νεα και τις εμπειριες απο τη Ματινα και τη Κυριακη.. θα βρουν τους ρυθμους τους και θα μπουν καποια στιγμη..

παω να πλυθω και να ξαπλωσω (οσο προλαβω) διοτι ο μικρος σε λιγο θα ξυπνησει για αλλαγμα και στηθος.. ποσο θελω να χωθω κατω απο τα σκεπασματα..και μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω σερι..

τωρα ειμαι 2 σε ενα.

Και δεν κοιμαμαι σερι λογω μπεμπη και ξυπναω απο τις 6.30-7 λογω της μικρης.. αυτα για τα επομενα 3-5 χρονακια ακομη..

καλο βραδυ κουκλιτσες φιλεναδιτσες.. μακαρι οντως καποτε να συναντηθουμε..εχει ο Θεος..

Καληνυχτα Δημητρα, ξεκουρασου οσο προλαβαινεις!!

Ντινα κ γω μιλαω για τις καινουριες μου φιλες στον αντρα μου κυριως αλλα κ στον υπολοιπο περιγυρο..χαχαχα!!!

Παω να ξαπλωσω, εχει ενα εργο στο σταρ και εχει πολυ γελιο....:D;)

Καλημέρα κορίτσια εμείς ντυθήκαμε, μπανιαριστήκαμε, και περιμένουμε την παιδίατρο.

Τα μνμ που έστειλα όταν γέννησα τα έστειλα από το κιν. του άντρα μου!!Δεν είχα το δικό μου εύκαιρο εκείνη την στιγμή, έτσι η Αριστέα , που έστελνε μνμ τα έστελνε στον άντρα μου, την επόμενη μέρα με παίρνει ο άντρας μου από την δουλειά και λέει : ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠ!!!

Είχα ρίξει ένα γέλιο δεν λέγετε!!Δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι και ο άντρας μου σας ξέρει, οι υπόλοιποι σας ξέρουν ως οι κοπέλες του Νοεμβρίου χαχχαχαχα

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

μιλαμε για σουξε μεγαλο το καφε μας!! ειναι πλεον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

snowflake καρδια μου πως τα παει η κουκλα σου?? περιμενουμε νεα και απο τη παιδιατρο..

καλημερα σε ολες..

μακαρι να χουμε νεα της aretis..

Καλησπερα μανουλες!!

Ακομα δεν εχω νεα απο το κοριτσακι μας... περιμενουμε λοιπον..

Αχ, σημερα το παπλωμα ηταν πιο βαρυ απο μενα κ δε με αφηνε να σηκωθω...!!

Snow περιμενουμε νεα απο τη ζουζουνα σου.

Ντιναααααα;;; 10 μερες ειναι πολλες;;;;:D:D:D:D

10 μερες μονο και σιγα μην τις φατε ολες!!!

αντε αντε να λαμβανω μηνυματα χαρας και γεννας!!

εγω σημερα με τη μικρη και τον μπεμπη home alone, παιξαμε, χορεψαμε..ειδα οτι η κορη μου νοιωθει καλυτερα μαζι μου σιγα σιγα αφου αρχισα να παιζω παλι οπως πριν μεινω εγκυος και διακρινω ενα αισθημα ασφαλειας.. βοηθαει βεβαια οτι ο μικρος ειναι πολυ μικρος και λιγο απαιτητικος για την ωρα..

10 μερες μονο και σιγα μην τις φατε ολες!!!

αντε αντε να λαμβανω μηνυματα χαρας και γεννας!!

εγω σημερα με τη μικρη και τον μπεμπη home alone, παιξαμε, χορεψαμε..ειδα οτι η κορη μου νοιωθει καλυτερα μαζι μου σιγα σιγα αφου αρχισα να παιζω παλι οπως πριν μεινω εγκυος και διακρινω ενα αισθημα ασφαλειας.. βοηθαει βεβαια οτι ο μικρος ειναι πολυ μικρος και λιγο απαιτητικος για την ωρα..

Αχ, μακαρι κοριτσακι μου.. Καθε βραδυ που πεφτω στο κρεβατι αναρωτιεμαι τι μου ξημερωνει...

Και ηθελα να σε ρωτησω για την κορη σου...πως τα παει με τον αδελφο της..;; :?:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΛΛΙΑ ΕΙΜΑΙ 34 ΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 33+2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ 1640ΓΡ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ,ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ.ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2500 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ?Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 38 ΒΔΟΜΑΔΕς ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...