Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εσυ και τα jumbo!!χαχα!!

εμενα εχει γιορτη τα χριστουγεννα η μικρη και γενεθλια ανημερα πρωτοχρονιας.. τα μετρανε με τη θεια της πως και πως..

παντως και ενας φιλος που χει τρια παιδια στο ερωτημα μου πως την παλευουν με τρια τοσο μικρα παιδια ταυτοχρονα η απαντηση του ειναι "μολις στολιζουμε το σπιτι για χριστουγεννα" μπας και ξεχαστουν..

εμεις ηδη στολισαμε με σιλικονουχα αυτοκολλητα το παραθυρο του παιδικου οπου το μισο το εχει ΗΔΗ βγαλει και το χει πεταξει.. ματαια ολα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθεια τα τζαμπο ακομα να βγαλουν διαφημιση για τα Χριστουγεννα;;

Τι ωραια ειναι να εχει γενεθλια Πρωτοχρονια;;!!!

Δεν αφηνει τιποτα ορθιο η μικρη σου ε; ζωη να'χει....:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αληθεια τα τζαμπο ακομα να βγαλουν διαφημιση για τα Χριστουγεννα;;

Τι ωραια ειναι να εχει γενεθλια Πρωτοχρονια;;!!!

Δεν αφηνει τιποτα ορθιο η μικρη σου ε; ζωη να'χει....:D

ΦΕΤΟΣ στα 3 δεν αφηνει τιποτε και πιστευω οτι αυτη ειναι η ηλικια που το κανουν και οχι οπως φοβομαστε συνηθως οταν αρχιζουν να περπατανε ..

τα jumbo εκαναν διαφημιση..ειναι αυτη με τις σακουλες που μιλανε και λενε οτι αν ψωνισεις στο ταμειο σου δινουν κατι πλαστικα βραχιολακια ενα για καθε μερα μεχρι την ημερα των χριστουγεννων και πανω γραφουν την ημερομηνια για καθε μερα και ποσες μερες εμειναν μεχρι τα χριστουγεννα και κατι σχετικο με τον αριθμο αυτο και τον αγιο Βασιλη.

Α! ναι; δεν την εχω πετυχει τη διαφημιση...:rolleyes: Μιλανε οι σακουλες:confused::confused:

ε ναι λοιπον! μιλανε! και φαντασου οτι εγω δεν βλεπω και tv..απλα τα πρωινα που βλεπει κανα παιδικο η μικρη πεφτω στις αναλογες διαφημισεις..

το jumbo κανει εδω και καιρο αθλιες διαφημισεις που μονο για παιδια δεν προοριζονται.. οι περασμενες χριστουγεννιατικες κατι ελεγαν αλλα ολες οι αλλες των τελευταιων δυο ετων ηταν επιεικως απαραδεκτες..

Διαφημίσεις

παντως με το τικερακι σου ΜΥΡΙΣΑΝ χριστουγεννα και σκεφτομαι και ολες τις γεννες που θα ρθουν μεχρι τοτε και εκεινη τη περιοδο..

τα χω ξαναπει αλλα ακομη θυμαμαι στην αιθουσα αναμονης τοκετων το χριστουγεννιατικο δενδρο και το πρωτο γευμα της νεας χρονιας στο μαιευτηριο.. και τη μικρη βασιλοπιτα για τον θαλαμο μας..

ζωη να εχει ο μικρος μου πηγα με την προκληση και γεννησα καλα και ευλογημενα αλλα η αναμονη, οι ωδινες στο σπιτι, η αλλαγη της νεας χρονιας στο στολισμενο και με αρωματα χριστουγεννιατικο σπιτι μας και μετα καρφι για γεννα στο μαιευτηριο εχουν κανει ακομη πιο ιδιαιτερο τον ερχομο της μικρης ταρζανιτσας..

τα χω ξαναπει αλλα ακομη θυμαμαι στην αιθουσα αναμονης τοκετων το χριστουγεννιατικο δενδρο και το πρωτο γευμα της νεας χρονιας στο μαιευτηριο.. και τη μικρη βασιλοπιτα για τον θαλαμο μας..

ζωη να εχει ο μικρος μου πηγα με την προκληση και γεννησα καλα και ευλογημενα αλλα η αναμονη, οι ωδινες στο σπιτι, η αλλαγη της νεας χρονιας στο στολισμενο και με αρωματα χριστουγεννιατικο σπιτι μας και μετα καρφι για γεννα στο μαιευτηριο εχουν κανει ακομη πιο ιδιαιτερο τον ερχομο της μικρης ταρζανιτσας..

Μα υπαρχει καλυτερο δωρο για τετοια μερα;;

Βεβαια απο την αλλη η γεννηση του παιδιου σου οποια μερα κ αν ερθει την κανει αμεσως ξεχωριστη!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μα υπαρχει καλυτερο δωρο για τετοια μερα;;

Βεβαια απο την αλλη η γεννηση του παιδιου σου οποια μερα κ αν ερθει την κανει αμεσως ξεχωριστη!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτο.. απλα ειναι ενα συν.,,

βεβαια πρακτικα ειναι σε μια μερα που λογω των περιστασεων δεν την θυμουνται και ευκολα ειδικα με τη γιορτη που ναι μεσα στα χριστουγεννα.. και οταν θα παει σχολειο θα ειναι σε περιοδο διακοπων.. ειναι δηλαδη λιγο ατυχη μεσα στην τυχη της..

Διαφημίσεις

τα ωραιοτερα λογω των παιδιων μας σιγουρα..

για τον υπολοιπο κοσμο δεν ξερω..

τη χρονια που γεννηθηκε η κορη μου ειχε μολι προηγηθει εκεινο το φονικο τσουναμι..

παντως σημερα εβγαλα τα τεφτερια μου για να δω τα υλικα μου για τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα που κανω καθε χρονο..

το μονο που δεν κανω επειδη δεν το τρωω εγω ειναι οι διπλες.. μονο μια χρονια εκανα και ενω βγηκαν καλες και ο ανδρας μου τις τιμησε εγω δεν τις ξανακανα..τα δυο πρωτα ομως τα χω καταφερει για τα γουστα μου να τα κανω οπως μου αρεσουν και ανυπομονω σε κανα δυο χρονακια να καθεται και η μικρη φρονιμη να βλεπει και να μαθαινει..

επισης μου αρεσουν τα χριστουγεννιατικα κουλουρακια αλλα δεν εχω βρει συνταγη που να μου πετυχαινει συν οτι εχω φουρνο μονο με αερα και τα κανει σκληρα δυστυχως..

και εκανα και μια λιστα με το τι θα χω στο εορτινο τραπεζι..

κλασικα φτιαχνει η κουνιαδα μου μπουκιτσες απο μπουτι γαλοπουλας μαριναρισμενο και μαγειρεμενο σε χυμο πορτοκαλιου και λεμονιου και εξτρα γεμιση (ετσι τη λεμε αλλα τη τρωμε μονη της με ρυζι αρωματικο) κιμα με καστανα, κουκουναρια και σταφιδες

και απο περσι φτιαχνω σπαλα χοιρινη μαριναρισμενη σε πορτοκαλι, σταφιδες, δαμασκηνα και μετα ολο αυτο με ελαχιστο νερακι και συνεχες βρεξιμο το ψηνω δημιουργωντας μια κρουστα σουπερ.. και βεβαια διαφορα τυρια κοινα αλλα και γκουρμε, σαλατες παντα για τα χριστουγεννα αλλα και για την πρωτοχρονια με τη διαφορα οτι το βραδυ της παραμονης Πρωτοχρονιας κανω ενα φρικασε με μαρουλια και κατσικι και ανημερα Πρωτοχρονιας ολα τα υπολοιπα συν πα'ι'δακια (κατι μη γλυκο) λεμονατα που τα θελει ο πατερας και ο αδελφος μου.

και καθε χρονο φτιαχνω δυο βασιλοπιτες (μια για το βραδυ της παραμονης αφου σχεδον παντα κανουμε μονοι μας στο σπιτι υποδοχη του νεου χρονου εγω ο ανδρας και η κουνιαδα μου και πλεον με τα παιδια) και την Πρωτοχρονια εχουμε το μεσημερι παντα καλεσμενους (ομοια και τα χριστουγεννα)

επισης φτιαχνω και κουλουρα (χριστοψωμο για τα χριστουγεννα) γλυκο στη γευση ελαφρως με μαστιχα και κοπανισμενο καρυδι

γενικα το σπιτι προσπαθω να μυριζει..

κοριτσαρες μου

παω να γινω μια κουκλα μια θεα:tongue::tongue:

γιατι εχω το σημαντικοτερο ραντεβου μου:D

τα λεμε:P:p

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΕΕ!! Με συγκινησες παλι!!! Με το καλο κουκλιτσα μου.. φιλια και αγκαλιες στο μπουμπουκι σου..

κοριτσαρες μου

παω να γινω μια κουκλα μια θεα:tongue::tongue:

γιατι εχω το σημαντικοτερο ραντεβου μου:D

τα λεμε:P:p

Γεια σου Αρετουλααααα!!!!! :D:D:D:D

Με το καλοοοοο!!!!! Αχ, θα καταντησω γραφικη, αλλα θα το ξαναπω!! Ζουμε μεγαλες στιγμες!!!

2077348plohj2vsl1.gif

Το θεωρω καταπληκτικο τα παιδια μας τα οποια , μερικα λιγων ημερων, μερικα αγεννητα ακομη, μας εχουν φερουν κοντα τοσες πολλες γυναικες, αγνωστες μεταξυ μας, μερικες θα γνωριστουμε , μερικες μπορει να μη γνωριστουμε ποτε!!! Μα δεν ειναι εξαιρετικο??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα ωραιοτερα λογω των παιδιων μας σιγουρα..

για τον υπολοιπο κοσμο δεν ξερω..

τη χρονια που γεννηθηκε η κορη μου ειχε μολι προηγηθει εκεινο το φονικο τσουναμι..

παντως σημερα εβγαλα τα τεφτερια μου για να δω τα υλικα μου για τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα που κανω καθε χρονο..

το μονο που δεν κανω επειδη δεν το τρωω εγω ειναι οι διπλες.. μονο μια χρονια εκανα και ενω βγηκαν καλες και ο ανδρας μου τις τιμησε εγω δεν τις ξανακανα..τα δυο πρωτα ομως τα χω καταφερει για τα γουστα μου να τα κανω οπως μου αρεσουν και ανυπομονω σε κανα δυο χρονακια να καθεται και η μικρη φρονιμη να βλεπει και να μαθαινει..

επισης μου αρεσουν τα χριστουγεννιατικα κουλουρακια αλλα δεν εχω βρει συνταγη που να μου πετυχαινει συν οτι εχω φουρνο μονο με αερα και τα κανει σκληρα δυστυχως..

και εκανα και μια λιστα με το τι θα χω στο εορτινο τραπεζι..

κλασικα φτιαχνει η κουνιαδα μου μπουκιτσες απο μπουτι γαλοπουλας μαριναρισμενο και μαγειρεμενο σε χυμο πορτοκαλιου και λεμονιου και εξτρα γεμιση (ετσι τη λεμε αλλα τη τρωμε μονη της με ρυζι αρωματικο) κιμα με καστανα, κουκουναρια και σταφιδες

και απο περσι φτιαχνω σπαλα χοιρινη μαριναρισμενη σε πορτοκαλι, σταφιδες, δαμασκηνα και μετα ολο αυτο με ελαχιστο νερακι και συνεχες βρεξιμο το ψηνω δημιουργωντας μια κρουστα σουπερ.. και βεβαια διαφορα τυρια κοινα αλλα και γκουρμε, σαλατες παντα για τα χριστουγεννα αλλα και για την πρωτοχρονια με τη διαφορα οτι το βραδυ της παραμονης Πρωτοχρονιας κανω ενα φρικασε με μαρουλια και κατσικι και ανημερα Πρωτοχρονιας ολα τα υπολοιπα συν πα'ι'δακια (κατι μη γλυκο) λεμονατα που τα θελει ο πατερας και ο αδελφος μου.

και καθε χρονο φτιαχνω δυο βασιλοπιτες (μια για το βραδυ της παραμονης αφου σχεδον παντα κανουμε μονοι μας στο σπιτι υποδοχη του νεου χρονου εγω ο ανδρας και η κουνιαδα μου και πλεον με τα παιδια) και την Πρωτοχρονια εχουμε το μεσημερι παντα καλεσμενους (ομοια και τα χριστουγεννα)

επισης φτιαχνω και κουλουρα (χριστοψωμο για τα χριστουγεννα) γλυκο στη γευση ελαφρως με μαστιχα και κοπανισμενο καρυδι

γενικα το σπιτι προσπαθω να μυριζει..

Καλα, με εστειλες αδιαβαστη!!!! Ασυζητητι!!!!

Εδω κολλαει το σκαθαρι που γλειφει... 1029616db977tf2hv.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Θα φτιαξω μια μηλοπιτα τωρα, πανευκολη συνταγη..

Και το Σαββατοκυριακο που ερχεται ειπαμε με τις φιλες μου να ερθουν να με βοηθησουν να στολισω τα χριστουγεννιατικα.. Μην ερθει το μωρο τελικα στην ωρα του και μεινουμε αστολιστοι... Δεν ειναι νωρις ε???:rolleyes::rolleyes: Θα ειναι 20/11.. :rolleyes::rolleyes:

Ασχετο.. Η μοκετα στο παιδικο ακομη να ερθει... Τι να πεις...

Θα μου πειτε εδω η Αρτεμη γεννησε και δεν της ηρθε το καροτσακι.. :mad:

Τεσπα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ??????!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ !!!

Μηλοπιτα???????????????????????????? ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ.. ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΗΛΟΠΙΤΑ!!

Στολισε.. καλα θα κανεις και εμεις μετα τις 25 θα στολισουμε επισημα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...