Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γυρισαμε..:D

Λοιπον μια χαρα ειναι το μωρο.. μου φαινεται οτι πολυ μεγαλωσε αν τα λεει καλα το μηχανημα...μας την εβγαλε 3200 :shock: απο 2900 που ηταν πριν 7 μερες(ενω μεσα στις προηγουμενες 7 ειχε παρει 100γρ.)

Τελοσπαντων...

Θα μας ξαναδει τη Δευτερα ο γιατρος, αν λεει δε με παρεις να παμε στο μαιευτηριο:wink::wink:

Μπραβο στη ζουζουνιτσα σου Αριστακι!!!! Αχ, και οσο σκεφτομαι κοριτσιστικα μπουτακια!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τρελαινομαι!!!! :D:D

Την ζυγίσαμε πήρε 120 γραμ. ναι!!!!!!!:P:p:p:p:p

2112158ayidvjkgnl.gif

Πω, πω μια κοπελαρα... Ποτε θα την ξαναζυγισετε?

Σοφακι, τελικα η αισθηση μου και το "ενστικτο" μου οτι ο μπομπιρακος δεν θελει να βγει βγηκε σωστο.. Επαληθευτηκε σημερα και απο τη γιατρο... Γι'αυτο ειχα παθει ταρακουλο με την καθοδο της μπουμπους της Αριστεας.. διοτι αν και ιδιας ηλικιας οι κυησεις των μωρων μας δεν ταιριαζουν καθολου..

Οποτε ερθει η ωρα τους, εγω, με ξερετε, δε βιαζομαι... αυτα ξερουν καλυτερα απο εμας...

Σας φιλω ολες!!!

1496882oyubn5acne.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βιαζεστε η οχι ολα θα ρθουν στην ωρα τους και μετα θα τρεχετε και θα ξενχυτατε και θα ρωτατε για το ενα και το αλλο ενω παραλληλα δεν θα πιστευετε ποτε περασε ο καιρος και γεννησατε..

τα γνωστα.. καπως ετσι ξαφνικα παμε για το δευτερο η το τριτο παιδακι (εγω παντως οχι για τριτο αν και θα θελα υπο αλλες συνθηκες οικονομικες και σωματικες)

Γυρισαμε..:D

Λοιπον μια χαρα ειναι το μωρο.. μου φαινεται οτι πολυ μεγαλωσε αν τα λεει καλα το μηχανημα...μας την εβγαλε 3200 :shock: απο 2900 που ηταν πριν 7 μερες(ενω μεσα στις προηγουμενες 7 ειχε παρει 100γρ.)

Τελοσπαντων...

Θα μας ξαναδει τη Δευτερα ο γιατρος, αν λεει δε με παρεις να παμε στο μαιευτηριο:wink::wink:

Μπράβο κορίτσι μου!! Με το καλό!!

NQt5p2.png

βιαζεστε η οχι ολα θα ρθουν στην ωρα τους και μετα θα τρεχετε και θα ξενχυτατε και θα ρωτατε για το ενα και το αλλο ενω παραλληλα δεν θα πιστευετε ποτε περασε ο καιρος και γεννησατε..

τα γνωστα.. καπως ετσι ξαφνικα παμε για το δευτερο η το τριτο παιδακι (εγω παντως οχι για τριτο αν και θα θελα υπο αλλες συνθηκες οικονομικες και σωματικες)

Μια χαρά τα λές έτσι είναι αλλά όταν είσαι μέσα στην κάθε φάση σε απορροφούν τα τρέχοντα και νομίζεις ακόμα και τα πιο μικρά μεγάλα συνήθως...

NQt5p2.png

Μια χαρά τα λές έτσι είναι αλλά όταν είσαι μέσα στην κάθε φάση σε απορροφούν τα τρέχοντα και νομίζεις ακόμα και τα πιο μικρά μεγάλα συνήθως...

σωστα.. ετσι ακριβως ειναι.. και εγω τωρα βλεπω τα μικρα μεγαλα..χαχα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

λοιπον τα νεα μου ειναι

χτες πηγαμε στο νοσοκομειο μου εκαναν ολεσ τις εξετασεις

και αποψε μπενουμε και αυριο γενναμε:P

αποσα διαβασα στα γρηγορα προσπ κ snowflake τα μωρακια περνουν βαρος σταθερα μπραβο!!!!

Αριστεα κ Ντινα και μενα η απορια μου με τον υπεριχο και το βαρος που βγαζει με μπερδευει γιατι και εμας ειναι λιγο παραλογο να πηρε σε μια εβδομαδα 400γρ!!!!!!!!!

Σοφια με το καλο και μεναν πονο.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι ευχαριστα ειναι αυτα Αρετη??? Μπραβοο, με το καλο!! Εχουμε το κινητο σου να επικοινωνησουμε?? :rolleyes:

Αχ, πως νιωθεις???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το βαρος πραγματικα τα εχω χασει... Θα δειξει τι θα βγει...

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως το μωρο μειωνει τα ποσοστα αυξησης βαρους ενω η μαμα τον τελευταιο μηνα γινεται τεραστια... :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ντινακι εχω το τηλ της Αριστεας θα σας ενημερωσω

επειδη παμε με καισαρικη φοβαμε λιγο την ναρκωση αλλα καταταλλα

ειμαι ενταξει πιστευω οτι το βραδυ δεν θα μπορω να κοιμηθω...

απο την αγωνια....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

αντε βρε Αρετη!!! με το καλο.. ολα θα πανε τελεια!! και θα<χετε και γενεθλια με τη κολλητη της κορης μου..χαχα!

πολυ χαιρομαι κοριτσι μου.. να μας ενημερωσεις οταν μπορεσεις

καλημερα και απο μας εγω ακομα εγκυος...τι κανετε???εγω καλα εχω πιο δυνατες συσπασεις απο χτες το βραδυ οποτε μεχρι 20του μηνος με βλεπω στο μαιευτηριο...Αρτεμη να σου ζησει και αρετη με το καλο σου ευχομαι γρηγορα να δεις το μωρακι σου...Για τα κιλα του εμβρυου να ξερετε οτι εχουν αποκλιση -+10% απο τον υπερηχο ποσο μαλλον οταν ο υπερηχος γινετε σε διαφορετικα μηχανηματα και οχι στο ιδιο...

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Ντινα μου!!!Πόσο απολαμβάνω να σε διαβάζω!!Να μιλήσουμε για την δικιά μου μπέμπα που εχει μόνο 2 μέρες διαφορά ΠΗΤ από τον δικό σου??Ένας λόγος που μπήκαμε ήταν ότι σε μια μισή βδομάδα είχε πάρει μόνο 170.γρ.

Δήμητρα μου κ εμάς υπάρχει μια ένταση στο σπίτι με τον άντρα.. είναι φυσιολογικό??Και τώρα αν γινόταν θα ξεκινούσα για δεύτερο, αλλά βέβαια δεν πρόκειται να το κάνω!! Απλα όπως ξανα είπα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η περίοδος!!

Αρετή μου μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά, γερό κ δυνατό το μπεμπάκι!!Επισκληρίδιο γιατί δεν κάνεις?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Εμείς είχαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, η μικρή είναι πολύ ανήσυχη, την ώρα δε που την άλλαζα έριξε τέτοιο κλάμα που νόμιζα ότι κάτι θα πάθαινε, ο μπαμπας μας σηκώθηκε να δει τι πάθαμε!!

Το πρωί πάλι, ξυπνάει κ κλαίει πολύ, ίσως έχει κολικούς τι να πω!!

Τα φορμάκια δεν τα προλαβαίνω!!Σήμερα της έβαλα ένα που ήταν μεν 0 μηνών αλλά τεράστιο , ήταν σαν να φορούσε υπνόσακο, χαχαχαχα

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...