Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μακαρι κοριτσουδια!!!!

Πολυ θα το ηθελα.. αλλα εκεινη ξερει καλυτερα..την αφηνω να αποφασισει..χαχαχα!!

Σας αφηνω παω στο γιατρο, θα μπω μετα να σας πω τα νεα!!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακαρι κοριτσουδια!!!!

Πολυ θα το ηθελα.. αλλα εκεινη ξερει καλυτερα..την αφηνω να αποφασισει..χαχαχα!!

Σας αφηνω παω στο γιατρο, θα μπω μετα να σας πω τα νεα!!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

NQt5p2.png

Γεια σας κορίτσια,

μόλις γύρισα απ' το γιατρό. Η μπέμπα είναι μια χαρά. Έφτασε 3100! Ο πλακούντας έφτασε grade 3 και αρχικά ο γιατρός είπε να πάω την Παρασκευή για να γεννήσω όμως τα αμνιακά υγρά ήταν μια χαρά και έτσι θα την αφήσουμε λίγες μέρες ακόμη.... και έτσι την Δευτέρα 8 η ώρα μπαίνω για να γεννήσω!!!!

Σοφακι, η ωρα η καλη!!! ;););)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Σοφακι, η ωρα η καλη!!! ;););)

Ντινάκι μου σ'ευχαριστώ,

διάβασα τα νέα σου και να σου πω και μένα το 3100 μου φάνηκε πολύ. Αυτά με το βάρος δεν τα έχω και σε πολύ εκτίμηση!! Ο γιος μου μου έλεγαν 3000 μια βδομάδα πριν γεννήσω και βγήκε 2850. Πιστεύω πως η μπέμπα θα γεννηθεί το πολύ 2900. Γι' αυτό και όταν μου είπε θα πάω Δευτέρα αντί την Παρασκευή είπα καλύτερα. Θα δείξει...

Καλύτερα να αργήσουμε λίγο και να έρθουν τα μωράκια στην ώρα τους. Πάντως πιστεύω πως αν ο πλακούντας δεν ήταν γερασμένος θα γεννούσα πιο μετά!

NQt5p2.png

οποτε και να γεννησεις πλεον Σοφια ειναι ολα μια χαρα.. και εγω καλα γεννησα στην αρχη της 38ης εβδομαδας...το μωρο ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο.. και οπως ξαναγραψα γεννηθηκε με αποκλιση κατιουσα απο τον υπερηχο..

aristea παω για υπνο και δεν θα διαβασω αποψε νεα σου.. εις αυριον..

ειμαι κουρελι αφου ολη μερα ασχολουμαι και με τα δυο μικρα ενω τη περασμενη νυχτα δεν κοιμηθηκε καλα ο μπεμπης συνεπως ουτε και εγω..και μια απο τα ιδια προβλεπω κιολας..

φιλουρες..

Διαφημίσεις

Γυρισαμε..:D

Λοιπον μια χαρα ειναι το μωρο.. μου φαινεται οτι πολυ μεγαλωσε αν τα λεει καλα το μηχανημα...μας την εβγαλε 3200 :shock: απο 2900 που ηταν πριν 7 μερες(ενω μεσα στις προηγουμενες 7 ειχε παρει 100γρ.)

Τελοσπαντων...

Θα μας ξαναδει τη Δευτερα ο γιατρος, αν λεει δε με παρεις να παμε στο μαιευτηριο:wink::wink:

Αριστεα μου μια χαρά κοπέλα μου!! Από κάτω σε εξέτασε??

Την ζυγίσαμε πήρε 120 γραμ. ναι!!!!!!!:P:p:p:p:p

Μπραβο το κοριτσακι μας....αντε να παιρνει τα πανω της!!!!!!

Με ειχε εξετασει την περασμενη Τεταρτη κολπικα κ επιασε το κεφαλακι!! Ηταν ηδη πολυ χαμηλα... Τωρα τη Δευτερα παλι χερακι..:rolleyes:

Γυρισαμε..:D

Λοιπον μια χαρα ειναι το μωρο.. μου φαινεται οτι πολυ μεγαλωσε αν τα λεει καλα το μηχανημα...μας την εβγαλε 3200 :shock: απο 2900 που ηταν πριν 7 μερες(ενω μεσα στις προηγουμενες 7 ειχε παρει 100γρ.)

Τελοσπαντων...

Θα μας ξαναδει τη Δευτερα ο γιατρος, αν λεει δε με παρεις να παμε στο μαιευτηριο:wink::wink:

ηρθα ηρθα!! μπραβο..μπραβο!!! αντε να γεννησεις να σου παρω τη θεση της γραμματειας!!!χαχα!

Αριστεα μου μια χαρά κοπέλα μου!! Από κάτω σε εξέτασε??

Την ζυγίσαμε πήρε 120 γραμ. ναι!!!!!!!:P:p:p:p:p

πολυ χαιρομαι.. αλλωστε με το ξενο δεν την γλιτωνε.. θα ανεβαζε το κατι της του.. τοση χημεια μεσα...

Διαφημίσεις

αντε να γεννησετε ολες και να περασουμε αγκαζε τις κρισεις της λοχειας.. μονη μου θα τα περναω παντα???χαχα!!

παω να κοιμηθω γιατι χαζεψα σε κατι και περασε η ωρα..θα ξυπνησει ο μικρος σε καμια ωρα ελπιζω και εγω θα κουτουλαω και θα προσκυναω..

Περιμενε Δημητρουλα... γενναμε σιγα σιγα... Να αλλαξουμε κ λιγο θεματα συζητησης..

Αντε καληνυχτα σου.. Τα λεμε αυριο!!!!!!

Εμένα μ'αρέσει που έχει ακόμα εγκυούλες μέσα!!!

Για αυτό μην βιάζεσαι!!! χαχαχα!!!

χαχαχα!!! Ε ναι αλλα μετα θα εχουμε να λεμε πιο πολλα...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...