Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας διαβάζω αρκετά συχνά!!

Η μικρή θέλει συνέχεια χέρια, μόλις την αφήσουμε κλαίει, εκτός αν έχει φάει φόρμουλα και έτσι πέφτει σε λήθαργο.

Σήμερα ξύπνησε μπουκωμένη και συνέχεια τσατίζετε και κλαίει, γενικός είναι αρκετά νευρικιά, χθες βράδυ την ώρα που την άλλαζα τραβούσε τα αυτιά της από τα νεύρα της!!

Ο άντρας μου καθώς πολύ αγχωτικός, θέλει να φωνάξουμε την παιδίατρο να της ξεβουλώσει την μύτη με φυσιολογικό ορό, γιατί εγώ φοβάμαι.Εγώ λεω να φωνάξω καμία φίλη που ξέρει να το κάνει α μου μάθει, ε όχι και 60 ευρώ για μερικές βλεννούλες!!

Με τον θηλασμό δεν ξέρω τι γίνετε, την βάζω χωρίς πρόγραμμα στο στήθος, και της δίνω κ 6 φορές ξένο. Κάθε 2 ώρες είτε με στήθος, είτε με ξένο, είτε με μητρικό απο το θήλαστρο την ταΐζω!!!

Υπάρχουν φορές που δεν θέλει, κλείνει ερμητικά κλειστά το στόμα της κ δεν μπορείς να βάλεις τίποτα μέσα, αν τα καταφέρεις μετά το φτύνει!!!

Επίσης της αρέσει πολύ το πιπίλισμα!! Μπορεί να της έχεις μισή ώρα το μπιμπερό στο στόμα να κουνάει τα χείλη κ στο τέλος να μην έχει πίει τίποτα!!! Μπορεί το ίδιο να κάνει κ με το στήθος κ εγώ να νομίζω ότι τρώει!!Το βράδυ άκουγα ένα περίεργο ήχο κ είδα ότι είχε βάλει τον αντίχειρα μέσα κ πιπιλούσε!!

Θέλει να γίνει μοντέλο τι να κάνω!!

Το βράδυ θα φέρει ο Βάιος την ζυγαριά από το μαγαζί να την ζυγίσω!!

Το δίδυμο Αριστέα-Ντίνα ακόμα εδώ ε??

1355408179_aa71046e86.jpg

Αντε να δούμε!!!

Prosp, δώσε κανένα γραμμάριο κ σε εμάς!!!

Λία μου με της κοπελάρες σου!!!Είμαστε προς το παρόν μόνες στην λίστα με της κοριτσάρες μας!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη snow....... σε σκεφτομασταν!!

Σου κανει κολπα απο τωρα η μικρη;;;; ε ρε τι εχει να γινει....τι να κανεις;εχει διαμορφωσει ηδη χαρακτηρα το ζουζουνακι!!

χαχαχαχα!!!! πολυ καλη η φωτο με τις κοιλιες!!!!

Περιμεντε κοριτσια ερχεται κ η δικια μου η μπουμπου να μπει στη λιστα να γινουν 3 τα κοριτσακια μας...:D:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

snowflake σε μελετουσα..

μαλλον η μικρη εχει μπερδευτει μετα απο τοσο θηλασμο, μεταπηδησε στο μπουκαλι, δεν ικανοποιει και το φυσικο αντανακλαστικο του θηλασμου αφου το μπουκαλι δινει αμεσα τη τροφη συνεπως κατι μου δειχνει με τα λεγομενα σου τη πιπιλα.. (αν βρεθειτε στο διλλημα μεταξυ δακτυλου και πιπιλας ψηφιζω το δευτερο..γιατι αυτο καποια στιγμη μπορεις να το απομακρυνεις..το δακτυλο οχι..)

μακαρι να μουν κοντα να ρθω να σου βαλω τον ορο στην μυτη της.. εγω το χω ψωμοτυρι στα παιδια..και πρεπει να μαθεις να το κανεις γιατι η υγρασια στη μυτη προφυλασσει καλυτερα απο τις ιωσεις.

το θεμα ειναι μετα απο τοσο κοπο και ψυχολογικη αναταραχη να παρει την ανιουσα η μικρη..

καλα κανεις ωστοσο και συνεχιζεις το στηθος οσο μπορεις και οσο εχεις γιατι η μειωμενη ζητηση θα χει και αντιστοιχη προσφορα σαφως..

απλα προσεχε μην εχεις πετρωματακια..

τα χερια τα θελει λογω του θηλασμου.. και εμενα ο μικρος τα ιδια εχει αρχισει να κανει και σε αυτη την ηλικια προσπαθω να μην ειμαι τοσο υποχωρητικη αλλα δεν μου βγαινει κιολας..

Γεια σας κορίτσια,

μόλις γύρισα απ' το γιατρό. Η μπέμπα είναι μια χαρά. Έφτασε 3100! Ο πλακούντας έφτασε grade 3 και αρχικά ο γιατρός είπε να πάω την Παρασκευή για να γεννήσω όμως τα αμνιακά υγρά ήταν μια χαρά και έτσι θα την αφήσουμε λίγες μέρες ακόμη.... και έτσι την Δευτέρα 8 η ώρα μπαίνω για να γεννήσω!!!!

NQt5p2.png

Γεια σας κορίτσια,

μόλις γύρισα απ' το γιατρό. Η μπέμπα είναι μια χαρά. Έφτασε 3100! Ο πλακούντας έφτασε grade 3 και αρχικά ο γιατρός είπε να πάω την Παρασκευή για να γεννήσω όμως τα αμνιακά υγρά ήταν μια χαρά και έτσι θα την αφήσουμε λίγες μέρες ακόμη.... και έτσι την Δευτέρα 8 η ώρα μπαίνω για να γεννήσω!!!!

OΛΕΕΕ!! Με το καλοοο!! αντε να ξαλαφρωσεις και οχι αγχος αγαπητη μου!! ολα θα τα κανεις αψογα!!

Διαφημίσεις

μου ρθε ξαι η ζυγαρια εχθες 28 ευρω για 3 μηνες και ο μπεμπης απο το Σαββατο που ζυγιστηκε 3280 ειναι τωρα 3600.. αρα καλα για την ωρα

Μια χαρά το αγόρι μας πήρε κι ας είχε τόσο διάρροια το καημενούλι!!!!

Μπράβο!!!

NQt5p2.png

Ναι Αριστέα μου περιμένουμε κ την δικιά σου πριγκίπισσα!!Μας έχει τρελάνει, κόλπα δεν λες τίποτα!!!

Αν και νομίζω ότι της Σοφίας θα σε προλάβει,Μια χαρά Σοφάκι φεύγεις και απ το ζώδιο του Σκορπιού χαχαχα!!!

Γλυκιά μου Δήμητρα!!

Θα έρθει μια φίλη μου που έχει 3 μηνών μωρο!!

Να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του θηλασμού, ελπίζω να εξελιχθεί θετικά το θέμα!! Η μικρή μου κουράζετε εύκολα όταν θηλάζει κ την πέρνει ο ύπνος, με το μπιμπερό πέφτει στο στόμα της αλλά εκεί πολλές φορές τα βγάζει!!!

Κολικούς από πότε έχουμε?? Καμιά φορά κλαίει όταν τα κάνει, αλλά κ αυτό μπορεί να φταίει που έγινε η αλλαγή στην διατροφή της!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Μας έχει τρελάνει, κόλπα δεν λες τίποτα!!!

Αν και νομίζω ότι της Σοφίας θα σε προλάβει,Μια χαρά Σοφάκι φεύγεις και απ το ζώδιο του Σκορπιού χαχαχα!!!

Snow μου φαίνεται σας έχει πάρει χαμπάρι, ειδικά τον μπαμπά της και σας παίζει!!!

21/11 ακόμα Σκορπιός είναι νομίζω...

NQt5p2.png

Γεια σας κορίτσια,

Σοφιαααααα!!!

Φτανει η μεγαλη μερα!!!

Μια χαρα ολα θα πανε και ουτε που θα το καταλαβεις για ποτε θα την εχεις τη μπουμπου σου:D:D:D

Και Δευτερα τελικα εεε;;; της Παναγιας.......

Διαφημίσεις

aristea δυστυχως η προσφορα με τα libero τελειωσε σημερα στο carrefour..sorry Που σου δωσα λαθος πληροφορια εχθες και εχασες την ευκαιρια.. και εγω μαζι δηλαδη..

Μωρε δε πειραζει... θα ξαναβγουν προσφορες....

Ναι Αριστέα μου περιμένουμε κ την δικιά σου πριγκίπισσα!!Μας έχει τρελάνει, κόλπα δεν λες τίποτα!!!

Γλυκιά μου Δήμητρα!!

Θα έρθει μια φίλη μου που έχει 3 μηνών μωρο!!

Να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του θηλασμού, ελπίζω να εξελιχθεί θετικά το θέμα!! Η μικρή μου κουράζετε εύκολα όταν θηλάζει κ την πέρνει ο ύπνος, με το μπιμπερό πέφτει στο στόμα της αλλά εκεί πολλές φορές τα βγάζει!!!

Κολικούς από πότε έχουμε?? Καμιά φορά κλαίει όταν τα κάνει, αλλά κ αυτό μπορεί να φταίει που έγινε η αλλαγή στην διατροφή της!!

κολικοι απο τωρα ξεκιναμε.. ο δικος μου μαλλον εχει και αυτο..

Σοφιαααααα!!!

Φτανει η μεγαλη μερα!!!

Μια χαρα ολα θα πανε και ουτε που θα το καταλαβεις για ποτε θα την εχεις τη μπουμπου σου:D:D:D

Και Δευτερα τελικα εεε;;; της Παναγιας.......

Ναι είδες πως ήρθε τελικά...

NQt5p2.png

αντε με το καλο Σοφακι και η Παναγια μαζι σας!!

aristea μου.. you never know..μπορει να σου φυλαει εκπληξη..

Δήμητρά μου σ' ευχαριστώ!!

Αριστέα πράγματι δεν ξέρεις... η μπουμπού σου μπορεί να έρθει της Παναγίας ή και νωρίτερα...Κανείς δεν μπορεί να πει...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...