Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!

Μα να μη μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι σημερα;

Λιακι μου τον εφαγα το γαιδαρο και περιμενωωωω!! Αν και ειναι πολυ χαμηλα η μπεμπα δεν εχω ουτε πονακια ουτε τιποτα..μονο η μεση με ποναει..

Δημητρα καλα που το ειπες για τις πανες,,, το απογευμα μετα το γιατρο θα παμε να εφοδιαστουμε!!!!!!

Ντινακι περιμενουμε νεα απο το γιατρο..

Ανδριανα μου μια χαρα η μπεμπα σου... αντε κοντευεις.. σεξακι κ μας μας ειπε μολις κλεισουμε την 38η εβδομαδα...ετσι κ εγινε,,,χιχιχι!!!:D:D:D;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Για την επισκληριδιο κοριτσια που λετε, δεν εχω συζητησει με το γιατρο...

Αν δηλ. βλεπει οτι εχουμε δρομο μπροστα μας ποτε σου προτεινει να την κανεις;;

Υποτιθεται οτι πρεπει να εχει ξεκινησει η διαστολη κ να εχει φτασει σ'ενα ικανοποιητικο νουμερακι.. :confused::confused:

Καλημερα μανουλες!!!

Μα να μη μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι σημερα;

Λιακι μου τον εφαγα το γαιδαρο και περιμενωωωω!! Αν και ειναι πολυ χαμηλα η μπεμπα δεν εχω ουτε πονακια ουτε τιποτα..μονο η μεση με ποναει..

Δημητρα καλα που το ειπες για τις πανες,,, το απογευμα μετα το γιατρο θα παμε να εφοδιαστουμε!!!!!!

Ντινακι περιμενουμε νεα απο το γιατρο..

Ανδριανα μου μια χαρα η μπεμπα σου... αντε κοντευεις.. σεξακι κ μας μας ειπε μολις κλεισουμε την 38η εβδομαδα...ετσι κ εγινε,,,χιχιχι!!!:D:D:D;)

μην ακουω για σεξ.. τιποτε δεν θελω να μπει η να βγει για κανα τριμηνο ακομη..

για τις πανες το θεμα ειναι να βρεις. εμεις θα παρουμε απο το Περιστερι αφου στο δικο μας το 1 και 2 εχθες ηταν καπνος

Για την επισκληριδιο κοριτσια που λετε, δεν εχω συζητησει με το γιατρο...

Αν δηλ. βλεπει οτι εχουμε δρομο μπροστα μας ποτε σου προτεινει να την κανεις;;

Υποτιθεται οτι πρεπει να εχει ξεκινησει η διαστολη κ να εχει φτασει σ'ενα ικανοποιητικο νουμερακι.. :confused::confused:

συζητα το μωρε οταν πας και βλεπεις τι αποψη εχει..

μου ρθε ξαι η ζυγαρια εχθες 28 ευρω για 3 μηνες και ο μπεμπης απο το Σαββατο που ζυγιστηκε 3280 ειναι τωρα 3600.. αρα καλα για την ωρα

Διαφημίσεις

μου ρθε ξαι η ζυγαρια εχθες 28 ευρω για 3 μηνες και ο μπεμπης απο το Σαββατο που ζυγιστηκε 3280 ειναι τωρα 3600.. αρα καλα για την ωρα

Μπραβο το αγορακι!!!

Αρα μια χαρα ολα.........!!!!!! :D:D:D:D:D

28? για 3 μηνακια ε; μια χαρα ειναι η τιμη της!

Μπραβο το αγορακι!!!

Αρα μια χαρα ολα.........!!!!!! :D:D:D:D:D

28? για 3 μηνακια ε; μια χαρα ειναι η τιμη της!

ναι και μαλιστα θα παρω οταν με το καλο παω στη δουλεια και εφοσον θηλαζω νοσοκομειακο θηλαστρο με 45 ευρω και οχι με 60 επειδη πηρα και τον ζυγο..

ναι και μαλιστα θα παρω οταν με το καλο παω στη δουλεια και εφοσον θηλαζω νοσοκομειακο θηλαστρο με 45 ευρω και οχι με 60 επειδη πηρα και τον ζυγο..

45? το μηνα ετσι;;

Ποτε θα γυρισεις για δουλεια ειπαμε; κ το μωρο ποιος θα το κραταει;

45? το μηνα ετσι;;

Ποτε θα γυρισεις για δουλεια ειπαμε; κ το μωρο ποιος θα το κραταει;

στη δουλεια ακομη δεν εχω συζητησει το ποτε θα γυρισω.. εγω θελω αρχες Μαρτιου αλλα δεν ξερω αν θα θελουν γιατι λειπω απο τον Μαιο.. και αν θα λειψω θα παιρνω μονο το επιδομα ΟΑΕΔ εφοσον το δινουν τοτε ακομη και θα περνω λιγοτερα απο το μισθο μου..

το μωρο θα το κραταει η κουνιαδα μου..θεωρητικα και την κορη μου μαζι πραγμα που στη πραξη θα ναι απλα καταστροφικο υπο πολλες εννοιες και ψαχνω να βρω κατι εναλλακτικο και οικονομικα υποφερτο (μονο για τη μικρη).. οχι οτι θα μπορω να ανταπεξελθω αλλα θελω πριν το απορριψω να το εξετασω..υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσα ανετα αλλα με τοσα και τοσα που μας ερχονται να πληρωσουμε συν της σκεψη του χρονου το φθινοπωρο να βαφτισω και το μωρο τα λεφτα ειναι πολλα..και το κακο ειναι οτι στον Δημο Αθηναιων δεν υπαρχει τιποτε αξιολογο και οικονομικα προσφορο και το Περιστερι που ναι κοντα μας θελει μεσον μεταφορας για να παει το παιδι και η κουνιαδα δεν οδηγει..

θα δουμε.. παντα η βαση ειναι να τα κραταει εκεινη αλλα οπως προανεφερα θα γινει ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.. και δεν το θελω καθολου αυτο..το ιδιο και ο ανδρας μου πλεον

Αν εφερνες μια γυναικα στο σπιτι συμπληρωματικα για κανα 3ωρο μαζι με την κουνιαδα σου για να απασχολει την κορη σου;;

Ετσι εκανε η κουμπαρα της αδελφης μου, ειχε 2 παιδακια κ η γιαγια δε μπορουσε να τα κουμανταρει κ τα δυο κ ετσι πηρε μια γυναικα κ της εκανε κ σιδερο!!!

Αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει οικονομικα αυτο..

Διαφημίσεις

κοιτα, ενας οικονομικος καλος παιδικος σταθμος στην περιοχη μας παει γυρω στα 350-400 ευρω και ειναι απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και με μεταφορα..

αν ειναι να παιρνω κοπελα συμπληρωματικα καπου στο 300αρι λογικα θα βγαινει και θα ναι η μια η η αλλη και δεν ξερω με τι προβληματα αφου θα πρεπει να συνυπαρχει με την κουνιαδα η οποια (το κανει και με τη μανα μου αυτο πραγμα το οποιο εξαγριωνει την δευτερη) θα επεμβαινει με το παραμικρο στο οτιδηποτε σε ενοχλητικο βαθμο.. σπανια εως ποτε το κανει και με μας..

Γεια σας κοριτσια...

Σημερα εκανα 4 ωρες στο νοσοκομειο!!! Σκετη ταλαιπωρια!! :mad:

Το nst ηταν καλο, καναμε και υπερηχογραφημα μετα, μου εβγαλαν το παιδι 2800, και να σας πω , δεν το πιστευω, διοτι στου ιδιωτη του γιατρου που ειχα παει πριν απο 20 μερες ηταν 2600.. ε, μονο 200 γραμ να εβαλε?? Τεσπα, θα δειξει στο τελος ποιο μηχανημα ηταν "καλοκουρδισμενο" και ποιο οχι... :rolleyes: Αυτη μου ειπε οτι υπαρχει αποκλιση 400 γραμ πανω κατω στο βαρος... Οπως και να΄χει, το παιδι ειναι ακομη ψηλα, μου εκανε τραχηλικη εξεταση και δεν επιασε καν το κεφαλακι.. Ειναι και μερικως τυλιγμενο με το λωρο.. Μεχρι στιγμης ομως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Την αλλη Τεταρτη παλι εχω ραντεβου...

Ντινακι ένα θα σου πω όπως κ τα αλλά κοριτσακια.. Στην πρώτη γέννα έκανα επισκληριδιο στην δεύτερη όχι.. Δεν πρόλαβα να την κάνω.. Αν ξανά μείνω έγκυος πρώτα ο θεουλης πάλι χωρίς επισκληριδιο θα κάνω.. Δεν υπάρχει αυτή η στιγμή.. Κ σου μιλάει μια φόβητσιαρα που με μια ένεση πέφτει η πίεση απο τον φόβο κ έχω λιποθημησει πολλές φορές..δεν λέω, πονας, αλλά όντως μετά δεν θυμάσαι του.μακαρι να την ξανά ζήσω αυτή την στιγμή..με το καλο σε όλες σας φίλες μου. Η Παναγίτσα δίπλα σας.

Κι εγω για φυσιολογικο θελω να το παλεψω Λια παρα τη μεγαλη μου μυωπια... Θα δειξει ομως, ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρη πως θα σου τα φερει...

Αχ, μονο εγω παρακαλαω ακομη ε ???

:rolleyes::rolleyes:

συζητα το μωρε οταν πας και βλεπεις τι αποψη εχει..

Τελειο το μωρουλι σου, Προσπ!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινα ειδες που κ γω την αλλη φορα αναρωτιομουν αν ειναι καλο το βαρος;;κ γιατι να ειχε παρει μονο 100γρ. μεσα σε 7 μερες;

Τελικα μηπως προς το τελος φρεναρουν λιγο τα μπεμπακια;

Βεβαια ειπαμε ειναι κ η αποκλιση..τι να πεις;;

Αφου ειναι καλα ο μπεμπης σου ολα οκ!!!!

Αντε να περπατας τοτε παραπανω να βοηθησεις το μωρακι σου να κατεβει! ;)

Κ καποια ειχε πει για βαθια καθισματα που βοηθουν κ αυτα.....

καλησπερα κοριτσακια..

τελικα μαλλον εγω ειχα δικιο σχετικα με το θεμα του βαρους.. ηξερα οτι στις τελευταιες εβδομαδες η μερες καλυτερα τα μωρακια φρεναρουν και βαζουν μικροτερο βαρος απο αλλες εβδομαδες.. και στη δικη μου περιπτωση αυτο εγινε..

ο γιατρος μας εβγαζε 3200 δυο βδομαδες πριν (λιγοτερο απο δυο βδομαδες) και τελικα γεννηθηκαμε 3050..

ολα καλα για την ωρα δηλαδη.. υπομονη κοριτσια λιγες μερες μενουν..

aristea εσυ το απογευμα εχεις γιατρο?

καλησπερα κοριτσακια..

τελικα μαλλον εγω ειχα δικιο σχετικα με το θεμα του βαρους.. ηξερα οτι στις τελευταιες εβδομαδες η μερες καλυτερα τα μωρακια φρεναρουν και βαζουν μικροτερο βαρος απο αλλες εβδομαδες.. και στη δικη μου περιπτωση αυτο εγινε..

ο γιατρος μας εβγαζε 3200 δυο βδομαδες πριν (λιγοτερο απο δυο βδομαδες) και τελικα γεννηθηκαμε 3050..

ολα καλα για την ωρα δηλαδη.. υπομονη κοριτσια λιγες μερες μενουν..

aristea εσυ το απογευμα εχεις γιατρο?

Ολα ετσι δειχνουν.... Το φρενο ειναι φυσιολογικο τελικα...

Οποτε κανενα αγχος!

Και συμφωνα με το βαρος των μωρων σε σας που εχετε ηδη γεννησει η αποκλιση ειναι προς τα κατω..

Το απογευμα στις 7 εχουμε γιατρο εμεις.. για να δουμεεε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...