Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ναι καναμε τα χαρτια και μαλιστα το παρολογο ειναι οτι εστειλα την κουνιαδα μου στις 7 του μηνα και επειδη δεν ειχαμε ενα χαρτι, το οποιο πηγε στις 8/11 μας ειπαν οτι τα χρηματα θα μπουν την 1η του Δεκεμβρη ενω αν ειχαμε παει στις 7.11 θα εμπαιναν σημερα στις 15 του μηνα.. οτι να ναι!!

τελος παντων αν θυμαμαι καλα ειχα στειλει:

α) το βιβλιαριο υγειας μου

β) το οικογενειακο βιβλιαριο (για τα προστατευομενα μελη) καθως καναμε και προσθηκη του μικρου

γ) υπευθυνη δηλωση του συζυγου οτι δεν ασφαλιζει το νεο τεκνο σε δικο του ταμειο και οτι συναινει να ασφαλιστει στο δικο μου

δ) βεβαιωση απο το ταμειο του (ΟΑΕΕ συγκεκριμενα) οτι οντως δεν ασφαλιζει κανενα τεκνο

ε) τη βεβαιωση που δινει το μαιευτηριο για την ημερα γεννησης του παιδιου

στ) η ληξιαρχικη πραξη γεννησης του μωρου

η) εξουσιοδοτηση επειδη πηγε τριτος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελος παντων αν θυμαμαι καλα ειχα στειλει:

α) το βιβλιαριο υγειας μου

β) το οικογενειακο βιβλιαριο (για τα προστατευομενα μελη) καθως καναμε και προσθηκη του μικρου

γ) υπευθυνη δηλωση του συζυγου οτι δεν ασφαλιζει το νεο τεκνο σε δικο του ταμειο και οτι συναινει να ασφαλιστει στο δικο μου

δ) βεβαιωση απο το ταμειο του (ΟΑΕΕ συγκεκριμενα) οτι οντως δεν ασφαλιζει κανενα τεκνο

ε) τη βεβαιωση που δινει το μαιευτηριο για την ημερα γεννησης του παιδιου

στ) η ληξιαρχικη πραξη γεννησης του μωρου

η) εξουσιοδοτηση επειδη πηγε τριτος.

το γ) ειναι μια απλη υπ.δηλωση ή την παιρνει απο το ταμειο του;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αρτεμη γλυκια μου να σου ζήσει το αγοράκι σου..γερό κ χαρούμενο να να σ όλη του την ζωουλα.. Καλή ανάρρωση κ καλο σαραντισμο..με το καλο να γυρίσετε στο σπιτάκι σας.! Άριστεα φίλη μου τον έφαγεσ΄ τον γάιδαρο..ετοιμάσου να πάρεις αγκάλιτσαα το κοριτσάκι σου..τελευταία εμεινεσ΄ μετά την αρετή; Αρετουλα με το καλο..όλα να πανε καλά..μην στεναχωριεσαι για την καισαρικη φίλη μου..σημασία έχει να είναι καλά το παιδάκι σου..έτσι;η Παναγίτσα κοντά σου.. Δήμητρα μέχρι χθες ρε θηρίο μου λέγεσαι για δυσκηλιοτητα,τι επαφές;το τσάι γιατί το πίνεις; Λοιπόν σορρυ για τα ορθογραφικά κ το κατεβάτοο άλλαξαν κινητό για να μπορώ να μπαίνω εύκολα σε σελίδες Ίντερνετ κ ακόμη να το μάθω.. Προς το παρόν μόνο φεισμπουκ τα καταφερνωω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

κοριτσια μολις γυρισαμε απο γιατρο.ολα καλα,η μικρη εχει φτασει τα 3200!!!!!!!!!και μας ειπε οτι του φαινεται κ αρκετα ψηλο παιδι.με εξετασε και κολπικα και βρηκε τον τραχηλο πολυ μαλακο κ επιασε και το κεφαλι του μωρου.συμφωνα με τα λεγομενα του,ειναι ακομα καπως ψηλα,οποτε θα με ξαναδει και την τριτη,και αν ολα ειναι καλα απο αποψη βαρους και τα σχετικα το αλλο σαββατο παω για γεννα.θα με βαλει με προκληση παλι για να μην περιμενουμε και βγει πολυ μεγαλο και δυσκολευτω πολυ λογω στενησ λεκανησ.θα το δουμε την αλλη εβδομαδα,εκτος απροοπτου βεβαια.

Παντως,στην κολπικη εξεταση που μου εκανε,δεν καταλαβα τιποτα παρα μονο μια μικρη ενοχληση.ευτυχως,γιατι στην κορη μου,ειχα πονεσει αρκετα.τοτε βεβαια ο τραχηλος ητανε ερμητικα κλειστος,ενω τωρα...

μου ειπε επισης,οτι αποτι φαινεται παμε για εναν συντομο και ευκολο τοκετο και πολυ το χαρηκα.

φαγαμε και κατι σουβλακια μετα,και τωρα σπιτι παλι,να περιμενουμε...αυτα τα νεα μας,καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα και απονηρευτα

α,μου ειπε οτι για μια εβδομαδα ακομα οχι σεξ,μετα...βουρ στον πατσα(εγω ειμαι ο πατσας):P:p:p

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

α,για τα παμπερς που λετε,θα συμφωνησω με την προσπ.εγω μεχρι 1 ετους της εβαζα μονο παμπερς,μετα δοκιμασα κ αλλες μαρκες και πιο φθηνες,το θεμα ειναι οτι με τα λιμπερο και με του λιντλ που επαιρνα για αρκετο καιρο,αν καθυστερουσα λιγο το αλλαγμα,κοκκινιζε πολυ το πιπι της και ξεκοκκινιζε μονο με κρεμες.γι αυτο ξαναγυρισα στα παμπερς.βεβαια,ειναι και θεμα κατασκευης και δερματος του παιδιου.με τα λιμπερο ασ πουμε,δεν της εφαρμοζαν καλα,και ειχαμε πολλες διαρροες,αλλα αυτο ειναι κατι που διαφερει απο παιδι σε παιδι.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Ντινακι σε ξέχασα κοριτσάκι μου,,κ πολλές ακόμα κοπέλες ξέχασα τις οποίες δεν έχω ξανά πετύχει..δύσκολες ώρες όπως βλέπετε..ξύπνησε η μπουμπου κ θέλει με με..εύχομαι σ όλα τα κοριτσακια με το καλο κέντρο έναν πόνο.. Να χέρι μια εύκολη κ γρηγορη γέννα..ντινακι φυσιολογικά πας η καισαρικη;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

α,για τα παμπερς που λετε,θα συμφωνησω με την προσπ.εγω μεχρι 1 ετους της εβαζα μονο παμπερς,μετα δοκιμασα κ αλλες μαρκες και πιο φθηνες,το θεμα ειναι οτι με τα λιμπερο και με του λιντλ που επαιρνα για αρκετο καιρο,αν καθυστερουσα λιγο το αλλαγμα,κοκκινιζε πολυ το πιπι της και ξεκοκκινιζε μονο με κρεμες.γι αυτο ξαναγυρισα στα παμπερς.βεβαια,ειναι και θεμα κατασκευης και δερματος του παιδιου.με τα λιμπερο ασ πουμε,δεν της εφαρμοζαν καλα,και ειχαμε πολλες διαρροες,αλλα αυτο ειναι κατι που διαφερει απο παιδι σε παιδι.

χαχα.. εγω εντωμεταξυ ΕΝΤΕΛΩΣ το αναποδο με τα παμπερς.. δεν της εφαρμοζαν καθολου καλα εκεινα και οι διαρροες λογω θηλασμου ηταν απιστευτες συν οτι μονιμα μου αφηναν μια αισθηση υγρασιας στην υφη τα παμπερς..οσο για κοκκινιλες με τα Λιμπερο σπανια ειχαμε θεματα..βασικα μονο μια φορα θυμαμαι..αλλωστε εγω την αλλαζα καθε τρεις ωρες το πολυ.

ειναι οπως το λες συμφωνα με το δερματοτυπο και με το σωματοτυπο αλλα και με την κριση του γονεα..

οι Lidl στη κορη μου δεν ειχαν καθολου απορροφητικοτητα.. και ελαχιστα τις χρησιμοποιησα..ειδικα για τις νυχτες ηταν απαραδεκτες..μονιμα κατουρημενη ηταν..βεβαια συνεφερε το πακετο των 55 τεμαχιων για τα 9 ευρω που ειχαν.. και παλι καλα που αρχισαμε το θεμα τουαλετας απο 1,5 ετους και ειλικρινα το θεμα πανα μειωθηκε σημαντικα (μονο τη νυχτα και σε εξοδους ειδικα μακρινες η κοσμικες φορουσε μεχρι φετος το καλοκαιρι) αρα μειωθηκαν και τα εξοδα.. ευελπιστω οτι και ο μικρος τα ξεμπερδεψει αναλογα..

Διαφημίσεις

Ντινακι σε ξέχασα κοριτσάκι μου,,κ πολλές ακόμα κοπέλες ξέχασα τις οποίες δεν έχω ξανά πετύχει..δύσκολες ώρες όπως βλέπετε..ξύπνησε η μπουμπου κ θέλει με με..εύχομαι σ όλα τα κοριτσακια με το καλο κέντρο έναν πόνο.. Να χέρι μια εύκολη κ γρηγορη γέννα..ντινακι φυσιολογικά πας η καισαρικη;

αυτο ηθελα να πω.. ενα απο αυτα που βαριεμαι γιατι μπορει να χρειαστει αρκετες φορες ειναι το βραδυνο αλλαγμα.. ηδη τωρα με τον μικρο σηκωνομαι 2-3 φορες τη νυχτα επειδη κανει και κακα του..και εγω για την ωρα θηλαζω.. που να χεις να αποστειρωνεις νερα και να φτιαχνεις γαλατα..

παντως οσες τελικα δωσετε μπουκαλι μπορειτε να αποστειρωνετε πολλα μπουκαλια μαζι μια φορα το βραδυ και μολις λιγο κρυωσουν μεσα στον αποστειρωτη (δεν θα τον εχετε ανοιξει ως τοτε) μετα τα συναρμολογειτε με καθαρα χερια και με τη τσιμπιδα και τα βαζετε στο ψυγειο (προς το πισω μερος οχι στην πορτα που λενε αλλοι) και εκει διατηρειται ας πουμε η αποστειρωση μεχρι 24 ωρες (ετσι φυλασσεται και το αντλημενο μητρικο γαλα)

snowflake που εισαι καλε? μπες να μας πεις πως παει η μικρη..

1511935s2u6cdwvbq.gif

Μισοξυπνημενη σας καλημεριζω και τρεχω για το νοσοκομειο, εχω ραντεβου στις 9.30..

Γεια σου Λια και Ανδριανα..

Λια για ΦΤ λεμε, τωρα δεν ξερω, θα δειξει...

Τα λεμε αργοτερα, πολλα φιλια... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα και καλα νεα απο τους γιατρους σας κοριτσια!!

λοιπον λαθος η πληροφορια μου εχθες.. τελικα ο carrefour εχει την εκπτωση 30% ΚΑΙ στα Νο 1 και 2 οπως και στα μωρομαντηλα της libero..

προλαβετε..

Καλημέρα Δήμητρα μου..κοριτσακια επειδή γράφω από κινητο μερικές φορές ενώ γράφω μια λέξη μου εμφανίζει στο τέλος άλλη.. Γι αυτό κ μερικά λάθη στα μνμ μου.. Μου ξεφεύγουν επειδή γράφω γρήγορα.. Ντινακι ένα θα σου πω όπως κ τα αλλά κοριτσακια.. Στην πρώτη γέννα έκανα επισκληριδιο στην δεύτερη όχι.. Δεν πρόλαβα να την κάνω.. Αν ξανά μείνω έγκυος πρώτα ο θεουλης πάλι χωρίς επισκληριδιο θα κάνω.. Δεν υπάρχει αυτή η στιγμή.. Κ σου μιλάει μια φόβητσιαρα που με μια ένεση πέφτει η πίεση απο τον φόβο κ έχω λιποθημησει πολλές φορές..δεν λέω, πονας, αλλά όντως μετά δεν θυμάσαι του.μακαρι να την ξανά ζήσω αυτή την στιγμή..με το καλο σε όλες σας φίλες μου. Η Παναγίτσα δίπλα σας.

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ΟΝΤΩΣ ετσι ειναι ...οι πονοι της γεννας πραγματικα ξεχνιουνται μετα ΑΛΛΑ δεν ειναι και αμελητεοι.. εγω γεννησα και τα δυο χωρις επισκληριδιο, στο δευτερο η μαια ηταν σιγουρη οτι ηθελα επισκληριδιο, ειχε φερει και τα σχετικα για να την κανει και μολις τα βλεπω της λεω: τι θα κανεις καλε?? επισκληριδιο μου λεει.. μα δε θελω της λεω.. και απορουσε αφου ηξερα πως ειναι η γεννα χωρις..

απλα δεν υπηρχε λογος να κανω.. αλλες λενε οτι και καλα στη δευτερη γεννα μπορεις να κανεις και καλα για να απολαυσεις τον τοκετο.. μετα ομως και παλι θα πονας.. αυτο δεν θα αλλαξει..και το μετα ειναι χειροτερο απο το εκεινη τη στιγμη..

απο την αλλη ειμαι υπερ οταν ενα τοκετος κραταει πολλες ωρες..ειναι μεγαλη η ταλαιπωρια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...