Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μιλαμε ΟΤι και να φαω σημερα με παει τουαλετα μετα απο λιγη ωρα.. και τι εφαγα? το γαλα μου το πρωι με φρυγανιες, λιγο λαπα και δυο φλιτζανια τσαι του βουνου.. (λυσσσσσσσσααααααααααα στην πεινα η Prosp λεμε!!:tongue::tongue:)

και παλι με παει..βουρ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπ νομιζω χτες κ σημερα ειχε προσφορα στις πανες libero -30% στα carrefour;;; ακουσες εσυ τη διαφημιση ή δεν ακουσα καλα...

Ελεγα να παω να παρω, εχω ηδη ενα πακετο απ'αυτη τη μαρκα και ενα μεγαλο πακετο pampers... ελεγα να τις τεσταρω πρωτα να δω ποια μας καλυπτει περισσοτερο.. αλλα κ το 30% ειναι πολυ καλο θα ελεγα..

Εγω ειδα διαφημιση για τα ΑΒ Βασιλοπουλος..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

μιλαμε ΟΤι και να φαω σημερα με παει τουαλετα μετα απο λιγη ωρα.. και τι εφαγα? το γαλα μου το πρωι με φρυγανιες, λιγο λαπα και δυο φλιτζανια τσαι του βουνου.. (λυσσσσσσσσααααααααααα στην πεινα η Prosp λεμε!!:tongue::tongue:)

και παλι με παει..βουρ!

Δεν το χαιρεσαι?? Ή εχει αρχισει να σου τη δινει? Χμ!!! Μηπως εσυ κολλησες τελικα τον αντρα σου???;)

νομιζω οτι δεν ισχυει η εκπτωση στα νουμερα 1 και 2..

και την αλλη φορα το ιδιο εγινε..

ο Σκλαβενιτης κανει πραγματικα καλες εκπτωσεις στα libero μεχρι και 50% και καποιες φορες ο Βασιλοπουλος..

Α!τους βλακες...

Απο δω κ περα πρεπει να τις κυνηγαμε τις προσφορες γιατι ειναι κ ακριβουτσικες οι πανες..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

και παλι με παει..βουρ!

περαστικα και καλο κουραγιο θα περασει...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

προσπ νομιζω χτες κ σημερα ειχε προσφορα στις πανες libero -30% στα carrefour;;; ακουσες εσυ τη διαφημιση ή δεν ακουσα καλα...

Ελεγα να παω να παρω, εχω ηδη ενα πακετο απ'αυτη τη μαρκα και ενα μεγαλο πακετο pampers... ελεγα να τις τεσταρω πρωτα να δω ποια μας καλυπτει περισσοτερο.. αλλα κ το 30% ειναι πολυ καλο θα ελεγα..

εγω πηρα pampers αλλα εχω εκπτωτικα κουπονια απο τα babylino τα εχετε δοκιμασει?

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εγω πηρα pampers αλλα εχω εκπτωτικα κουπονια απο τα babylino τα εχετε δοκιμασει?

Εγω δεν εχω παρει ακομα babylino, σκοπευω ομως για να τα δοκιμασω κ αυτα.. Να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη...

Μακαρι να ειναι καλα παντως γιατι ειναι κ Ελληνικα!!!!!

επισης εχω ακουσει οτι κ η μαρκα του Βασιλοπουλου ειναι πολυ καλη κ οικονομικη!!

Ρε κοριτσια μου ειπε μια συναδελφος μου που γενναει το Γεναρη οτι κοβουν λεει το επιδομα τοκετου....το ακουσε στις ειδησεις..

Ισχυει αραγε;;;

Διαφημίσεις

τα babylino τα εχω δοκιμασει στο Νο 4 στην πανα βρακακι και ημουν ευχαριστημενη και απο τιμη.. αλλα σε μικροτερα νουμερα δεν εχω δοκιμασει ποτε..

αποψη μου.. τους πρωτους 6 μηνες μην αγοραζετε μαρκες δευτερης διαλογης αν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα.. απο θεμα ερεθισμων. απορροφητικοτητας κλπ

να χετε υποψη οι θηλαζουσες οτι επειδη τα κακακια του μωρου ειναι λιγο υδαρη (σαν διαρροια τις περισσοτερες φορες) μεχρι το Νο 2 ειναι συνηθως ολες οι μαρκες ικανοποιητικες.. μετα το Νο 3 δεν κρατανε καλα τα συγκεκριμενα κακακια.. και εκει θα δειτε ποια μαρκα σας κανει οσες θηλασετε τοσο καιρο (το Νο 3 συνηθως ειναι για πανω απο 5 μηνων παιδι)

Ντινα μηπως εχει αρχισει να κατεβαινει ο κυριος απο μεσα κ σε ποναει η μεσουλα;;

Αριστεα, αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη.. Αλλα ειναι ο κλασικος συνηθης πονος που εχω παντα στο συγκεκριμενο σημειο... Αν δεν κανω λαθος του τοκετου, ειναι πιο χαμηλα, ε ? Στην ουριτσα κοντα?? :confused::confused:

Εγω δεν τα εχω δοκιμασει... Θελω να κανω μια ερευνα αγορας... Εδω ειναι ενα μινι μαρκετ ενος ιδιωτη, ο οποιος φερνει ειδη μπανιου , πανες, σαμπουαν, χαρτικα και απορρυπαντικα απο Βουλγαρια.. Οι μαρκες ειναι ιδιες... Λετε και η ποιοτητα να ειναι ιδια?? :confused::confused: Φυσικα η τιμη ειναι στο μισο απο την κανονικη... Θελω να τσεκαρω και αυτο... Δε θα με πειραζε το μωρο να φορουσε βουλγαρικο pamper αν ειναι ιδια ποιοτητα... Θα το τσεκαρω αρχικα με ενα προϊον για μενα..Να συγκρινω αφοβα.. Ακομη δεν εχω παει κατα κει, δε με εβγαλε ο δρομος...

Ρε κοριτσια μου ειπε μια συναδελφος μου που γενναει το Γεναρη οτι κοβουν λεει το επιδομα τοκετου....το ακουσε στις ειδησεις..

Ισχυει αραγε;;;

Ολα κατι τετοια τρομακτικα σεναρια ψιθυριζονται... Οτι θα κοψουν θα κοψουν.. Το θεμα ειναι να προλαβουμε εμεις.. :tongue:

για το επιδομα και εγω ακουω κατι τετοιες ραδιοαρβυλες αλλα για την ωρα μενει στα 1007 ευρω

βρε.. δεν εχεις να χασεις τιποτε να δοκιμασεις τα βουλγαρικα παμπερς.. μπορει οντως να ειναι ιδια.. τωρα που το πες κιολας απορω αν εχουν libero στην Βουλγαρια γιατι εκει ζει ο πατερας μου λογω δουλειας.. μιση τιμη περιπου θα ναι λογικα..το φανταζομαι να κατεβαινει Αθηνα στις γιορτες με ενα αυτοκινητο libero..xaxa!!

για το επιδομα και εγω ακουω κατι τετοιες ραδιοαρβυλες αλλα για την ωρα μενει στα 1007 ευρω

Δημητρα εσυ κατεθεσες τα δικαιολογητικα για το επιδομα;;

Αν δε βαριεσαι πες μας κιολλας ποια ειναι αυτα.. :rolleyes:;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...