Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μαλιστα τωρα που γεννησα στο παραδιπλα κρεβατι η κοπελια ειχε τοσες επισκεψεις και τοοοοοοοοοοοοοοσες συμβουλες απο συγγενεις και φιλους (μονο συμβουλες δεν θα τις ελεγες.. επιταγες ναι..οχι συμβουλες) που ειλικρινα πιστευω οτι ειναι καταδικασμενη με τον θηλασμο απο τα..γεννοφασκια..

να καταλαβαιτε οτι η πεθερα της επειδη ειχε απο τα μερη της προκαταληψη με τον ερχομο ενος μωρου δεν την αφηνε να αγορασει μωρουδιακα ρουχα και επιπλα και ολα τα αγορασαν μολις γεννησε η κοπελα και εφτιαξαν το σπιτι τις ημερες που ηταν μαιευτηριο.. αφου οταν γεννησε την ιδια στιγμη πηγαν η πεθερα και ο ανδρας και της αγορασαν πυζαμες, παντοφλες και διαφορα αλλα απο το jumbo διπλα..

παραλογοοοο????!!! δεν απαντα οντως dinaki..

ΕΕΕεε ρε δεν ειμαστε καλα.... σκεψου αυτη την πεθερα, μεχρι κ ποτε να κανουν σεξ θα τους λεει....

Παναγια μου μακρυα απο μας....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τη Ματινα τη σκεφτομουν και εγω.. στοιχηματιζω οτι θα χει πεσει με τα μουτρακια στο μπεμπακι της και δεν θα πολυπρολαβαινει..λογικα σημερα η εχθες θα χουν βγει.. μακρυα και ο ικτερος απο τα κοριτσια μα.ς.

ο καημενος ο μικρος μου πριν λιγο καταφερε να κοιμηθει.. ολες τις αλλες ωρες προσπαθουσε και η κοιλιτσα τον πονουσε και ξυπνουσε μαζι με τα κακακια του..

τωρα ντερλικωσα τον λαπα (ηδη πειναω..) και αποστειρωνω για να του φτιαξω ενα ροφημα κιντερτε αν και ειλικρινα σας το λεω θεωρω οτι ειναι εντελως αχρηστα ροφηματα.. και τα χαμομηλια και ολα αυτα απλα και μονο για ενυδατωση..δεν προσφερουν κατι αλλο.. οσο για τους κολικους που ειναι On the way.. παιζουν αλλα γιατροσοφια..

τι το μελετησα??? ξυπνησε με κλαμα.. παω..

θηλαζα και φτιαχνω και το Kinderte.. υποφερει το καημενο.. ξυπνησε με κλαμα και τωρα ειναι στο λικνο και σφιγγεται.. τι σκ$#$ παθαμε απο το πουθενα?????

libero βαζω.. το Νο 1 για την ωρα.. κοστιζουν 5.50 ευρω 5,80 στο careffour..

εχω χαλασει δυο πακετα ετσι για πλακα απο προχθες..εχουν 28 μεσα.. δυστυχως στο Νο αυτο δεν εχουν μεγαλη συσκευασια..

ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ

ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ

τα υπολοιπα κοριτσακια καλα?τα μπεμπακια σας?εμεις μια χαρα,μολις γυρισα απο κατι τελευταια ψωνακια,τωρα θα παω να τσακισω τις φακες μου και μετα λιγες δουλιτσες και το βραδυ ντοκτορι να δουμε την μπουμπουκα μας,να μας πει και για την γεννα για ποτε το βλεπει.

ουφ,κ εγω εχω βαρυνει και θελω ν α τελειωνω,αλλα απο ενδειξεις τιποτα.εχω κατι πονακια κ με το που τα νοιωθω καθομαι σαν την κοτα κ μετραω αλλα ειναι ενα δυο φορες,μετα τερμα κ ξενερωνω...θελω να ζησω το σκηνικο να παρω τηλ τον αντρα μου,να ερθει απο την δουλεια κ να παμε τρεχοντας μαιευτηριο,χαχαχαοσο τον σκεφτομαι,θα γινει ασπρος σαν το πανι κ θα ναι μες στο αγχος.στην πρωτη μου γεννα ειχα παει με ραντεβου,οποτε ηταν πολυ ψυχραιμος

για τον θηλασμο που λετε,εγω στο μαιευτηριο δεν ειχα κανενα προβλημα.αν κ ημουν σε 4κλινο,οποιος εμπαινε κ εβλεπε οτι θηλαζα εγω η οι αλλες κοπελες,εφευγε.το ιδιο κανανε κ οι συγγενεις των αλλων κοριτσιων,ητανε πολυ διακριτικοι,ειδικα οι αντρες,φαινεται ειχα πεσει στην περιπτωση.δεν ενιωσα ποτε καποιο περιεργο βλεμμα.καθοντουσαν μεσα μονο οι αντρες μας κ οι μαμαδοπεθερες.

κ μιας κ ειπα για πεθερες,κ κει κανενα προβλημα.εμεις μενουμε διπλα διπλα με πεθερα,και στην αρχη ηταν συνεχεια σπιτι μας για βοηθεια κτλ.κ μια χαρα ημουν με το στηθος σε κοινη θεα.ισα ισα που με καμαρωνε κιολας.

α,και εγω προσπαθησα να αποτριχωθω,αλλα οταν τελειωσα κ κοιταχτηκα στον καθρεφτη το χα κανει σαν στραβομουτσουνιασμενη φατσα του χιτλερ:tongue::tongue::tongue::tongue:κ βουλωσε κοαι το ξουραφακι:tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ανδριανα...

Ανυπομονουμε ολες λιγο πολυ να ερθει η μεγαλη στιγμη....

''βουλωσε το ξυραφακι'' χαχαχαχαχα!!!! δεν παιζεσαι!!

Να μπεις μετα να μας πεις τα νεα της ζουζουνας σου...

εμενα ηρθε ο ανδρας μου απο τη δουλεια και ειναι χαλια.. η εχει παθει και αυτος γαστρεντεριτιδα η τον εχει πειραξει λεει μια μανιταροσουπα που του δωσε καποιος να φαει..

προτιμω το δευτερο.. (θα χω και κληρονομια..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:..αντε καλε τον καημενουλιιιιιιι...)

Γυρισα και εγω απο τον γιατρο, και τα νεα μας ειναι

οτι τελικα θα παμε με καισαρικη γιατι ο υπερηχος μας

βγαζει 2 εβδομαδες μεγαλυτερους που αυτο δεν ειναι και τοσο προβλημα αλλα οτι ο μπομπιρας ειναι γυρο στα 4 κιλα και αν και εχει κατεβει εχουμε λιγο καιρο ακομα που σημαινει οτι οσο μενει θα περνει βαρος και που θα φτασουμε!!!!

και οπως μου ειπε ο γιατρος θα ζωριστω πολυ και δεν με αφηνη με την μηωπια.

Επομενος αυριο το πρωι θα παω να κανω της προγραμματισμενες εξετασεις και θα μας πει το ποτε...

Αφηστε που μεχρι να παρουμε την αποφαση οσο χερι δεν ειχα φαει μεχρι τωρα το εφαγα σημερα...:mad: απο τον γιατρο μου,τον βοηθο του και την μαια...ειδαν χαρα τα σκελια μου....και μια αλλη μαια μεγαλη και εμπειρη να ψαχουλευη την κοιλια μου και να λεει οτι ειναι ολο παιδι και εγω να τους κοιταω να με πασπατευουν και να τους λεω οτι εχω αντρακλα οχι ψεματα!!!!

ψιλο απογοητευτικα γιατι ηθελα φτ αλλα τι να κανουμε....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

βγαζει 2 εβδομαδες μεγαλυτερους που αυτο δεν ειναι και τοσο προβλημα αλλα οτι ο μπομπιρας ειναι γυρο στα 4 κιλα και αν και εχει κατεβει εχουμε λιγο καιρο ακομα που σημαινει οτι οσο μενει θα περνει βαρος και που θα φτασουμε!!!!

Επομενος αυριο το πρωι θα παω να κανω της προγραμματισμενες εξετασεις και θα μας πει το ποτε...

Αφηστε που μεχρι να παρουμε την αποφαση οσο χερι δεν ειχα φαει μεχρι τωρα το εφαγα σημερα...:mad: απο τον γιατρο μου,τον βοηθο του και την μαια...ειδαν χαρα τα σκελια μου....και μια αλλη μαια μεγαλη και εμπειρη να ψαχουλευη την κοιλια μου και να λεει οτι ειναι ολο παιδι και εγω να τους κοιταω να με πασπατευουν και να τους λεω οτι εχω αντρακλα οχι ψεματα!!!!

4 κιλα εε?? παιδι οχι αστεια!!

με το καλο Αρετη μου, ολα να πανε κατ ευχην και αφου εχουν λογους που ευσταθουν και προφανως συμφωνειτε να κανεις την καισαρικη..

καλη λευθερια!!!

Αντε Αρετη να παιρνεις σειρα δηλαδη;;;;

Ενταξει αφου σου λεει ο γιατρος καισαρικη και εχει τους λογους του, τι να πεις;

Ασε που δε θα παιδευτεις κ καθολου ουτε και το αγορακι σου..

Αντε με το καλο λοιπον!!!!

σου εχω στειλει και το κινητο μου...για ωρα αναγκης!!

προσπ νομιζω χτες κ σημερα ειχε προσφορα στις πανες libero -30% στα carrefour;;; ακουσες εσυ τη διαφημιση ή δεν ακουσα καλα...

Ελεγα να παω να παρω, εχω ηδη ενα πακετο απ'αυτη τη μαρκα και ενα μεγαλο πακετο pampers... ελεγα να τις τεσταρω πρωτα να δω ποια μας καλυπτει περισσοτερο.. αλλα κ το 30% ειναι πολυ καλο θα ελεγα..

προσπ νομιζω χτες κ σημερα ειχε προσφορα στις πανες libero -30% στα carrefour;;; ακουσες εσυ τη διαφημιση ή δεν ακουσα καλα...

Ελεγα να παω να παρω, εχω ηδη ενα πακετο απ'αυτη τη μαρκα και ενα μεγαλο πακετο pampers... ελεγα να τις τεσταρω πρωτα να δω ποια μας καλυπτει περισσοτερο.. αλλα κ το 30% ειναι πολυ καλο θα ελεγα..

νομιζω οτι δεν ισχυει η εκπτωση στα νουμερα 1 και 2..

και την αλλη φορα το ιδιο εγινε..

ο Σκλαβενιτης κανει πραγματικα καλες εκπτωσεις στα libero μεχρι και 50% και καποιες φορες ο Βασιλοπουλος..

4 κιλαα??? 1053967k8fu5wzvsn.gif

Μπραβο Αρετη!! Παλικαρι ολοκληρο!!! Εσυ να εισαι καλα και το παιδιμ καισαρικη? Καισαρικη! Σιγα τα ωα!! ;)

εμενα ηρθε ο ανδρας μου απο τη δουλεια και ειναι χαλια.. η εχει παθει και αυτος γαστρεντεριτιδα η τον εχει πειραξει λεει μια μανιταροσουπα που του δωσε καποιος να φαει..

προτιμω το δευτερο.. (θα χω και κληρονομια..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:..αντε καλε τον καημενουλιιιιιιι...)

O Doctor Mouse ευχεται στον αντρα σου Περαστικα

1702663ee26aw79j9.gif

Κοριτσια, εμενα με εχει πιασει ενας πονος στην πλατη στο υψος της μεσης απο την αριστερη πλευρα.. ειναι το συνηθισμενο μου σημειο που θελει παντα πρωτο μασαζ.. λογω χρονιας λανθασμενης στασης σωματος απο οταν πηγαινα νηπια.. :-(

Ουτε να περπατησω μπορω...Παω να ξαπλωσω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...