Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα μπεμπεκοκοιλίτσες!!

Είμαστε όλες βλέπω σε μια πολύ καλή διάθεση κι αυτό βοηθάει και τα μωράκια μας!!

Εγώ είμαι μόνη αυτό το σαββ/κο (λείπει ο άντρας μου σε επαγγ. ταξίδι) και προσπαθώ να κάνω ευχάριστα πράγματα να περάσουν οι ώρες μέχρι αύριο που επιστρέφει. Τη Δευτέρα το πρωί είναι η β-επιπέδου και έχω ξεκινήσει να έχω άγχος και αγωνία να πάνε όλα καλά..

Και ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια... Την καμπύλη ζαχάρου πότε πρέπει να την κάνουμε; Εγώ πριν λίγες μέρες που είχα να κάνω τον τακτικό μηνιαίο έλεγχο έκανα ξανά την απλή εξέταση ζάχαρο νηστείας. Ο γιατρός μου λείπει σε ταξίδι και δεν ξέρω τελικά πότε είναι καλό να γίνεται η καμπύλη ζαχάρου, αν και θα τον ρωτήσω προσεχώς.. Εσείς τι γνωρίζετε σχετικά; :rolleyes:

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας και να έχουμε όλες ένα πανέμορφο σαββ/κο!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!Πως παει η κοιλουμπιτσα?????

Καταρχην καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα στην β'επιπεδου!!! Να μπεις να μας πεις τα νεα ενταξει??????

Και κατα δευτερον οσον αφορα την καμπυλη σακχαρου ο καθε γιατρος εχει την δικη του πολιτικη!Ο δικος μου γιατρος την κανει 2 φορες την καμπυλη και εγω ηδη εχω κανει της μιας ωρας την προηγουμενη εβδομαδα! Δεν θυμαμαι αν σας το ειπα βγηκε πολυ καλη πιο κατω και απο τις φυσιολογικες τιμες και οταν τον πηρα να του το πω ενθουσιαστηκε πολυ γιατι του ειχα δηλωσει οτι ειμαι φανατικη γλυκατζου και με ειχε παρει απο φοβο...χιχιιχ!!!!!

Εγω ας πουμε δεν εχω κανει ακομα εξετασεις για τον θυρεοειδη και δεν ξερω ποτε κανουμε...βασικα εγω πρεπει να τον ρωτησω αμεσα γιατι ηδη εχει περασει το 6μηνο που τις κανω γιατι κανω τον ελεγχο 2 φορες τον χρονο λογω κληρονομικοτητας! Αυτα!

Φιλακια πολλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ελενακι μου!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια σην κοιλουμπιτσα σου!!!!!

Φιλάκια επίσης στο μωρούλι σου!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Καλημέρα κιόλας κοριτσάκια μου!!!!

Λιώνω, καίγομαι, ζεσταίνομαι.......:-(:sad::-(

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το ΙΚΑ...ο αιματοκρίτης έπεσε κι άλλο στο 30,7...:confused: Το ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να πέφτει γιατί τραβάει το μωράκι μου αλλά χαμηλός είναι....να δω τι θα μου πει αύριο που έχω και τη Β' επιπέδου....:-P Κατά τ'άλλα μια χαρά τον νιώθω τον αγόραρο!!!!!! Κλωτσάει κι ανεβοκατεβαίνει η κοιλιά μου.....χιχιχιχι....:-P

Κυριακή καλά αποτελέσματα σήμερα από τη δική σου Β' επιπέδου!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!:P:p

Φιλώ όλες τις υπόλοιπες και τα μπεμπίνια τους!!!!!!! Επιστρέφω στη δουλειά...;)

καλημερα και απο μενα

και στη Σαλαμινα ζεστη εχει και αερα αλλα πηγαμε στη θαλασσα και εγω ρεμβαζα πινοντας ελαφρυ κρυο καφεδακι και τα παιδια επαιζαν και πλατσουριζαν..

αχ δε θελω να μετραω σα του Φανταρους μεχρι την αλλη Τριτη.. θελω μονο να ρθει με το καλο εκεινη η ημερα,να κανω την β επιπεδου, να ειναι ολα καλα και να τελειωσω με αυτο.. επισης εχω αχγος λιγο με τις γενικες εξετασεις γιατι δεν εχω ξανακανει απο την περιδεση και με προβληματιζουν οι τιμες αιματοκριτη και σακχαρο και ουρων διοτι δεν ειμαι τοσο προσεκτικη στη διατροφη μου (το χω ριξει στη τρελλη..) και απορω τι θα δω..αφηστε που τις βιταμινες τις περνω δεν τις περνω αφου εχω και τα σπασμολυτικα και την προγεστερονη που τις περνω πολλς φορες μεσα στην ημερα και δεν αντεχω διπλο σιδηρο και ασβεστιο παραλληλα..

πρεπει να το παρω αποφαση ομως και να μπω σε προγραμμα..

αυτα απο μενα.. καλες διακοπες σε οποιες φευγετε και καλες β επιπεδου once again!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα κάναμε την β-επιπέδου και όλα πήγαν καλά!! Το μωράκι έχει μεγαλώσει, είναι 465γρ και ο γιατρός μας επιβεβαίωσε ότι είναι μπεμπούλης!! Δύο φορές μας το έδειξε, χιχιχι! Όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά στην ανάπτυξή του, κεφαλάκι, χεράκια, ποδαράκια και όλα του τα όργανα! Κάναμε τον υπέρηχο στο Ιασώ όπου διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Από τον γιατρό έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αφού όποτε κάνω εκεί υπέρηχο, διαλέγω το συγκεκριμένο γιατρό, μιας και τον γνωρίζω από τον υπέρηχο της αυχενικής και του έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη ο γιατρός μου. Κάναμε και τις 4d απεικονίσεις και είδαμε το προσωπάκι του!! Έχει πολλά χαρακτηριστικά από τη μαμά του και ήταν πολύ αστείο μετά όταν λέγαμε πόσο πολύ μου μοιάζει!! Αχ, είχα που είχα είχα ξεμωραθεί, τώρα δεν σας περιγράφω πώς είμαι! Τρελαμένη!! Χαρήκαμε πολύ που όλα είναι καλά και το μωράκι μας αναπτύσσεται όπως πρέπει! Γυρίσαμε σπιτάκι με πολλές φωτογραφίες και αυτές του 4d σε μεγέθυνση! Όλη την ώρα τις κοιτάζω!! :-) Τελικά dvd δεν δίνουν αλλά γράψαμε μόνοι μας σε βίντεο τη διάρκεια του υπέρηχου! Όλα καλά λοιπόν!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε τέλειους υπερήχους και να πάρετε πολύ καλά αποτελέσματα από τις β-επιπέδου σας!! Να είναι γερά όλα τα μωράκια!!! Αχ συγκινούμαι...

Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας και πολλά χαδάκια! Καλό βράδυ σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο Κυριακή μου!!!!!! Συγχαρητήρια για τον παίδαρό σου κοριτσάκι μου!!!!!!:P:p

Όλα πολύ καλά λοιπόν, οπότε απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κι αυτό που ζεις!!!!!! Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!:D:D

Ουφ, εγώ έχω αύριο Β' επιπέδου!! Δεν αγχώνομαι για την εξέταση, πιστεύω ότι θα είναι καλή αλλά ανυπομονώ να δω το μπεμπίνι μου!!!!!!;)

kyriak ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Παει και αυτος ο μπελας.. τωρα ηρεμια, καλη ζωη και χαλαρο καλοκαιρι με ονειρα και αναμονη για τη μεγαλη στιγμη..ο Νοεμβρης φαινεται μακρυα αλλα δεν ειναι..

αντε και στα δικα μας!!!!!!

και εγω στο Ιασω θα το κανω αλλα δεν ξερω αν θα κανουμε 4d, θα ρωτησω επι τοπου..ο γιατρος μου τα κανονιζει αλλωστε και ισως εχει συγκεκριμενη αποψη..

καλο βραδακι..!

Ουφ, εγώ έχω αύριο Β' επιπέδου!! Δεν αγχώνομαι για την εξέταση, πιστεύω ότι θα είναι καλή αλλά ανυπομονώ να δω το μπεμπίνι μου!!!!!!;)

ΑΝΤΕ να παρεις σειρα και εσυ!!!! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..

Ματινααααααααααα εμεις εχουμε ακομη λιγες μερες... κουραγιο..χαχα!!

αρετη-ελενη καλως ορισες.. περιμενουμε τις λεπτομερειες σου!!!!

φιλια!

καλημερα εγκυουλες!!!τι κανετε??εγω ειμαι πολυ καλα εκανα χθες την β επιπεδου κ ολες οι μετρισεσ ηταν πολυ καλες!!εκανα κ το καρδιογραφιμα του μωρου που μαλλον το ονομαζουν γ επιπεδου κ η καρδουλα του ηταν υπεροχη ολα πολυ καλα!!!!!

εμεισ δε μπορουσαμε να βγαλουμε ωραια φοτο γιατι ειχε το χερακι του στο μαγουλακι του!!!ελπιζω την επομενη φορα!!!!ο μπεμπης μου ειναι 435 γραμμαρια!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα

και στη Σαλαμινα ζεστη εχει και αερα αλλα πηγαμε στη θαλασσα και εγω ρεμβαζα πινοντας ελαφρυ κρυο καφεδακι και τα παιδια επαιζαν και πλατσουριζαν..

αχ δε θελω να μετραω σα του Φανταρους μεχρι την αλλη Τριτη.. θελω μονο να ρθει με το καλο εκεινη η ημερα,να κανω την β επιπεδου, να ειναι ολα καλα και να τελειωσω με αυτο.. επισης εχω αχγος λιγο με τις γενικες εξετασεις γιατι δεν εχω ξανακανει απο την περιδεση και με προβληματιζουν οι τιμες αιματοκριτη και σακχαρο και ουρων διοτι δεν ειμαι τοσο προσεκτικη στη διατροφη μου (το χω ριξει στη τρελλη..) και απορω τι θα δω..αφηστε που τις βιταμινες τις περνω δεν τις περνω αφου εχω και τα σπασμολυτικα και την προγεστερονη που τις περνω πολλς φορες μεσα στην ημερα και δεν αντεχω διπλο σιδηρο και ασβεστιο παραλληλα..

πρεπει να το παρω αποφαση ομως και να μπω σε προγραμμα..

αυτα απο μενα.. καλες διακοπες σε οποιες φευγετε και καλες β επιπεδου once again!

Hello......μετρησεις δε μετρησεις σαν τους φανταρους η αλλη τριτη θα ερθει ετσι κι αλλιως και ολα καλα θα ειναι καλη μου! Μην το θεωρεις μπελα...δεν ειναι...ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα κάναμε την β-επιπέδου και όλα πήγαν καλά!! Το μωράκι έχει μεγαλώσει, είναι 465γρ και ο γιατρός μας επιβεβαίωσε ότι είναι μπεμπούλης!! Δύο φορές μας το έδειξε, χιχιχι! Όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά στην ανάπτυξή του, κεφαλάκι, χεράκια, ποδαράκια και όλα του τα όργανα! Κάναμε τον υπέρηχο στο Ιασώ όπου διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Από τον γιατρό έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αφού όποτε κάνω εκεί υπέρηχο, διαλέγω το συγκεκριμένο γιατρό, μιας και τον γνωρίζω από τον υπέρηχο της αυχενικής και του έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη ο γιατρός μου. Κάναμε και τις 4d απεικονίσεις και είδαμε το προσωπάκι του!! Έχει πολλά χαρακτηριστικά από τη μαμά του και ήταν πολύ αστείο μετά όταν λέγαμε πόσο πολύ μου μοιάζει!! Αχ, είχα που είχα είχα ξεμωραθεί, τώρα δεν σας περιγράφω πώς είμαι! Τρελαμένη!! Χαρήκαμε πολύ που όλα είναι καλά και το μωράκι μας αναπτύσσεται όπως πρέπει! Γυρίσαμε σπιτάκι με πολλές φωτογραφίες και αυτές του 4d σε μεγέθυνση! Όλη την ώρα τις κοιτάζω!! :-) Τελικά dvd δεν δίνουν αλλά γράψαμε μόνοι μας σε βίντεο τη διάρκεια του υπέρηχου! Όλα καλά λοιπόν!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε τέλειους υπερήχους και να πάρετε πολύ καλά αποτελέσματα από τις β-επιπέδου σας!! Να είναι γερά όλα τα μωράκια!!! Αχ συγκινούμαι...

Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας και πολλά χαδάκια! Καλό βράδυ σε όλες!

Μπραβο Κυριακη μου ολα τελεια με τον μπεμπαρο σου!!!!! Αχ τι ωραιες οι 4d απεικονισεις...φαινεται καθαροτατα....στοιχιζει παραπανω???? Εγω την δευτερα θα παρω σιγουρα dvd γιατι το ειχα ρωτησει απο την αυχενικη και μου ειπε η κοπελα εκει οτι δινουν σε οποιον το θελησει....

Σημασια εχει να ειναι γερα ολα τα μωρακια.....αντε σειρα μας τωρα....!!!!

Μπράβο Κυριακή μου!!!!!! Συγχαρητήρια για τον παίδαρό σου κοριτσάκι μου!!!!!!:P:p

Όλα πολύ καλά λοιπόν, οπότε απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κι αυτό που ζεις!!!!!! Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!:D:D

Περιμενουμε τα νεα σου ετσι? Μην ξεχαστεις!!!!!

Καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινααααααααααα εμεις εχουμε ακομη λιγες μερες... κουραγιο..χαχα!!

Καλε ναι....φτανουν η δευτερα και η τριτη......ουτε που καταλαβαινω πως περνανε οι μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...