Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Και τα ραμματα που κανουν ειναι απο αυτα που πεφτουν μονα τους?

οχι κοπελια μου.. τα ραμματα που "πεφτουν" μονα τους μονο εγω τα χω:tongue::tongue::tongue::tongue:..

τα ραμματα θρεφουν μαζι με το σχισιμο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και παντα η αισθηση του ορου στο χερι μου..σιχαινομαι τους ορους..με εχουν καταταλαιπωρησει 5 χρονια τωρα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπαπαπαπαπα!!!! ειχα ξεχασει αυτη τη ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.....

Το ποσο ανατριχιαζω μονο στην ιδεα οτι θα ειμαι με την πεταλουδα στο χερι δε λεγεται.... ασε που νομιζω οτι θα κανω καμια βλακεια κ θα τραυματιστω...:confused:

Μονο την πρωτη μερα την εχουμε αυτην την αηδια;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

οχι κοπελια μου.. τα ραμματα που "πεφτουν" μονα τους μονο εγω τα χω:tongue::tongue::tongue::tongue:..

τα ραμματα θρεφουν μαζι με το σχισιμο..

Λοιπον νομιζω οτι η ανατριχιλα μου εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο......

Δημητρα πες οτι ολα αυτα τα ξεχνας οταν κοιτας το μωρακι σου....δωσε λιγο κουραγιο σε μας τις πρωτομανουλες.........:)

Α, μαλιστα... :rolleyes: Εγω ουτε ξερω πως ειναι να εχεις ορο στο χερι... Θα τα μαθω μια και καλη...

Το αλλο που με απασχολει ειναι ολος ο κοσμος που θα ερχεται για επισκεψη.. Μεγαλοι, μικροι (ειδα πινακιδα που απαγορευει κατω απο 12 να εισελθουν σε θαλαμους), υγιεις, αρρωστοι... Και αντε οι δικοι μου... Μεταξυ σοβαρου και αστειου διακριτικα θα τους διωξω αν περασει πολυ η ωρα, των αλλων μαναδων?? Ασε που , οπως ειπαμε, εγω θα τα εχω εξω να αρμενιζουν (εννοω, θα θηλαζω) στην αρχη θα ντρεπομαι με αλλους μπροστα και δη ξενους!

Να, αυτα σκεφτομαι.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αχ και δε θα θελω να μου πιανουν το μωρο με τα βρωμοχερα τους!!! Μα εγω δε θα παω να γεννησω, να μαλωσω θα παω!! :tongue::tongue:

Αχ, Αριστακι, ολα καλα θα πανε εν τελει... ;) Σε λιγο καιρο θα λεμε ποση ωρα εμειναν στο στηθος τα μωρακια μας.. Ποσες πανες αλλαξαμε... Θα πηγαινουμε σε καθε χεσιματακι στο χτεσινο κακαδοσάιτ να τσεκαρουμε το χρωμα και την υφη αν ειναι οπως πρεπει...

Διαφημίσεις

Ντινα κ γω εχω θεμα με το θηλασμο σε κοινη θεα.

Εντωμεταξυ θα κοιτανε ολοι να δουνε τι καλα που τρωει το μωρο....:rolleyes:

Ειναι καποιες γυναικες (κ καλα κανουν) που δεν τις πειραζει να βλεπουν ξενοι τα β&*#α τους... Εγω πχ ουτε η πεθερα μου δε θελω να με βλεπει..

Λοιπον νομιζω οτι η ανατριχιλα μου εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο......

Δημητρα πες οτι ολα αυτα τα ξεχνας οταν κοιτας το μωρακι σου....δωσε λιγο κουραγιο σε μας τις πρωτομανουλες.........:)

E N N O E I T A I..

Καλυτερη ανταμοιβη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. για αυτο και βλεπουμε καταταλαιπωρημενες μανουλες μετα απο δυσκολους τοκετους να προσπαθουν με καθε τροπο και μεσο να προσφερουν φροντιδα στα μωρα τους..

παντως ψεμματα δεν θα σας ελεγα ποτε.. τιποτε δεν ειναι ανωδυνο..

και η πεταλουδα ειναι μονο στη διαρκεια του φ.τ. δυστυχως στην καισαρικη πρεπει να το υποστει η λεχωνα περισσοτερες ωρες αλλα τελειωνει και αυτο συντομα..

Αχ και δε θα θελω να μου πιανουν το μωρο με τα βρωμοχερα τους!!! Μα εγω δε θα παω να γεννησω, να μαλωσω θα παω!! :tongue::tongue:

Αχ, Αριστακι, ολα καλα θα πανε εν τελει... ;) Σε λιγο καιρο θα λεμε ποση ωρα εμειναν στο στηθος τα μωρακια μας.. Ποσες πανες αλλαξαμε... Θα πηγαινουμε σε καθε χεσιματακι στο χτεσινο κακαδοσάιτ να τσεκαρουμε το χρωμα και την υφη αν ειναι οπως πρεπει...

Αντε ρε Ντινακι να περασουν οι μερες θελω κ να ερθω σπιτακι μου με τον αντρα μου και το κοριτσακι μας....τιποτα αλλο!!!!

Αντε ρε Ντινακι να περασουν οι μερες θελω κ να ερθω σπιτακι μου με τον αντρα μου και το κοριτσακι μας....τιποτα αλλο!!!!

Ερχεται η ωρα, λιιιιιιιιιγο ακομη υπομονη... ;);)

:D:D:D

2081070475_small_1.jpg

Διαφημίσεις

Ντινα κ γω εχω θεμα με το θηλασμο σε κοινη θεα.

Εντωμεταξυ θα κοιτανε ολοι να δουνε τι καλα που τρωει το μωρο....:rolleyes:

Ειναι καποιες γυναικες (κ καλα κανουν) που δεν τις πειραζει να βλεπουν ξενοι τα β&*#α τους... Εγω πχ ουτε η πεθερα μου δε θελω να με βλεπει..

εγω απο την κορη μου κιολας ειχα μια ανεση στο θηλασμο διοτι ειχα την αισθηση οτι η δουλεια μου και η παρουσια μου στο μαιευτηριο περαν του να γεννησω ειχε και αυτο το σκοπο.. ηταν ολο το πακετακι που με αφορουσε και αφορουσε και το μωρο.. δηλαδη το να θηλασω οσο θελω και με οποιο τροπο θελω χωρις να με ενδιαφερουν οι επισκεπτες τους οποιους εστελνα εξω αν ενοχλουνταν με τη θεα ηταν δεδομενη υποχρεωση μου εκεινη τη στιγμη.. αυτο που επρεπε να κανω εκει.. συνεπως δεν επεφτε λογος σε κανεναν για το τι κανω, πως το κανω, ποσο θελει κλπο

μαλιστα τωρα που γεννησα στο παραδιπλα κρεβατι η κοπελια ειχε τοσες επισκεψεις και τοοοοοοοοοοοοοοσες συμβουλες απο συγγενεις και φιλους (μονο συμβουλες δεν θα τις ελεγες.. επιταγες ναι..οχι συμβουλες) που ειλικρινα πιστευω οτι ειναι καταδικασμενη με τον θηλασμο απο τα..γεννοφασκια..

να καταλαβαιτε οτι η πεθερα της επειδη ειχε απο τα μερη της προκαταληψη με τον ερχομο ενος μωρου δεν την αφηνε να αγορασει μωρουδιακα ρουχα και επιπλα και ολα τα αγορασαν μολις γεννησε η κοπελα και εφτιαξαν το σπιτι τις ημερες που ηταν μαιευτηριο.. αφου οταν γεννησε την ιδια στιγμη πηγαν η πεθερα και ο ανδρας και της αγορασαν πυζαμες, παντοφλες και διαφορα αλλα απο το jumbo διπλα..

παραλογοοοο????!!! δεν απαντα οντως dinaki..

Σιγα σιγα τα κοριτσια δεν πρεπει να γυρισουν σπιτια τους?? Ποσο καθομαστε στο ΦΤ? 3 μερουλες? Και στην ΚΤ? 4 μερουλες? :confused:

στα ιδιωτικα ειναι 4 μερες ο φτ και 5 η καισαρικη, στα δημοσια βγαινεις στις 3 νομιζω..

Σιγα σιγα τα κοριτσια δεν πρεπει να γυρισουν σπιτια τους?? Ποσο καθομαστε στο ΦΤ? 3 μερουλες? Και στην ΚΤ? 4 μερουλες? :confused:

Για την Ελενη κ τη Ματινα λες εε;;

Ε μεχρι να βρουν το χρονο τους.....

Νομιζω (τουλαχιστον για τα ιδιωτικα ετσι ξερω) οτι ειναι 4 μερες ΦΤ κ 5 για ΚΤ.... και αν εχει ικτερο που θελει λαμπες τοτε +1....

στα ιδιωτικα ειναι 4 μερες ο φτ και 5 η καισαρικη, στα δημοσια βγαινεις στις 3 νομιζω..

Γεια σου ρε Δημητρα,,, τα ιδια λεμε και ιδια ωρα μηνυμα!!!χαχαχαχα!!

Για την Ελενη κ τη Ματινα λες εε;;

Ε μεχρι να βρουν το χρονο τους.....

Νομιζω (τουλαχιστον για τα ιδιωτικα ετσι ξερω) οτι ειναι 4 μερες ΦΤ κ 5 για ΚΤ.... και αν εχει ικτερο που θελει λαμπες τοτε +1....

Ναι, για την Ελενη και τη Ματινα.. Πιαστηκα στην καρεκλα, παω να ξαπλωσω (παλι.. :oops:)

Σημερα οπωσδηποτε περπατημα, το εχω παραξεφτιλισει...

Τα λεμε αργοτερα.... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...