Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αααααααχχ..εμενα ο κακομοιρης εχει μαλλον ιωση απο μενα..

απο χθες το απογευμα εχω ενα κοψιμο το οποιο ελεγα οτι οφειλοταν στο μπροκολο αλλα συνεχιζεται σημερα και εχει ξεπατωθει στο χ#@$$ το καημενο.. ελπιζω μονο αυτο να εχει..

το ψυχουλακι μωρε... τουλαχιστον τα κανει...για φαντασου να ζοριζοταν.:confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να κοιμηθω γιατι θηλασα πολυ σημερα, ο μικρος ειναι πολυ ανησυχος απο τγη διαρροια και προβλεπω δυσκολο βραδακι..

Καληνυχτα κοριτσακι μου!!!

Καλη ξεκουραση......

Έστειλα μήνυμα στην Αρτεμη να δω πως τα παει κ μόλις πήρα απάντηση....

Είναι ακόμα στην αίθουσα ωδινων έχει κάτι πονακια ανεκτα μέχρι τώρα αλλα απο διαστολη τίποτα...

Περιμένουν τώρα το γιατρό... Για να δουμε..

Διαφημίσεις

σε πρωτοτοκες και 20 ωρες..αναλογα τι αντιληψη εχιε ο γιατρος για το θεμα και ποσο αντεχει και η επιτοκος..

για να δουμε σημερα το πρωι.. ελπιζω να χει ξεμπερδεψει η καημενη γιατι θα εχει τραβηξει μανικι λογικα..τουλαχιστον αν την εχουν πιασει οι πονοι κανονικα να φθασει γρηγορα στην εξωθηση..

καλημερα!

σημερα με τη κορη μου φοραμε τα χαζοβραχιολακια του jumbo που μετρανε 40 μερες απο σημερα μεχρι τα χριστουγεννα οπου γιορταζει κιολας το κοριτσακι μας..(εχουν ενα βραχιολι για καθε μερα που περναει και πανω γραφουν διαφορα σχετικα)

Καλημεραααα!!!!

εδω ειμαι...

ειχε φαει κολιμα ο υπολογιστης:-(

τι διαβασα επιτελους σπασαν τα νερα της Αρτεμης

σημερα θα εχουμε νεα....:P

Ντινα αρχισαν τα οργανα...:P

αυτα θυμαμε τωρα....κλασικα ξεχναω....

παω να ετοιμαστω γιατι εχω να παω σηνερα στο γιατρο θα τα πουμε μετα

φιλακια!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

καλως την! με το καλο να ρθεις να μας πεις τα νεα απο το γιατρο.. οι αλλες γεννησατε? κοιμαστε?? παλι ειμαι πρωινη και μονη???

Καλημέρα όχι δεν είσαι μόνη και εγώ συνήθως πρωί είμαι εδώ γιατί μετά πλακώνουν οι "βάρβαροι" και δεν προλαβαίνω!Αλλά το πρωί δεν έχει κίνηση...

NQt5p2.png

Επί τη ευκαιρία θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με τροφές για το θηλασμό. Το φυσικό χυμό πορτοκάλι καιι τη μπανάνα που δίνουμε αργότερα στα μωρά και το αγελαδινό γάλα αν επιτρέπονται στη διατροφή μας κατά το θηλασμό.

NQt5p2.png

κανονικα πρεπει στο θηλασμο να τηρουμε μια ισορροπημενη διατροφη οπως και στην εγκυμοσυνη..

το τι θα ενοχλει το μωρο μεσω του γαλακτος και τι οχι θα το διαπιστωσεις με τη παρατηρηση.. δηλαδη υπαρχουν μητερες που ενοχοποιουν τα γαλακτομικα και τα αγελαδινα προιοντα η τα οσπρια και τα λαχανικα και αλλες που δηλωνουν οτι δεν τις πειραζει τιποτα..μη μασατε.. βλεπετε και κανετε..απλα παντα προσεχετε

Καλημερα κοριτσακια!!!

Επιτελους μετα απο τοσες ωρες γεννησε το κοριτσακι μας με καισαρικη τελικα!

Ποναγε την ωρα που εστειλε το μηνυμα και περιμενε να της φερουν το αγορακι της!!!!!!!

σημερα ο μπεμπης ειναι μισο μηνα γεννημενος ακριβως!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Με το καλο να σαραντησετε κιολλας!!!!!!!!

Πως τα παει σημερα με το χ@#%μο;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...