Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Δεν έχω καταφέρει να σας διαβάσω αλλά μόλις είδα στην πρώτη σελίδα για τις νέες γέννες μας!! Ματινάκι, Ελένη , Άννα και Μαίρη, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!! Να τα δείτε όπως επιθυμείτε και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!!

Θα ήθελα να μπορούσα αυτές τις ημέρες να είχα μπει να σας γράψω καθώς η παρέα σας πάντα είναι βάλσαμο και μου κάνει καλό. Εχθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα, ο μπέμπης δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή από το αριστερό στήθος την οποία έχει ήδη τραυματίσει πολύ και πονάω αφόρητα... Ήρθε η μαία μου να μας δει, έχω και μια φλεγμονή από αυτό το στήθος λόγω της γαλακτοπαραγωγής και τώρα κάνω μια αγωγή με χάπια για να περάσει. Εχθές νομίζω είχα πάθει νευρικό κλονισμό, έκλαιγα πολύ και με είχαν πιάσει τρελά τα ψυχολογικά μου... Νομίζω ότι ανήκω στις γυναίκες που παθαίνουν σε έναν βαθμό το λεγόμενο baby blues... Αλλά θα το νικήσουμε, δεν θα αφήσω να μας πάρει από κάτω. Ούτε αυτή η φάση προσαρμογής, ούτε ο πόνος στη θηλή... Κάνω ό,τι μπορώ να συνεχίσω να θηλάζω, εφόσον γάλα έχω και το μωράκι δείχνει να παίρνει βάρος. Αχ, πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός στην αρχή.....

Αυτά κοριτσάκια μου τα δικά μας νέα.. Ελπίζω να είστε όλες καλά, σας φιλώ πολύ εγώ και ο μπέμπης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εχθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα, ο μπέμπης δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή από το αριστερό στήθος την οποία έχει ήδη τραυματίσει πολύ και πονάω αφόρητα... Ήρθε η μαία μου να μας δει, έχω και μια φλεγμονή από αυτό το στήθος λόγω της γαλακτοπαραγωγής και τώρα κάνω μια αγωγή με χάπια για να περάσει. Εχθές νομίζω είχα πάθει νευρικό κλονισμό, έκλαιγα πολύ και με είχαν πιάσει τρελά τα ψυχολογικά μου... Νομίζω ότι ανήκω στις γυναίκες που παθαίνουν σε έναν βαθμό το λεγόμενο baby blues... Αλλά θα το νικήσουμε, δεν θα αφήσω να μας πάρει από κάτω. Ούτε αυτή η φάση προσαρμογής, ούτε ο πόνος στη θηλή... Κάνω ό,τι μπορώ να συνεχίσω να θηλάζω, εφόσον γάλα έχω και το μωράκι δείχνει να παίρνει βάρος. Αχ, πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός στην αρχή.....

Αυτά κοριτσάκια μου τα δικά μας νέα.. Ελπίζω να είστε όλες καλά, σας φιλώ πολύ εγώ και ο μπέμπης..

Καλημέρα Κυριακή,

δεν είναι και εύκολη η προσαρμογή σε αυτές τις τόσο νέες συνθήκες και ευθύνες που φέρνει ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι!! Είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Δεν νομίζω όπως σε ακούω ότι έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα! Ϊσα ίσα που προσπαθείς και το παλεύεις!! Αυτό έχει σημασία!

Υπομονή και θα βρεις με τον τρόπο σου τις λύσεις. Όλες λιγο πολύ τα ίδια αντιμετωπίζουμε! Πολλά φιλιά στον κούκλο σου!!

NQt5p2.png

"...στην αρχη..¨" οπως ακριβως το γραφεις.. μετα θα ειναι μια ρουτινα, εν μερει εξυπηρετικη και ανακουφιστικη και για οτυς δυο..

κανε την αγωγη που σου πε αν εχεις φλεγμονη, δεν ξερω αν θηλαζεις απο αυτο το στηθος αλλα καπως πρεπει να κατεβαζεις γαλα και απο αυτο.. και φροντιζε τις θηλες σου ενταντικα..

Προσπάθησα να αλλάξω και υπογραφή αλλά δεν τα κατάφερα...

Μα πώς γίνεται, δεν θυμάμαι...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, είναι ακόμη η φάση της προσαρμογής....

prosperous, τι με συμβουλεύεις για την προστασία των θηλών; ελπίζω ό,τι κάνω να το κάνω σωστά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπάθησα να αλλάξω και υπογραφή αλλά δεν τα κατάφερα...

Μα πώς γίνεται, δεν θυμάμαι...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, είναι ακόμη η φάση της προσαρμογής....

prosperous, τι με συμβουλεύεις για την προστασία των θηλών; ελπίζω ό,τι κάνω να το κάνω σωστά...

φυσιολογικο ορο..αερισμο..πολυ αερισμο..

Καλημερα κοριτσια!!

Καλημέρα μανούλες!

Δεν έχω καταφέρει να σας διαβάσω αλλά μόλις είδα στην πρώτη σελίδα για τις νέες γέννες μας!! Ματινάκι, Ελένη , Άννα και Μαίρη, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!! Να τα δείτε όπως επιθυμείτε και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!!

Θα ήθελα να μπορούσα αυτές τις ημέρες να είχα μπει να σας γράψω καθώς η παρέα σας πάντα είναι βάλσαμο και μου κάνει καλό. Εχθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα, ο μπέμπης δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή από το αριστερό στήθος την οποία έχει ήδη τραυματίσει πολύ και πονάω αφόρητα... Ήρθε η μαία μου να μας δει, έχω και μια φλεγμονή από αυτό το στήθος λόγω της γαλακτοπαραγωγής και τώρα κάνω μια αγωγή με χάπια για να περάσει. Εχθές νομίζω είχα πάθει νευρικό κλονισμό, έκλαιγα πολύ και με είχαν πιάσει τρελά τα ψυχολογικά μου... Νομίζω ότι ανήκω στις γυναίκες που παθαίνουν σε έναν βαθμό το λεγόμενο baby blues... Αλλά θα το νικήσουμε, δεν θα αφήσω να μας πάρει από κάτω. Ούτε αυτή η φάση προσαρμογής, ούτε ο πόνος στη θηλή... Κάνω ό,τι μπορώ να συνεχίσω να θηλάζω, εφόσον γάλα έχω και το μωράκι δείχνει να παίρνει βάρος. Αχ, πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός στην αρχή.....

Κυριακη, καλη δυναμη και καλο κουραγιο.. Καθε αρχη και δυσκολη λενε... Και εγω απο τα λεγομενα σου κατεληξα οτι το παλευεις μια χαρα... ;);)

Και το επιμυθιο ειναι οτι οταν με το καλο γεννησω και θηλαζω θα ειμαι με το στηθος εξω να αρμενιζει στον αερα.. Μονο ο αερας κανει καλο... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Κυριακη, καλη δυναμη και καλο κουραγιο.. Καθε αρχη και δυσκολη λενε... Και εγω απο τα λεγομενα σου κατεληξα οτι το παλευεις μια χαρα... ;);)

Και το επιμυθιο ειναι οτι οταν με το καλο γεννησω και θηλαζω θα ειμαι με το στηθος εξω να αρμενιζει στον αερα.. Μονο α αερας κανει καλο... ;)

χαχα! καλημερα!! πηρα τα β#$% μας αερα..κατα το πηραν τα μυαλα μας..

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Τι κανουν τα μωρα εντος και εκτος κοιλιας;

Κυριακη μου κουραγιο...καθε αρχη και δυσκολη!

Επιμονη και υπομονη και με τον καιρο θα μαθει ο μπεμπης και εσυ μαζι.. (τα λεω για να μαθαινω και γω,χαχα )

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...