Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ενα σας εγγυομαι.. αργα η γρηγορα..θα τα γεννησετε.. δεν θα τα χωνεψετε...:tongue::tongue::tongue:;)

Χαχαχα!! Εννοειται ρε.. Αλλα εχω ακουσει κατι τραγικα του τυπου "αν γεννηθει νωριτερα γινεται πιο εξυπνο το παιδι!!" :o ... και ευτυχως εγκυμονω αλλιως θα βαρουσα το κεφαλι μου στον τοιχο... :lol:

Γειααα....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια γεια σας!

Σημερα εφαγα ολη τη μερα στο νοσοκομειο. Δυο ωρες μου εκαναν nst, ο μπεμπης ειναι μια χαρα! Εν τω μεταξυ για να φτασουμε στο Αρεταιειο επρεπε να περπατησουμε μεσα στη βροχη και το κρυο λογω του Μαραθωνιου. Τωρα περιμενω να μ εειδοποιησει ο γιατρος για το τι θα κανουμε!

Εγω το τζακι μολις το αναψα περισσότερο για ατμοσφαιρα γιατι το σπιτι ακομα είναι ζεστο.

Αννα να σου ζήσει καλοσαραντιστο το ζουζουνι σου!!!

dbLDp2.png

Χαχαχα!! Εννοειται ρε.. Αλλα εχω ακουσει κατι τραγικα του τυπου "αν γεννηθει νωριτερα γινεται πιο εξυπνο το παιδι!!" :o ... και ευτυχως εγκυμονω αλλιως θα βαρουσα το κεφαλι μου στον τοιχο... :lol:

Γειααα....

ναι οπως επισης οτι τα θηλαζοντα γινονται και πιο εξυπνα παιδια.. βρε πλακα κανουμε????!!! οτι θελουν λενε αρκει να χουν να λενε...

βρε Αρτεμη.. τι θα γινει με εσενα?? σε εχει μεσα εξω ο γιατρος?? γιατι δεν σε βαζει μεσα να τελειωνετε???? προφανως θα πας με προκληση ??

ναι οπως επισης οτι τα θηλαζοντα γινονται και πιο εξυπνα παιδια.. βρε πλακα κανουμε????!!! οτι θελουν λενε αρκει να χουν να λενε...

βρε Αρτεμη.. τι θα γινει με εσενα?? σε εχει μεσα εξω ο γιατρος?? γιατι δεν σε βαζει μεσα να τελειωνετε???? προφανως θα πας με προκληση ??

Ελα μου ντε δε μου δινει μια ημερομηνια να τελειωνουμε! Λογικα με προκληση θα παω!

dbLDp2.png

Αννουλα να σου ζησει το μπουμπουκακι σου...

Για την εβδομαδα του ειχε καλο βαρος ε;;

Ευχομαι να βγει γρηγορα απο την εντατικη και να τον παρεις σπιτι...

Σε περιμενουμε.........

Congrats%2B-%2BBaby%2BBoy.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ελα μου ντε δε μου δινει μια ημερομηνια να τελειωνουμε! Λογικα με προκληση θα παω!

Ταλαιπωρηθηκες κοριτσακι μου σημερα εε;

Ετοιμαζομουν να σε παρω τηλεφωνο, αλλα ειδα μηνυμα κ ησυχασα!

...................................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.............07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh...................10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

areti-eleni...............26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

giotar1....................04/12.........Αγόρι - Ρέα

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!...................09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

καλησπερα κοιλιτσες μου και μωρακια τι κανετε?εμεις καλα,το πρωι πηγαμε σε ενα θεατρικο εδω στην γειτονια ειχανε παρασταση κατι ξαδελφακια μας και μολις γυρισαμε στρωθηκαμε για φαγητο (γιγαντες με λουκανικα στο φουρνο)και μετα ξεραθηκαμε για υπνο..5,30η ωρα ξυπνησαμε,και εγω εχω πεθανει στην καουρα...Αννα να σου ζησει το μωρακι σου,πολυ καλο το βαρος του για 34 βδομαδα...Ολα καλα θα πανε σκεψου οτι καθετε στο νοσοκομειο για να παρει γρηγορα δυναμεις και να ρθει στο σπιτακι σας!!!!!Αρτεμη υπομονη δεν σου λεει ποτε περιπου θα σε βαλει?Εγω δεν εχω κανενα νεο τα ιδια θλω να γεννησω χιχιχι

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Ταλαιπωρηθηκες κοριτσακι μου σημερα εε;

Ετοιμαζομουν να σε παρω τηλεφωνο, αλλα ειδα μηνυμα κ ησυχασα!

Να σου πω σας σκεφτομουν και εγω!! Αν αργουσα και αλλο θα σου εστελα! Ημουν ξαπλα 2 ωρες και μετα δε μπορουσα να σηκωθω, επαθα και κραμπα. κατα τ ααλλα καλα. Δε πειραζει πηρα και μια ιδεα!!!

Αυτο το βιντεακι με τη κινεζουλα που ηταν 41 1/2 εβδομαδες εγκυος πολυ μου εδωσε θαρρος!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλιτσες μου και μωρακια τι κανετε?εμεις καλα,το πρωι πηγαμε σε ενα θεατρικο εδω στην γειτονια ειχανε παρασταση κατι ξαδελφακια μας και μολις γυρισαμε στρωθηκαμε για φαγητο (γιγαντες με λουκανικα στο φουρνο)και μετα ξεραθηκαμε για υπνο..5,30η ωρα ξυπνησαμε,και εγω εχω πεθανει στην καουρα...Αννα να σου ζησει το μωρακι σου,πολυ καλο το βαρος του για 34 βδομαδα...Ολα καλα θα πανε σκεψου οτι καθετε στο νοσοκομειο για να παρει γρηγορα δυναμεις και να ρθει στο σπιτακι σας!!!!!Αρτεμη υπομονη δεν σου λεει ποτε περιπου θα σε βαλει?Εγω δεν εχω κανενα νεο τα ιδια θλω να γεννησω χιχιχι

Ναι βρε Αννιτα με εχει στο περιμενε! Υπομονη και συ κοριτσακι ! τι διαλο δε ειμαστε για παντα εγκυες!!!!

dbLDp2.png

Αυτο το βιντεακι με τη κινεζουλα που ηταν 41 1/2 εβδομαδες εγκυος πολυ μου εδωσε θαρρος!

Καλα μιλαμε για κοντα 10 μηνες.... Μα να μη θελει να βγει το μωρο;;;:?:

Τις 2 ωρες ηταν μαζι κ ο αντρας σου ή ησουν μονη;:confused:

Καλα μιλαμε για κοντα 10 μηνες.... Μα να μη θελει να βγει το μωρο;;;:?:

Τις 2 ωρες ηταν μαζι κ ο αντρας σου ή ησουν μονη;:confused:

Μονη μου! εν τω μεταξυ εξω ηταν ο αντρας μου και ημανα μου και ειχαν φρικαρει γιατι τη προηγουμενη φορα αυτο κρατησε 15-20 λεπτα!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...