Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Η παιδίατρος ήρθε κ της το έδωσε έφαγε 60 μλ. πολλά δεν είναι?? Έπεσε σε λήθαργο, πέρασαν 3 ώρες κ έπρεπε να της ξυπνήσω μόλις την σήκωσα το έβγαλε!!

Την πήρα τηλ. και μου είπε να την ξυπνώ κάθε 1,5 ώρα και να της δίνω 30μλ

:mad::-x:-x:-x

Σιγά μην ξυπνάει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τουλαχιστον εσυ εχεις και την καθοδο...

Εγω??? Χαμπαρι δεν εχω παρει ακομη.. Νομιζω δε θελω να γεννησω ακομη.. Θελω να ερθει Δεκεμβρης.. :rolleyes: Παραλογιζομαι ε ??? ααααχχχχχ... ποιος ξερει τι μου φυλαει.... :tongue:

Δεκεμβρης;; εγω ''παρακαλαω'' να περασουν οι μερες...

δε θες να γνωρισεις το γιοκα σου;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Η παιδίατρος ήρθε κ της το έδωσε έφαγε 60 μλ. πολλά δεν είναι?? Έπεσε σε λήθαργο, πέρασαν 3 ώρες κ έπρεπε να της ξυπνήσω μόλις την σήκωσα το έβγαλε!!

Σιγά μην ξυπνάει!!

1μιση ωρα;;; μεχρι να κοιμηθει να ξαναξυπναει;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Σιγά μην ξυπνάει!!

η κορη σου θελει μικρα γευματα..οπως η δικη μου..και το ξενο ειναι βαρυ στη συσταση για αυτο κοιμαται και πολυ.. ισως να χρειαστει να αλλαξεις και μαρκα αν το αποβαλλει.. εχε το νου σου..

καλα, και εμενα η δικη μου παιδιατρος που ρθε εχθες αρχισε αμεσως τις απολογιες για το θεμα του ξενου γαλακτος και του ικτερου.. εγω απεφυγα να συνεχισω τη συζητηση αλλα μπηκε σφηνα η αγχωμενη θεια και αρχισε τις ερωτησεις και κλασικα κατεληξα να της λεω στο τελος οτι δεν θελω να παρεμβαινει οταν μιλαω με τη γιατρο απλα γιατι μπορει να μη θελω να συζητησω καποιο θεμα.. λογικα παρεξηγηθηκε αλλα ας το συνηθισει γιατι αλλιως ειμαι ικανη να την πω πχ στη γιατρο τοσο χονδρα που θα παρεξηγηθει το συμπαν..

Καλησπέρα, κορίτσια!

Χάθηκα γιατί γέννησα (δυστυχώς πρόωρα) την Τρίτη 8/11-33w 5d. Δυσκολεύτηκα στη γέννα γιατί με έπιασαν πρόωρες συσπάσεις και έσπασε η περίδεση και όπως έσπασε το ράμμα κάτι έκανε στον τράχηλο και δε μαλάκωνε. Ευτυχώς γλυτώσαμε την καισαρικη, γιατί με άφησε η γιατρός χωρίς επισκληρίδιο (ένιωσα κανονικά τους πόνους από τα 7 στα 10 εκατοστά:() και μαλάκωσε ο τράχηλος και γέννησα φυσιολογικά μετά από 8 :!::!: ώρες! Βγήκα χθες από το μαιευτήριο και τώρα πηγαινοέρχομαι γιατί ο μπέμπης είναι ακομα στην εντατική, αλλά πάει καλύτερα, ευτυχώς. Γεννήθηκε 2.580, γεγονός που τον βοήθησε αλλά ακόμα είναι με ορό, αντιβίωση κτλ. Από χθες βγήκε τελείως από το οξυγόνο και ευελπιστούμε από βδομάδα να βγει από την εντατική και να πάει στην ενδιάμεση. Δε σας έχω διαβάσει ακόμα, θα το κάνω μέσα στην εβδομάδα. Τώρα είμαι με ένα θήλαστρο στο χέρι και παρόλο που δεν έχω μωρό στο σπίτι, ανά 3ωρο πρέπει να βγάζω γάλα.

Δεν ξέρω ποιες γέννησαν, θα ευχηθώ προσωπικά μόλις σας διαβάσω.

Φιλιά

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

αχ αγαπη μου σε σκεφτομουν και ρωτησα για σενα χθες εδω.. βασικα την ψιλιαστικα τη δουλεια.. εσυ τοσες μερες και να μην εχεις μπει..

ολα καλα να πανε κοριτσακι μου, κανε υπομονη (ξερω οτι δοκιμαζεσαι πολυ) , πλεον ολα καλα θα ειναι και θα βγει ο μικρουλης απο την εντατικη..καλα κουραγια και με τις αντλησεις εισαι μεγαλο παληκαρι..

να σας ζησει και να ναι παντα γερο και τυχερο..

Αχ, Αννα, να σου ζησει το μωρακι σου!!!

congratulations-7.jpg

Περαστικα του και γρηγορα να βγει η ψυχουλα απο το νοσοκομειο!!!Πηγαινεις και του δινεις το γαλατακι σου?? Το εκανε και η μαμα μου αυτο διηνυε καθε μερα 86 χλμ να παει στο νοσοκομειο και 86 χλμ να γυρισει σπιτι.. Ειναι ψυχοφθορο.. Καλη δυναμη και γρηγορα να πατε στο σπιτακι σας!!!

Καλη αναρρωση σε σενα και καλο σαραντισμο να εχετε!!

SnowFlake, καλη δυναμη και σε σενα.. Θα πρεπει να ζοριζεσαι πολυ... αν δε σε ικανοποιει η γιατρος να την αλλαξεις.. εγω η γαϊδουρα ακομη να επικοινωνησω με τη μελλουσα δικη μου παιδιατρο...

:-(

Δεκεμβρης;; εγω ''παρακαλαω'' να περασουν οι μερες...

δε θες να γνωρισεις το γιοκα σου;;

Μα φυσικα και θελω να τον γνωρισω!! Ακου λεει!!! Αλλα σε αντιθεση με ολους στο οικογενειακο μου περιβαλλον, αντρα, γονεις και γιαγιαδες και παππουδες που θελουν να γεννησω τωρα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους για να χαρουν μεσα απο το παιδι, εγω ξερω οτι οταν ειναι αυτος ετοιμος θα ερθει απο μονος του, για να ειναι ψηλα και να μην εχω συμπτωματα, σημαινει οτι δε θελει να βγει, οποτε no rush!!! η μανουλα του ειναι εδω και θα τον υποδεχτει οποτε θελει να βγει ο,τι ωρα και ο,τι μερα και να΄ναι!!! ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μα φυσικα και θελω να τον γνωρισω!! Ακου λεει!!! Αλλα σε αντιθεση με ολους στο οικογενειακο μου περιβαλλον, αντρα, γονεις και γιαγιαδες και παππουδες που θελουν να γεννησω τωρα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους για να χαρουν μεσα απο το παιδι, εγω ξερω οτι οταν ειναι αυτος ετοιμος θα ερθει απο μονος του, για να ειναι ψηλα και να μην εχω συμπτωματα, σημαινει οτι δε θελει να βγει, οποτε no rush!!! η μανουλα του ειναι εδω και θα τον υποδεχτει οποτε θελει να βγει ο,τι ωρα και ο,τι μερα και να΄ναι!!! ;)

ενα σας εγγυομαι.. αργα η γρηγορα..θα τα γεννησετε.. δεν θα τα χωνεψετε...:tongue::tongue::tongue:;)

Δυσκολεύτηκα στη γέννα γιατί με έπιασαν πρόωρες συσπάσεις και έσπασε η περίδεση και όπως έσπασε το ράμμα κάτι έκανε στον τράχηλο και δε μαλάκωνε.

ε ρε πονους που θα τραβηξες ψυχη μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...