Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ολα καλα φιλες μου με την Β' επιπεδου...ειδα την μπεμπουλα μου..μεγαλωσε αρκετα απο την τελευταια φορα...το μονο κακο ειναι πως δεν μπορεσαμε να βγαλουμε καλη φωτο το προσωπακι της ειχε τα χερακια της μπροστα στο προσωπακι συνεχως,,,λιγο ομως που την πετυχαμε ειναι σαν να εβλεπα την πρωτη μου κορη,,μυτουλα,χειλακια!!440 γρ ειναι(λεπτουλα μου φανηκε)!!

Ο κανελλοπουλος μου την εκανε στο ιασω και πληρωσα 130 ευρω...αυταααα εντελως πληροφοριακα για οσες την κανετε εκει...μιση ωρα διαρκει!!

Θα γεννησει καμια σας στο ιασω?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα καλα φιλες μου με την Β' επιπεδου...ειδα την μπεμπουλα μου..μεγαλωσε αρκετα απο την τελευταια φορα...το μονο κακο ειναι πως δεν μπορεσαμε να βγαλουμε καλη φωτο το προσωπακι της ειχε τα χερακια της μπροστα στο προσωπακι συνεχως,,,λιγο ομως που την πετυχαμε ειναι σαν να εβλεπα την πρωτη μου κορη,,μυτουλα,χειλακια!!440 γρ ειναι(λεπτουλα μου φανηκε)!!

Ο κανελλοπουλος μου την εκανε στο ιασω και πληρωσα 130 ευρω...αυταααα εντελως πληροφοριακα για οσες την κανετε εκει...μιση ωρα διαρκει!!

ΤΕΛΕΙΑ!! Παει και αυτο!! Με το καλο να φθασει ο Νοεμβρης!!

Εγω γενναω στο Ιασω και εκει θα κανω και την β επιπεδου.. δεν ξερω αν θα ειναι ο ιδιος βεβαια στην εξεταση (εν. ο Κανελλοπουλος)

Καλησπέρα γλυκές μανουλες!!!

Εγώ σήμερα Πήγα και είδα το μωρακι μου. Πολυ τρέξιμο Αλλά χαλάλι!! Τελικά μου επιβεβαίωσε με μεγάλο ποσοστό ότι ειναι ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!! Ειναι πολυ καλα σε όλα της!! Έχουμε αρχίσει και επίσημα τις κλωτσιτσες και πολυ το χαίρομαι!!!! Εγώ αργώ για τη β΄επ.

Λία συγχαρητήρια για τα καλα νεακια!!!

Καλο μήνα να έχουμε!!!

Φιλια σε όλες!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μπράβοοοοοο!!!!!!!! Αχ τι ωραία, ξένοιασες και μ'αυτή την εξέταση!!!!!! Όλες έτσι λένε ότι όπως βλέπεις το μωρό στη Β' επιπέδου, έτσι βγαίνει....;) Σε λίγους μήνες θα δίνεις φιλάκια στο μουτράκι της!!!!!!:P:p:p

Καλησπέρα γλυκές μανουλες!!!

Εγώ σήμερα Πήγα και είδα το μωρακι μου. Πολυ τρέξιμο Αλλά χαλάλι!! Τελικά μου επιβεβαίωσε με μεγάλο ποσοστό ότι ειναι ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!! Ειναι πολυ καλα σε όλα της!! Έχουμε αρχίσει και επίσημα τις κλωτσιτσες και πολυ το χαίρομαι!!!! Εγώ αργώ για τη β΄επ.

Λία συγχαρητήρια για τα καλα νεακια!!!

Καλο μήνα να έχουμε!!!

Φιλια σε όλες!!!

Το είδες κι εσύ το μωρό σου????? Και μάλλον κοριτσάκι????:D:p Τελικά δεν είναι το καφέ των αγοριών...μαζεύονται και νύφες και τί νύφες!!!!! Κορίτσαροι!!!!!!!:P:p:p

572554rr8wzizaah.gif

Kαλημερα κοριτσακια!!!!!!! Τι κανετε???? Αν και με μια μερα καθυστερηση ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!!!!!!

Λια μου μπραβο κοριτσαρα μου ειδατε το κοριτσακι σας και χαιρομαι παρα πολυ που ειναι ολα καλα! Κοιτα να δεις εμεις οι γυναικες πρεπει να ειμαστε κορμαρες...μια χαρα ειναι τα γραμμαρια της...ειπαμε κραταμε σιλουετα!!!! Αν και πιστευω οτι ειναι αναλογα με την εβδομαδα που την κανει καθε γυναικα....οπως και να εχει το σημαντικο ειναι οτι ειναι καλα το μωρο!!!

Αριστεα μου κι εσυ ειδες το κοριτσακι σου? Τελικα οντως δεν ειναι το καφε των αγοριων ευτυχως...να εχουμε και καμια γυναικα γιατι μονο αντρες δεν γινεται!!!!!! Μπραβο ολα καλα και για σας!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? Δεν σας γραφω μια μια γιατι θα ξεχασω καμια και δεν το θελω αυτο!!!!!!

Απο κλωτσιες καλα παμε και με το παραπανω...τον νιωθω καθε λιγο και λιγακι και ριχνει και δυνατες το αγαπακι μου! Περισσοτερες τρωω με το καλημερα και το καληνυχτα!!!!! Κατα την διαρκεια της μερας ριχνει αρκετες αλλα ειδικα στο φαγητο!Το καταλαβαινει και ο μπαμπουλης τωρα και πεταει απο την χαρα του! Αντε να ερθει η αλλη δευτερα να παμε να το δουμε....υπαρχει και το αναλογο αγχος εννοειται εκτος απο την ανυπομονησια!!!!!!!!!

Αυτα προς το παρον!!!!!!

Σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!

Αν δεν ξαναμπω σας ευχομαι καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα χαρουμενα κοριτσια μου..

ειστε καλα και αυτο φαινεται!!

εγω επεστρεψα στο εξοχικο χθες αλλα ειμαι λιγο αδιαθετη αφου εχω μαλλον κολικο του εντερου και με εχει καθηλωσει στο κρεβατι..σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχει περασει ακομη..σηκωθηκα εκανα μερικες ελαφρες δουλιτσες ισα για να "κινηθει" το εντερο και ξανα σε λιγο θα ξαπλωσω.. εμειναν 10 μερες για τη δικη μου β επιπεδου και θελω να φθασω εκει..αρα πρεπει να προσεχω..χαχα!

Μια χαρα που μαζευονται και δεσποινιδες στο καφε μας..δεν θα μιλαμε μονο για σωβρακα..χαχα!

και εμενα κλωτσαει αρκετα μεσα στην ημερα και τη νυχτα και οταν τρωω βεβαια..το πιανει το νοημα γρηγορα..

αυτα τα ολιγα.. καλο σκ να εχουμε, καλα μπανακια σε οσες πατε και θα τα πουμε συντομα..

Καλημέρα στις όμορφες φουσκοκοίλιτσες!!!!

Τι κάνουν τα μωρακια;; Το δικό μου κουνιέται πολυ και αρκετά συχνά την αισθάνομαι!!! Πολυ ζέστη βρε κορίτσια!!

Εχω αρχίσει και σκέφτομαι συνέχεια το φαΐ.... Κακό αυτο! Αλλά τι να κάνω; Πειναωωωω!!

Τελευταία μέρα δουλειάς για μένα η σημερινή, αύριο φεύγουμε για διακοπουλες!!!

Θα προσπαθήσω να μπαίνω απο το κινητο όταν πιάνω σήμα!! Να μαθαίνω τα νέα σας..

Φιλια πολλα προς το παρόν!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα κοριτσάκια μου κι από μένα!!!!!!!!

Καλό ΣΚ να έχουμε και καλά να περάσετε!!!!

Αριστέα καλά να περάσετε επίσης στις διακοπές σας!!!!!!!! Καλό ταξίδι!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στα μωράκια σας!!!!!!!!:D:D

Τι κάνουν τα μωρακια;; Το δικό μου κουνιέται πολυ και αρκετά συχνά την αισθάνομαι!!! Πολυ ζέστη βρε κορίτσια!!

Εχω αρχίσει και σκέφτομαι συνέχεια το φαΐ.... Κακό αυτο! Αλλά τι να κάνω; Πειναωωωω!!

καλο ταξιδι, καλες προετοιμασιες και πολυ πολυ πολυ καλα να περασετε..

και εσυ βεβαια να προσεχεις και να μη ξεπατωνεσαι...

φιλια!

Καλησπέρα μπεμπεκοκοιλίτσες!!

Είμαστε όλες βλέπω σε μια πολύ καλή διάθεση κι αυτό βοηθάει και τα μωράκια μας!!

Εγώ είμαι μόνη αυτό το σαββ/κο (λείπει ο άντρας μου σε επαγγ. ταξίδι) και προσπαθώ να κάνω ευχάριστα πράγματα να περάσουν οι ώρες μέχρι αύριο που επιστρέφει. Τη Δευτέρα το πρωί είναι η β-επιπέδου και έχω ξεκινήσει να έχω άγχος και αγωνία να πάνε όλα καλά..

Αριστέα καλές διακοπούλες και να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Prosp μου ελπίζω να είσαι καλύτερα με τον κολικό, τα ξέρω κι από μένα αυτά τα "ωραία" πράγματα.. Υπομονή, να ξεκουράζεσαι και θα περάσει ο πόνος.

Λία όλα πολύ καλά με την β-επιπέδου, μπράβο που όλα είναι τόσο καλά!! Με το καλό όλες μας να έχουμε καλά αποτελέσματα! Κι εγώ στο Ιασώ θα την κάνω, έχω κλείσει με τον Χατζηθωμά, που είναι ο ίδιος που μου είχε κάνει την αυχενική και έναν υπέρηχο στον 4ο μήνα. Ξέρετε αν δίνει dvd το Ιασώ; Την 4d την κάνουν έτσι κι αλλιώς ή πρέπει να τη ζητήσουμε; Και ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια... Την καμπύλη ζαχάρου πότε πρέπει να την κάνουμε; Εγώ πριν λίγες μέρες που είχα να κάνω τον τακτικό μηνιαίο έλεγχο έκανα ξανά την απλή εξέταση ζάχαρο νηστείας. Ο γιατρός μου λείπει σε ταξίδι και δεν ξέρω τελικά πότε είναι καλό να γίνεται η καμπύλη ζαχάρου, αν και θα τον ρωτήσω προσεχώς.. Εσείς τι γνωρίζετε σχετικά; :rolleyes:

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας και να έχουμε όλες ένα πανέμορφο σαββ/κο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερουδια

kyriak καμπυλη σακχαρου κανουν 25η-26η εβδομαδα συνηθως.. το θυμαμαι και το χα συζητησει τελευταια και με τον γιατρο μου..

εγω θα κανω για απλο σακχαρο (νηστειας) δυο μερες μετα τη β επιπεδου μαζι με τις γενικες.

εγω παντως στο Ιασω ειχα κανει το απλο υπερηχογραφημα της β επιπεδου και οχι σε 4d (βασικα αν και ηξερα για αυτο δεν ρωτησα καν αν προκειται να γινει..δεν ξερω πως τα συνενοειται ο γιατρος μου αφου ο ιδιος κλεινει τα ραντεβου και παρισταται στην εξεταση παροτι κανει αλλος τον υπερηχο, θελει να εχει και ο ιδιος αποψη)

και δεν μου δωσαν dvd.. ισως να ρωτησω αυτη τη φορα τι υπερηχο α κανουμε και αν θα παρω dvd αλλα ειλικρινα παιδια για μενα ολα αυτα δεν εχουν καποιο νοημα..δηλαδη ουτε κρυο, ουτε ζεστη..

ξερω οτι σας φαινεται χαζο αλλα στην αρχη ειχα ενθουσιαστει (απο την κυηση της κορης μου) αλλα μετα αρχισα να σκεφτομαι..και τι με αυτο?? λες και ποσες φορες θα κατσουμε να δουμε τον υπερηχο, ακομη και το ιδιο το παιδι?? και τωρα σε αυτη την εγκυμοσυνη ο γιατρος μου σε καθε επισκεψη μου γραφει τους υπερηχους σε dvd (το κανει απο φετος) και ετσι εχω αυτο το μπεμπε σε απεικονιση live, παρ αυτα δεν το χω βαλει ουτε μια φορα να το δω και δεν προκειται πριν γεννησω και καποια στιγμη μου τη δωσει και το κανω που μαλλον θα μαι σε καποια νοσταλγικη φαση της ζωης μου..

γενικα εχω μια πιο ψυχρη και απομακρη σταση με ολα αυτα διοτι για μενα το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα στην ιδανικη περιπτωση απεχει 4 μηνες και κατι λιγες ημερες.

ολα αυτα βεβαια αφορουν τη δικη μου αποψη και τη δικη μου ψυχοσυνθεση.. αν δεν ειχα βεβαρημενο ιστορικο ισως να μουν πιο ενθουσιασμενη σε διαρκεια..και ηδη να εδειχνα απο εδω και απο εκει το μπεμπε που χω σε dvd..

αυτα τα ολιγα.. σημερα εχει ζεστη και απνοια προς το παρον.. τουλαχιστον δεν εχω μαγειρεμα και αλλες δουλειες που ναι μεν θα ξεκουραστω αλλα θα βαρεθω μεχρι το βραδυ που θα ρθει ο συζυγος απο τη δουλεια..

με τον κολικο ενω μου χε περασει, ξαφικα μου ξαναρθε αλλα τελικα το προβλημα μου ειναι οταν καθομαι σε καρεκλες πολυ ωρα..το βαρος πιεζει το εντερο η καποιο νευρο και αρχιζει παλι η ταλαιπωρια..

θα περασει βεβαια καποια στιγμη διοτι μην ξεχνατε οτι οσο μεγαλωνει το μωρο μετατοπιζεται και η θεση του εντερου..

σας φιλω.. καλη Κυριακη!

Καλημερουδια σε ολες! Καλη εβδομαδα να εχουμε....!!!!!Ζεστη παλι σημερα αλλα με λιγοτερο αερα εδω...χθες σηκωνε και εμας ο αερας αλλα παραλια πηγαμε δεν το χανουμε με τιποτα....

Οι κλωτσιτσες πανε κι ερχονται και πλεον νιωθω το μωρο και χωρις να κλωτσαει...νιωθω που κουνιεται μεσα στην κοιλιτσα ειναι τρελαααα!!!!!!

Εξι και σημερα μετραω για την β'επιπεδου....σαν τους φανταρους κι εγω!

Σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!

000203F8.gif

εγω επεστρεψα στο εξοχικο χθες αλλα ειμαι λιγο αδιαθετη αφου εχω μαλλον κολικο του εντερου και με εχει καθηλωσει στο κρεβατι..σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχει περασει ακομη..σηκωθηκα εκανα μερικες ελαφρες δουλιτσες ισα για να "κινηθει" το εντερο και ξανα σε λιγο θα ξαπλωσω.. εμειναν 10 μερες για τη δικη μου β επιπεδου και θελω να φθασω εκει..αρα πρεπει να προσεχω..χαχα!

Προσπ μου σε καταλαβαινω απολυτα...εχω παθει κολικο εντερου και πηγα νοσοκομειο γιατι δεν αντιμετωπιζοταν αλλιως...δεν μπορουσα να ισιωσω το κορμι μου....καμπουριαστα πηγαινα και ποναγα τρελα. Φαντασου που εισαι και εγκυος...πολλα περαστικα και ευχομαι να παει και να μην ξαναγυρισει καλη μου!!!!

Αριστεα μου καλες διακοπουλες να εχετε και καλα να περασετε!!!! Προσοχουλα ομως ε?????

Φιλια πολλα!!!!!!!!

happy_summer_holidays.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου κι από μένα!!!!!!!!

Καλό ΣΚ να έχουμε και καλά να περάσετε!!!!

Αριστέα καλά να περάσετε επίσης στις διακοπές σας!!!!!!!! Καλό ταξίδι!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στα μωράκια σας!!!!!!!!:D:D

Γεια σου ελενακι μου!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια σην κοιλουμπιτσα σου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...