Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αχ.. οσο σε συμπαθω ΤΟΣΟ σου θυμωνω.. μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου???:tongue:

Χαχαχαχαα!!! Εεεε, τωρα που μπορω και για οσο προλαβαινω... Μετα θα με εχετε εδω να γκρινιαζω λογω αϋπνιας.. :tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρεσκομανουλες, το σπιτι σας σε ποια θερμοκρασια το εχετε?? Εγω εχω κανει μια ερευνα με το ψηφιακο θερμομετρο... Αναψαμε το τζακι χτες.. η θερμοκρασια ανεβηκε στους 21.9 (παρα πολυ αν με ρωτατε) και η υγρασια στο 44%... Απιστευτα χαμηλα αν με ρωτατε παλι.... :confused: Δεν εκανα βολτα στο σπιτι να δω τι παιζει εκει...Σημερα θα το κανω.. Κι επειδη εχω και τις καψες μου- ακομη- δεν εχω αναψει και καλοριφερ.. αρα στο υπολοιπο σπιτι εχουμε περιπου 18 με 19 βαθμους χωρις καλοριφερ... Θα το τσεκαρω για στανταρ βεβαια... Και δεν ξερω πως θα πετυχω αυτη τη σταθερη θερμοκρασια σε ολο το σπιτι... :confused:

υποτιθεται μεχρι 22-23 βαθμους πρεπει να χει το σπιτι..

το δικο μου σπιτι ομως ειναι παμπαλαιο, εχει ξυλινα κουφωματα και ελλειπη θερμανση σε ολο το εμβαδον (130 τμ) συνεπως και να θελα ενιαια θερμοκρασια απλα δεν παιζει..

τετοιες μερες βαζω και ενα εξτρα φανελακι απο μεσα στον μικρο και ενα βαμβακερο φορμακι ολοσωμο και ολα ειναι οκ..

τζακι παροτι ηταν του 1959 το κτισμα δεν σκεφθηκαν να βαλουν ποτε, ομοια και στο εξοχικο και το χει απωθημενο ο συζυγος..εγω βεβαια ψηφιζω ενεργειακο τζακι.. σε ενα αλλο σπιτι..σε μια αλλη ζωη..χαχα!

Εμεις αν και εχουμε τζακι και καλοριφερ δεν εχουμε αναψει τιποτα απ'τα δυο...

Ειμαστε στον πρωτο οροφο και το σπιτι δεν ειναι κρυο!!

Και για το τζακι δε μας βλεπω να το αναβουμε μεχρι να μεγαλωσει το μωρο γιατι φοβαται ο αντρας μου:shock::shock: ... οτι το μωρο λεει θα ειναι μεσ την καπνα;;;;; ακουσον, ακουσον!!!! (καινουριο το τζακι εντωμεταξυ)

Ειναι ανθρακας λεει κ δε θελει να τον αναπνεει....

Λεμε εχουμε ξεφυγει εντελως!!!!!!!!

Δεν πειραζει μολις θα δει ποσο πετρελαιο καιμε θα σου πω εγω πως θα το ξανασκεφτει...:D:D;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλα και το δικο μας δεν ειναι ενεργειακο, εννοειται... Ζεσταινει μονο τον κοντινο χωρο.. Τωρα που ειδα το θερμομετρο εχει 17.9 , τα εχω σβηστα ολα, αλλα εγω ζεσταινομαι.. περυσι θα φορουσα δυο ρομπες σε αυτη τη θερμοκρασια και παλι θα κρυωνα.. τωρα μονο μια ρομπιτσα.. :tongue:

Παντως, το μωρο στο σπιτι με μια κουβερτουλα το κανουμε βολτα ή με μια πανουλα? Αν εχουμε κουβερτουλα μην ζεσταινεται... δεν ξερω.. λεω εγω τωρα... απο την αλλη ειναι να φοβασαι και μην κρυωνει... :confused: Θα δειξει...

Διαφημίσεις

Εμεις αν και εχουμε τζακι και καλοριφερ δεν εχουμε αναψει τιποτα απ'τα δυο...

Ειμαστε στον πρωτο οροφο και το σπιτι δεν ειναι κρυο!!

Και για το τζακι δε μας βλεπω να το αναβουμε μεχρι να μεγαλωσει το μωρο γιατι φοβαται ο αντρας μου:shock::shock: ... οτι το μωρο λεει θα ειναι μεσ την καπνα;;;;; ακουσον, ακουσον!!!! (καινουριο το τζακι εντωμεταξυ)

Ειναι ανθρακας λεει κ δε θελει να τον αναπνεει....

Λεμε εχουμε ξεφυγει εντελως!!!!!!!!

Δεν πειραζει μολις θα δει ποσο πετρελαιο καιμε θα σου πω εγω πως θα το ξανασκεφτει...:D:D;)

Ειναι λιγο υπερβολικος... Το ειχα ψαξει, θυμασαι?? Ειναι ασφαλες μωρε... Μην τρελαθουμε και τελειως... Τα καινουρια τζακια ειναι ως επι το πλειστον ασφαλη... Κι εγω καλοριφερ δεν εχω αναψει ακομη...

Παντως, στο σπιτι μας μενουμε 9 χρονια, το μισο απο τα πεθερικα μου και εχουμε καψει, εξαιτιας εμου, της κρυουλιαρας και επι μονιμου βασης κρυοκωλης, τα διπλασια λιτρα σε πετρελαιο... :confused::confused: Προχτες μου το ειπανε!!! Απιστευτο!!

Αντε να ρθει το μωρο στο σπιτι, να δω τι θα κανω... θελω να παρω ενα καλοριφερακι να ειναι κοντα στο παιδι... εσεις εχετε?? Και δεν το θελω για να σκασει απο τη ζεστη, απλα να εχει 20 βαθμους σταθερους... τι λετε??

Καλα και το δικο μας δεν ειναι ενεργειακο, εννοειται... Ζεσταινει μονο τον κοντινο χωρο.. Τωρα που ειδα το θερμομετρο εχει 17.9 , τα εχω σβηστα ολα, αλλα εγω ζεσταινομαι.. περυσι θα φορουσα δυο ρομπες σε αυτη τη θερμοκρασια και παλι θα κρυωνα.. τωρα μονο μια ρομπιτσα.. :tongue:

Παντως, το μωρο στο σπιτι με μια κουβερτουλα το κανουμε βολτα ή με μια πανουλα? Αν εχουμε κουβερτουλα μην ζεσταινεται... δεν ξερω.. λεω εγω τωρα... απο την αλλη ειναι να φοβασαι και μην κρυωνει... :confused: Θα δειξει...

αυτο ειναι αναλογα με την ωρα και τη στιγμη.. εγω βαζω πανα μονο οταν τον παιρνουν αγκαλια οι αλλοι (μπαμπας, θεια κλπ) η οταν ξυπναει και κανει κρυο μεχρι να ρθει σε θερμοκρασια δωματιου..

Ειναι λιγο υπερβολικος... Το ειχα ψαξει, θυμασαι?? Ειναι ασφαλες μωρε... Μην τρελαθουμε και τελειως... Τα καινουρια τζακια ειναι ως επι το πλειστον ασφαλη... Κι εγω καλοριφερ δεν εχω αναψει ακομη...

Παντως, στο σπιτι μας μενουμε 9 χρονια, το μισο απο τα πεθερικα μου και εχουμε καψει, εξαιτιας εμου, της κρυουλιαρας και επι μονιμου βασης κρυοκωλης, τα διπλασια λιτρα σε πετρελαιο... :confused::confused: Προχτες μου το ειπανε!!! Απιστευτο!!

Αντε να ρθει το μωρο στο σπιτι, να δω τι θα κανω... θελω να παρω ενα καλοριφερακι να ειναι κοντα στο παιδι... εσεις εχετε?? Και δεν το θελω για να σκασει απο τη ζεστη, απλα να εχει 20 βαθμους σταθερους... τι λετε??

και το καλοριφερ θα σου καιει ρευμα.. και κοστιζει πλεον..εγω εχω θερμοσυσσωρευτες.. πονεμενη ιστορια περσι το 4μηνο πληρωσαμε 900 ευρω ρευμα...:!::!::!:

900 ευρω???? Πωπωπω... Το ξερω οτι θα καιει... αλλα και τι να κανεις?? :confused:

467987f431u9v1sr.gif

Ριξτε μια ματια και σε αυτο... χαχαχαχα...ειμαστε κι εμεις οι γυναικες ομως ρε παιδι μου!!! Ελεος ωρες ωρες...

http://www.eimaimama.gr/2011/11/ta-pragmata-den-einai-panta-opws-fainontai.html

Παω να στρωσω τραπεζι... Τα λεμε αργοτερα, γλυκες μανουλες....

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον εσυ εχεις και την καθοδο...

Εγω??? Χαμπαρι δεν εχω παρει ακομη.. Νομιζω δε θελω να γεννησω ακομη.. Θελω να ερθει Δεκεμβρης.. :rolleyes: Παραλογιζομαι ε ??? ααααχχχχχ... ποιος ξερει τι μου φυλαει.... :tongue:

Η μικρή το βγάζει το ξένο γάλα!!

την ταισες με ξενο και το εκανε εμετο;; πηρες το γιατρο;

Μωρε το μαναρακι το δικο σου θελει;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Η μικρή το βγάζει το ξένο γάλα!!

χμμ.. μαλιστα...ισως να μειωσεις τον χρονο που δινεις το δικο σου για να χει..χωρο για το ξενο?? τι να πω?? δεν θελω να δυσκολεψει το θεμα του θηλασμου εστω και σε αυτη τη μορφη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...