Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

το ερωτημα σου ειναι ευλογο.. και εγω καποιες φορες αναρωτηθηκα στα 3 χρονια που ασχολουμαι με το..αθλημα.. απλα κατεληξα οτι δεν ειναι δυσκολος ο θηλασμος.. ηδη αγαπη μου θηλαζεις και θηλαζεις καλα για τα κανονικα δεδομενα, απλα οι γυρω συνθηκες δεν τον ευνοουν.. δηλαδη η προωροτητα, η μετ εμποδιων αναπτυξη λογω μονηρης απο την κυηση κιολας και εν συνεχεια σε συναρτηση αυτων και αλλων συνθηκων ο θηλασμος για την ωρα (μεχρι να διορθωθει στο θεμα της παραγωγης πιστευω) δεν ειναι αρκετος..αρα δινεις ξενο, αν εχεις κουραγιο και θεληση κανε τις αντλησεις με το νοσοκομειακο (και εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να ενοικιασεις) και μολις αυξησεις την παραγωγη οσο και το συμπληρωμα βλεπεις αν ελεγχομενα μπορεις να ικανοποιησεις τις αναγκες..

μην απογοητευεσαι παντως..ξερω πως αισθανεσαι..αλλα ακομη και αν αποφασισεις να μεινεις στο ξενο στη συνεχεια καμια τυψη να μην αισθανθεις διοτι πολυ απλα το παλευεις απο την αρχη και μεταξυ μας ειμαι βεβαιη οτι θα το παλεψεις και αλλο..ειδαλλως δεν θα ρωτουσες, δεν θα αγωνιουσες..

και θα ειμαστε ολες στο πλευρο σου σε οτι και να κανεις..

για την ωρα κανεις αυτο που πρεπει..

Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρα μου για όλα!!

Περιμένω την παιδίατρο να έρθει!!

Τρομάξαμε τις εγκυμονούσες?? που είστε κορίτσια?? :P:p:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα γλυκες μανουλες!!

Τι κρυο ειναι αυτο καλεεεεεεε; Χειμωνιασε για τα καλα!!

Snowflake διαβαζα οσα εγραψες απο εχτες εδω, και ειδα το θεμα στο parents.. (κδιαβασα κ αλλα παρομια)

Τελικα ολα γυρω λενε να δωσεις και ξενο γαλατακι στη μπουμπου σου!

Ειναι λιγο περιεργο και αποθαρρυντικο να βλεπεις οτι κανεις τοσο κοπο και η μπεμπα δεν παιρνει βαρος..

Ολα καλα θα πανε οπως σου εχουν παει μεχρι τωρα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

μην ευχαριστεις για τιποτε, κανω οτι θα κανες και εσυ αν ηθελα αντιστοιχη βοηθεια..

αληθεια.. τι εγιναν τα κοριτσια μας?? τα σκεπασε το παπλωμα η αποφασισε κανενα μπεμπε να κανει θεαματικη χειμερινη εισοδο στον ματαιο τουτο κοσμο??

Δημητρα τι χαμπαρια με τα ραμματα σου;;;;

εσπασε ενα σημερα το πρωι και περιμενω ποτε θα σπασει αλλο ενα.. ειναι τα εξωτερικα.. τα οποια δεν ξερω αν ανεπιτυχως τα ειχε δεσει (υπερτιμηση της καταστασης μου πιστευω) η τα ζορισα απο το μαιευτηριο.. παρ αυτα πιστευω οτι το κακο εγινε πριν λιγς μερες που σφιχτηκα πολυ σε προσπαθεια να ενεργηθω..

εχθες εντωμεταξυ εφαγα φασολαδα και το βραδυ σαλατα και μαλλον ξεπατωσα τον μικρο στο χ@#$$$..και αντε να δω πως θα ρυθμισω τη δυσκοιλιοτητα αφου τα περισσοτερα περνουν στο γαλα μου και τον επηρεαζουν..:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!

SnowFlake, κι εγω απο χτες διαβαζω με αγωνια το θεμα του θηλασμου της κορης σου, αισθανομαι και ανημπορη γιατι δεν μπορω να σε συμβουλεψω σωστα.. Η ετυμηγορια νομιζω βγηκε.. Καλη δυναμη και καλο κουραγιο.. Θεωρω ορι προκειται για προσωρινη κατασταση, οποτε σε λιγο θα βρειτε τους ρυθμους σας...

Λογω τελειως χειμωνιατικου καιρου απολαμβανω ακομη τα χουχουλιασματα στα παπλωματα...

Αριστεα, εσυ πως αισθανεσαι σημερα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εσπασε ενα σημερα το πρωι και περιμενω ποτε θα σπασει αλλο ενα.. ειναι τα εξωτερικα.. τα οποια δεν ξερω αν ανεπιτυχως τα ειχε δεσει (υπερτιμηση της καταστασης μου πιστευω) η τα ζορισα απο το μαιευτηριο.. παρ αυτα πιστευω οτι το κακο εγινε πριν λιγς μερες που σφιχτηκα πολυ σε προσπαθεια να ενεργηθω..

εχθες εντωμεταξυ εφαγα φασολαδα και το βραδυ σαλατα και μαλλον ξεπατωσα τον μικρο στο χ@#$$$..και αντε να δω πως θα ρυθμισω τη δυσκοιλιοτητα αφου τα περισσοτερα περνουν στο γαλα μου και τον επηρεαζουν..:rolleyes::rolleyes:

Μα δεν πρεπει να κανεις κατι για τα ραμματα? :confused:

Ο γιατρος σου δε σου ειπε κανα φαρμακο να σε διευκολυνει τωρα λογω ραμματων?

Καλημερα Ντινα μου,

ευχαριστω που ρωτας... μαλλον εφταιγε που 3 μερες δεν ειχα ξεμυτισει απο το σπιτι:confused:

Τελικα εχτες βηγκαμε εξω και πηγαμε κ τσιμπησαμε κατι,, μου εφτιαξε κ η διαθεση αμεσως κ η μικρη αρχισε να κανει τουμπες!!! Ενω τις προηγουμενες μερες που δεν ημουν καλα ηταν κ εκεινη πιο ηρεμη...το μαναρακι μου το στεναχωρησα...:-(

Μα δεν πρεπει να κανεις κατι για τα ραμματα? :confused:

Ο γιατρος σου δε σου ειπε κανα φαρμακο να σε διευκολυνει τωρα λογω ραμματων?

ειπε "δεν μας πειραζει" και μου ειπε να βαλω Betadin γιατι απο το τραβηγμα εχουν κανει μικρες πληγες και με την υγρασια εκει κατω με τραβανε..

περιμενω αλλο ενα να σπασει βασικα.. ολα τα αλλα τα βλεπω ερμητικα κλειστα.. τελος παντων.. μεγαλες χαρες ζω παλι..χαχα!!

Διαφημίσεις

Λογω τελειως χειμωνιατικου καιρου απολαμβανω ακομη τα χουχουλιασματα στα παπλωματα...

αχ.. οσο σε συμπαθω ΤΟΣΟ σου θυμωνω.. μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου???:tongue:

Καλημερα Ντινα μου,

ευχαριστω που ρωτας... μαλλον εφταιγε που 3 μερες δεν ειχα ξεμυτισει απο το σπιτι:confused:

Τελικα εχτες βηγκαμε εξω και πηγαμε κ τσιμπησαμε κατι,, μου εφτιαξε κ η διαθεση αμεσως κ η μικρη αρχισε να κανει τουμπες!!! Ενω τις προηγουμενες μερες που δεν ημουν καλα ηταν κ εκεινη πιο ηρεμη...το μαναρακι μου το στεναχωρησα...:-(

το φαι ειναι το παν στην εγκυμοσυνη..χαχα!

Αρτεμη, δε νομιζω να βιαζεσαι να γεννησεις... :rolleyes::rolleyes:

Κοιτα που εφτασε αυτη η Γιαπωνεζουλα... :tongue:

http://www.eimaimama.gr/2011/11/41-vdomades-anamoni.html

Πραγματικα τελειο βιντεο και πανεμορφο μωρο!!!!!!!

Αντεεεε και στα δικα μας!!!!!!!!!:D:D:D

Καλημερα Ντινα μου,

Ειναι απιστευτο ποσο τα επηρεαζουμε!! Κι εγω εχω παθει πλακα!!

ειπε "δεν μας πειραζει" και μου ειπε να βαλω Betadin γιατι απο το τραβηγμα εχουν κανει μικρες πληγες και με την υγρασια εκει κατω με τραβανε..

περιμενω αλλο ενα να σπασει βασικα.. ολα τα αλλα τα βλεπω ερμητικα κλειστα.. τελος παντων.. μεγαλες χαρες ζω παλι..χαχα!!

Ναι το θυμαμαι αυτο για το Betadin .. Ο γιατρος ξερει καλυτερα.. :rolleyes:

Η κοιλια σου Προσπ, ποσο επεσε? Λενε μετα τον τοκετο η κοιλια γινεται σαν αν εισαι 5 μηνων.. ισχυει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...