Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

θες να δοκιμασεις να αντλεις κιολας? (βεβαια θα μου πεις ποτε να αντλησεις..μονο βαθια νυχτα ενδιεκνυται η σε διαστημα που κοιμαται περισσοτερο το μικρο)..

σου προτεινω και εγω να μιλησεις με πιστοποιημενο συμβουλο θηλασμου γιατι εχουν καταρτιση να σε βοηθησουν και προσφερουν εθελοντικα τις υπηρεσιες τους..

η χορηγηση ξενου γαλακτος ειναι η ευκολη λυση και δεν ειναι παντα προσωρινη οπως επελεξα πχ για την περιπτωση του ικτερου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οπως και να χει snowflake θα σου ελεγα να μη βιαστεις.. αν κρινεις οτι το μωρο σου τρωει και ικανοποιειται για την ωρα ζητα βοηθεια στο Parents στην ενοτητα του αποκλειστικου θηλασμου καθως βλεπω οτι η Αγλαια απανταει σχετικα εμπροθεσμα και συνηθως οτι λεει ειναι κανονας ειδαλλως μπες στην LLL Η στο ποστ που σου παρεθεσα εχει σε μια απαντηση της παραπομπη για συμβουλους θηλασμους και παιδιατρους για να βοηθηθεις ενδεχομενως..

ξερω οτι στενοχωριεσαι αλλα ειμαι βεβαιη οτι με πιστη και με υπομονη θα πανε ολα καλα και θα θηλασεις αποτελεσματικα και χωρις αλλα θεματα..

Το θέμα είναι ότι έρχεσαι σε δηλημα τι να κάνεις??

Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου!!!

Μου την δίνει που η απάντηση της ήταν κατευθείαν να δώσω ξένο!!

Έβγαλα πάλι τον αποστειρωτη απο το ντουλάπι!!:(:(:(:(:(

Ο περίγυρος μου μου λέει να δώσω ξένο μέχρι να πάει τουλ. 3 κιλά!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω ότι θηλάζει μια χαρά!! Αν όμως κάνω λάθος!!??

Ποια είμαι εγώ???Δεν μπορώ όμως να απαντήσω στης ερωτήσεις γιατί δεν μετρούσα πάνες!!

εισαι η μανουλα του.. και αυτο ειναι περισσοτερο απο καθε εναν αλλο..

δεν θα παθει τιποτε το μωρακι σου για την ωρα ελπιζω συνεπως εκμεταλλευσου το χρονο να αποφασισεις υπευθυνα και ηρεμα..

θηλασε το κανονικα και παρε τηλεφωνο εκει που θα σου πω..

γειά σας κοριτσάκια!

είμαι μια μανούλα μαρτίος 2011 και μπήκα για λίγο και είδα ότι πολλές προβληματίζεστε με τον θηλασμό!!!τα μωρά μέχρι 2-3 μηνών δεν έχουν πρόγραμμα μπορεί να θηλάζουν και ανα μια ώρα!!!εσείς πίνετε πολλά πολλά νερά σουπίτσες και υγρά για να ρεει πλούσιο το γάλα σας. η γνώμη μου είναι να βρείτε όσες θέλετε αποκλειστικό θηλασμό παιδίατρο που να σας βοηθήσει και όχι αμέσως δώσε ξένο. αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον θηλασμό μπείτε στο parents.gr στο τοπικ του θηλασμού που εκεί η αγλαία δίνει απαντήσεις (είναι σύμβουλος θηλασμού!). αξίζει να διαβάσετε όσες περισσότερες σελίδες μπορείτε θα σας βοηθήσουν.

τέλος μιας και δεν το είπα στην αρχή να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας εσείς σιδερένιες και όσες ακόμα περιμένουν με έναν, άντε το πολύ δυο μικρούς μικρούς πόνους!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γειά σας κοριτσάκια!

είμαι μια μανούλα μαρτίος 2011 και μπήκα για λίγο και είδα ότι πολλές προβληματίζεστε με τον θηλασμό!!!τα μωρά μέχρι 2-3 μηνών δεν έχουν πρόγραμμα μπορεί να θηλάζουν και ανα μια ώρα!!!εσείς πίνετε πολλά πολλά νερά σουπίτσες και υγρά για να ρεει πλούσιο το γάλα σας. η γνώμη μου είναι να βρείτε όσες θέλετε αποκλειστικό θηλασμό παιδίατρο που να σας βοηθήσει και όχι αμέσως δώσε ξένο. αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον θηλασμό μπείτε στο parents.gr στο τοπικ του θηλασμού που εκεί η αγλαία δίνει απαντήσεις (είναι σύμβουλος θηλασμού!). αξίζει να διαβάσετε όσες περισσότερες σελίδες μπορείτε θα σας βοηθήσουν.

τέλος μιας και δεν το είπα στην αρχή να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας εσείς σιδερένιες και όσες ακόμα περιμένουν με έναν, άντε το πολύ δυο μικρούς μικρούς πόνους!!!

σε ευχαριστουμε για τις ευχες και βεβαια για το ενδιαφερον!!

κοριτσακια,καλο Σαββατοβραδο και καλες γεννες να χουμε,

στις ηδη φρεσκομανουλες, καλα κουραγια με τις αναρρωσεις, τα ξενυχτια και τους θηλασμους..

φιλακια παω να ξεκουραστω

Διαφημίσεις

snowflake σου απαντησε η Αγλαια τη νυχτα απο οτι ειδα και συνηγορει να δωσεις αμεσα ξενο προσωρινα και παραλληλα να αυξησεις τη γαλουχια..συνηθως ειναι καθετη και σκληροπυρινικη με τη διατηρηση του αποκλειστικου θηλασμου συμφωνα ομως με τα στοιχεια που της εδωσες και κυριως λογω προωροτητας δινει το προβαδισμα στο ξενο εστω και προσωρινα για να δειτε ανταποκριση..

Kαλημέρα Δήμητρα!!!

Ναι μόλις το διάβασα! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια απάντηση!

Χθες είχαμε πει με τον άντρα μου να συνεχίσουμε τον θηλασμό, δηλ. να βγάζω με το θήλαστρο για να ελέγχουμε πόσο πίνει!!

Αλλά τελικά θα δώσω τι να κάνω!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Kαλημέρα Δήμητρα!!!

Ναι μόλις το διάβασα! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια απάντηση!

Χθες είχαμε πει με τον άντρα μου να συνεχίσουμε τον θηλασμό, δηλ. να βγάζω με το θήλαστρο για να ελέγχουμε πόσο πίνει!!

Αλλά τελικά θα δώσω τι να κάνω!!

νομιζω οτι και η Αγλαια εννοει να δωσεις για την ωρα ξενο, να δειτε την ανταποκριση και να αυξησεις με το νοσοκομειακο θηλαστρο διπλης αντλησης (ταυτοχρονα και απο τα δυο στηθη) ωστε να πιασεις και ισως να ξεπερασεις την παραγωγη σε σχεση με τα ml του ξενου συμπληρωματος ετσι ωστε σε λιγο να δινεις το δικο σου γαλα ως συμπληρωμα γιατι θα ελεγχεις και τα ml

ρωτησε την κιολας αλλα αυτο πιστευω οτι εννοει.. δεν θα σε οδηγουσε στον αποθηλασμο..

νομιζω οτι και η Αγλαια εννοει να δωσεις για την ωρα ξενο, να δειτε την ανταποκριση και να αυξησεις με το νοσοκομειακο θηλαστρο διπλης αντλησης (ταυτοχρονα και απο τα δυο στηθη) ωστε να πιασεις και ισως να ξεπερασεις την παραγωγη σε σχεση με τα ml του ξενου συμπληρωματος ετσι ωστε σε λιγο να δινεις το δικο σου γαλα ως συμπληρωμα γιατι θα ελεγχεις και τα ml

ρωτησε την κιολας αλλα αυτο πιστευω οτι εννοει.. δεν θα σε οδηγουσε στον αποθηλασμο..

Αυτό κατάλαβα και εγώ!!Θα προσπαθήσω και ότι γίνει!!

Εφόσον ο θηλασμός είναι κάτι τόσο φυσικό γιατί είναι ταυτόχρονα και τόσο δύσκολος??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αυτό κατάλαβα και εγώ!!Θα προσπαθήσω και ότι γίνει!!

Εφόσον ο θηλασμός είναι κάτι τόσο φυσικό γιατί είναι ταυτόχρονα και τόσο δύσκολος??

το ερωτημα σου ειναι ευλογο.. και εγω καποιες φορες αναρωτηθηκα στα 3 χρονια που ασχολουμαι με το..αθλημα.. απλα κατεληξα οτι δεν ειναι δυσκολος ο θηλασμος.. ηδη αγαπη μου θηλαζεις και θηλαζεις καλα για τα κανονικα δεδομενα, απλα οι γυρω συνθηκες δεν τον ευνοουν.. δηλαδη η προωροτητα, η μετ εμποδιων αναπτυξη λογω μονηρης απο την κυηση κιολας και εν συνεχεια σε συναρτηση αυτων και αλλων συνθηκων ο θηλασμος για την ωρα (μεχρι να διορθωθει στο θεμα της παραγωγης πιστευω) δεν ειναι αρκετος..αρα δινεις ξενο, αν εχεις κουραγιο και θεληση κανε τις αντλησεις με το νοσοκομειακο (και εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να ενοικιασεις) και μολις αυξησεις την παραγωγη οσο και το συμπληρωμα βλεπεις αν ελεγχομενα μπορεις να ικανοποιησεις τις αναγκες..

μην απογοητευεσαι παντως..ξερω πως αισθανεσαι..αλλα ακομη και αν αποφασισεις να μεινεις στο ξενο στη συνεχεια καμια τυψη να μην αισθανθεις διοτι πολυ απλα το παλευεις απο την αρχη και μεταξυ μας ειμαι βεβαιη οτι θα το παλεψεις και αλλο..ειδαλλως δεν θα ρωτουσες, δεν θα αγωνιουσες..

και θα ειμαστε ολες στο πλευρο σου σε οτι και να κανεις..

για την ωρα κανεις αυτο που πρεπει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...