Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσια, απο λόχια πως πατε? Snow εσυ?? Πολυ αιμα?

εγω εχω αιμα οχι καθαρο σαν τη περιοδου, ειναι καπως αναμεικτο με υγρα αλλα ειναι ποσοτητα.. στην κορη μου ειχα πανω απο μηνα..καπως ετσι τα βλεπω και εδω.. ειναι αναλογα τον οργανισμο..

νομιζω παντως οτι οι γυναικες με καισαρικη δεν εχουν πολλα λοχεια και οτι δεν εχουν συσπασεις επαναφορας της μητρας.. ισως επειδη υπαρχει αμεση επαφη με την επεμβαση και καθαριζεται η περιοχη ενω στον φ.τ. ο πλακουντας φευγει με τη συσπαση και ο καθαρισμος γινεται οργανικα..

μπορει να κανω και λαθος αλλα οι φιλες που γεννησαν με καισαρικη μου ελεγαν οτι δεν ειχαν τετοια θεματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το κινητο το εχει η γραμματεας μας! τα ραμματα νομιζω ειναι δεδομενα στο φ.τ. και καλο ειναι να σε σκισουν αυτοι παρα να σκιστεις μονη σου. πολυ προστυχο! ακουστηκε αυτο!

dbLDp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!!

σας ευχαριστο για τις ευχες:P

καπου διαβασα για ραγαδες που λεγατε

εγω οσες κρεμες ,baby oil...και οτι μου ελεγαν

εβγαλα ειναι ρε γα@@@το στο δερμα μου....

ασε που εχω γινει τεραστια παλι σημερα με ρωτησαν

αν εχω διδυμαt2.gif

gEsQp2.png

JjRCp2.png

κορίτσια μου έφερε ο άντρας μου την ζυγαριά απο το μαγαζί που είναι ακριβείας και η μπέμπα από την Κυριακή δν έχει πάρει βάρος!!

Πήρα την παιδίατρο κ μου είπε να δώσω ξένο!!

90ml. παρακαλώ!!! Μια στήθος μια ξένο, αχ!! Τα νεύρα μου τώρα τι να κάνω!!???

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Το κινητο το εχει η γραμματεας μας! τα ραμματα νομιζω ειναι δεδομενα στο φ.τ. και καλο ειναι να σε σκισουν αυτοι παρα να σκιστεις μονη σου. πολυ προστυχο! ακουστηκε αυτο!

Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου!!

καλησπερα κοριτσαρες!!!!

σας ευχαριστο για τις ευχες:P

καπου διαβασα για ραγαδες που λεγατε

εγω οσες κρεμες ,baby oil...και οτι μου ελεγαν

εβγαλα ειναι ρε γα@@@το στο δερμα μου....

ασε που εχω γινει τεραστια παλι σημερα με ρωτησαν

αν εχω διδυμαt2.gif

Σημασια μη δινεις Αρετη!!! Τον εαυτο σου και το μωρακι σου να προσεχεις... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

κορίτσια μου έφερε ο άντρας μου την ζυγαριά απο το μαγαζί που είναι ακριβείας και η μπέμπα από την Κυριακή δν έχει πάρει βάρος!!

Πήρα την παιδίατρο κ μου είπε να δώσω ξένο!!

90ml. παρακαλώ!!! Μια στήθος μια ξένο, αχ!! Τα νεύρα μου τώρα τι να κάνω!!???

Ποσο συχνα θηλαζεις? και ποση ωρα?

Τι παραπανω εχει το ξενο δηλαδη και βαραινουν τα μωρα? Δεν το καταλαβαινω? Εχουν ζαχαρη?

ναι, εχουν γλυκαντικες ουσιες

απο την αλλη επειδη στο μπιμπερο ελεγχεται η ποσοτητα βλεπουν και ποσο δινεις αρα ελεγχεις τη διατροφη ενω στον θηλασμο αυτο δεν καθοριζεται.. μονο εμπειρικα και σε βρεγμενες πανες..

βεβαια δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι το γαλα της μητερας δεν ειναι επαρκες η πληρες απλα δεν ξερουμε ποσο πινει το μωρο ανα γευμα και αναλογα τις συνθηκες (αν τεμπελιαζει, αν χανει γευματα κατι που γινεται τωρα με τον δικο μου και τον σηκωνω για στηθος στο 3ωρο, αν δε θηλαζει σωστα)

Διαφημίσεις

ναι, εχουν γλυκαντικες ουσιες

απο την αλλη επειδη στο μπιμπερο ελεγχεται η ποσοτητα βλεπουν και ποσο δινεις αρα ελεγχεις τη διατροφη ενω στον θηλασμο αυτο δεν καθοριζεται.. μονο εμπειρικα και σε βρεγμενες πανες..

βεβαια δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι το γαλα της μητερας δεν ειναι επαρκες η πληρες απλα δεν ξερουμε ποσο πινει το μωρο ανα γευμα και αναλογα τις συνθηκες (αν τεμπελιαζει, αν χανει γευματα κατι που γινεται τωρα με τον δικο μου και τον σηκωνω για στηθος στο 3ωρο, αν δε θηλαζει σωστα)

Δεν ειναι προτιμοτερο να βγαζει με το θηλαστρο? ετσι παλι θα ξερει ποσο της δινει!

dbLDp2.png

Δεν ειναι προτιμοτερο να βγαζει με το θηλαστρο? ετσι παλι θα ξερει ποσο της δινει!

και αυτο παιζει αλλα θα ταλαιπωρειται και η ιδια..

snowflake 5-6 πανες νομιζω συμφωνα με τα λεγομενα της Αγλαιας ειναι αποδεκτος αριθμος.. αν εχει συχνα βρεγμενες πανες επισης..

αρα οπως λεει και η Αγλαια μαλλον το θεμα δεν ειναι η διατροφη..

και εμεις απο τη Κυριακη ειμαστε 170 γρ πανω ΑΛΛΑ επινε ξενο τοσες μερες... εχει σημασια.. τωρα περιμενω να δω την αλλη Παρασκευη ποσα γραμμαρια θα χει παρει με το γαλα μου αποκλειστικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...