Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Θα προσπαθήσω να μην την χρησιμοποιήσω τουλάχιστον της πρώτες 40 μέρες, γιατί τώρα διαβάζω κάτι για σύγχυση θηλών!! Ειδικά τώρα που δεν έχει συνηθίσει ακόμα!! Βλέποντας κ κάνοντας!!

Η μαία ήταν όντος απαράδεκτη, πάλι καλά που την επόμενη μέρα είχε άδεια!! Την παρακαλούσε ο άντρας μου όλο το βράδυ να τον βοηθήσει με το οτιδήποτε(άλλαγμα, τάισμα) Κάποια στιγμή του λέει '' άντε πήγαινε φέρε μου καφέ κ θα σου την αλλάξω'' :eek::eek::eek::eek:

Τα κακά του δημοσίου, αλλά σε γενικές γραμμές μείναμε ικανοποιημένοι!!

Την πρώτη ώρα η μαία της άλλης βάρδιας μου την έβγαλε από την θερμοκοιτίδα κ μου την έφερε να την δω!!! Την βάλαμε στο στήθος και την πήρε πάλι πίσω, δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει τίποτα!!

η συγχυση θηλων ισχυει και ειναι το νουμερο 1 που προσπαθουμε να αποφυγουμε.. ακριβως για αυτο σου εγραψα οτι ιακνοποειται το ανακλαστικο του θηλασμου..καθε δραση εχει συνηθως και μια αντιδραση..

απο την αλλη τα δημοσια υποτιθεται οτι εχουν καλυτερη εξυπηρετηση στο θεμα μαιας αν και στα ιδιωτικα τα ιδια σκ#$% μπορεις να συναντησεις και ας πληρωνονται..

ακου να της παει καφε..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το παμπερς και εγω περισσότερο εχω ακουσει γαι το πουλακι κατω.

Και μενα μου κανει εντυπωση που μαια προτεινε πιπιλα. εγω θελεω να το αποφυγω θα δειξει ομως...

Για το πλυσιμο νομιζω αν εχει κανει κακακια το κανεις πρωτα με μωροματηλο και μετα το ξεπλενεις με νερο και σαπουνακι. Αλλα Δημητρα πες μας γιαυτη τη λεκενη που λες.

Ντινα όσον αφορα τη κοιλια εγω σε αυτη τη φαση ξυνομαι και δεν νιωθω το δερμα μου!!! ελαχιστες φορες εβαλα βαζελινη ας ελπισουμε οτι δεν θα κανω ραγαδες

ραγαδες αν ειναι να κανεις θα χες ηδη κανει..ετσι πιστευω εγω..

το λεκανακι ειναι παρομοιο με αυτο που παρεθεσε η aristea (thank you!!) δυο νερα καθαρα.. καθαριζετε το μωρο με το μωρομαντιλο ειδικα να εχει κακακια βαζετε αφρο ξεβγαζετε με φυσικο σφουγγαρι (κοστιζει αλλα το αλλαζετε καθε 10-15 μερες) με τα δυο νερα...αυτο ειδικα για τις νυχτες..αλλιως κατευθειαν στον νιπτηρα..

Απλά την αλλάζει λίγο αργά κ η μικρή τσατίζετε, γιατί δεν της αρέσει το άλλαγμα και στο τέλος ξεσηκώνει την ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!

ο λογος που δεν αφηνω τον ανδρα μου να αλλαξει το μωρο νυχτα.. η μαμα ξερει παντα περισσοτερο και πιο γρηγορα.. ΠΑΝΤΑ!

Αρτεμη αν δεν εχεις κανει ραγαδες μεχρι τωρα νομιζω δε θα κανεις στη συνεχεια, εξαλλου ποσο σου εμεινε;

κανεις και εσυ κατι ερωτησεις βρε κοπελια μου....με τον πονο της παιζεις???!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σας εχω πει οτι στον περιεργο συμβαινουν ολααα??

εγω ειμαι αυτη..

μου σπασε ενα ραμμα και μαλλον ετοιμαζεται και αλλο ενα.. για αυτο εχω τραβηγματα τρεις μερες τωρα.. ΤΕΛΕΙΑ???!! Την γκαντεμια μου μεσα..

και παιρνω τηλεφωνο τον γιατρο να τον ενημερωσω αλλα δεν απαντα.. Σαββατο απογευμα τωρα.. ειναι δυνατον???!!

μαλλον το επαθα απο τη δυσκοιλιοτητα... να φοβαμαι να παω να χ@#$ ενα πραγμα!

εγω ειμαι αυτη..

μου σπασε ενα ραμμα και μαλλον ετοιμαζεται και αλλο ενα.. για αυτο εχω τραβηγματα τρεις μερες τωρα.. ΤΕΛΕΙΑ???!! Την γκαντεμια μου μεσα..

και παιρνω τηλεφωνο τον γιατρο να τον ενημερωσω αλλα δεν απαντα.. Σαββατο απογευμα τωρα.. ειναι δυνατον???!!

Ωχ ρεσυ μαρτυριο!!!!

dbLDp2.png

Εμενα η κοιλια μου δεν ειναι τσιτα παντως..

Ισα ισα που τσιμπιεται κιολλας.

Βασικα παντα ειχα παραπανισια κοιλιτσα, ποτε δεν ηταν πλακα δηλαδη, οποτε θα ελεγα ειχε μια ελαστικοτητα...

Βεβαια δεν εχω και μεγαλη κοιλια οποτε κ αυτο βοηθαει!

Παρολα αυτα την κρεμουλα μου την εβαζα οσο τη θυμομουν..

Αρτεμη αν δεν εχεις κανει ραγαδες μεχρι τωρα νομιζω δε θα κανεις στη συνεχεια, εξαλλου ποσο σου εμεινε;

Αυτο λεω και εγω ποσο μου εμεινε αλλα κανεις δεν απαντα!!!;)

dbLDp2.png

εγω ειμαι αυτη..

Στο φυσιολογικο τκτ δεν παιζει να γλυτωσει καποια γυναικα τα ραμματα;; ή ειναι αναγκαιο κακο;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γενικα στον τοκετο νομιζω δε γλιτωνεις τα ραμματα... :(

Ντινα όσον αφορα τη κοιλια εγω σε αυτη τη φαση ξυνομαι και δεν νιωθω το δερμα μου!!! ελαχιστες φορες εβαλα βαζελινη ας ελπισουμε οτι δεν θα κανω ραγαδες

Α, οκ, νομιζα τα εχει παιξει το νευρικο μου συστημα.. Και εμενα μουδιασμενο ειναι το δερμα...

E20006_2.jpg

Καπως ετσι ειναι τα περισσοτερα....

Αααα!!Πρωτη φορα βλεπω τετοιο... Ωραιοοοο....

Εγώ ένα τέτοιο πήρα!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100307&itmid=17821

Ο άντρας μου Ντινάκι τα κάνει όλα εκτός από το να την θηλάζει!!

Έρχεται από την δουλειά κ ρωτάει αν την άλλαξα για να την αλλάξει!!Στο μαιευτήριο αυτός τάιζε- αποστείρωνε -άλλαζε, μέχρι να με σηκώσει ο γιατρός!!

Απλά την αλλάζει λίγο αργά κ η μικρή τσατίζετε, γιατί δεν της αρέσει το άλλαγμα και στο τέλος ξεσηκώνει την ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!

Μπραβο στον μπαμπακα σας SnowFlake... μια χαρα τα παει... ενταξει, καθενας με τους ρυθμους του.. η διαθεση μετραει...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν υπαρχουν γυναικες που τα γλιτωνουν.. συνθηως γινεται τομη στο περινεο απο το γιατρο η σε αλλες περιπτωσεις σκιζεται μονο του (το εχω παθει εγω στην κορη μου) αρα πρεπει να ραφτει..

ο γιατρος μου πε οτι δεν πειραζει που φευγουν απλα επειδη με το τραβηγμα και την υγρασια θα ενοχλει μου πε να βαζω λιγο Betadin..

στην κορη μου ηταν πολυ καλη η αναρρωση αν και επιπονη και απο κατω μετα ημουν αρκετα καλα.. τωρα με την αστοχια δυο ραμματων δεν ξερω τι θα γινει μετα..

αντε να δουμε..

εγω ειμαι αυτη..

Προσπ, περαστικα.. :( Ποσα ραμματα σου εκαναν? Και πως καταλαβαινεις οτι θα σπαει και αλλο? Αν πας στο νοσοκομειο να σου το ραψουν?? Δεν τους εμπιστευεσαι μαλλον ε ? Κατι μου λεει οτι καπως ετσι θα τρεχω κι εγω... Γκαντεμια....

δεν ξερω αν υπαρχουν γυναικες που τα γλιτωνουν.. συνθηως γινεται τομη στο περινεο απο το γιατρο η σε αλλες περιπτωσεις σκιζεται μονο του (το εχω παθει εγω στην κορη μου) αρα πρεπει να ραφτει..

ο γιατρος μου πε οτι δεν πειραζει που φευγουν απλα επειδη με το τραβηγμα και την υγρασια θα ενοχλει μου πε να βαζω λιγο Betadin..

στην κορη μου ηταν πολυ καλη η αναρρωση αν και επιπονη και απο κατω μετα ημουν αρκετα καλα.. τωρα με την αστοχια δυο ραμματων δεν ξερω τι θα γινει μετα..

αντε να δουμε..

Κοριτσια, απο λόχια πως πατε? Snow εσυ?? Πολυ αιμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...