Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ναι και τα 3φυσιολογικα και γρηγορα ευτυχως,ειμαι κουνελα:tongue: που λεει και ο αντρας μου..

Πολυ μου αρεσε το βικτωρια μπεκαμ αχαχαχαχα:lol::lol::lol:

ερωτηση..

εγω τωρα που γεννησα ξανα φυσιολογικα σε ολη τη μικρη διαρκεια του τοκετου ..απλα ηθελα να φθασω στο τελος.. η μια ωρα μου φαινοταν ας πουμε ατελειωτη και το μονο που με ενοιαζε ηταν να φθασω στην εξωθηση και τοτε ειδικα να ακουσω το..αλλη μια..

εσυ το χεις νοιωσει αυτο?? ξερω καλα βεβαια οτι λιαν συντομως ολα αυτα τα ξεχνας και πας για το επομενο..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια όποια ξέρει ας μου λύσει κάποιες απορίες

Πως (θα) καθαρίζετε το κωλαράκι?? Σκέτο νερό? μωρομάντιλο??

Πιπίλα και θηλασμός δεν πάει μαζί ε??

Η μικρή επειδή ακόμα το νευρικό της σύστημα δεν είναι ολοκληρωμένο!! Κοιμάται κ γελάει , κλαίει, τρέμει!!! Κάποιες φορές με φοβίζει αυτό, το έχετε καθόλου ακουστά?

αρχιζω αναποδα μιας και το χω και προσφατο..

ειναι φυσιολογικα ολα τα παραπανω να συμβαινουν και θα συμβαινουν για καιρο..μην σε αγχωνει.. αν δεις οτι περνει παν απο 6 μηνες συζητα το με τον παιδιατρο να σε ησυχασει.. εμενα για καιρο η κορη μου ετρεμε στο ενα της ποδαρακι και ξαφνικα της περασε..

ο μικρος τα κανει οοοοοοοοοοολα μαζι....χαχα!

παει η πιπιλα, δεν ειπε κανεις πως δεν παει απλα ειναι προτιμοτερο να την αποφυγεις ειτε για να μην υποσκαψει τον θηλασμο (δηλαδη εκει που πειναει να βρισκει παρηγορια στη πιπιλα και να καθυστερει γευματα..δεν συμβαινει σε ολα τα παιδια αλλα σε καποια ειναι γεγονος) απο την αλλη γιατι να βαλεις εναν μπελα ακομη στο κεφαλι σου??

αν ομως πιστευεις οτι η εμμονη της να θελει το στηθος σου για να κοιμηθει σ επροβληματιζει και σε κουραζει τοτε κανε προσπαθεια για πιπιλα.. εγω στην κορη μου εκαν δυο φορες και δεν την δεχθηκε.. και ετσι δεν ξαναπροσπαθησα και συντομα δεν το μετανοιωσα ποτε αυτο..ειμαι υπερ της αποφυγης της πιπιλας και ελπιζω οτι καισ τον μπεμπη το ιδιο θα κανω..

οταν ειναι λερωμενα τα σκουπιζω με μωρομαντηλο για παρω τα πολλα και χονδρα, μετα παντα κατω απο χλιαρο νερακι με σαπουνακι για να ξεπλυθουν και οι πιο μικρες πτυχες..

το ιδιο κανω και με το λεκανακι δυο θεσεων που ελεγα ειδικα τις νυχτες που κοιμουνται για να μην τα τρεχω στο μπανιο και τα ανησυχησω.. τα ξεπλενω με αυτο εκει επι τοπου και με τον αφρο της Frezyderm..

αρχιζω αναποδα μιας και το χω και προσφατο..

ειναι φυσιολογικα ολα τα παραπανω να συμβαινουν και θα συμβαινουν για καιρο..μην σε αγχωνει.. αν δεις οτι περνει παν απο 6 μηνες συζητα το με τον παιδιατρο να σε ησυχασει.. εμενα για καιρο η κορη μου ετρεμε στο ενα της ποδαρακι και ξαφνικα της περασε..

ο μικρος τα κανει οοοοοοοοοοολα μαζι....χαχα!

παει η πιπιλα, δεν ειπε κανεις πως δεν παει απλα ειναι προτιμοτερο να την αποφυγεις ειτε για να μην υποσκαψει τον θηλασμο (δηλαδη εκει που πειναει να βρισκει παρηγορια στη πιπιλα και να καθυστερει γευματα..δεν συμβαινει σε ολα τα παιδια αλλα σε καποια ειναι γεγονος) απο την αλλη γιατι να βαλεις εναν μπελα ακομη στο κεφαλι σου??

αν ομως πιστευεις οτι η εμμονη της να θελει το στηθος σου για να κοιμηθει σ επροβληματιζει και σε κουραζει τοτε κανε προσπαθεια για πιπιλα.. εγω στην κορη μου εκαν δυο φορες και δεν την δεχθηκε.. και ετσι δεν ξαναπροσπαθησα και συντομα δεν το μετανοιωσα ποτε αυτο..ειμαι υπερ της αποφυγης της πιπιλας και ελπιζω οτι καισ τον μπεμπη το ιδιο θα κανω..

οταν ειναι λερωμενα τα σκουπιζω με μωρομαντηλο για παρω τα πολλα και χονδρα, μετα παντα κατω απο χλιαρο νερακι με σαπουνακι για να ξεπλυθουν και οι πιο μικρες πτυχες..

το ιδιο κανω και με το λεκανακι δυο θεσεων που ελεγα ειδικα τις νυχτες που κοιμουνται για να μην τα τρεχω στο μπανιο και τα ανησυχησω.. τα ξεπλενω με αυτο εκει επι τοπου και με τον αφρο της Frezyderm..

Την πρώτη νύχτα που δεν μπορούσα να σηκωθώ!! Η μαία με ρώτησε να της δώσει πιπίλα κ της είπα να κάνει ότι καταλαβαίνει!! Ηταν θερμοκοιτίδα, ο άντρας μου μου είπε οτι φάνηκε να της αρέσει πολύ, την κρατούσε να μην της φύγει(την έβγαλε και φώτο, η πιπίλα κάλυπτε το μισό πρόσωπο) εγώ δεν της έχω δώσει απο τότε, η γύρω μου μου λένε να της δώσω!! Να μην έχω της καταστάσεις της χθεσινοβραδινές!! Αν κ από την άλλη νιώθω ότι της κλείνω το στόμα έτσι να μην μουρμουράει!

Επειδή η μαία μου είπε να μην χρησιμοποιήσω μωρομάντιλα στην αρχή, για αυτό ρωτάω!!Εμένα όμως με βολεύει!!

Αχ τι καλά !!Με καθησύχασε η πρώτη απάντηση!! Αφού κάποιες φορές δεν ξέρω αν είναι ξύπνια η όχι, που έχει ανοιχτά τα μάτια!! :o

weBzp2.png

qUMVp3.png

θα σου πω την αποψη μου..

η πιπιλα αυτη τη στιγμη θα ικανοποιησει το ανακλαστικο της αναγκης θηλασμου (οχι απαραιτητα για τροφη) αλλα μακροπροθεσμα δηλαδη μετα τους 6 μηνες ας σου πω κομπογιαννιτικα (ισως και λιγοτερο θα τολμουσα να εικασω) θα ειναι απλα ενα μεσον για να μη μουρμουραει η να ξεσπαει την ενοχληση της οδοντοφυιας που στο ζενιθ ουτε και η πιπιλα βοηθα..αυτο εγω καταλαβαινω απο αυτα που βλεπω..

οπως και να εχει δεν καταργουμε τις αναγκες των παιδιων μας.. η παρατηρηση ειναι ο καλυτερος συμβουλος αλλα και να προσπαθουμε να αποφευγουμε συνηθειες που ισως στο μελλον να αποτελεσουν προβλημα (πχ ενα παιδι που δεν αποχωριζεται την πιπιλα του στα 3,4 η 5 χρονια) δεν ειναι κακο.. οσο αντεχει κανεις παντα λεω..

επισης συμφωνω οτι με τις πιπιλες συχνα δειχνουν ΤΟΣΟ μωρα και ΤΟΣΟ χαριτωμενα που υπο αλλες συνθηκες θα τις προτιμουσα..

Διαφημίσεις

καλεεεε.. τιποτε δεν εχεις παθει εσυ!! ολα σου βγηκαν..

θα χεις πεσμενο ανοσοποιητικο.. φαε μια ΙΟΝ να συνελθεις..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτο εκανα!!! ;)

Ρε Προσπ, εγω αυτο το λεκανακι δυο θεσεων ακομη δεν καταλαβα πως ειναι... Και η Κυριακη αν θυμαμαι καλα το ειχε παρει.. Μπορεις να βρεις μια εικονα να μου την αναρτησεις ή να βγαλεις φωτο τη δικια σου και να τη στειλεις?? :rolleyes:

SnowFlake, πωπω.. ποσα πραγματα προκυπτουν στην πορεια με το μωρακι ε? Μια χαρα τα πας.. Οι αντιδρασεις του αντρα σου πως ειναι?? Φοβαται να την πιασει, να την αγκαλιασει, να την πλυνει?? :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

θα σου πω την αποψη μου..

η πιπιλα αυτη τη στιγμη θα ικανοποιησει το ανακλαστικο της αναγκης θηλασμου (οχι απαραιτητα για τροφη) αλλα μακροπροθεσμα δηλαδη μετα τους 6 μηνες ας σου πω κομπογιαννιτικα (ισως και λιγοτερο θα τολμουσα να εικασω) θα ειναι απλα ενα μεσον για να μη μουρμουραει η να ξεσπαει την ενοχληση της οδοντοφυιας που στο ζενιθ ουτε και η πιπιλα βοηθα..αυτο εγω καταλαβαινω απο αυτα που βλεπω..

οπως και να εχει δεν καταργουμε τις αναγκες των παιδιων μας.. η παρατηρηση ειναι ο καλυτερος συμβουλος αλλα και να προσπαθουμε να αποφευγουμε συνηθειες που ισως στο μελλον να αποτελεσουν προβλημα (πχ ενα παιδι που δεν αποχωριζεται την πιπιλα του στα 3,4 η 5 χρονια) δεν ειναι κακο.. οσο αντεχει κανεις παντα λεω..

επισης συμφωνω οτι με τις πιπιλες συχνα δειχνουν ΤΟΣΟ μωρα και ΤΟΣΟ χαριτωμενα που υπο αλλες συνθηκες θα τις προτιμουσα..

παντως..μαια σε μαιευτηριο και να προτεινει πιπιλα.. πρωτη φορα το ακουω..υποτιθεται οτι η δουλεια τους ειναι η προτροπη για το αντιθετο..χμμμμμ:confused::rolleyes:

Θα προσπαθήσω να μην την χρησιμοποιήσω τουλάχιστον της πρώτες 40 μέρες, γιατί τώρα διαβάζω κάτι για

σύγχυση θηλών!! Ειδικά τώρα που δεν έχει συνηθίσει ακόμα!! Βλέποντας κ κάνοντας!!

Η μαία ήταν όντος απαράδεκτη, πάλι καλά που την επόμενη μέρα είχε άδεια!! Την παρακαλούσε ο άντρας μου όλο το βράδυ να τον βοηθήσει με το οτιδήποτε(άλλαγμα, τάισμα) Κάποια στιγμή του λέει '' άντε πήγαινε φέρε μου καφέ κ θα σου την αλλάξω'' :eek::eek::eek::eek:

Τα κακά του δημοσίου, αλλά σε γενικές γραμμές μείναμε ικανοποιημένοι!!

Την πρώτη ώρα η μαία της άλλης βάρδιας μου την έβγαλε από την θερμοκοιτίδα κ μου την έφερε να την δω!!! Την βάλαμε στο στήθος και την πήρε πάλι πίσω, δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει τίποτα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Για το παμπερς και εγω περισσότερο εχω ακουσει γαι το πουλακι κατω.

Και μενα μου κανει εντυπωση που μαια προτεινε πιπιλα. εγω θελεω να το αποφυγω θα δειξει ομως...

Για το πλυσιμο νομιζω αν εχει κανει κακακια το κανεις πρωτα με μωροματηλο και μετα το ξεπλενεις με νερο και σαπουνακι. Αλλα Δημητρα πες μας γιαυτη τη λεκενη που λες.

Ντινα όσον αφορα τη κοιλια εγω σε αυτη τη φαση ξυνομαι και δεν νιωθω το δερμα μου!!! ελαχιστες φορες εβαλα βαζελινη ας ελπισουμε οτι δεν θα κανω ραγαδες

dbLDp2.png

Εμενα η κοιλια μου δεν ειναι τσιτα παντως..

Ισα ισα που τσιμπιεται κιολλας.

Βασικα παντα ειχα παραπανισια κοιλιτσα, ποτε δεν ηταν πλακα δηλαδη, οποτε θα ελεγα ειχε μια ελαστικοτητα...

Βεβαια δεν εχω και μεγαλη κοιλια οποτε κ αυτο βοηθαει!

Παρολα αυτα την κρεμουλα μου την εβαζα οσο τη θυμομουν..

Αρτεμη αν δεν εχεις κανει ραγαδες μεχρι τωρα νομιζω δε θα κανεις στη συνεχεια, εξαλλου ποσο σου εμεινε;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγώ ένα τέτοιο πήρα!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100307&itmid=17821

Ο άντρας μου Ντινάκι τα κάνει όλα εκτός από το να την θηλάζει!!

Έρχεται από την δουλειά κ ρωτάει αν την άλλαξα για να την αλλάξει!!Στο μαιευτήριο αυτός τάιζε- αποστείρωνε -άλλαζε, μέχρι να με σηκώσει ο γιατρός!!

Απλά την αλλάζει λίγο αργά κ η μικρή τσατίζετε, γιατί δεν της αρέσει το άλλαγμα και στο τέλος ξεσηκώνει την ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

xaxa που είναι βρε? στις φώτο δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Την καμουφλαρω...

Ειναι που δεν εχω φωτο με μαγιω....χαχαχα:tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πατουσια μεγαλα κ μικρα!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...